Dodaj do ulubionych

Startuj Gośka na prezydenta

16.06.06, 10:04
teraz pokazało życie jaka ta Unia z Puzyną jest. W radzie miasta też
pokazałaś jak się walczy. Potrawisz sie pytać i szukać na te pytania
odpowiedi oraz jestes konsekwentna.
Jesteś osobą kontrowersyjną, ale na peną nie taką nijaką, jak ten Nitras,
który zaponiał co obiecał wyborcom jak startował na posła. A Ty posłem nie
chciałaś zostać, chociaż miałaś takie możliwości startowania.
W porównaniu do Piechoty wiesz praktycznie jak wygląda działalność
gospodarcza.
..
Ja bym na Ciebie głosowała, jeżeli będą tacy kondydaci, którzy się do tej
pory zgłosili.
Obserwuj wątek
    • enancjo Re: Startuj Gośka na prezydenta 16.06.06, 10:40
      > Ja bym na Ciebie głosowała, jeżeli będą tacy kondydaci, którzy się do tej
      > pory zgłosili.

.. hmm .. warte zastanowienia ..:))
      Enancjo
    • beatrix13 Re: Startuj Gośka na prezydenta 16.06.06, 11:08
      xxtoja,
      na jakąś fuchę przy kampanii chcesz się załapać?
      • xxtoja Re: Startuj Gośka na prezydenta 16.06.06, 11:39
        beatrix13 napisała:

> xxtoja,
        > na jakąś fuchę przy kampanii chcesz się załapać?
        ..
        a jakie to są te fuchy przy kampanii? hehe
        • beatrix13 Re: Startuj Gośka na prezydenta 16.06.06, 11:40
          sztabik wybiórczy
          • Gość: real Re: Startuj Gośka na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:44
            A to akurat jest fucha w partiach, bo jest na to kasa państwowa. U normalnego
            kandydata to działanie społeczne. Tam trzeba ludzi autentycznie zaangażowanych.
            Poza tym sztab wyborczy to 1 miesiąc więc to żadna fucha. Taki Euroregion
            Pomerania to jest fucha! Prawda, panie Pawle i Norbercie?
            • xxtoja Re: Startuj Gośka na prezydenta 16.06.06, 11:49
              Gość portalu: real napisał(a):
              U normalnego
              > kandydata to działanie społeczne. Tam trzeba ludzi autentycznie
              zaangażowanych.
              >
              > Poza tym sztab wyborczy to 1 miesiąc więc to żadna fucha.
              ....
              a to prawda , a później żegnaj Gienia, tak jak było u mojej znajomej, która
              robiła kampanię masłowskiej. hehe, dlatego tej pulardy i jej syna nie lubię, bo
              kłamią aby zdobyć mandat zaufania społecznego.
              • beatrix13 Re: Startuj Gośka na prezydenta 16.06.06, 11:56
                ta,której teraz na forum kampanię robisz,
                też cię odstrzeli po wyborach
                • xxtoja Re: Startuj Gośka na prezydenta 16.06.06, 12:34
                  co Jacyny-Witt nie jestem jej w sztabie i nie mam zamiaru.Już Ci kiedys
                  pisałam, że jestem z dala, tylko mi żal tej mojej koleżanki, ech szkoda słów.
                  Nawet nie wiesz jaka jest ta masłowska prawicowa, bo jej koleżanki dobre są z
                  SLD, a ludzi zaangażowanych, oddanych jej posłała na zielona trwkę.Tylko tą
                  Giezek wzięła jako tarcze ochronną, bo z PiSu. Jeżeli przedstawiciele PiS-u tak
                  traktują ludzi zaangażowanych to Jarek o partii wielkiej prawicowej niech
                  zapomnii, bo przez takie kreatury jak ta pani tracą opinię i ludzi
                  zaangażowanych w sprawę, a pozyskują karierowiczów i osoby łase na władzę i
                  pieniądze i sie wcale nie zdziwię, jak bedzie sld bis, bo maja takie same
                  metody oszukiwania ludzi. Chyba że zrobią czystkę u siebie. A tam koniec tego
                  tematu. Ja w sumie jak Ci pisałam jestem apolityczna, po prostu jestem wciekła
                  na nią, tą moją koleżankę, bo mnie namówiła, abym na nią głosowała. Żałuję, bo
                  mogłam na kogoś innego zagłosować, dlatego nie lubię oszustów takich jak ta
                  pani ze swoim nepotyzmem i synem, bo podczas kampanii i jak sama twierdzisz, że
                  polityka poznaje się jak kończy - sprawę.
                  ..
                  ...
                  wracając do Gośki Uważam, ze jest lepszą kandydaturą od prof. Lubińskiej. Ona
                  więcerj zdziałała.Lubińska nawet nie potrafi sie wypowiadać, tak konkretnie ze
                  zrozumieniem. Mało ją osób rozumie, pewne myśli są w domyśle. Tak samo ta
                  masłowska wcześniej była(chodzi mi o kadencję) i nic nie zrobiła tylko
                  potrafiła po cichu przyjaźnić się z sld, tzn, gadac głośno na nich, a cicho
                  robic coś innego np załatwiać różne swoje sprawy, które jej na rękę. Wtedy była
                  dyrektorem Sanepidu. Ja jej tak nie znałam, dopiero później po wyborach o
                  pewnych rzeczach się dowiedziłam, ale kit znią.
                  ..

a u Gochy była wyraźna dynamika działania i dążenie do zrozumienia tematu.
                  Spotykała się ze swoimi wyborcami, potrafiła do nich przyjść i ich wysłuchać.
                  Oni jej dawali temat i nie patrzyła czy jej to będzie na rękę czy nie. Pokazała
                  jak radna powinna pracować. Umiała powiedzieć, że nie rozumie i żądała aby jej
                  to wytłumaczono. Pokazała, że z kobietami należy sie liczyć, a nie traktować je
                  jak towar łóżkowy oraz nie baluje jak grażynka, że trzos z kibla ją woła
                  GRAŻYNA.
                  Ma odwagę powiedzieć co myśli. nie zapomnę jej jak powiedziała czesnemu na
                  sesji. Kurcze szkoda, że telewizji gryf nie ma, bo można było co nie co
                  zobaczyć. W telewizji zawsze reprezentacyjna i umiejąca odpowiedzieć. Potrafii
                  przykuc uwage słuchacza.
                  ..
                  • ja_aska xxtoja 16.06.06, 12:41
                    przy braku sympatii dla rudej muszę ci przypomnieć, że trzos się darł grazyna
                    bo była tam jedyna kobietą. poza tym podeirzewam, że małgośka by sie nie darł
                    bo jej nikt w radzie nie lubi. popytaj.
                    • Gość: fan Re: xxtoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:18
                      A to uznałbym akurat za wielki plus Małgośki, że nikt jej w radzie nie lubi!
                      Małgośka na prezydenta i nowi ludzie do rady!
                      • beatrix13 Re: xxtoja 16.06.06, 15:29
                        Gość portalu: fan napisał(a):

> A to uznałbym akurat za wielki plus Małgośki, że nikt jej w radzie nie lubi!
                        > Małgośka na prezydenta i nowi ludzie do rady!

plusem jest fakt,że nikt jej nie lubi?
                        jak ktoś tak antypatyczny może liczyć na poparcie?
                        • Gość: fan Re: xxtoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:40
                          Rozumiem że nasi radni sa dla ciebie autorytetem jeżeli chodzi o sympatie czy
                          antypatie do ludzi? To żałosne towarzystwo wzajemnej adoracji działa na
                          zasadzie im ktoś mierniejszy, to sympatyczniejszy. A jak sie ktoś wybija to
                          trzeba mu wybić zęby i wyrwać pazury.Dla mnie jeżeli towarzystwo kogoś nie lubi
                          to znaczy że ten ktoś odstaje od tego towarzystwa,co w przypadku naszych
                          radnych jest TYLKO +em
                    • xxtoja jo-aśka 16.06.06, 15:34
                      ja_aska napisała:

przy braku sympatii dla rudej muszę ci przypomnieć, że trzos się darł grazyna
                      > bo była tam jedyna kobietą. poza tym podeirzewam, że małgośka by sie nie darł
                      > bo jej nikt w radzie nie lubi. popytaj.
                      ..
                      akurat jak jej trzos nie lubi to jest in plus.
                      trzos mógł wołać przecież kogoś innego np. swojego zastępce Nowickiego lub
                      pania z obsługi lub innych radnych. ale tu chodzi o całokształt.
                      ..
              • Gość: urządnik Re: Startuj Gośka na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:36
                > a to prawda , a później żegnaj Gienia, tak jak było u mojej znajomej, która
                > robiła kampanię masłowskiej. hehe, dlatego tej pulardy i jej syna nie lubię,
                bo
                >
                > kłamią aby zdobyć mandat zaufania społecznego.

nieprawda, szefowa kampanii Masłowskiej dostała cepłą posadkę w wydziale
                zdrowia i jeszcze pracę etatową kierownika biura posłanki
                • Gość: fajny Re: Startuj Gośka na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:09
                  Gość portalu: urządnik napisał(a):

> > a to prawda , a później żegnaj Gienia, tak jak było u mojej znajomej, któ
                  > ra
                  > > robiła kampanię masłowskiej. hehe, dlatego tej pulardy i jej syna nie lub
                  > ię,
                  > bo
                  > >
                  > > kłamią aby zdobyć mandat zaufania społecznego.
                  >
                  > nieprawda, szefowa kampanii Masłowskiej dostała cepłą posadkę w wydziale
                  > zdrowia i jeszcze pracę etatową kierownika biura posłanki

teraz jeszcze dodatkowo weszła do rady nadzorczej TV
      • Gość: uczeń Re: Ja chcialbym z panią Jacyną pójśc na kawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 10:17
        • beatrix13 Re: Ja chcialbym z panią Jacyną pójśc na kawe 20.06.06, 10:44
          to usiądź przed lustrem i ją wypij
          na zdrowie
          • xxtoja Re: Ja chcialbym z panią Jacyną pójśc na kawe 20.06.06, 10:52
            co zazdrosna jesteś, ze jakis uceń chce isć z nia na kawę?
            • Gość: ciekawska Re: Ja chcialbym z panią Jacyną pójśc na kawe IP: *.system.szczecin.pl 21.06.06, 20:32
              a jest czego zazdrościć ?
              • xxtoja Re: Ja chcialbym z panią Jacyną pójśc na kawe 22.06.06, 09:52
                Gość portalu: ciekawska napisał(a):

> a jest czego zazdrościć ?
                ..
                umów się z uczniem, to wtedy zobaczysz.
    • enancjo Re: Startuj Gośka na prezydenta 16.06.06, 16:30
      .. a moze ktos powie kto jej nie lubi w RM i dlaczego ?
      .. bo jezeli za to ze wali prosto z mostu do celu i
      na przelaj przez ukladziki .. to chyba dobra cecha radnego ?
      .. ponadto ktory z obecnych radnych ma jeszcze jakis
      autorytet ( w wiekszosci to pupilki takich a nie innych
      kombinatorow i/lub nieudacznikow ) ..
      Enancjo
      • Gość: fan Re: Startuj Gośka na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:46
        No właśnie. To ciekawe pytanie

• Gość: aborygen widac skąd są aska i beatrix. Z rady ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 09:14
        decydowane poparcie dla głosu :
        "a moze ktos powie kto jej nie lubi w RM i dlaczego ?
        .. bo jezeli za to ze wali prosto z mostu do celu i
        na przelaj przez ukladziki .. to chyba dobra cecha radnego ?"

To bardzo dobrze świadczy o MJW, że nie jest lubiana w radzie. Chłopak, który
        se uczy i nie kradnie w wielu kamienicach tego miasta , też jest nie lubiany na
        podwórku tylko, czy to żle o nim świadczy ?
        Jak ta grupa kretynów pazernych na drobne wziątki typu telefon komórkowy od
        firmy itp jej nie lubi to ja osobiście jestem ZA !!!
        • Gość: Obserwator Re: widac skąd są aska i beatrix. Z rady ! IP: 62.69.212.* 17.06.06, 22:52
          Prezydent ma swoich wiceprezydentow. Lubinska i Jacyna-Witt to juz dobry
          poczatek...
          Ciekawe kto jeszcze?
          Bo jak przeczytalem w gazecie propozycje Piechoty dot. swoich wiceprezydentow
          to zlapalem sie za głowę.
    • absztyfikant Lepiej nada sie na pelnomoczke ds. prostytutcji 16.06.06, 16:58

• absztyfikant Pelnomocniczke ds. prostytucji mialo byc:) 16.06.06, 17:00
        Pare lat temu publicznie uzalala sie nad losem prostytutek...
        GW Szczecin nr 201, wydanie szs z dnia 29/08/2001 AKTUALNOŚCI, str. 2
        [autor fot./rys] WOJCIECH NEC
        [podpis] NOT. ANKA
        Prostytucja może być czysta
        Wybory 2001

"Związki, ale zdrowe związki między polityką a biznesem są na całym świecie.
        Tak jak na całym świecie są kobiety. Tylko nie każda z nich to prostytutka" -
        te słowa Andrzeja Łuszczewskiego, niezależnego kandydata do Senatu,
        zacytowała lokalna prasa. Małgorzata Jacyna--Witt kandydująca w okręgu
        szczecińskim z Bloku Senat 2001 napisała w tej sprawie list otwarty.

Anna Kołodziejska: Dlaczego poczuła się Pani zobowiązana, żeby zareagować na
        wypowiedź Andrzeja Łuszczewskiego?
        Małgorzata Jacyna-Witt: Nie ma zdrowej zależności między biznesem a polityką
        i jeśli ktoś chce zostać senatorem, a więc stanowić o prawie w tym państwie,
        nie może dla własnych interesów udowadniać, że jest inaczej, torować sobie
        drogę do powiązań z biznesem. Jak kończy się taki mariaż, pokazała choćby
        ostatnia afera w PZU - korupcją i marnotrawieniem publicznych pieniędzy.

W takim razie nie wypowiadała się Pani w interesie prostytutek? Napisała Pani
        przecież, że są uczciwe w swoich działaniach i ciężko pracują.

- Chodzi mi przede wszystkim o czystą politykę i czysty biznes. Jeśli
        natomiast niejasne powiązania między tymi sferami życia porównuje się do
        prostytutek, krzywdzi się je. Ich profesja jest uczciwa, jeśli nie rodzi
        patologii, jeśli nikt postronny nie czerpie korzyści z ich działalności. To
        czysta relacja: klient-prostytutka, w którą społeczeństwo nie jest
        zaangażowane.

W liście otwartym domaga się Pani od Łuszczewskiego "używania określeń
        bardziej przyjaznych kobietom i rodzinie". Co to znaczy?
        - Charakterystyczne, że kandydat na senatora przedstawia zdominowany przez
        mężczyzn świat polityki i biznesu jako czysty. Kiedy chce mu przeciwstawić
        coś brudnego, ucieka się do świata kobiet. To musi się zmienić. Kobiety
        powinny być liczniej reprezentowane w polityce, choćby dlatego, że mają inne
        doświadczenia. Proszę też zauważyć, że to nie one figurują na pierwszych
        stronach gazet jako bohaterki bulwersujących afer.

SZS
        Tekst pochodzi z Internetowego Archiwum Gazety Wyborczej. Wszelkie prawa
        zastrzeżone. Kopiowanie i rozpowszechnianie w jakiejkolwiek formie bez
        odrębnej zgody Wydawcy zabronione.

© Archiwum GW 1998,2002,2004
        • xxtoja Re: Pelnomocniczke ds. prostytucji mialo byc:) 17.06.06, 08:45
          te miejsce jest zajete przez Anne Nowak, gdzieś bedzie się musiała zaczepić po
          swojej prezydenturze.
          ..
          gratuluję udzielonego poparcia takiemu Łuszczewskiem, tutaj można zobaczyć jak
          faktycznie oceniasz ludzi. Lepszy dla ciebie taki "uczciwy biznesmen
          polityczny, który tylko ma na celu swoje pieniądze. Ten człowiek nie ma pojecia
          o uczciwości.
        • Gość: klient Re: Pelnomocniczke ds. prostytucji mialo byc:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 10:02
          będzie mogła pomóc twojej córce,żonie i mamusi bo sam nie dajesz rady?
    • Gość: Cze Re: Startuj Gośka na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:51
      Czego to ludzie nie wymyślą: kobieta - prezydentem!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=43679970&v=2&s=0
      • beatrix13 Re: Startuj Gośka na prezydenta 17.06.06, 19:14
        i do tego kwintesencja blondynki z kawałów:)))
        • xxtoja Re: Startuj Gośka na prezydenta 19.06.06, 09:57
          beatrix13 napisała:

> i do tego kwintesencja blondynki z kawałów:)))

..
          zobaczymy bea jak będziesz wyglądała w tym wieku jak Małgorzata.
          • Gość: Marta Re: Startuj Gośka na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 11:01
            beatrix13 czyli absztyfikant wygląda 10 lat starzej niż ma. jego żonka też -
            obydwoje wyglądają na ok 60 lat
            ale nie jest to istotne, no i co ztego? w polityce to bez znaczenia. czy ktoś
            zastanawia się jak wygląda Zyta Gilowska czy Angela Merkel?to nie konkkurs na
            miss. Faktem jest że kobiety w polityce oceniane sa też z wyglądu. Merkel
            żaliła się w mediach że jak 2 raz założy te samą garsonkę to ludzie piszą do
            niej emaile że to nie wypada. ale Kohlowi tak garniturów nie oceniali...
            • beatrix13 Re: Startuj Gośka na prezydenta 19.06.06, 14:08
              Gość portalu: Marta napisał(a):

Marto,nie pisz bzdur,bo się ośmieszasz;
              razem z absztyfikantem mamy w sumie 60 lat,
              a żony nie mam,bo u nas nie ma regulacji prawnych jak w Belgii i Hiszpanii
              • anna_maria Re: Startuj Gośka na prezydenta 19.06.06, 14:11
                osobiście zaświadczam ,że Bea jest atrakcyjną kobietą i jak na kobietę (
                HiHihi )ma bardzo szeroką wiedzę
          • beatrix13 Re: Startuj Gośka na prezydenta 19.06.06, 14:05
            xxtoja napisała:

> beatrix13 napisała:
            >
            > > i do tego kwintesencja blondynki z kawałów:)))
            >
            > ..
            > zobaczymy bea jak będziesz wyglądała w tym wieku jak Małgorzata.
            aż tak bardzo ci się podoba?
            • anna_maria Re: Startuj Gośka na prezydenta 19.06.06, 14:08
              wszystkie Gośki łączcie się, już Marylka śpiewała: ".... głupia ty...."
              • xxtoja Re: Startuj Gośka na prezydenta 19.06.06, 14:09
                ale to była samokrytyka, o!
            • xxtoja Re: Startuj Gośka na prezydenta 19.06.06, 14:09
              a uważasz, że się źle trzyma. Nawet kiedyś Kęsik coś na ten temat jej wyglądu
              powiedział - oczywiscie, że pozytywnego.
              • anna_maria Re: Startuj Gośka na prezydenta 19.06.06, 14:12
                xxtoja , od kiedy zdanie Kęsika się dla Ciebie liczy ?
                • xxtoja Re: Startuj Gośka na prezydenta 19.06.06, 14:20
                  ja tylko przypominam, że tak powiedział. Chociaż nie zapomnę sesji na której on
                  z trzosem, ładnie ją w cugle wzieli - bo biedna nie mogła zadawać pytań dot.
                  planu zagospodarowania przestrzennego. Była wzięta w dwa ognie.
                  • beatrix13 Re: Startuj Gośka na prezydenta 19.06.06, 14:24
                    jaka ona biedna?'
                    przecież ogłosiła się najbogatszą radną;-)

a zdanie KęsikA,eksperta damskiej urody to faktycznie duży komplement,
                    gratulacje
                    • xxtoja Re: Startuj Gośka na prezydenta 19.06.06, 14:43
                      tylko zauważ, że ztym majątkiem już weszła do rady, a np. taki Jerzyk i
                      Dłużyński, nie wspominając o bezrobotnym Kęsiku i jeszcze się wyedukował!
    • Gość: Pismak Re: Startuj Gośka na prezydenta IP: 213.155.167.* 19.06.06, 14:23
      Ciekawe zjawisko: zwolennicy Ex-minister Teresy L. nagle zaczęli
      lansować "Panią Jacynę". Mają nową Panią? Czy to przypadkiem nie oznacza jakiś
      tarć w łonie partii Od Nowa? Czyżby się psiapsiółki pokłóciły? Zakładając
      nawet, że Xxtoja nie jest forumowych przedstawicielem lubińskich przydupasów,
      to jakoś pieski rewelacji nie dementują. Raczej popierają. Ciekawe :))))))).

pismak_logowany@gazeta.pl
      • Gość: ON Re: Startuj Gośka na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:59
        a co tu dementować? bzdury?
        nawet jeżeli niektórzy z PO wymyślili taki plan, to te osoby które tam rządzą
        doskonale wiedzą jaka lojalna w stosunku do p. Lubińskiej jestp. Jacyna-Witt.
    • Gość: amator Re:Jacynka jest seksi podoba mi sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 10:13
      • Gość: xx Re:Jacynka jest seksi podoba mi sie IP: *.rekin.net 27.06.06, 12:56
        to dlatego beatrix jest o nia zazdrosna i tak ja tepi na tym forum szczecinum
        • beatrix13 Re:Jacynka jest seksi podoba mi sie 27.06.06, 12:59
          czy to wybory porno gwiadki czy prezydenta mista,że kryterium seksowności jest
          najważniejsze?
          • Gość: xx Re:Jacynka jest seksi podoba mi sie IP: *.rekin.net 27.06.06, 13:12
            tak to niektorzy faceci maja i niektore kobitki tez, a co nie czytalas rankingu
            na onecie o najladniejszych kobietach politykach, nawet Merkel w ten ranking
            wchodzi, a Goki przynajmniej Szczecin nie bédzie sié pod tym wzgledem wstydzil.
          • Gość: facet Re:Jacynka jest seksi podoba mi sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:36
            oooo uderz w stół a się zawsze odezwie..
            czujny jak czekista!
            A Gośka jest super kobieta i przynajmniej będzie na czym oko zawiesić.takie
            dojrzałe kobiety sa apetyczne... :)
            • beatrix13 Re:Jacynka jest seksi podoba mi sie 27.06.06, 16:24
              Gość portalu: facet napisał(a):

> A Gośka jest super kobieta i przynajmniej będzie na czym oko zawiesić.takie
              > dojrzałe kobiety sa apetyczne... :)

dla emerytów
              • Gość: xx Re:Jacynka jest seksi podoba mi sie IP: *.rekin.net 27.06.06, 19:05
                pudlo beatrix, pudlo, bo jakis uczen chial z nia kawy sie napic, patrz powyzej
                pare postow, zreszta to wiesz, czy pamiec zawodzi.
                • beatrix13 Re:Jacynka jest seksi podoba mi sie 27.06.06, 19:21
                  ona sama wymyśla te wszystkie nicki,żeby tylko cały czas na tapecie być,
                  • Gość: xx Re:Jacynka jest seksi podoba mi sie IP: *.rekin.net 27.06.06, 20:02
                    skad masz taka pewnosc,ze to ona a ja sobie myk ze \szczecina, ale zawsze bede
                    ciekawa co slychac i zagladala na forum. Ostatnio na onecie w sprawie Zyty
                    pisali, ze mlode kobiety w polityce nie istnieja, ze wzgledu na prowadzenie
                    domu i dopiero jako dojrzale kobiety sie bardziej uaktywniaja. Goska przegrala
                    startujac na senatora, to moze dlatego nie chciala do sejmu, bo by musiala sie
                    okreslic z jakiej partii ma startowac.
                    • beatrix13 Re:Jacynka jest seksi podoba mi sie 27.06.06, 20:10
                      Gość portalu: xx napisał(a):

> Goska przegrala startujac na senatora, to moze dlatego nie chciala do
                      sejmu, bo by musiala sie okreslic z jakiej partii ma startowac.

w polityce bez odpowiednio silnego zaplecza politycznego daleko się nie zajdzie,
                      to chwyt reklamowy "polityk niezależny",każdy od czegoś/kogoś zależy
                      • Gość: xx Re:Jacynka jest seksi podoba mi sie IP: *.rekin.net 27.06.06, 20:32
                        a czy Ty znasz senatora, ktory wszedl do sejmu jako niezalezny.Na senatora
                        Rodhe, Kopczynski probowali, ale im ie wyszlo. Ludzie chyba na niezaleznych nie
                        glosuja, ale Twoja negatywna kampania Jacynie moze s,ie tez przydac tylko czy
                        to ma jakis sens. Jak myslisz czy od nowa wystartuje i czy ma wieksze szanse
                        niz wczesniej? Ja uwazam, ze wtedy to byl fuks i drugi raz im sie nie uda
                        wstawic piec osob, tyle samo co POPIS
                        • Gość: orlo Re:Jacynka jest seksi podoba mi sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:46
                          a ja myślę że właśnie dzięki Jacynie Odnowa zdobędzie jeszcze więcej głosów niż
                          4 lata temu.Jacyna ze swoja grupa odbierze bardzo dużo głosów PO i SLD i
                          dlatego tam się tak jej boją.wiedzą że oni nie mają ani ludzi ani takiej siły
                          jak Jacyna i ludzie z Odnowy
                        • beatrix13 Re:Jacynka jest seksi podoba mi sie 27.06.06, 21:56
                          Gość portalu: xx napisał(a):

> Jak myslisz czy od nowa wystartuje i czy ma wieksze szanse
                          > niz wczesniej? Ja uwazam, ze wtedy to byl fuks i drugi raz im sie nie uda
                          > wstawic piec osob, tyle samo co POPIS

wystartują na pewno,już w blokach startowych przebierają nogami,
                          tyle,że tym razem nie nabiorą ludzi na hasło "politykom dziękujemy",bo sami
                          nimi są;
                          a po głosowaniach ostatnich widać jak bardzo koniunkturalne to towarzystwo
                          • absztyfikant Re:Jacynka jest seksi podoba mi sie 27.06.06, 22:01
                            V kolumna Jurczyka i Ptaka.
                            • Gość: hehehe Re:Jacynka jest seksi podoba mi sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:09
                              hehehe a tobie żal że twoje PEDE czyści buty Piechocie???!!! :::)))
                              to co lecimy z tematem do 300 postów? ::))
              • swantevit Beciu 27.06.06, 20:06
                beatrix13 napisała:
                Gość portalu: facet napisał(a):
                A Gośka jest super kobieta i przynajmniej będzie na czym oko zawiesić.takie
                > > dojrzałe kobiety sa apetyczne... :)
                >
                > dla emerytów
                ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                Becia! Miej boga w sercu i troche rozsadku..
                • Gość: społecznik dla mnie odpada IP: *.system.szczecin.pl 27.06.06, 20:10
                  głosowała za podwyżką dla Kochanskiej i zabraniem zarobków praconikom
                  • xxtoja Re: dla mnie nie odpada, tak jak inni 29.06.06, 08:14
                    Gość portalu: społecznik napisał(a):

> głosowała za podwyżką dla Kochanskiej i zabraniem zarobków praconikom
                    ..
                    napisałeś tak jakby inni za tym nie głosowali. W komisji zdrowia nie jest, a
                    to komisja zdrowia z Bartkiem Arłukowiczem postawiła i omówiła ten wniosek, a
                    tam sami specjaliści, wiec trudno im nie uwierzyć.
                    • Gość: obiektywny Re: dla mnie nie odpada, tak jak inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 10:43
                      xxtoja napisała:

> ..
                      > napisałeś tak jakby inni za tym nie głosowali. W komisji zdrowia nie jest, a
                      > to komisja zdrowia z Bartkiem Arłukowiczem postawiła i omówiła ten wniosek, a
                      > tam sami specjaliści, wiec trudno im nie uwierzyć.

faktycznie, Lachowicz i Arłukowicz zmanipulowali, ale mogła zawnioskować
                      dopuszczecie do głosu związkowców i ich wysłuchać, a teraz jeszcze jako radna
                      moze zgłosić sprawę uchwały do komisji rewizyjnej , albo sama zbadać prawdę

• xxtoja Re: dla mnie nie odpada, tak jak inni 29.06.06, 14:39
                        Gość portalu: obiektywny napisał(a):
                        ale mogła zawnioskować
                        > dopuszczecie do głosu związkowców i ich wysłuchać, a teraz jeszcze jako radna
                        > moze zgłosić sprawę uchwały do komisji rewizyjnej , albo sama zbadać prawdę
                        ..
                        a czy o tym wiedziała, czy ktoś ze związkowców był u niej?, czy może to miał
                        ktoś inny załatwić?
                        • Gość: obiektywny Re: dla mnie nie odpada, tak jak inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:43
                          związkowscy napisali apel do WSZYSTKICH radnych, nikogo nie prosili o
                          załatwianie
            • Gość: ufoludek Re:Jacynka jest seksi podoba mi sie IP: *.orange.pl 29.06.06, 10:36
              Toż to zasuszone próchno. Tważ rewitalizowana kremem a pod nim sama zmarszczka.
              Kobitki( młode) przypaczcie się dobrze, co was będzie czekało za parę lat, jak
              będziecie tak intensywnie balować jak Małgośka.
              Próchno
              • ohne.zucker Re:Jacynka jest seksi podoba mi sie 29.06.06, 10:37
                Gość portalu: ufoludek napisał(a):

> przypaczcie się dobrze,

"przypaczymy"...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka