Gość: Ozi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 12:54 Jak w koncu wyglada sprawa z rozwiazaniem problemu kom. nocnej ,bo po dawnej wypowiedzi L.Chwata nt.likwidacji zrobilo sie cicho.wiecie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: KOMUNIKACJA NOCNA W SZCZECINIE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 18:57 Nic, cisza jak makiem zasiał. Ale tak a propos: większość kursów nocnych odbywa się około godzin 11-ej wieczór i 4-ej rano. W środku nocy pozostają nogi albo taryfa. To może faktycznie zlikwidować nocną MKS, a puścić po 1-2 kursy dziennych rano i wieczorem na tych liniach, które pokrywają się z nocnymi. Oszczędność będzie na rozkładach, tabliczkach i pewno kilku innych elementach, a może wpływy z takich pierwszych i ostatnich kursów będą większe niż z nocnych, bo np. za 1,90 zł to jeszcze można wsiąść do autobusu, ale za prawie 8, to już trzeba na głowę upaść Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: KOMUNIKACJA NOCNA W SZCZECINIE 31.01.03, 19:27 Ja kiedys zaczelam watek ze fajnie by bylo "zorganizowac" jakas petycja, pokazac ze mieszkancy naszego miasta sami potrafia sie zorganizowac, a nie tylko narzekac. I co? I nic. Odzew taki, ze az mi sie komputer zwiesil... Cala jedna osoba i to nie na temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: KOMUNIKACJA NOCNA W SZCZECINIE IP: 213.155.167.* 31.01.03, 22:53 pejsik napisała: mieszkancy naszego miasta sami potrafia sie zorganizowac, a nie > tylko narzekac. Co do opinii o mieszkańcach, to Jurczyk ma swoje zdanie - to było coś w stylu, "że porządni ludzie nie wychodzą o tak późnych porach", czy jakoś tak. "Porządni" ludzie nie mają więc po co się organizować, a ci drudzy to już z definicji są do ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: KOMUNIKACJA NOCNA W SZCZECINIE IP: zuw2:* / 111.111.51.* 01.02.03, 09:02 pejsik napisała: > Ja kiedys zaczelam watek ze fajnie by bylo "zorganizowac" jakas petycja, > pokazac ze mieszkancy naszego miasta sami potrafia sie zorganizowac, a nie > tylko narzekac. I co? I nic. Odzew taki, ze az mi sie komputer zwiesil... Cala > jedna osoba i to nie na temat:) jak to nie na temat? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: KOMUNIKACJA NOCNA W SZCZECINIE IP: zuw2:* / 111.111.51.* 01.02.03, 09:03 Gość portalu: Ozi napisał(a): > Jak w koncu wyglada sprawa z rozwiazaniem problemu kom. nocnej ,bo po dawnej > wypowiedzi L.Chwata nt.likwidacji zrobilo sie cicho.wiecie cos na ten temat? no beda teraz liczyc ile osob jezdz. pisalem juz ze jak sa ceny zaporowe i brak autobusow przez kilka godzin w srodku nocy to musi wyjsc ze malo kto tym jezdzi. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
duo1 Re: KOMUNIKACJA NOCNA W SZCZECINIE 01.02.03, 19:34 Gość portalu: rado napisał(a): > Gość portalu: Ozi napisał(a): > > > Jak w koncu wyglada sprawa z rozwiazaniem problemu kom. nocnej ,bo po daw > nej > > wypowiedzi L.Chwata nt.likwidacji zrobilo sie cicho.wiecie cos na ten tema > t? > > no beda teraz liczyc ile osob jezdz. pisalem juz ze jak sa ceny zaporowe i brak > > autobusow przez kilka godzin w srodku nocy to musi wyjsc ze malo kto tym > jezdzi. pozdrawiam rado po pierwsze to nie byl chwat tylko glowny likwidator - zakazywacz trzcinski. chwat palnal glupi text o Pogoni. po drugie na pewno im wyjdzie ze nikt nie jezdzi w nocy, bo juz rado napisal dlaczego. pan zakazywacz - likwidator stwierdzil, ze rozwazy propozycje dalszego ograiczenia liczby kursow. ja na jego miejscu nie dosc ze bym zarzadzil tylko dwa kursy na kazdej linii np. w okolicach 23-ciej i 5-tej to jeszcz bym podniosl niewygorowane przeciez ceny biletow! a wystarczyloby wziasc du... , zapakowac ja do samochodu i przejechac sie do poznania... czasami nawet od pyr mozna sie czegos nauczyc! Odpowiedz Link Zgłoś