Dodaj do ulubionych

Pat z wyborem szefa Polskiego Radia Szczecin

IP: *.com / 195.136.49.* 25.05.06, 19:44
a sld zarzuca KRRT polityczność pisowską tak jakby waniek czy kwiatkowski
urodzili sie wczoraj a tutaj promują swoich, to nie mozna otwarcie powiedzieć
że my wygraliśmy wybory i prezes będzie nasz a nie udawać że to bezpartyjni
fachowcy
Obserwuj wątek
    • zaczepialski skandal 26.05.06, 08:49
      • xyz-xyz Re: skandal 26.05.06, 09:01
        Masz rację zaczepialski! Skandal!!! Powinni bez szemrania wybrać bezpartyjnego
        fachowca z PiS!!! Pani Kruk załatwi sprawę. Nie martw się...
        • exman Re: skandal 26.05.06, 09:22
          Z tych kadydatów to mi jedynie Jabłoński pasuje...może nie jest typem wizjonera-
          cudotwórcy ale mam o nim dobre zdanie i z nim byłaby szansa na pozbycie się
          niektórych eksponatów, które powodują, że często słuchając PR Szczecin mam
          wrażenie, że warsztat radiowy został u nich zaklęty w bursztyn. A już znajomość
          języków obcych jest porażająca.
          • xyz-xyz Re: skandal 26.05.06, 09:34
            Z tych kadydatów to mi jedynie Jabłoński pasuje...

Penie dlatego:
            "były szef katolickiego Radia As"

Racja, to są najwyższe kwalifikacje.
            • exman Re: skandal 26.05.06, 09:38
              Jakiś ty płytki w tych swoich krecich dopieprzankach...a ja akurat nie byłem
              fanem Asa ani Plusa...tu się srogo mylisz, z resztą nie tylko tu. Tobie
              wszystko kojarzy się z tylko jednym. Bidulo.
              • xyz-xyz Re: skandal 26.05.06, 10:21
                obie
                > wszystko kojarzy się z tylko jednym.

Pewnie mam urojenia, że mój kraj zamienia się w parodię Iranu... Wypasał Ania
                gąski... turajra turajra turajra ra...
                • absztyfikant Re: skandal 28.05.06, 16:02
                  Czerwonego politruka podmieni czarny. Tak jak czerwona Waniek zastapila nome
                  omen czarna Kruk. Ja nie widze zadnej roznicy.
          • Gość: fmowiec Re: skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 16:33
            Witold Jabłoński (były szef katolickiego Radia As) - ten nie ma z kolei
            poparcia lewicy;
            Cóz za bzdura. Jabłoński doprowadził Radio As do ruiny. Może ktoś powie gdzie
            taraz można posłuchac tego radia. Jabłoński to wielki koleś czerwonych w tym
            szczególnie obecnego czerwonego dyrektora szczecińskiej TV Krzysztofa M .
            Tragiczna kandydatura. Pies, któy służył juz bardzo wielu panom.
      • Gość: etam Re: skandal IP: 83.168.96.* 26.05.06, 14:26
        No i oczywiście Pan redaktor z prasy nie zwrócił uwagi na fakt że Jaśnie
        Wielmożny Pan Kosiorowski, który mam nadzieję idzie już na odstrzał (świeć
        Panie nad jego duszą), był faktycznie 4 kadencje, po zmianie statusu spółki na
        S.A. Ten to się utrzymał - on się po prostu nadaje do Księgi Guinessa w
        kategorii "długość lawirowania w systemie kadencyjnym"
    • Gość: sportowiec Re: Pat z wyborem szefa Polskiego Radia Szczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:14
      Członkowie rady nadzorczej przed zaproponowaniem obecnego członka zarządu
      powinni najpierw sprawdzić, jak śmiesznym kosztem załatwiono reklamę pewnego
      sklepu sportowego- nadawana jest ciągle.
      Taki barter- sposób wykorzystania publicznego radia dla inicjatywy prywatnej.
      • Gość: Peciek Re: Pat z wyborem szefa Polskiego Radia Szczecin IP: *.CNet2.Gawex.PL 26.05.06, 11:34
        Weźcie przyklad z Radia Koszalin. Komuchy z ustepujacej rady nadzorczej wybrały
        komuszego prezesa Grzesia Z. I sa szczęśliwi. Ciekawe czy jak Nowa Rada
        Nadzorcza powstanie to komuchy dostaną ogromne odprawy finansowe?
    • Gość: etam Re: Pat z wyborem szefa Polskiego Radia Szczecin IP: 83.168.96.* 26.05.06, 14:29
      Boże tylko nie Bittner ...
      • Gość: mambo5 Re: Pat z wyborem szefa Polskiego Radia Szczecin IP: 195.139.252.* 27.05.06, 07:41
        Jarek Dobrzyna ze Szczecina to moj pewniak i 100% kandydat
        • absztyfikant Re: Pat z wyborem szefa Polskiego Radia Szczecin 28.05.06, 14:48
          A ja stawiam na Tolka Banana...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka