Dodaj do ulubionych

Tanie jedzenie

IP: *.chello.pl 31.05.06, 12:04
Gdzie w Szczecinie mozna tanio i smacznie zjesc obiad /rodzina z trojka
dzieci/,czy jest jakis bar mleczny,badz tania stolowka.Posilki potrezbne sa
przez 5 dni?Z tego co wiem rodzina mieszka gdzies w okolicy Geanta.
Obserwuj wątek
    • searover Re: Tanie jedzenie 31.05.06, 12:15
      Bardzo tani jest bar mleczny przy al. Jednosci Narodowej (w Alei Fontann) tuz
      kolo Placu Grunwaldzkiego. Maja cennik w oknie i nawet dziwilem sie ze za okolo
      4-7 zl mozna tam zjesc obiad z dwoch dan. Widzialem jednak tylko ceny. Nie wiem
      jaka jest jakosc tych posilkow.
    • Gość: anka bar mleczny Turysta na Obr .Stalingradu IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 31.05.06, 12:17
      • Gość: preemption Bar Żak IP: *.ipt.aol.com 31.05.06, 12:24
        Bar Żak znajduje się w budynku Politechniki Szczecińskiej, ok. 100 metrów od
        pl. Kościuszki. Na studiach tam najchętniej chodziłem na obiady. Zawsze pyszne,
        dobrze przyprawione posiłki, po prostu jedzenie jak w domu. Można tam spokojnie
        zjeść kotlet schabowy z ziemniakami, mieszanką surówek i kompotem za ok. 10
        złotych.
    • Gość: andreas Re: Tanie jedzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:39
      na ulicy Ślaskiej od Obr. Stalingradu chyba 50 metrów, tuz za bankiem,
      taka nauczycielska stołówka, POLECAM!
      Czasami tam jadam, TANIO, PYSZNIE!

Jest jeszcze od tyłu budynku PZU i na przeciw Radissona "U Waldka"
      tanio i dobrze, ale tam ludzi sporo!
      • Gość: andreas Re: Tanie jedzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:41
        acha i w Sekstansie przy placu Colloniego, obok smaków swiata,
        maja tam codziennie jedno danie za 10 zł.
        • Gość: andreas Re: Tanie jedzenie IP: *.centertel.pl 31.05.06, 16:41
          no i Smaki Świata sa dobre, bo bierzesz ile chcesz i co chcesz i na wage!

A ja polecam jeszcze Barr kaukaski na Jagiellońskiej, dobre jedzenie i szybko!
          Gwarantuję!
          • Gość: Marysia 11 Re: Tanie jedzenie IP: *.chello.pl 31.05.06, 20:37
            Bardzo dziekuje,wszystkie adresy przekazalam tej rodzinie i sa bardzo
            wdzieczni,pozdrawiam z Krakowa
    • Gość: BYWALCY Re: Tanie jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 17:59
      Bardzo polecamy lokal na Osiedlu Reda nad Zabka maja od poniedzialku do soboty obiadki po 10 zł Zupa i II danie smaczne domowe jedzenie z tego co na fejsie i na ulotce widziałam do centrum dowoża od 28 zł Bardzo polecamy mieszkamy na Redzie wiec czesto sie stołujemy nawet dla studentow maja obiady po 9 zł warto odwiedzic adres strony lokalu dla zainteresowanych www.varietteclub.pl
    • ziege77 Re: Tanie jedzenie 07.06.13, 19:41
      Marysiu w Szczecinie nie ma Geanta :)
      • Gość: . Re: Tanie jedzenie IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 19:49

ziege77 napisała:

> Marysiu w Szczecinie nie ma Geanta :)

Jak marysia pisała ten post to jeszcze był. W ogóle ostatnio na forum wysyp nekropostów. A admin śpi.
        • ziege77 Re: Tanie jedzenie 07.06.13, 19:59
          a fakt :) nie spojrzałam na date
    • Gość: Ryby Re: Tanie jedzenie IP: *.szczecin.mm.pl 01.12.13, 09:56
      Polecam: www.rybyzkutra.pl
    • kidsarena Re: Tanie jedzenie 09.04.18, 14:40
      Serdecznie zapraszamy do nowo otwartej restauracji Sferycznej w Kids Arenie.Znajdą tu Państwo coś dobrego zarówno dla małego jak i dużego.Zapraszamy na pyszna pizzę,burgery,sałatki,dania obiadowe a także niezwykłe dania molekularne dla dzieci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka