Dodaj do ulubionych

Dziad menel

25.06.06, 08:14
Mam funfla, przygłupa forumowego w pisowni - dziada. Uważającego że
zaczynanie zdań z dużej litery jest czynnością za trudną. O wklepywaniu
polskich czcionek z klawiatury nie wspomnę - jego zdziadziałe ręce nie są w
stanie wykonać tej ekwilibrystyki. Do tego potrzebne są dwie ręce i skupienie
podczas wciśnięciu jednocześnie dwóch palców klawiatury.
Ja, kołdun forumowy, w czasie szybkiego pisania popełniam czasami babole, a
to przejęzyczę się, a to zmienię którąś literę ale przynajmniej staram się
użyć dwóch rąk do pisania polskich czcionek.
Sumując, nikt nie przekona mnie ze człowiek nie stosujący polskiej pisowni
zasługuje na miano inteligenta. Conajwyżej na przyjaźń ze mną,
leniwą prukwą z Gontynki. Witaj cieciu dziadzie w rodzinie.

Poniżej parę wypocin inteligenta (haha) dziada z ostatniego dnia:
- forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=44110802&a=44152435
> doszukiwanie sie drugiego dna w konumpcji

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=44102360&v=2&s=0
> skrzyżowanie przy Turzynie zablokowane komletnie -
> aż totalnie zaguniony Pan policjant puści mój
Obserwuj wątek
    • zona.pijaka Re: Dziad menel 25.06.06, 08:23
      dziad napisała:
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=44102360&v=2&s=0
      > > aż totalnie zaguniony Pan policjant puści mój

Widać ze byłeś w życiu nieraz pałowany szmaciarzu, skoro podświadomie (odruch
      warunkowy) policjiantów tytułujesz na Pan i z do tego dużej litery.
      • Gość: psychiczna żaba Re: Dziad menel IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 09:09
        To przecież felek kurde wrócił, tylko pod psedonimem :))) "Font" zmienił, ale mózgu się nie da.
        • zona.pijaka Re: Dziad menel 25.06.06, 12:45
          Dziadyga to nie KF, na bank! Z KF-em mamy osobny układ potwierdzony przez
          proboszcza w Breniu. Zresztą KF prawie mnie rozpracował.
          Felek, myślisz że to prawda? A gó.wno prawda!
        • Gość: dziad pudlo po raz kolejny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 12:46
          wez sie chlopie za jaks uczciwa prace fizyczna...
    • Gość: dziad buahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 12:45
      poswiecenie mej skromnej osobie specjalnego watka przez takiego VIP'a jak Ty
      zono.pijaka... nobilituje mnie? chyba...?
      ciesze sie ze skupilas Swoja uwage na literkach, duzych i malych, interpunkcji
      no i rzecz jasna znakach diakrytycznych...
      gratuluje, zapraszam do dalszej epistolografii
      • zona.pijaka Re: buahaha 25.06.06, 12:49
        Nie popisuj sie dziadygo znakami diakrytycznymi, Co innego znaki diakrytyczne,
        co innego nieumiejętność pisania dziesięcioma palcami.
        Ciekawe co byś zrobił jakby ci tego jednego palca ucięli. Wtórny analfabeta?
        • zona.pijaka Re: buahaha 25.06.06, 13:13
          Gość: dziad 25.06.06, 12:45 + odpowiedz
          > ciesze sie ze skupilas Swoja uwage

Widże że popisałeś się elokwencją, pisząc "Swoje:" z dużej litery, tytanie
          intelektu.
          Pewno chciałeś się popisać że umiesz pisać dwoma palcami.
          Niestety napisanie "Świt" przekroczy twoje możliwości percepcji - tam trzeba
          użyć jednocześnie trzech palców, matołku.
          • Gość: dziad <rotfl2> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:16
            j.w.
            PS
            Napisz cos jeszcze, jestes urocza zono.pijaka
            • zona.pijaka Re: <rotfl3> 25.06.06, 13:21
              Gość portalu: dziad napisał(a):
              > Napisz cos jeszcze, jestes urocza zono.pijaka

Napiź dzie leżą Włochy?
              • Gość: dziad <rotfl> <lol> <lol2> <rotfl2> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:23
                pocieszne i urocze, a cos jeszcze ? prosze, prosze
                • zona.pijaka Re: <rotfl> <lol> <lol2> 25.06.06, 13:28
                  > pocieszne i urocze, a cos jeszcze ? prosze, prosze

Dobra na koniec pytanie, boś taki wyszczekany w znakach diakrystycznych
                  Opisz poniższe znaki, tak wiem - zajmie ci to godzinę przygłupie
                  <, #
                  • zona.pijaka Re: <rotfl> <lol> <lol2> 25.06.06, 13:29
                    O kur.wa napisałam diakrystyczne, o ja nieszczesna - winno być diakrytyczne.
                    • Gość: Obecny żono.pijaka jesteś koprolalką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:32
                      Co na to Twoja rodzina i przełożeni ? O Twoim bogu nie wspominając.
                    • Gość: dziad Prosze, powiedz mi zono.pijaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:35
                      czy w podwojnym pisaniu listow w tym watku jest jakis ukryty sens? czy to tylko
                      specyficzne natrectwo?
                      • zona.pijaka Re: Prosze, powiedz mi zono.pijaka 25.06.06, 13:39
                        > czy w podwojnym pisaniu listow w tym watku jest jakis ukryty sens?

Dobrześ zgadł, dałam ci dwuznacznik... co myślę o Tobie.
                        • Gość: dziad Ach...wiec Ty myslisz... i to o mnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:47
                          fiu fiu... to chyba jest milosc...
                          szkoda ze bez wzajemnosci... wybacz mi ale nie moglbym odwzajemnic Twego
                          uczucia... przepraszam... ale jestem szczery i nie moglbym Cie wykorzystwac a
                          potem porzucic...
                          • zona.pijaka Re: Ach...wiec Ty myslisz... i to o mnie! 25.06.06, 13:50
                            > nie moglbym Cie "wykorzystwac"

By mnie wykorzystać, musiałbyś skończyć podstawówkę.
                            • Gość: dziad ale...no jak by to ujac... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:55
                              ja juz ja skonczylem... byc moze udalo mi sie to dzieki brakowi lekcji religi w
                              szkolach w tym czasie - nie ciazy na mnie "zly dotyk" zadnego ksiedza...
                              Ale umowmy sie sloneczko, jak masz problemy z abecadlem to ja Ci pomoge, razem
                              przebrniemy przez elementarz, zobaczysz ile satysfakcji sprawi Ci wlasnorecznie
                              napisane przez Ciebie pierwsze zdanie z sensem - ALA MA KOTA.
                              Jeszcze bedziesz prymuska!
                              • zona.pijaka Re: ale...no jak by to ujac... 25.06.06, 13:59
                                > ja juz ja skonczylem...
                                Przecwalasz się, pardon - przechwalasz. Mija godzina a ty w dalszym ciągu
                                szukasz po googlach, jak nazwać < i #.
                      • Gość: Obecny Dziad, to może być tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:42
                        ...może nie ma dzieci ? Jeżeli ma dzieci, to może nie z tym z kim marzyła
                        mieć ? No a jeżeli ma dzieci z tym, z kim marzyła mieć, to może ma bolesne
                        miesiączki ? A może to problem nieudanego ostatniego Bożego Narodzenia ? A
                        może... Jak sądzę, wystarczy podejść wyłącznie w kategoriach neurotyczych, no i
                        uwzględniając urojeniową wizję świata i być może zbliżymy się do racjonalności
                        żony.pijaka. Jeżeli jest to facet podszywający się pod kobietę, to sprawa jest
                        jeszcze prostsza - typowy syndom "okaleczonej Szczuki".
                        • Gość: Obecny Errata - nie "okaleczonej Szczuki" ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:45
                          ..."Przemysława Babiarza". Z okaleczoną Szczuką mielibyśmy do czynienia w
                          sytuacji odwrotnej. Pozdrowienia dla Dziada.
                          • Gość: dziad Hm... dales mi swoimi wypowiedziami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:51
                            duzo do myslenia... w takim razie wynikaloby z tego ze zona.pijaka jest osoba
                            udreczona zyciem, z kompleksami, bez szansy na samorealizacje, zyjaca niejako
                            przy okazji - wegetujaca... dramat... po prostu jej wspolczuje...
                            Dziekuje i pozdrawiam Cie Obecny
                            • zona.pijaka Re: Hm... dales mi swoimi wypowiedziami 25.06.06, 13:56
                              > Dziekuje i pozdrawiam Cie Obecny

Dacie se buzi albo zróbcie po palcówie. Dla mnie miłość po pięciu postach,
                              wzajemne uczucie, grzeczności - pachną mi miłością mężczyzny do mężczyzny. To
                              się wie od razu, to się czuje.
                              • Gość: dziad Pozdrawiam Cie zono.pijaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 14:01
                                Usmiech ktory wywolalas na mej twarzy spowodowal ze obejmuje Cie i przytulam.
                                Bog jest w Tobie, Bog jest miloscia, Niech Bog bedzie z Toba zawsze.
                                • zona.pijaka Re: Pozdrawiam Cie zono.pijaka 25.06.06, 14:03
                                  > Usmiech ktory wywolalas na mej twarzy spowodowal ze obejmuje Cie i przytulam.
                                  > Bog jest w Tobie, Bog jest miloscia, Niech Bog bedzie z Toba zawsze.

Jesteś taki tępy że nawet pomodlić się nie potrafisz, A gdzie Amen?
                        • zona.pijaka Re: Dziad, to może być tak... 25.06.06, 13:48
                          Nie wiem czy odpisywać nickowi "Obecnemu" Toż to bezrobotny pankton forumowy.
                          Taki przemądrzały, mądrości mu na razie wystarczyło na 43 posty.
                          Za dwa dni wypali się intelektualnie, jak nic.
                          • Gość: Obecny Zono.pijaka już wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:50
                            ...w paczce z podpaskami... był karaluch. Wybacz mój brak wyrozumiałości.
          • Gość: Obecny Dziadzie - czepianie się formy to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:23
            ...to intelektualne ciąganie za warkocze i łapanie za krocze. Jeżeli czyjeś
            życie w treść jest ubogie, to rozpaczliwie koncentruje się na formie. W każdym
            bądź razie pozdrawiam Dziada serdecznie. Formalnym awanturnikom i pozorantom
            intelektualnym mówię stanowczo: NIE.
          • Gość: DonPablo To się da zrobić!!! IP: *.stargard.mm.pl 25.06.06, 13:29
            zona.pijaka napisała:
            > Niestety napisanie "Świt" przekroczy twoje możliwości percepcji - tam trzeba
            > użyć jednocześnie trzech palców, matołku.

Nie do końca to jest prawda:) Wystarczy wcześniej wcisnąć Caps Lock i
            kontynuować pisanie:)

A poza tym cały wątek jest śmieszny.
            • zona.pijaka Re: To się da zrobić!!! 25.06.06, 13:32
              Gość portalu: DonPablo napisał(a):
              > A poza tym cały wątek jest śmieszny.

I o to chodzi, mój Don Kutasposampas.
              • Gość: Lothar Re: To się da zrobić!!! IP: *.static.qsc.de 25.06.06, 14:12
                Dziad przegralaes jak nic, zamknij redakcje.
                • Gość: Obecny Przyszedł Lothar... puścił intelektualnego bąka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 14:25
                  ...zaczerwienił się... i tyle Go widzieliśmy...
                  • Gość: dziad Obawiam sie ze moze nie zrozumiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 14:34
                    niemcom czasem trzeba jasno napisac np:
                    Saugen mein shwanse albo Es geht dir eine Scheißdreck an... Moze to ktos kto
                    cierpi i jest np tzw Frühspritzer albo Warmer Bruder.
                    Ale tez mysle ze nie nalezy zbyt pochopnie oceniac ludzi takich jak On. Przezyli
                    tyle strasznych rzeczy, wypedzenie z Gdyni, gwalty rosyjkich zolnierzy - to
                    naprawde moze wplywac na stan psychiczny narodu.
                    • zona.pijaka Samochody dziada obecnego i zony.pijaka 25.06.06, 14:38
                      to merc dziada:
                      24img.com/714010636
                      to volvo obecnego:
                      24img.com/641729692
                      A to taxi, którą zona pijaka wozi dziada i obecnego
                      24img.com/640094708
                      • Gość: dziad buahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 14:43
                        dobre, prosze o wiecej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka