Dodaj do ulubionych

Zaręczyny na dachu Galaxy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:56
I tylko liczy sie efekt! Upał odbiera rozum, a ciekawe jak długo wytrzymają
do.... rozwodu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasiarz Jakież to puste i głupie, a GW już tylko to ma na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:01
      kanikułę? Teraz proponuję następne miejsca: kibel na Bramie Portowej, winda w
      Radissonie, zmywak w jakiejś restauracji, kasa biletowa PKP, kiosk z prasą na
      ruchliwej ulicy itd, itp........
      • Gość: Michal Re: Jakież to puste i głupie, a GW już tylko to IP: *.korbank.pl 07.07.06, 21:43
        Sam jestes pusty i glupi. Bardzo fajne miejsce na taka okazje, liczy sie
        oryginalnosc;) Sam bys sie pewnie nie odwazyl.

pzdr
        Michal
    • Gość: jerzy Re: Zaręczyny na dachu Galaxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:48
      zaręczyny na dachu Galaxy , głupie to i nie zdrowe w spalinach z rur
      wydechowych samochodów , nawiedzeni głupotą . Ja wybrałbym np. puszczę
      goleniowską
      • Gość: lee Re: Zaręczyny na dachu Galaxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:52
        niech topią się w lepiku do białego ranka
      • Gość: edek Re: Zaręczyny na dachu Galaxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 00:40
        Jakie to głupie, oświadczać się w lesie, na grzybach... mógłby rzec ktoś. Ich
        życie - ich sprawa. Poza tym rzecz tak epizodyczna jak oświadczyny, odbywająca
        się w lesie nie miałyby zadnego istotnego znaczenia dla poprawy zdrowia ludzi
        żyjących w mieście.
      • Gość: szczecinianin Re: Zaręczyny na dachu Galaxy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:02
        Amnie się ten pomysł tez podoba. Nie twierdzę że zrobiłbym tak samo ale jeżeli
        para młoda miała na to ochotę...czemu nie? Trzeba być tolerancyjnym..... a
        jeżeli chodzi o jakieś kible na dworcu....hmmmm jesli ktoś tak lubi......
    • Gość: andreas dajcie spokój, to było fajne.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:07
      tylko to przyjecie na dachu...
      co na to jakies BHP czy PIP albo cos....
      zeby na dach wejśc trzeba miec uprawnienia do prac na wysokosci!
      Kto by odpowiadał, jak by kto spadł?

Pomysł fajny, teraz zapewne czeka dach... Radissona!
      Na pewno panna zapamieta ta chwile i wnukom bedzie opowiadać!
      Juz koncert HEY ma byc na dachu dworca w Warszawie...

