Gość: kasia IP: 213.155.180.* 08.06.06, 22:45 w niedz chrzcze mego synka, potem chcialabym isc gdzies z rodzina na obiadd?? 6 osob , poradzcie gdzie jest jakas dobra legandzka restauracja stosowna do takiej uroczy stosci. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ono Re: chrzest- gdzie potem na obiad?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 22:59 Polecam Virgę na Głębokim. W niedzielę będzie piękna pogoda, więc będziecie mogli zjeść na dworze, a po obiedzie zrobić miły spacer. Jedzenie niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: chrzest- gdzie potem na obiad?? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 09.06.06, 07:48 polecam Haj Fong (W.Pol. przy TV), dużo smacznego jedzonka za niską cenę, ale Virga też niezła i godna polecenia pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: chrzest- gdzie potem na obiad?? 09.06.06, 07:53 Mnie pasuje "Mars", będziecie sami, dobre jedzenie, miła obsługa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: chrzest- gdzie potem na obiad?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 11:47 " Na kuncu korytarza" w zamku, wejście od opery. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulla2 Re: chrzest- gdzie potem na obiad?? 09.06.06, 12:02 virga na chrzciny nadaje sie idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: chrzest- gdzie potem na obiad?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 12:10 ja zrobiłam taki obiad w KarTeMie i było suuper też gorąco polecam. wszystko zależy od tego gdzie chrzcicie dziecko i jak daleko mozecie jechać. tez polecam Virge. Odpowiedz Link Zgłoś
wizytka1 Re: chrzest- gdzie potem na obiad?? 09.06.06, 12:28 "U Vincenta" lub "Vincent" na ul.Tkackiej Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: chrzest- gdzie potem na obiad?? 09.06.06, 12:42 Gość portalu: kasia napisał(a): w niedz chrzcze mego synka, potem chcialabym isc gdzies z rodzina na obiadd?? ''''''''''''''''''''''''' W chaszcze na gontyne. Zona z pewnoscia jabola postawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: chrzest- gdzie potem na obiad?? IP: 83.168.96.* 09.06.06, 13:05 wiem ze w Grand Cru przygotowuja takie imprezy kolezanka robila komunie i byla bardzo zadowolona.Maja naprawde swietna kuchnie. Odpowiedz Link Zgłoś