Gość: mm IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 23:17 zawsze wiedziałem, że XIII jest the best! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: telesfor Re: Dyrektorzy o rankingu IP: *.bj.uj.edu.pl 04.01.03, 09:02 Gość portalu: mm napisał(a): > zawsze wiedziałem, że XIII jest the best! - ta...ale jakim kosztem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migg Re: Dyrektorzy o rankingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.03, 10:06 > > zawsze wiedziałem, że XIII jest the best! > - ta...ale jakim kosztem ! a jakim? Odpowiedz Link Zgłoś
rooffian Re: Dyrektorzy o rankingu 04.01.03, 16:47 Gość portalu: migg napisał(a): > > > zawsze wiedziałem, że XIII jest the best! > > - ta...ale jakim kosztem ! > > a jakim? > Ostatnio w pewnych kręgach uczniowskich jest moda na narzekanie na loxiii. Pomimo to wiem, że jest też dużo pozytywnych opinii wśród uczniów. Ja jestem absolwentem tego liceum i muszę przyznać, że jestem bardziej niż zadowolony z tych czterech lat tam spędzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: Sukces jest sukces.Brawo XIII. (nt) 04.01.03, 15:05 A tam 13. Phi. Dwojka jest najlepsza, a ranking to bzdura. :) Niech nikt nikt nie pyta jaka szkola skonczylam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stettiner Sukces Urbana ?? IP: *.nat.siec.anax.pl 04.01.03, 17:00 To jest chyba głównie sukces uczniów nauczycieli a dopiero potem dyrektora Urbana panie Niemiotko, chociaż swój udział napewno w tym ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sukces Urbana ?? IP: 62.233.173.* 04.01.03, 20:09 I owszem jest to nie tylko sukces wszechwładnego Cezara, ale bez jego determinacji i uporu, sami uczniowie mogliby co najwyżej liczyc na jakieś marne wsparcie z kuratorium. A tak, podobno II miejsce w kraju! pieknie, pięknie, ciekawe co będzie za rok... Odpowiedz Link Zgłoś