Ale moje wrażenie pozytywne zyjemy by czuc i cieszyc sie,
      jeden zrobi to w parku, w górach inny w kuchni, a oni...
      • exman Re: dajcie spokój, to było fajne.... 08.07.06, 08:36
        ...a oni robią to tam, gdzie się poznali...mi to dynda, robią to na pokaz czyli
        wieśniarstwo w klasycznej formie.
        • Gość: Owner28 Re: dajcie spokój, to było fajne.... IP: *.chello.pl 10.07.06, 11:19
          chyba wieśniactwo
      • beatrix13 Re: dajcie spokój, to było fajne.... 08.07.06, 10:04
        zwykła pokazówa pajaców zrobiona z kameralnej okoliczności
        • Gość: Grolsz No coz... jak sie potrzyma babe za cycki i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 14:34
          ...i spenetruje, to pozniej chce sie jeszcze raz i jeszcze raz... a pozniej
          czlowiek dorosleje... mijaja lata, za cycka mozna potrzymac a i owszem ,ale bez
          wiekszych emocji... mijaja lata i zadaje soebie czlek pytanie "na ch..j ja na
          ten dach wlazilem ?"
    • Gość: Orion Re: Zaręczyny na dachu Galaxy IP: 83.168.96.* 08.07.06, 15:32
      Nie bierzcie sobie do serca poprzednich komentarzy. To co zrobiliście było
      SUPER! Te negatywne opinie to wypociny pesymistów, egoistów i tych którym w
      życiu nic nie wyszło i nie wyjdzie. Życzę Wam,aby takie poczucie humoru
      dopisywało Wam jak najdłużej. Życzę Dużo Szczęścia i Powodzenia.
      • frei28 Re: Zaręczyny na dachu Galaxy 08.07.06, 18:45
        Ale czy trzeba o tym pisać w gazecie, niechby on nawet zaręczyli sie w kurniku
        to nie jest to news do gazety. A tak w ogóle to dodatek szczeciński jest
        najsłabszym ogniwem Gazety.
        • Gość: jerzy Re: Zaręczyny na dachu Galaxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 23:22
          Lepszy lepik na dachu niż kurnik z dwojga złego.
          • Gość: jack daniels Re: Zaręczyny na dachu Galaxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 02:23
            tak off topic
            spróbujcie sfocić rodzine w Galaxy...Gdziekolwiek.
            Zanim schowacie aparacik - przyleci emerytowany ubek /dla niepoznaki nazywany
            tam ochroniarzem/ z mordą i mantrą "wszedzie są wywieszone zakazy
            fotografowania".
            Przyjemnego tłumaczenia się
            j.d.
    • Gość: ja ... IP: *.vx.pl / *.vx.pl 09.07.06, 11:13
      cóż.. nieważne gdzie, ich sprawa,,chociaz bez sensu nagłaśnianie calej sprawy..
      Mnie podoba się tylko jedno... że ten fakt byl zaskoczeniem dla dziewczyny, że
      się nie spodziewała, nie planowała itp...

u mnie tak nie bylo.. mój już mąż, nie wyszedł sam z taką propozycją.. najpierw
      rozmawialiśmy o ślubie, że przypadloby się itp.. a dopiero po jakimś czasie
      pojechalismy razem do sklepu po pierscionek, wtedy (nie powiem gdzie, bo po co)
      mąż mi się oświadczył..

a ja też zawsze marzyłam, że to będzie z nienacka,, z zaskoczenia.. i tylko
      tego faktu jej odrobinę zazdroszczę..
      • beatrix13 Re: ... 09.07.06, 11:59
        odważny facet,
        mógł dostać kosza przy sporej publiczności
        • Gość: on Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 12:22
          kosza to i tak dostanie w przyszłości nie masz co się martwić
          • beatrix13 Re: ... 09.07.06, 12:37
            ciekawe,gdzie będzie parkował,
            po rozwodzie,
            chyba już nie na dachu
    • Gość: pieszy i pieknie! IP: *.fnet.pl 09.07.06, 13:44
      ... w życiu piękne są tylko chwile...
      - śpiewał ktoś,
      a, że życie chwilą jest
      to pięknem całym też.

gratulacje i światła na życie!!

• exman Re: i pieknie! 09.07.06, 17:01
        pieszy, a co Ty ,a kuna matata, robiłeś jako pieszy na parkingu ? hę ?
    • mamoniowa303 Re: Zaręczyny na dachu Galaxy 09.07.06, 19:18
      coz za romantyczne miejsce, Centrum Handlowe...hehe
    • Gość: Dorota M. Re: Zaręczyny na dachu Galaxy IP: *.asternet.pl 10.07.06, 00:19
      Oj wytrzymają wytrzymają!!
      Monika gratulacje!!!!!
      Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!
      • Gość: strażak-ochroniarz Re: Zaręczyny na dachu Galaxy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 08:53
        Gratulacje. Jaka rura, taki pomysł, ale powinien się cieszyć, że nie dostał
        kosza, a sytuacja była raczej wymuszona. Widocznie dziewczyna była warta jedynie
        tego dachu. Aż strach myśleć co taki wymyśli na ślub, albo pierwszą nockę.
    • Gość: kaza40 Re: Zaręczyny na dachu Galaxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:31
      życzę im powodzenia ale chciała bym poznać i historię powiedzmy za trzy lata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka