xyz-xyz 08.06.06, 12:11 Juz mi się odechciało czytania o sobie, jako o UB-ckim mordercy i takich tam. Mam dość. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona.pijaka Re: Żegnam forumów 08.06.06, 12:12 Ale jesteś głupi skoro uwierzyłeś w to. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Żegnam forumów 08.06.06, 12:17 A może dostałeś robote w PIS-e? W razei czego, gdyby tak twoje zejście z tego padołu miało charakter trwały - daj znać na maila, to może cie odwiedzę z jabolkiem. Nie znasz mnie, ale gwarantuję zachowanie wszelkich info uzyskanych na spotkaniu - tylko do swojej wiadomości. Jestem lepsza i dyskretniejsza niźli wszystkie papugi razem wzięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas nie wierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:19 nie wierze.... ciekawym co na taka decyzje wpłynęło, bo chyba nie moje posty, a chyba nie ten ostatni? Choc zareagowałeś bardzo nerwowo po nim akurat! Ale wierz mi chciałbym podjąc taka sama decyzje... Odpowiedz Link Zgłoś
wizytka1 Re: nie wierze 08.06.06, 12:23 Ale, ale ... słońce świeci, zielono wszędzie, kwiatki kwitną ... Barierka Forumowicz zasmucona bardzo, skrzydełkiem macha i o Twoją tu obecność bardzo anielsko prosi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suwak Re: Żegnam forumów IP: 217.153.6.* 08.06.06, 12:46 ..każdy może odejsc!! tylko jedno pytanie;- czy tak długie bytowanie na tym forum, może obudziło jakieś reflesje. Twoje. czy nie jest wspaniałym mieć wybór? Własny. pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
etaxi Żegnam forumów a powinno być a co mi tam,zostaję!! 08.06.06, 12:50 wielu postępowało podobnie gdy zbyt zapalczywi i nie zawsze eleganccy pisali na tym forum/ ale nie daj się i już: uśmiechniji się !!! a przecież przestali odzywać się tu : KECAJ , Pan Sudakow ( w dawniejszych czasach jeden z wielu autorytetów / nasz jedyny Policjant i wielu innych ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna żaba Re: Żegnam forumów IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:52 Spadaj na drzewo komuchu. I tak wrócisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Żegnam forumów 08.06.06, 13:02 Ku.., bo się przekręcę. Zebym bronił komucha przed księdzem????? Panie Boże, wybacz mi moj grzech - albowiem nie wiedziałam co czynię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Re: Żegnam forumów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 13:03 ubecy i komuchy powinni odejść do lamusa w 89 roku. Polska nie byłaby wówczas tak karykaturalnym krajem.Pa ,pa ,nie wracaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: olej prawicowe szmatła...wce 08.06.06, 13:42 Ciekawe kto teraz odpowie za trzęsienie ziemi i gradobicie ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna żaba Re: olej prawicowe szmatła...wce IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:09 Jak to kto - Kościół katolicki i PIS! I będziesz się cieszyć z tego, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: olej prawicowe szmatła...wce 08.06.06, 18:35 dyrgosia napisała: > Ciekawe kto teraz odpowie za trzęsienie ziemi i gradobicie ?... jak to kto? PO! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: olej prawicowe szmatła...wce 08.06.06, 18:43 Po zastapila nam juz chyba na dobre Zydow, masonow. Nawet geje sa coraz bardziej passe - Wszechpolacy odwolali zadyme... Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: olej prawicowe szmatła...wce 08.06.06, 18:55 absztyfikant napisał: > Po zastapila nam juz chyba na dobre Zydow, masonow. Nawet geje sa coraz > bardziej passe - Wszechpolacy odwolali zadyme... Ech, co to za wszechpolacy teraz...nawet gejów im się ganiać nie chce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: olej prawicowe szmatła...wce 08.06.06, 19:01 Dmowski moglby tym gnojom zaspiewac zza grobu: Towarzysze moi z dawnych lat Obrastacie w tłuszcz Już was w swoje szpony dopadł szmal Zdrada płynie z ust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: Żegnam forumów IP: 212.244.66.* 08.06.06, 14:11 Xyz, szkoda, bo bardzo Ciebie lubię ... i Twoje komentarze świetne. Nie przejmuj sie tak oszołomami. Glupich nigdy nie brakuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski Szef XYZ-eta zorientował się ile czasu traci na 08.06.06, 14:39 forum :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: 08.06.06, 14:24 .. a ktoz Ci tak dopiekl, ze sie tym przejales ? .. ja czesto nie podzielam Twego dzielnego bronienia lewkow, ale wyrazistosc tego co piszesz jest inspirujaca do refleksji .. dlatego przemysl sprawe .. Enancjo ps: ponadto (z wlasnej deklarcji) w jakims tam watku wisze Ci pifko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: obiecaj ,że napewno nie wrócisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:35 bo wiesz ,żeby nie było tak jak z hasłem -lenin wiecznie żywy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: Żegnam forumów 08.06.06, 15:17 A to szkoda. Takiego dzielnego wojaka-lewaka to ze świeczką szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Żegnam forumów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 15:21 Działalność xyz na forum została negatywnie oceniona na egzekutywie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spokojny dość żal jednej z wyrazistszych postaci.... IP: *.devs.futuro.pl 08.06.06, 15:44 ...tego forum-potworum :( posdrafiam fsziskich lefakof.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Tez tam mysle, dostał nagane zeby odpuscił... IP: *.centertel.pl 08.06.06, 15:56 ale trzeba przyznac, iz niejednokrotnie racji miał wysoki odesetek tylko niestety robił to zbyt zjadliwie i za dużo napastliwosci... fakt delikatnie, ale widocznie i judząco wprost przeciwnie do zamiarów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Tez tam mysle, dostał nagane zeby odpuscił... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 15:59 Masz rację.... w takim błocku tylko się człek ubabrze /nie pisze już tutaj od dawna, czasami zaglądam naiwnie wierząc,że jest tu może już mniej nienawistnie, bardziej po ludzku... niestety/ Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Żegnam forumów 08.06.06, 16:26 Ciężki z ciebie rozmówca, denerwujący i niereformowalny, często nie przyjmujący argumentów i nie słuchający innych. Skrzywiony i do szpiku kości zepsuty, zatruty chorą ideologią... ale mimo wszystko namawiam na pozostanie. Sympatycznie by się było z tobą od czasu do czasu pokłócić lub żyć nadzieją na twoje nawrócenie... Odpowiedz Link Zgłoś
boszorkany nie daj się im :) 08.06.06, 16:38 bo niby czemu...a są choviaż tego warci? wątpię..jak bark argumentów to najlepiej obrażać i ubliżać..to teraz takie trendy u jełopów Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja wyspowiadaj się i poczujesz ulgę xyz, spoko 08.06.06, 17:31 www.tomex.kom.pl/index.php?page=religia.. .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty No i kto będzie bronił tych złodziejaszków ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:36 wiadomosci.onet.pl/1336818,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: Żegnam forumów IP: *.astermedia.pl / *.astermedia.pl 08.06.06, 19:11 paszoł Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz do xyz-ta i jaaski 17.06.06, 14:00 najpierw od jaaski. Wydaje mi się ,że jeżeli chcesz z kimkolwiek wymieniac poglądy to powinnaś zmienić swoje słownictwo. Jeżeli w demokracji ktoś inny ma prawo do swoich poglądów to widac nie pasuje to tobie i twoim współ-przytakiwaczom typu dyrgosia. Olać szmatławca , zamknij ryja, zamknij mordę - to twoje słownictwo wobec ludzi, których jedyną przewiną jest to że mają inne poglądy. Inne od twoich! widac w demokracji nie jest to dopuszczalne skoro można olać szamtławca ( czyli pewnie oddać mocz na szmatę?!?!) widać od drinków trochę zwiotczały zwoje mózgowe , skoro uważasz za coś naturalnego że tak mozna odezwać sie do drugiego człowieka z innym światopoglądem.Ale kultura tygodnika NIE zatacza się kręgiem i na tym forum. A co do xyz-ta. Nie wierzę w twoje odejście. Niemniej podziwiam potrzebę podzielenia się tym z forumowiczami. Widać się z nimi zżyłeś. Jeśli zajmiejsz się teraz pracą dla swoich inną niż forumową to proszę,odkręć sprawę z Jakubem Szuminem. To ewidentne łamanie standardów które boli bo dotyczy i organizacji pozarządowej i organizacji ekologicznej, ludzi dobrej woli non profit.Ja wiem że ich jedyną wadą wg SLD ,Meyera ,Piechoty i Napieralskiego jest to że są niezależni, ale akurat to jest zaletą. Wyprostuj to , bo się skończy tak jak z napietnowaniem Giertycha. Greenpeace też ma swoich sympatyków, a z tak ewidentnym łamaniem prawa jak w Urzędzie Marszałkowskim i nepotyzmem rodem z Bizancjum to musisz zrobić porządek, jeśli choć trochę wierzyłeś w to co pisałeś! SALUTE! No pasaran! Basta! Nie oglądaj telewizji na siedząco , bo zgnieciesz hemoroidy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_aska do feliksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:14 olać szmatławca dotyczyło wypowiedzi powyższych. do osób które mają inne poglądy ale wyrażają je w sposób w miare kulturalny nigdy tak sie nie odzywam czego ty jestes najlepszym przykładem. problemem nie są poglady ale sposób ich wyrażania. nie pozwole by jakis szmatławiec obrażał mnie tylko dlatego, że mysle inaczej niz on. nie jestem katoliczką wiec nadstawianie drugiego policzna mnie nie dotyczy. bardziej pasuje mi starotestamentowe oko za oko ząb za ząb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: Żegnam forumów IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.06.06, 14:20 Zostań. Forum, niestety, bardzo się nam pogubiło. Trudno tu znaleźć rzeczową wymianę opinii na temat, bez osobistych wycieczek i z szacunkiem dla rozmówców. Ubolewam nad faktem, że forum jakby utraciło cel. Kiedyś chodziło o Szczecin, dziś chodzi o kreowanie jakiś niedorobionych politykierów, towarzyskie czatowanie albo dowalanie wszystkim i wszystkiemu. Kiedyś większość wątków było o czymś wartym dyskusji - dziś najlepiej się mają wątki o polityce, bo można przejechać się po politycznym przeciwniku i zebrać punkty u swoich przełożonych. Kiedyś wielu z nas o coś chodziło. Ktoś walczył o Sedinę, ktoś inny o ścieżki rowerowe, jedni o Lepszy Szczecin, drudzy o świadomość i tożsamość proszczecińską. Jakieś były powody tych zażartych dyskusji. Dzisiaj na forum się bardzo często pieprzy bez sensu. Ale to jest forum - wirtualny śmietnik (zbiór, bagaż, zoo, przekrój - niepotrzebne skreślić) zachowań i charakterów. Takie jest forum, jak nasze społeczeństwo. To nie znaczy, że nie ma w nim miejsca dla nas. Może tylko coraz częściej milczymy. Zostań. Pozdrawiam, pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_aska Re: Żegnam forumów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:32 właśnie, co z pomnikiem Sediny? może w końcu zawalczymy o jego odbudowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flimon Re: Żegnam forumów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:42 jesteś nieodrodną częścią tego forum ze swoimi tekstami sfrustrowanego pismaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: Żegnam forumów IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.06.06, 17:15 To prawda. Tylko, że źle rozpoznajesz moje frustracje :). pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz do pismaka 17.06.06, 16:54 kiedyś wielu z nas o coś chodziło..... felix_edmundowicz nie zwinął swojego sztandaru przy byle podmuchach wiatrów na forum~! wobec mnie nie używaj czasu przeszłego! No pasaran! Basta! Nie czytaj postów modyfikowanych ideologicznie! Nie jedz żywności modyfikowanej genetycznie! Salute! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Do Pismaka i Aski 17.06.06, 14:56 W sprawie Mojzesza niestety chyba nic nie da sie zrobic. Ostatnio gawredzilem sobie na forum z Lechem Karwowskim - oto zapis. Sedina to duzo powazniejsze przewdsiewziecie... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=42470055&a=42634435 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_aska Re: Do Pismaka i Aski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 15:28 jak mam rozumiec prawnym właścicielem? właścicielem było miasto szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Do Pismaka i Aski 27.06.06, 21:58 każdy ma swoją granicę wytrzymałości Odpowiedz Link Zgłoś
shuja Re: Żegnam forumów 18.06.06, 15:21 xyz-xyz napisał: > Juz mi się odechciało czytania o sobie, jako o UB-ckim mordercy i takich tam. > Mam dość. Pa. prawda w oczy kole!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz xyz prawie jak Jacek Piechota...... 25.08.06, 18:01 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3121313.html Biała księga o upadku Stoczni Szczecińskiej Porta Holding SA prawie gotowa akr2006-01-19, ostatnia aktualizacja 2006-01-19 18:30 Wszystkie dokumenty dotyczące upadku w 2002 r. stoczniowego holdingu zostaną ujawnione do końca marca - zapowiedział były minister gospodarki Jacek Piechota. W ten sposób Piechota chce przekonać, że nie było spisku SLD w celu przejęcia należącej do holdingu bazy paliwowej w Świnoujściu. Taką teorię przedstawia Krzysztof Piotrowski, były prezes Stoczni Szczecińskiej Porta Holding SA. Piechota odpiera atak, twierdząc, że stocznia upadła, bo miała gigantyczne braki pieniędzy, których banki nie chciały już łatać kredytami. Dokumenty wypełniają trzy segregatory. Jacek Piechota czeka teraz na decyzję banków, które uczestniczyły w 2002 r. w próbie ratowania holdingu. - To częściowo poufna dokumentacja banków, dlatego chcę mieć ich zgodę na publikację - tłumaczy. Potem były minister będzie szukał pieniędzy na powielenie i oprawienie materiałów. - Lub umieszczę wszystko w internecie - zapowiada Piechota. Mamy wrzesień za pasem, Białej Księgi ni słychu ni widu. Za to xyz wrócił i sieje propagandę Słońca Gospodarki. xyz prawie jak Piechota.... Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata_pacyna_kit Re: xyz prawie jak Jacek Piechota...... 25.08.06, 18:05 esbek i radziecki szpion XYZ pomawiał kagiebowsko-esbecką metodą jak przyszło do konkretów to śmieć podwinął ogon a teraz podśpiewuje z radości nie ciesz się wasz koniec już blisko minister Macierewicz założy ci petelke na szyje a ja kopnę stołek A zaraz potem powieszę absztyfikanta Odpowiedz Link Zgłoś