Dodaj do ulubionych

KOMUNIKACJA NOCNA W SZCZECINIE

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 12:54
Jak w koncu wyglada sprawa z rozwiazaniem problemu kom. nocnej ,bo po dawnej
wypowiedzi L.Chwata nt.likwidacji zrobilo sie cicho.wiecie cos na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: KOMUNIKACJA NOCNA W SZCZECINIE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 18:57
      Nic, cisza jak makiem zasiał. Ale tak a propos: większość kursów nocnych odbywa
      się około godzin 11-ej wieczór i 4-ej rano. W środku nocy pozostają nogi albo
      taryfa. To może faktycznie zlikwidować nocną MKS, a puścić po 1-2 kursy
      dziennych rano i wieczorem na tych liniach, które pokrywają się z nocnymi.
      Oszczędność będzie na rozkładach, tabliczkach i pewno kilku innych elementach,
      a może wpływy z takich pierwszych i ostatnich kursów będą większe niż z
      nocnych, bo np. za 1,90 zł to jeszcze można wsiąść do autobusu, ale za prawie
      8, to już trzeba na głowę upaść
      • pejsik Re: KOMUNIKACJA NOCNA W SZCZECINIE 31.01.03, 19:27
        Ja kiedys zaczelam watek ze fajnie by bylo "zorganizowac" jakas petycja,
        pokazac ze mieszkancy naszego miasta sami potrafia sie zorganizowac, a nie
        tylko narzekac. I co? I nic. Odzew taki, ze az mi sie komputer zwiesil... Cala
        jedna osoba i to nie na temat:)
        • Gość: gość Re: KOMUNIKACJA NOCNA W SZCZECINIE IP: 213.155.167.* 31.01.03, 22:53
          pejsik napisała:

mieszkancy naszego miasta sami potrafia sie zorganizowac, a nie
          > tylko narzekac.

Co do opinii o mieszkańcach, to Jurczyk ma swoje zdanie - to było coś w
          stylu, "że porządni ludzie nie wychodzą o tak późnych porach", czy jakoś
          tak. "Porządni" ludzie nie mają więc po co się organizować, a ci drudzy to już
          z definicji są do ...
        • Gość: rado Re: KOMUNIKACJA NOCNA W SZCZECINIE IP: zuw2:* / 111.111.51.* 01.02.03, 09:02
          pejsik napisała:

> Ja kiedys zaczelam watek ze fajnie by bylo "zorganizowac" jakas petycja,
          > pokazac ze mieszkancy naszego miasta sami potrafia sie zorganizowac, a nie
          > tylko narzekac. I co? I nic. Odzew taki, ze az mi sie komputer zwiesil...
          Cala
          > jedna osoba i to nie na temat:)

jak to nie na temat? pozdrawiam rado
    • Gość: rado Re: KOMUNIKACJA NOCNA W SZCZECINIE IP: zuw2:* / 111.111.51.* 01.02.03, 09:03
      Gość portalu: Ozi napisał(a):

> Jak w koncu wyglada sprawa z rozwiazaniem problemu kom. nocnej ,bo po dawnej
      > wypowiedzi L.Chwata nt.likwidacji zrobilo sie cicho.wiecie cos na ten temat?

no beda teraz liczyc ile osob jezdz. pisalem juz ze jak sa ceny zaporowe i brak
      autobusow przez kilka godzin w srodku nocy to musi wyjsc ze malo kto tym
      jezdzi. pozdrawiam rado
      • duo1 Re: KOMUNIKACJA NOCNA W SZCZECINIE 01.02.03, 19:34
        Gość portalu: rado napisał(a):

> Gość portalu: Ozi napisał(a):
        >
        > > Jak w koncu wyglada sprawa z rozwiazaniem problemu kom. nocnej ,bo po daw
        > nej
        > > wypowiedzi L.Chwata nt.likwidacji zrobilo sie cicho.wiecie cos na ten tema
        > t?
        >
        > no beda teraz liczyc ile osob jezdz. pisalem juz ze jak sa ceny zaporowe i
        brak
        >
        > autobusow przez kilka godzin w srodku nocy to musi wyjsc ze malo kto tym
        > jezdzi. pozdrawiam rado

po pierwsze to nie byl chwat tylko glowny likwidator - zakazywacz trzcinski.
        chwat palnal glupi text o Pogoni.
        po drugie na pewno im wyjdzie ze nikt nie jezdzi w nocy, bo juz rado napisal
        dlaczego. pan zakazywacz - likwidator stwierdzil, ze rozwazy propozycje
        dalszego ograiczenia liczby kursow. ja na jego miejscu nie dosc ze bym
        zarzadzil tylko dwa kursy na kazdej linii np. w okolicach 23-ciej i 5-tej to
        jeszcz bym podniosl niewygorowane przeciez ceny biletow!
        a wystarczyloby wziasc du... , zapakowac ja do samochodu i przejechac sie do
        poznania... czasami nawet od pyr mozna sie czegos nauczyc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka