Dodaj do ulubionych

Pluć na wszystkich, poza SLD

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:59
Na tym formum panuje specyficzna zmowa milczenia. Wszystkie wątki dotyczące
lub zachaczające o ludków z SLD są skwapliwie pomijane. Czyżby panująca w
Polsce teza o powszechnym skomuszeniu naszego miasta była prawdziwa ? Czyżby
nikogo nie interesowała odpowiedź na pytania: kto, gdzie i jak powiązany jest
z SLD.
Obserwuj wątek
    • xyz-xyz Re: Pluć na wszystkich, poza SLD 05.06.06, 11:19
      Czyżby
      > nikogo nie interesowała odpowiedź na pytania: kto, gdzie i jak powiązany jest
      > z SLD.

Tym się interesują wyłącznie psychiatrzy badający chore umysły PiSowskich
      paranoików.
      • Gość: Troll Re: Pluć na wszystkich, poza SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 11:37
        Tak jak sądziłem, że pierwszym sygnałem będzie coś na kształt takiego
        stanowiska. To tylko potwierdza, że posiadanie ciepłej synekurki od eseldowa
        nakłada na obdarowanego jakieś obowiązki. Drogi xyz-xyz czyżbyś był - patrząc po
        formu - jakimś etatowym działaczem tzw. lewej strony.
        Inaspirowany Twoją nienawiścią do wszystkiego co nie lewackie a przyzwoite,
        apeluję do forumowiczów, podzielmy się wiedzą na temat eseldowskich synekur w
        Szczecinie. sporządźmy listę miejsc, instytucji będących w lennie członków SLD.
        • Gość: prorok Re: Pluć na wszystkich, poza SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 11:41
          sporządźmy listę miejsc, instytucji będących w lennie członków SLD.
          >

PIS znów robi listę stanowisk, które chce obiecywać w kampanii samorządowej

• xyz-xyz Re: Pluć na wszystkich, poza SLD 05.06.06, 11:43
          Zacznij od Pana Karusewicza poprzez Szałabawkę, aż do panny Kujath (obecnie ktoś
          tego kaszalota za żonę wziął).
          • absztyfikant Re: Pluć na wszystkich, poza SLD 05.06.06, 21:09
            XYZ miarkuj slowa... Nie znizaj sie do poziomu meneli spod budki z piwem.
            • Gość: ono Re: Pluć na wszystkich, poza SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:43
              taki degenerat jak on i ty to możecie menelom buty czyścić. chleją pod budka z
              piwem i nie udają nikogo więcej niż są. A wy pukacie w komputer i jesteście
              większymi menelami od nich. Za to wyobrażenie o sobie macie że ho, ho...
            • xyz-xyz Re: Pluć na wszystkich, poza SLD 06.06.06, 07:50
              Cóz mam poradzić skoro panna Kujath ma urodę Jarosława?;)
          • zaczepialski sam powalasz urodą Albin :-))) 06.06.06, 08:36
            • xyz-xyz Re: sam powalasz urodą Albin :-))) 06.06.06, 08:47
              Ja tam się nie znam, ale za Albinem laski szczają.:))))))))))) Ja zaś jestem
              piękny... duchem:)
              • xyz-xyz Niech policzę 06.06.06, 08:48
                Byłem już:
                Napieralskim,
                Jurasem,
                Piechotą,
                Wijasem,
                teraz Albinem:))

Rozwijam się:)
            • xyz-xyz Re: sam powalasz urodą Albin :-))) 06.06.06, 09:05
              A może zaczepialski, to zaczepialska?;))))Czy tylko znajoma?
              • zaczepialski Re: sam powalasz urodą Albin :-))) 06.06.06, 10:31
                może :-)))
    • Gość: ono Re: Pluć na wszystkich, poza SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:36
      Tak. Prawda. To miasto jest skomuszałe. Jest skomuszałe bo komuchy na czele z
      jackiem Piechotą rozdawały w tym mieście karty i wszystkie większe firmy
      państwoe były opanowane przez komuchów lub ludzi z nimi poukładanymi. A te
      które sprywatyzowano, zostały przejęte przez komuchów albo doprowadzone do
      upadku aby ich majątek został przejety przez komuchów. Widać to było na "gali"
      PIG jak "biznesmeni" obcałowywali się ze swoim wodzem ideologicznym, któremu
      zawdzięczali soje interesy. Ale powoli, powolutko przyjdzie im sprawdzić się
      na rynku konkurencyjnym a nie układowym. I wtedy przekonamy się jacy to z
      nich "biznesmeni". Tacy z nich "biznesmeni" jak z niego "polityk".
      • xyz-xyz Re: Pluć na wszystkich, poza SLD 06.06.06, 07:58
        A główka cię nie boli? Skądś znam ten styl. Już wiem!

> Tak. Prawda. To miasto jest zażydzone. Jest zażydzone bo żydy na czele z
        >Josele Rozenblumem rozdawały w tym mieście karty i wszystkie większe firmy
        > państwoe były opanowane przez żydłaków lub ludzi z nimi poukładanymi. A te
        > które sprywatyzowano, zostały przejęte przez żydłaków albo doprowadzone do
        > upadku aby ich majątek został przejęty przez żydłaków. Widać to było na "gali"
        > PIG jak "biznesmeni" obcałowywali się ze swoim wodzem ideologicznym, któremu
        > zawdzięczali soje interesy. Ale powoli, powolutku przyjdzie im sprawdzić się
        > na rynku konkurencyjnym a nie układowym. I wtedy przekonamy się jacy to z
        > nich "biznesmeni". Tacy z nich "biznesmeni" jak z niego "polityk"

Na szczęście teraz zdrowe siły narodowe odzyskują panowanie nad majątkiem. Prof.
        dr. hab. mgr inż. Piotr Jania został dyrektorem w Drobnicy. Jakie ma
        doświadczenie zawodowe? Był magazynierem:)))) Jak nasz Marian:)))

---
        "Zawsze myślałem, że bliźniaki są rozsądniejsze. Tymczasem próba rozwiązania
        problemów Polski za pomocą zaostrzenia kodeksu karnego to, niestety, gry i
        zabawy małego Jasia: dajcie mi dużą pałkę, a wszystkich poustawiam." Stanisław Lem
        • Gość: skuter Re: Pluć na wszystkich, poza SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 09:59
          xyz-xyz jesteś po prostu genialny. W złości ujawniłeś prawdziwe nazwisko J.
          Piechoty. Zdradziłeś swoją partię-żywicielkę. Towarzysze takich rzeczy nigdy Ci
          nie podarują, pewnie wywalą Cię z partii z nacjonalistyczne odchylenia.
          • xyz-xyz Re: Pluć na wszystkich, poza SLD 06.06.06, 10:03
            CNU...
            • Gość: skuter Re: Pluć na wszystkich, poza SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 12:00
              Drogi xyz nie bój się, nie musisz już niczego szyfrować. Tow. i tak nie będą
              mogli Ci tego zapomnieć a co dopiero wybaczyć.
    • Gość: link Re: Pluć na wszystkich, poza SLD IP: 195.117.158.* 06.06.06, 10:05
      hak się pisze przez samo h
    • chyba_normalny Re: do "Trolla" 06.06.06, 18:45
      pluć nikt nie pluje bo i tak zainteresowani( lub opluwani jak wolisz )
      mówią ,że DESZCZ PADA
    • Gość: tak trzymać Re: Pluć na wszystkich, poza SLD IP: *.astermedia.pl / *.astermedia.pl 08.06.06, 19:55
      o tak
    • boszorkany Re: Pluć na wszystkich, poza SLD 08.06.06, 22:07
      mniam...cóż za przedni temat...
      mam pomysł...zróbmy tabelkę..zestawienie...
      z jednej PIS i klika z drugiej SLD i ich klika....
      będziemy wpisywać....kto, jaki i gdzie układzik...
      kto tera..my...czy wy...
      a na koniec po zbilansowaniu postawimy znak równa...w końcu bilans musi wyjść
      na zero...;)
      a oni jakoś tak się w sumie bilansują
      • beatrix13 Re: Pluć na wszystkich, poza SLD 08.06.06, 22:09
        *stary układ zastąpił nowy układ,
        *stara polska świecka tradycja
    • Gość: Tiritongaiparura Re: Pluć na wszystkich, poza SLD IP: *.globalconnect.pl 08.06.06, 22:15
      Na SLD kto chciał, wyżył się do już woli, szczególnie przed i w trakcie
      wyborów. Teraz czas na obecną koalicję. Każdemu się należy, zgodnie z prawem i
      sprawiedliwością. Skomuszenie nie ma z tym nic wspólnego. Obserwuję jednak
      gorsze niż opluwanie zjawisko. Ludzie w niektórych środowiskach nie chcą nic
      wiedzieć ani rozmawiać o politykach. Jakiekolwiek wzmianki na ich temat uznają
      za wielki nietakt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka