Dodaj do ulubionych

Gdzie w końcu rodzic na Unii czy na Pomorzanach?

04.07.06, 07:54
Mam wielki dylemat gdych moj lekarz prowadzacy pracuje na pomorzanach ale
jego syn pracuje na unii wiec mam mozliwosc wyboru, ale po tym co czytam na
temat porodów w szpitalu na Unii zastanawiam sie czy wogóle warto sie tam
wybierać. Proszę doradźcie bo mój termin nieubłagalnie się zbliża bo 8 lipca
już tuż tuż!!:)
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 Re: Gdzie w końcu rodzic na Unii czy na Pomorzan 04.07.06, 09:47
      Rodziłam na unii 4 mies. temu i specjalnie nie narzekam.
      Narzekania są przeważnie na połóg,ale jak byłam to połozne wręcz przychodziły i
      się pytały w czym pomóc a jak dzieci za długo płakały to się pytały co się
      dzieje.
      Po prostu dla każdego co innego pasuje.
      Trzeba również pamiętać iż opinie są zawsze subiektywne:-)
      Pzdr.gosia
      • madzialena11 Re: Gdzie w końcu rodzic na Unii czy na Pomorzan 04.07.06, 18:32
        Ja rodziłam na Unii prawie 3 lata temu i dzięki temu Ola jest teraz z nami.
        Akcja rozegrała się błyskawicznie i było przy mnie mnóstwo lekarzy. Opieka po
        porodzie taka sobie. Rutynowo.
    • beata761 Re: Gdzie w końcu rodzic na Unii czy na Pomorzan 04.07.06, 23:19
      Ja rodziłam 4 miesiące temu na Pomorzanach. Był to mój pierwszy poród i
      pierwszy pobyt w szpitalu. SZpital śnił mi się po nocach, strasznie sie bałam.
      Nie miałam opłaconej położnej a lekarz prowadzący wyjechał za granicę ale
      zajęto się mną po królewsku. Położne były wspaniałe, lekarze również. Połóg
      również rewelacyjny. Razem z męzem jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni i jak
      jeszcze raz będę miała to szczęście być w ciązy na pewno pojadę na Pomorzany.
      Zyczę powodzenia !
      • gabi683 karcia85 :) 09.07.06, 20:52
        Ty chyba jestes od niedawna na forum co ?
        • karcia85 Re: karcia85 :) 13.07.06, 00:19
          Witam:)
          Otóż nie. Siedzę tu już od kwietnia, jestem "cichym" obserwatorem
          (czytaczem:)). Od 14 kwietnia jestem mamą ślicznej córeńki która zmieniła moje
          życie:). A teraz tak co parę dni <jak mam czas> wpadam na forum i czytam co tam
          ciekawego dziewczyny piszą;). Pozdrowionka ze Śródmieścia:) K.
    • karcia85 Re: Gdzie w końcu rodzic na Unii czy na Pomorzan 09.07.06, 11:13
      ja mam pytanko...czy ty jesteś może rocznik '86? Tak się zastanawiam od
      jakiegoś czasu...:p pozdrawiam
      • kamelia37 Re: Gdzie w końcu rodzic na Unii czy na Pomorzan 09.07.06, 23:27
        Ja też rodziłam na Unii i to 2 razy. Na porodówce rewelacja, a na połóg też strasznie nie ma co narzekać.
        • madzik241 Re: Gdzie w końcu rodzic na Unii czy na Pomorzan 14.07.06, 12:25
          Ja rodziłam miesiąc temu na Unii i jestem bardzo zadowolona, bardzo polecam ten
          szpital. Wbrew wszelkim opiniom mną zajęto się tam rewelacyjnie położne
          pomagały i uczyły przystawiać dzidzie do piersi, jak zabardzo płakała to
          przychodziły się pytać o co chodzi. Poród też wspominam bardzo dobrze, naprawdę
          polecam. No może łazienki nie są zbyt komfortowe ale tak pozatym to wszystko
          jak najlepiej.
          • magdziula_r Re: Gdzie w końcu rodzic na Unii czy na Pomorzan 17.07.06, 19:44
            witam,
            mogłabyś napisać jaki lekarz odbierał poród i czy był to "Twój lekarz"
            • lajla1986 Re: Gdzie w końcu rodzic na Unii czy na Pomorzan 18.07.06, 14:54
              Poród odbierała położna ale nie pamiętam nazwiska jak sprawdze to napisze:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka