Dodaj do ulubionych

Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówki ...

IP: *.chello.pl 25.04.06, 21:37
A czy wiecie już, że Bryczkowska, Kwiatkowska i Kuchczyńska nie są już
zawodniczkami tego zapyziałego klubu :))) Nie dano im za wiele szans
pokazania się z dobrej strony ale myślę, że w Chemiku pokażą swoją prawdziwą
wartość :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: policzanin Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:04
      kurde my nie chcemy odrzutow z Piasta a juz napewno nie kuchczynskiej teraz u
      nas bedzie robila krecia robote
      • Gość: prezes z polic:) Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:47
        oj chyba kolazanki z piasta weszły na neta:) i nie rozumieją co piszą (krecia
        robota nie koniecznie dziewczynki oznacza szczerość) blondynki:) Po pierwsze to
        nie odrzuty tylko te które mają dośc tatlania sie w gó..e po drugie chyba
        jeszcze sa zawodniczkami Piasta po trzecie Asia własnie to rodowita
        policzanka i na pewno chętnie zmieniłaby bagno szcecinskie na normalnosc która
        jak sie wydaje jest obecna w Policach. Ja mam nadzieje ze wszystkie trzy beda u
        nas grały i razem z obecnymi zawodniczkami zleją Piasta w derbach.
      • Gość: reywag Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:53
        Policzanin sam (sama)jestes odrzut.A tobie Kulbiej chyba walec to spadł na
        głowę bo to co ty wymyslasz to szczyt kretynstwa ale co zrobic jak sie mysli
        tak sie robi a jak sie robi takie sie ma wyniki a jakie sa wyniki kazdy widzi i
        tyle.Pozdrawiam Kwiatkowską ,Kuchczyńska i Bryczkowska oraz Król Pazderska i
        Chemik bo dziewczyny na derbach w nastepnym sezonie bedzie niesamowita
        atmosfera a działaczom Piasta życze wiecej taktu trafnych decyzji i utrzymania
        • Gość: ktoś Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: 87.207.70.* 28.04.06, 21:42
          Bryka nie musisz się ukrywać pod pseuda chamstwem przebijasz nawet kulbieja
    • Gość: komo Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 08:10
      hehe prezes mówi ze Piast wróci bo mu sie w LSK podoba to czemu nie chciał
      zostac ? moze kaska jest to przytulenia na boczku ? no i zostaje pytanie co jak
      mu sie znudzi i nie bedzie podobało wtedy zabierze zabawki i pójdzie do innej
      piaskownicy?Małostkowosc tych ludzi jest straszna tupet tragiczny a
      umiejętnosci żadne no ale pogadac mozna ,moze znowu ktos uwierzy i pojedzie do
      Izraela
      • Gość: policzanin Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 08:53
        krecia robota w przypadku tej osoby to rycie ikopanie w domysle dolkow pod
        kolezankami jestem ciekawy ktore z Polic beda musialy odejsc albo zasiasc na
        lawie dla tych ...... co nie maja miejsca w piascie nasze libero jest spoko
        nowego nie potrzeba
        • Gość: kibicsza Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.ar.szczecin.pl 26.04.06, 09:08
          Po co te nerwy. Ludzie dajcie tym dziwczynom złapać oddech. Dlaczego
          wypowiadacie się na temat zmian w jednym i drugim zespole o tym zadecyduj ktoś
          inny. I juz widze wiecie więcej niż one same, gdzie będą grały. A wzmocnienia w
          przypadku obu zespołów jest konieczne. Nikt nie będzie nikogo wygryzać
          dziewczyny przecież się dobrze znają i atmosfera będzie napewno dobra bo o tym
          też decyduje kto zespół prowadzi. A w Piaście było jak było. Nowe nabytki nie
          dograły do innych bo są od reszty starsze i mają inne priorytety. Poczekajmy. I
          niech zwycięży rozsądek.
        • Gość: reywag Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 09:20
          Mylisz kolego lub koleżanko kopanie dołków z rywalizacją (chyba ze wiesz cos
          więcej na ten temat) ale widze ze cos cie strasznie boli jezeli chodzi o
          Kuchczyńska szczególnie ,trudno takie zycie o przydatnosci do zespołu nie
          decydujesz Ty ani ja i miejmy nadzieje ze trenerzy i działacze z Polic beda
          mieli wiecej szcześcia i umiejętnosci od tych z Piasta.Z tego co wiem te te
          trzy dziewczyny mają jeszcze wazne kontrakty w Szczecinie ale niewątpliwie
          byłyby ogromnym wzmocnieniem w Policach a jak to w sporcie (nie wszedzie patrz
          Piast)zagrają najlepsi a nie tych których sie lubi lub nie lubi.Zapewniem
          Policzanina ze wszystkie trzy to bardzo sypatyczne dziewczyny i o atmosferę
          mozesz byc spokojny(na)
        • Gość: fan Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.globalconnect.pl 26.04.06, 14:27
          Policzanin, uspokuj się i popatrz na to wszystko chłodnym okiem! W Chemiku w
          podstawowej szóstce ze starego składu zostaną dwie, trzy dziewczyny. Bo, Ty
          chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego, że II ligę od I dzieli przepaść i aby się
          utrzymać potrzebne są wzmocnienia. Cieszcie się, że "odpady" chcą do Was
          przyjść. Chyba,że wolisz aby panowała rodzinna atmosfera i Chemik wrócił do II
          ligi? Coś za coś. A Kuchczyńska jest lepsza i od Waszej libero i od libero
          Piasta. A poza tym jeszcze nikt do Chemika nie przyszedł, a Ty już jątrzysz.
          Spokojnie, pożyjemy, zobaczymy.
          • Gość: Szymon Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: 87.207.56.* 26.04.06, 15:04
            Przestańcie pierdzielić o tym kto przejdzie do Chemika a kto zostanie w
            Piaście. Dziewczyny jeszcze nic nie wiedzą a wy tymi swoimi beznadziejnymi
            komentarzami możecie tylko narobić im kłopotów, więc oszczędźcie dziewczyn i
            poczekajcie z tymi spekulacjami na oficjalne wiadomości. A na poprawę humorów
            dodam tylko, że drużyna uniwersytecka w niedziele zdobyła MISTRZOSTWO POLSKI na
            uniwersjadzie w Łodzi, a w tej drużynie grały i zawodniczki z Chemika i z
            Piasta. Buziaki dla złotej drużyny!!!
            • Gość: rewyag Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:20
              a ja jeszcze dodam ze trenerem tej drużyny był pan Edward Wojnecki natomiast
              najlepsza rozgrywająca turnieju została nie chciana w Piascie na zadnej pozycji
              Asia Kuchczyńska .Tak ze widac ze jak sie chce to mozna a dziewczyny nie
              jechały tam w roli faworyta.
              • Gość: fan Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.globalconnect.pl 26.04.06, 22:08
                Napiszcie jaki był skład drużyny uniwersyteckiej, bo zasługują na to, aby o nich
                pisać. Zdobyły dla Szczecina i dla swojej uczelni złoty medal.
                • Gość: Kamil Łódz:) AZS US IP: 83.168.106.* 27.04.06, 22:14
                  Uniwerek grał w składzie Kuchczyńska Asia. Wojtas Asia.Szewczyk Asia. Szewczyk
                  Asia -libero. Bury Kasia. Furmanek Agata. KijanaKarolina. KOwalska
                  Karolina.Szymańska Jowita. Kwasigroch Asia. TRENER EDWARD WOJNECKI - zaden
                  inny!!!
              • Gość: popik Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 22:46
                moze i ta Asia KUchczynska na Uniwersjade jest dobra ale na 1 lige to chyba za
                cienka
                • Gość: b. Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.ds1.tuniv.szczecin.pl 26.04.06, 22:57
                  dlaczego tak piszesz?? na czym opierasz to stwierdzenie?? moze nie miala zbyt
                  wielu okazji aby sie wykazac ( w tych ktore miala mysle, ze sie wykazala i
                  pokazala z dobrej strony) ale mysle, ze za cienka nie jest.. Pozdrawiam
                  Wszystkich
                • Gość: kolo Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 09:13
                  Popik cos mi sie wydaje ze piszesz zeby cos napisac złego i chyba nie kumasz o
                  czym ludzie na tym forum rozmawiają.Zarejerestruj sie na fotka.pl i podziwiaj
                  swoje komentarze.Prosci ludzie powinni miec proste formy rozrywki kolezanko(ki)
                  z Piasta jak przypuszczam.
    • Gość: BAJ Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 07:10
      Trener Taczała nie jest trenerem sukcesu.Jedynym i chyba ostatnim sukcesem w
      jego karierze / poza tym nigdy nic mu nie wychodziło/ było wprowadzenie Paiasta
      do ekstraklasy. Ale to zrobiłby każdy trener.
    • Gość: rewyag Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 09:24
      Myśle ze czas zakonczyc te dyskusje .Piast spadł ale awansował Chemik zobaczymy
      jak działacze podejdą do nowego sezonu .Przyczyny spadku juz zostłay 100 razy
      pokazane i trzeba wyciągnąć wnioski.Bedziemy mieli przynajmniej derby czyli
      wielkie mam nadzieję emocje.Szkoda tylko ze nie ma LSK ale w tej drużnie nie
      było ani atmosfery ani trenera moze w 1 lidze cos sie zmieni.Szkoda takze ze w
      szczecinskim Piascie najprawdopodobniej nie bedzie zawodniczek ze Szczecina a
      czy Kuchczyńska,Bryczkowska,Kwiatkowska były gorsze od Dutkiewicz
      (niemożliwe),Laskowskiej ,Gożdziewskiej pokaze czas.Pozdrawiam
    • Gość: kibic Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.szczecin.mm.pl 27.04.06, 10:23
      Nie chodziłem na wasze mecze bo uważam że siatkówka to nudny sport(szczególnie w
      waszym wykonaniu),ale oglądając fragmenty w tv tak z ciekawości żeby zobaczyć
      ile dostałyście w d...zauważyłem że większość z was chodzi po boisku z zadartym
      nosem jakby była mistrzynią świata(nie obrażając złotek).Kasprzak przebija
      wszystkie(pod względem zarozumiałości-oczywiście),swoją klasę pokazała w
      najważniejszych momentach i zawidła po całości!Nie mając umiejętności mogłyście
      chociaż pokazać zaangażowanie i walkę dla tych wielu kibiców!
    • Gość: banderoza Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:21
      oj kulbiej po dzisiejszym obiecuje ci ze skonczywsz w sądzie takich jak ty
      powinni usypiac.Pamiętaj ze to nie ty stanowisz prawo i trzeba czytac co sie
      podpisuje
      • Gość: fan Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.globalconnect.pl 27.04.06, 20:25
        A co się dzisiaj stało? Myślę, że nie tylko ja chciałbym wiedzieć.
        • Gość: tolo Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: 87.207.52.* 27.04.06, 21:45
          Kwiatek, Bryczka i Kuchara nie są już zawodniczkami Piasta.........
          • Gość: banderoza Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 07:13
            Pseudo chory prezes rozwiązuje kontrakty które sam podpisał a które trwają do
            31.05.2006 .To fakt ze wszystkie dziewczyny same powiedziały ze w tym bagnie
            bawic dalej sie nie beda ale były szczere i nie robiły bokami .Kulbiej
            nieudacznik za to postanowił zerwac umowy z dniem 30.04 co jest nie zgodne z
            prawem i tu nie chodzi o pare złotych tylko o zasady które nie sa własnoscią
            prezesa który nic nie potrafi i nic nie wie tylko obowiązują wszystkich nie
            zaleznie czy ktos jest be czy cacy.Po raz kolejny pokazali klase no ale gówna
            podobno sie nie rusza
            • Gość: Sekcja 2 Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.sg.gov.pl / 195.116.32.* 28.04.06, 08:11
              Ale to chory klub!!!!!!Ich powinni leczyć bo sądzić się ich nie da!Paragrafu na
              świadomą i jawną głupotę nie ma!!!Po raz kolejny Klub Piast pokazał że nie
              potrafi się pożegnać z zawodniczką tak jak to powinno wyglądać!Patrząc na
              poprzedni sezon ten w którym wywalczył Piast awans można napisać że z tamtego
              składu niewiele dziewczyn pozostało!A to naprawdę był niezły zespół!!!Ale to
              głównie zasługa decydentów tego klubu!!!!!!!Pozostało nam tylko czekać z
              utęsknieniem na derby Szczecina w następnym sezonie!Już dzisiaj wiem że będzie
              to zaj....ty mecz!Pozdrowionka dla Banderozy:) i oczywiście Tola:)!
              • Gość: koles Kulbieja Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 08:32
                A ja jeszcze słyszałem ze wczoraj to przynajmniej sie z nimi spotkali ale dwa
                dni wczesniej to wyłali SMS y!!!!!!!!!!!!! zeby zdac sprzet i won .Muzrzyn
                zrobił swoje i moze odejsc.Te wczorajsze spotkanie niestety było wymuszone
                obawą ze prasa zacznie trąbic ale mam nadzieje ze i tak zacznie bo nie mozna
                przejsc do normalnosci z takimi rzeczami .Brak kultury chamstwo i tyle
    • Gość: rewyag Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:03
      One tu były ale słynne duo prezes z trenerem stwierdzili ze: Ada Wychowanek -
      Król -wersja oficjalna z klubu to ze sie nie rozwija i ze sobie nie
      poradzi ,jest nieperspektywiczna,psuje atmosferę w drużynie -wersja prawdziwa -
      najlepsza zawodniczka zespołu który awansował,potrafiąca wyrazic swoje zdanie
      dobry duch zespołu. Kasia Ostrowska wersja oficjalna- kontuzjogenna ,
      nieperspektywiczna ,bez szans na gre w LSK wersja prawdziwa- miała kłopoty
      zdrowotne ale bardzo wazna w odbiorze o klase lepsza od
      Gozdziewskiej,ambitna ,Szczecinianka,ważne ogniwo w zespole.Z powodzeniem gra w
      zespole z Myslenic który walczy o 5 lokate w LSK ale w Piascie który spadł z
      hukiem nie miała miejsca:) Ola Pazderska wersja oficjalna- nie poradzi sobie w
      LSK ,działacze wiedzieli wczesniej niz ona sama ze jest w ciązy i jej
      podziękowali :) wersja prawdziwa - Z powodzeniem poprowadziła zespoł na
      rozegraniu w najwazniejszych meczach do awansu kiedy Irina bała sie wyjsc na
      parkiet,wazny punkt zespołu na i poza boiskiem Monika Bryczkowska -wersja
      oficjalna - nie rozwija sie, zdegradowana do 2 ligi według trenera nie
      wyrózniała sie nawet w 2 lidze Wersja prawdziwa- ,wróciła tylko z powodu
      kontuzji 40 kolezanek i była wyrózniająca sie osobą w zespole,nie dano jej ze
      wielu szans poniewaz musiały grac nieudane transfery Ewa Kwiatkowska wersja
      oficjalna za słabe warunki fizyczne nie wystarczające umiejetnosci (patrz
      Marlena Twaróg warunki) -wersja prawdziwa - miała dosyc pomiatania swoją osobą,
      nie dostała szansy ,przeambitna ,Szczecinianka,na pewno lepsza od Dutkiewicz
      ale graja transfery bo za nie trzeba płacić Asia Kuchczyńska wersja oficjalna -
      przegrała rywalizacje z Gozdziewską,mniej perspektywiczna od 10 lat starszej
      nowej libero wersja prawdziwa- trener praktycznie odsunął ja od zespołu nie
      dając szans na rywalizacje bo jest ze Szczecina,lepsza od Gozdziewskiej pod
      kazdym względem ,perspektywiczna (21 lat),na koniec prezes stwierdził ze jest
      juz 3 libero poniewaz przegrała :):) tez rywalizację z Kowalską. Wszystkie te
      dziewczyny łączy jedno na szczeście sa ze Szczecina i tworzyły super zespół
      który wywalczył awans natomiast miały pecha bo grały w druzynie która prowadził
      Taczała prezesem był Kulbiej a kierownikiem Białek (gosc bez mapy szkoda na
      niego komentarzy) te trio pokazało ze rozwali wszystko a chamstwem przebiją
      kazdego.
      • Gość: TOLO Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: 87.207.52.* 28.04.06, 10:04
        PRZYKRE ALE PRAWDZIWE TO CO NAPISAL REWYAG!!!ZAPOMNIAŁEŚ JESZCZE DODAĆ O
        PATRYCJI KRENC KTÓREJ NIE DAŻYŁ SYMPATIĄ TRENER JERZY!!!!
      • Gość: my Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:22
        mysle gaywer ze dobrze napisales ze te zawodniczki ''cos'' laczy my nawet wiemy
        co -znajomosc z toba zaszkodziles wszystkim ale jesli one tego nie widza to
        chyba zasluzyly na to zeby odejsc ,my tez czekamy na derby
        • Gość: Maluszek Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.acx.pl 28.04.06, 11:44
          oj gaywer - az tak namieszales?
          ciekawa jestem co nabroiles :)

gorrraco w tym watku oj gorrrrraco ;)
        • Gość: rewyag Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 12:42
          o widze ze wyzsza inteligencja wchodzi na forum bo zeby tak rozszyfrowac
          nick :) no no :)Wy dwie myslicie:)ze znajomosc moze komus zaszkodzic w grze ?
          oj mi sie wydaje ze chyba nie za bardzo tym bardziej ze to w wiekszosci bardzo
          daleka znajomosc ale jezeli moja skromna osoba wywołuje w klubie piast
          poruszenie to tylko przyklasnąc a ja z pozycji obserwatora moge pisac moje
          prywatne zdanie w wiekszosci zbiezne ze zdaniem innych osób z forum i to robie
          bo wydaje mi sie ze skoro klub Piast funkcjonuje takze z dotacji miejskich
          czyli takze moich pieniędzy ludzie powinni wiedziec co sie tam dzieje a jezeli
          ktos uwaza ze pisze nieprawde to prosze to udowodnic Tez czekam na derby i
          pozdrawiam
    • Gość: siatkarka Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:10
      czyli reywag,kibcsza,tolo,banderoza ,popik itd to ludzie których nie wolno znac
      zeby grac w piascie Uwaga !!!!!!!!znajomosc grozi usunięciem Rodacy
      pamiętajcie o władzy trzeba mówic tylko dobrze lub zamilknąc.Prawda boli no bo
      nikt o tym klubie nie pisze dobrze.Rewyag zajebis... podsumowanie lepiej bym
      tego nie ujęła
    • Gość: Troll Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:38
      To co do pewnego czasu ćwierkaly wróbelki (nawet na tym forum) okazało się
      prawdą. Teraz słychac, że Kinga Kasprzak też się intensywnie rozgląda za nowym
      klubem, a że jest utalentowana i ma warunki to da sobie radę. Została
      rozpuszczona i zepsuta do cna przez Taczałę, ale gdy będzie miała zdecydowanego
      i dobrze prowadzącego trenera to jeszcze pokaże klasę. A kontrakty można jak
      widać rozwiązywać.
    • Gość: mirrafiori z wyspy Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.homechoice.co.uk 28.04.06, 20:24
      jak można spodziewać się po kimś takim jak kulbiej (specjalnie piszę z małej)
      czegoś takiego jak kultury i mądrym zarządzania klubem, skoro ten koleś to
      jakiś ex ubek albo zomowiec, którego jedynym argumentem było lanie gumową
      pałą.To chyba wyjaśnia wszystko.Natomiast trenerek Taczała i mirmił z wąsem
      Białek czy jak mu tam to dwa dobermany, które skaczą jak im się każe. Jak Piast
      przestanie istnieć to pan Kulbiej na pewno zostanie prezydentem Szczecina a
      trener i kiero jego zastępcami.
      • Gość: ktoś Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: 87.207.70.* 29.04.06, 17:26
        bryka kwiatek i ta trzecia jesteście nie wydarzone smarkule bez ambicji
        myślicie żejeste ście gwiazdami a to gó.. prawda wszystko rozwalicie każdy
        zespół bo z was zawodniczki z koziej piczki
    • Gość: MANAGER Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: 87.207.52.* 28.04.06, 20:45
      MANAGER KULBIEJ !!! BUHAHHAHA...
    • Gość: Maciuś Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:26
      Co sie stalo...?to sport bando amatorow i placzkow. A chemik to juz w ogole
      bedzie zal skoro kwiatki i bryczki beda tam grac- jeszcze w pierwszej 6
      zapewne,a w LSK nie lapaly sie:D o co sie rozchodzi to nie wiem. Kulbiej jestes
      wporzo to Ty motasz szmal i nie musisz sie tlumaczyc. Czlowiek zrobil cos dla
      tego szarego miasta a banda zawistnych wandali juz chciala by to roz..ć.
      Puknijcie sie w glowe to taka sama przyjemnosc odczujecie bando wiesniakow. Co
      sie dzieje?
      • Gość: KTOSIE Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: 87.207.52.* 28.04.06, 23:33
        TO TY JESTEŚ WIEŚNIAKIEM MACIUSIU! :)))
        • Gość: Maciuś Re: Dlaczego Piast Szczecin spadł z Ligi Siatkówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 23:41
          Zgadza się bo mieszkam w policach ;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka