Dodaj do ulubionych

Juvenalia a cisza nocna

IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 08:49
Mam nadzieje ze ktos poważnie bęknie za to łojenie pół nocy na całe miasto
dla kilku tysięcy pijanej hołoty.
Sprawa miała miejsce juz kilka lat temu i wtedy były konsekwencje. Zobaczymy
jak tym razem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sylwia Re: Juvenalia a cisza nocna IP: *.chello.pl 25.05.06, 09:44
      zgadzam się z Tobą w 100 % , w tamtym tygodniu Polibuda a teraz inne uczelnie.
      To sie staje nie do zniesienia,studenciaki czuja sie panami miasta
      wrzeszcza ,pija rozbijaja butelki gdzie popadnie, strach wychodzic. A do tego
      są wulgarni . Ciekawa jestem czy tak powinna zachowywac sie przyszla
      inteligencja. Doskonale iwiem że mlodośc ma swoje prawa ale przesady. I proszę
      mi tylko nie mówić że studenci zachowują sie tak jak większość Polaków, bo jest
      to obrazliwe dla kulturalnych ludzi.
      • enancjo Re: Juvenalia a cisza nocna 25.05.06, 10:10
        .. fakt ze wczoraj do pozna dudnilo i tak blekitnie
        migalo za oknami ..
        .. policji bylo sporo i byli widoczni .. az nazbyt
        moim zdaniem ..
        Enancjo
        • Gość: Gregor Re: Juvenalia a cisza nocna IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:42
          Jesteście tym rodzajem ludzi którzy w tym wątku narzekają na hałas w mieście a
          w innym na to, że nic się w Szczecinie nie dzieje, jesteście głównym hamulcem
          tego miasta.
          • Gość: miętus Gregor IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:02
            A co ma "nic sie nie dzianie" w tym mieście niemożnością spania o nocy!
            Mieszkam niedaleko amfiteatru i nie życze sobie hałasów o tej porze!
            • Gość: Gregor Re: Gregor IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:10
              Jak nie życzysz sobie hałasów to przeprowadź się na wieś.
              • haritka Proszę zamknąć sklepy nocne z piwem i wódką 25.05.06, 13:29
                Ja mam codziennie nocne hałasy i muszę z tym żyć,w aptece kupiłam stopery i
                działa. Niestety rano mam obszczaną klatkę ale na to juz potrzeba wychowania
                od małego.
              • Gość: miętus Re: Gregor IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:47
                Gość portalu: Gregor napisał(a):

> Jak nie życzysz sobie hałasów to przeprowadź się na wieś.

Nie po to wydałem 500 tys ćwoku.
                Możesz sobie pomarzyc o takiej kasie.
                • Gość: Gregor Re: Gregor IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:55
                  Ten post wyjaśnia wszystko, radzę chwilkę refleksji nad sobą :)
            • Gość: jerzy to jak mieszkasz w tym rejonie .... IP: *.globalconnect.pl 25.05.06, 13:14
              to jak mieszkasz w tym rejonie ....
              to zorganizuj akcję zamykanie sklepów z wódą i piwem ( otwartych w nocy )!!!
              albo jeszcze poproś władze miasta by zabroniły też obchodów Dni Morza (
              całkowite zadupie chcą w tym mieście zrobić ! )
              zatyczki do uszu kupić zanurkować w wannie lub basenie i nie wychodzić ( nie
              będzie głośno ).
              raz do roku niech się bawią studenci ( wolno kibicom co dwa tygodnie ).
              • Gość: sanders Re: to jak mieszkasz w tym rejonie .... IP: 213.155.180.* 25.05.06, 13:57
                > raz do roku niech się bawią studenci

ROTFL !! Chyba raczej trzeba by zrobić coś w rodzaju Wielkiego Studenckiego
                Postu od wszelkiego rodzaju imprez, zabaw i itp. bo takowe to studenci mają
                codziennie. No ale całoroczne imprezowanie trzeba uczcić jeszcze większym...
              • Gość: Sylwia Do Jerzego IP: *.chello.pl 26.05.06, 08:35
                Studenci mój drogi bawią się cały rok, czy sobota czy niedziela czy
                poniedziałek piją, wrzeszczą rozbijaja butelki. Miszkam blisko akademików i
                wiem coś o tym. Tylko niech mi ktoś nie pisze że powinnam sie przeprowadzic na
                wieś, bo to najgłupszy argument jaki słyszałam. Czy imprezy typu juwenalia, Dni
                Morza to to o czym wszyscy Szczecinianie marzą? Chyba nie. Hamstwa i wybryków i
                tak jest nadto.
                • Gość: Gregor Re: Do Jerzego IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:04
                  A jakich chcesz imprez ? Pewnie nawet nie znasz repertuarów szczecińskich
                  teatrów czy filharmoni.
                  • Gość: Sylwia do Gregora IP: *.chello.pl 26.05.06, 13:25
                    Chamskie zagrywki. Jak chcesz wiedzieć to znam ale wole koncerty rocowe np
                    Rammstein, Metalica i inne mocne brzmienie. Dobrze by było gdyby odbywaly sie
                    tu mecze na poziomie Barcelony. Czy uważasz że studenckie popijawy to jest cos
                    czego sobie życzą mieszkańcy. Nie chcę obrazac całych Juwenaliów ( wiem że jest
                    duże grono studentów, ktorzy bawia sie super)ale niestety większość
                    wykorzystuje tylko Juwenalia do napicia sie i rozróby. Czemy musze tolerowac
                    porozbijane butelki i krzyki o 3-4 w nocy tylko dlatego że mieszkam w
                    Szczecinie.?
                    • Gość: Gregor Re: do Gregora IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:32
                      Uważasz, że na koncertach Rammsteina albo Metallici nie byłoby pijaństwa,
                      rozbitych butelek i do tego było cicho ?
                      Bez komentarza :)
                      • Gość: Sylwia Re: do Gregora IP: *.chello.pl 28.05.06, 20:06
                        takie samo pijaństwo jak na Maryli Rodowicz.
                    • missasistant Re: do Gregora 26.05.06, 23:25
                      A ja Cie rozumiem!!! A jakbys sie wybierala na koncert Rammsteinów, to daj
                      koniecznie znać :-)
                      Pozdrowienia
                      missasistant
                      • missasistant sprostowanko 26.05.06, 23:26
                        Oczywiście to było do Sylwii, a nie do Gregora ;-))))
                        • Gość: Sylwia Re: sprostowanko IP: *.chello.pl 28.05.06, 20:10
                          Niestety chłopcy na razie mają dł€€€€gie wakacje. Pozdrawiam missasistant.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka