Gość: Ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:26 Jak wypłynie co bylo na jego GG, to nie będzie już żadnych wątpliwości kim ten człowiek jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 2pac Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:51 Przede wszytskim jest moim bratem. Więc nie znając faktów nie wypowiadaj się. Na Dowhyluka mamy juz bardzo mocne papiery. A poza tym co możesz przeczytać w moich postach pod poprzednią relacją sytuacja nie wyglądała tak jak ty sobie to wyobrażasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2pac Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:52 A z tym kotem to szczyt bredni. Jaki ku.. Hitler?? Od zawsze był Marian i Thorgal- dwa kotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2pac Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 23:00 Nigdy nie miał kota Hitlera. Nie wiem skąd te brednie. Chybabym się zorientował gdyby mi po domu chodził mały puchaty Hitler... Nie jest jeszcze raz powtarzam żadnym faszystą. Nie nadawał do B&H. To naprawdę są szkodliwe brednie. Sam mam dredy i poglądy zdecydowanie odbiegające od jego- prawicowych, ale jest moim bratem, i muszę go bronić przed fałszywym obrazem sprawy jaki sie tworzy w prasie. I w opinii społecznej. Nikt z was(prawie nikt) Go nie zna a do wydawania wyroków jesteście pierwsi. Żeby nie było że jestem jakimś marginesem społecznym z rodziny wielbicieli NSDAP- w tym roku zdałem do najlepszego społecznego liceum w Warszawie, do liceum liberalnego, demokratycznego, a jak powiedziałem o tym Markowi to bardzo się ucieszył. tyle mam nadzieję że ktoś z was się zastanowi zanim będzie następnym razem oskarżał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 23:27 jesteś jego bratem, ale na pewno nie czytałeś akt, bo tam jest czarno na białym jak pisze o sobie że jest faszystą i że miał, a nie że ma kota o imieniu Hitler. A te mocne papiery to już naprawdę jest śmieszne. Wątpię żebyś był jego bratem. Pewnie niedługo będzie tu pisał jego stryjek, ciocia i kuzynka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr bratkowski Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 23:48 Ciocia i kuzynka może nie, ale ojciec się wypowie. Byłem dziś "dosłuchiwany" na okoliczność, jak miał na imie mój pies (skądinąd wczoraj uśpiony po 16 latach) i koty mojego syna. Koncepcja z kotem Hitlerem dowodzi paranoi osób związanych z p. Dowhylukiem i szukania dowodów rasistowskich przekonań u człowieka, w którego żyłach płynie głównie "krew żydowska" i który niegdyś pisywał do "Nigdy więcej" jest chora. Do dziś jest u mnie w domu jego krzesło z napisem "antynazi" i pacyfą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr bratkowski Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 00:02 a 2pac jest naprawdę jego - przyrodnim - bratem, moim młodszym synem, który właśnie ukończył żydowskie gimnazjum; przestańcie więc pieprzyć o rasizmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy zaban. Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 00:36 Ale to tak ladnie pasowalo... Postepowi redaktorzy sie zmartwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr bratkowski Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:25 No właśnie - coś w schemacie szwankuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:37 nic nie szwankuje, bo nie ma schematu, są tylko fakty które Pański syn sam ujawnia na swoim GG. Tłumaczenie że ma pochodzenie żydowskie jest juz po prostu żałosne. Jak wcześniej Adolf Hitler, też miał pochodzenie żydowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr bratkowski Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 12:47 Teza o żydowskim pochodzeniu Hitlera jest jedną z najbarwniejszych antysemickich legend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr bratkowski Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 12:56 I jeszcze jedno: osoby, wypowiadające się tu pod różnymi nickami zdradzają znakomitą znajomość akt sprawy, znacznie większą niż moja. O ile wiem, dostęp do tej wiedzy mieli tylko pokrzywdzony i jego pełnomocnik. Jeśli więc to któryś z Panów lobbuje, zapraszam do rozmowy - jak ja - pod nazwiskiem. Ja nie używam noży, tylko słów i jestem patologicznie wyzbyty agresji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:14 więc nie czytał Pan akt? Chociaż wydaje mi się to dziwne, bo z tego co słyszałem, to również oskarżony ma do nich dostęp. Tym większe będzie Pańskie rozczarowanie. Współczuje Panu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2pac Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:49 Odróżnianie oskarżonego od jego Ojca Cię przerasta intelektualnie? współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:58 nie, nie przerasta, gdyby mój syn miał sprawę (oby nigdy)w sądzie o usiłowanie zabójstwa, to bym przeczytała każdy świstek papieru jaki jest aktach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 14:12 Ta rozmowa jest bez sensu, pan Bratkowski oraz jego brat mają prawo wierzyć w niewinność członka rodziny, ale też bronienie go nie znając akt, do niczego nie prowadzi, bo każdy coś usłyszał albo gdzieś zobaczył, i te dyskusje stają się koperkowe. To naprawdę bez sensu. Niech ten proces sie skończy i wtedy można dyskutować, chociaż też nie wiem czy będzie można, bo każda ze stron ma bardzo silne emocje z tym związane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 15:26 I po co te przepychanki, Panie Bratkowski jeśli nie ma Pan dostępu do akt, to niech się Pan zapyta pokrzywdzonego czy nie pozwolił by Panu zajrzeć, do swoich, bo znając życie, to na pewno, on albo jego pełnomocnik mają je skserowane, i będzie wszystko jasne, no chyba że prawo mówi inaczej, ale to juz musi się wypowiedzieć ktoś kto się na tym zna, albo nie będzie chciał Panu Pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roky Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 08:43 TO WEŹ SOBIE PRZECZYTAJ KOBIETO GG, KóRE JEST W AKTACH TO ZOBACZYSZ KIM ON JEST I PRZESTAŃ BREDZIĆ, TAM WYRAŹNIE ON SAM PISZE, JAKą NIENAWIŚCIĄ DARZY LUDZI INNEJ NARODOWOŚCI, CZY TAK ZWANYCH LEWAKÓW, JAK OPISUJE SWOJE NAPADY NA LUDZI, JAK JEGO PRZYJACIEL OPISUJE JAK SOBIE ZMYWAŁ KREW Z GLANÓW PO POBICIU LUDZI TURECKIEGO POCHODZENIA I JAK SIE Z TEGO OBAJ CIESZĄ, CZY MOżE WAM NIE POZWOLIł TEGO CZYTAĆ, A WY JESTEŚCIE TAK ZAŚLEPIENI żE NAWET NIE WIDZICIE JAK WAMI MANIPULUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roky Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 09:01 PAN, TEŻ NIECH SOBIE PRZECZYTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2pac Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:14 A skąd wiesz co jest w aktach? Bo mnie na przykład bardzo to ciekawi ale nie mam dostępu do tych informacji. Pan z prokuratury? Czy może Pani sędzia się udziela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:26 Przecież adwokaci oskarżonego mają, Boże wy nie macie o niczym pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2pac Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:48 A ty jesteś adwokatem oskarżonego? dobrze wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:55 nie jestem, ale chyba nie chcesz mi powiedzieć (jeśli faktycznie jesteś jego bratem) że adwokat oskarżonego nie czytał akt i że wy nic nie wiecie, co w nich, bo w to nikt nie uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2pac Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 15:33 czytał, wiemy, i nie ma w nich 95% z tych rzeczy o których wy opowiadacie. Ale my nie otrzymaliśmy wglądu do kat który przysługuje tylko adwokatowi oraz prokuraturze(również dowhylukowi, jako oskarżycielowi posiłkowemu)Wiemy tyle ile nam powie adwokat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 15:41 Ktoś napisał powyżej, że te wszystkie przepychanki nie maja sensu i chyba ma racje, ktoś coś insynuuje, albo ktoś coś słyszał o aktach, a rodzina broni swojego i to normalne, ale widać że nikt tutaj do końca nie wie co i jak, jest w tych aktach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 08:34 To dziwne bo sama matka oskarżonego dzieliła sie tą informacja o kocie z kilkoma osobami, poza tym tak jak ktoś pisał wcześniej Hitler też był pochodzenia żydowskiego,o a mimo to mordował żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 10:45 Ciekawe co na to jego koledzy naziskini którzy przychodzą na proces i przybijają mu piątki, pewnie sie obrażą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 10:48 za ta pacyfę na krześle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2pac Re: Proces za cios nożem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:13 Słuchajcie dalej jego matki, świetnie na tym wyjdziecie. ;] Mogłaby napisac własną mitologię z opowieści które stworzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baga Re: Proces za cios nożem IP: *.europe.hp.net 21.06.07, 18:00 a to ciekawa historia... nie widziałam, żeby ktokolwiek przybijał z Markiem piątkę wczoraj... Nikt nie ma prawa podejść do oskarżonego w trakcie procesu. Nawet najbliższa rodzina. Naziskinów też nie widziałam. A swoją drogą ciekawe, czy Helsińska Fundacja Praw Człowieka wie, kogo broni? ten wątek jakoś się nie pojawił. A szkoda. Może ktoś przybliży "zainteresowania" poszkodowanego? Oczywiście oprócz tego, że jest grafikiem. Mam tu na myśli innego typu "hobby". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Proces za cios nożem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 15:10 A skąd wiesz co było na Jego gg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alibaba Powodzenia dla tego chłopaka. IP: *.stk.vectranet.pl 22.06.07, 16:36 Co to za ludzie z tych warszawskich anty(faszystów) to każdy wie. Zwykła bandyterka. Swoją drogą może by ktoś zbadał czy aby ten ugodzony biedaczek i jego znajomi (m.in. ci z tego forum) nie mają coś wspólnego z pobiciem niepełnosprawnego chłopaka na Cmentarzu Powązkowskim. To tez była "Antifa", nawet na 'Indymediach' zdawali relację z tego bohaterskiego czynu. Szkoda tylko, że ten oskarżony za taki element będzie teraz siedział. Odpowiedz Link Zgłoś