Gość: prawdziwy polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:58 reszta niech wyjezdza z tego kraju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Polska dla pisiorów IP: *.smsnet.pl 30.05.06, 15:06 WYSTARCZY ŻE ty WYJEDZIESZ.... nikt nie będzie płakać.... "nie płakałem po Kuroniu, nie zapłacze po michniku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Polska dla pisiorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 15:13 Smutne, ale chyba tak jest. Kto nie pisior- wy....dalać. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Polska dla pisiorów 30.05.06, 15:51 tylko jak wszyscy będą rządzić , to kto będzie pracował ? Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Polska dla pisiorów 30.05.06, 20:25 Wyjeżdzają szumowiny. A zakasać rękawy, nawet budować tą Polskę za mniejsze pieniądze - bo tylko to w dłuższej perspektywie przyczyni się do rozwoju naszego kraju. A zmieniać rzeczywistość, a drązyć władze, a brać czynny udział w życiu Polski. A nie tumiwisizm, czekanie aż inni dobrze zapłacą z pracę. Jak widzę tych emigrantów w Szwecji Irlandii, Hameryce - to mi się rzygać chce. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Polska dla pisiorów 31.05.06, 08:00 A nie tumiwisizm, czekanie aż inni dobrze zapłacą z pracę. > Jak widzę tych emigrantów w Szwecji Irlandii, Hameryce - to mi się rzygać chce. To nie dlatego żono, to dlatego, że fachowcy od przetwórstwa jabłek wyjechali, zaś ich miejsce zajęły PiSowskie miernoty. I oni teraz pędzą takie jabole, po których nawet najtwardsze herbatniki rzygają:))) Odpowiedz Link Zgłoś