Gość: sluchacz IP: *.globalconnect.pl 11.07.06, 21:15 ktore miasta sa za ojcem rydzykiem, wpisujcie sie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nerv Znam tego Slarza i wiem, że to jednak psychol! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duha Re: Znam tego Slarza i wiem, że to jednak psychol IP: 213.155.169.* 11.07.06, 23:41 Też miałam do czynienia z tym panem. Wykonywał wyceny mieszkań dla gminy. Pogonili go , gdy okazało sie, że wycen dokonywał bez oglądania mieszkań. Za to procesował się z miastem przegrywając z kretesem. Myślę, że chce gdzieś zaistnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Znam tego Slarza i wiem, że to jednak psychol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:09 jak nie Teresa ze Szczecina to Zygmunt Solarz, emerytowany prawnik ze Szczecina, ale obciach :) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Walese nie powinni sadzic. Jest chory na glowe 12.07.06, 20:51 On nie odpowiada za slowa wypowiadane przez siebie. To sa jego dodatnie plusy i minusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garfield69 Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" IP: 200.46.75.* 11.07.06, 22:09 Tworki. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Psychole? 11.07.06, 22:12 Ocene pozostawiam Wam: www.youtube.com/watch?v=p5jbtKFxGZM&search=rydzyk W tym sporze kibicuje panu prezydentowi Walesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Psychole? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:06 nie widziałam wcześniej tego filmu, ale o nim słyszałam. Moja głęboko wierząca babcia opowiadała mi o nim, mówiąc: "kiedyś ludzie na Jasnej Górze tłumnie gromadzili się na pielgrzymkach papieskich, a teraz tworzą plującą jadem sektę pod rządami Rydzyka". Ha! i nie boję się tego napisać, bo babcia umarła kilka miesięcy temu... Odpowiedz Link Zgłoś
gtw100 Re: Psychole? 12.07.06, 16:21 Babcia pewnie Owsiaka i jego "róbta co chceta" uważała za świętego. Dowód to na manipulacje dotyczące psucia wizerunku tego radia zatroskanego o nasze interesy, o naszą godną przyszłość, o naszą kulturę.Szczęść Boże ojcom redemptorystom i dzięki za doskonałą robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jww Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" IP: *.vide / 213.192.75.* 12.07.06, 03:24 Bardzo chętnie się przyłączę do Lecha W. (oskarżonego) i nawet nie będę używał takich eufemizmów jak on. Trzeba powiedzieć wprost, ze Radio M. jest największym oszustwem III i (niedoszłych zrębów)IV RP - tak w dziedzinie finansowo-skarbowej, jak i w mentalno-psychologicznej. Pana Rydzyka nie ruszali postkomuniści, popierają obecne władze i chyba jest jasne, że socjotechnika dla chołoty wygrywa. Na tego Pana R. nie ma siły nawet Benedykt XVI i Episkopat. Skąd te wątpliwości i strach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moskwa Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" IP: *.vide / 213.192.75.* 12.07.06, 03:31 Gość portalu: sluchacz napisał(a): > ktore miasta sa za ojcem rydzykiem, wpisujcie sie ! Jesteśmy za - Moskwa, Mińsk Mazowiecki, Szadułki, Havana. agent jww. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" IP: 62.233.145.* 12.07.06, 07:57 cała nadzieja w sądzie że obciąży faceta kosztami i da mu w ten sposób nauczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 08:56 niestety ten "biedny" emerytowany prawnik pewnie nie ma z czego życ, to sad zwolni go z kosztów postepowania sadowego. Jedno jest natomiast pewne. Jak bedę szukał prawnika, tego pana będę omijał bardzo szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Od kiedy oskarżają kogos o mówienie prawdy ??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:08 Przeciez wyrażenie "psychole" to chyba najdelikatniejsze określenie tej grupy ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amen Re: Od kiedy oskarżają kogos o mówienie prawdy ?? IP: *.chello.pl 12.07.06, 09:20 Ma prawo dochodzić w sądzie swoich praw , gwarantuje mu to konstytucja. Nie wolno obrażać niczyich uczuć religijnych i dobrze by było żeby Wałęsa i prowadzący go na smyczy Wachowski o tym pamiętali. Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: Od kiedy oskarżają kogos o mówienie prawdy ?? 12.07.06, 09:30 Uczucia religijne....? Pan Solarz - audiofan Radia Maryja już w sądzie pokazał, że ledwo czyta i ma problemy z wysławianim się. Steku bzdur o "sowiecko-ubecko-agenturalnym- satelitarnym... " czymś tam chyba sam nie zrozumiał. Ja nawet nie próbowałem. Nie mam nic przeciwko rozgłośni katolickiej jako takiej, ale to Radio kojarzy mi się jednoznacznie: fanatyzm religijny, ksenofobia, nietolerancja, nacjonalizm, antysemityzm, nienawiść, pogarda.... długo by wymieniać. Nie wiem co mnie bardziej poraża: to, co można usłyszeć na antenie, czy przyzwolenie i akceptacja ze strony Kościoła Katolickiego, polityków i społeczeństwa.... Duży punkt dla Wałęsy, który może nie do końca kulturalnie, ale stwierdził, to co wielu myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan58 Rzeczywiście wielu myśli jak Wałęsa, który przesze 12.07.06, 10:13 Rzeczywiście wielu myśli jak Wałęsa, który przeszedł na drugą stronę i polubił się z naszymi wrogami. Czasem tak bywa...Wałęsie współczuję, ale niech już zajmie się swoimi sprawami i nie kąsa radiosłuchaczy. TO RADIO JEST TERAZ BARDZO POTRZEBNE Polsce i Polakom...nie utrudniać pracy tej rozgłośni. W czasie zaborów było więcej polskiej prasy niż obecnie, to może to radio zostawcie w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednakrzyzaczka Re: Od kiedy oskarżają kogos o mówienie prawdy ?? 12.07.06, 09:53 a pan powiniem zapamiętać, ze tak popularna w programach nauki Radia M i TvTrwam pycha czy gniew to wręcz naczelne grzechy jakie podaje nawet katechizm dla najmłodszych(( Psychole” to mocne słowa, ale jak by nie patrzeć obiektywne, trzeba trochę sfiksować, żeby Judasza i fałszywego proroka (OR) stawiać na piedestale bóstwa i jako takiemu hołd oddawać, zupełnie zapominając o naukach Chrystusa z Jego naczelnym przykazaniem miłości bliźniego w tym przykazaniu 8z10„ Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu twemu” jak również 1/10”Nie będziesz miał Bogów cudzych przede Mną” – mammony,sławy, żądzy posiadania więcej więcej…. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan58 Wrogowie Polski opanowali media. Stąd ataki na RM 12.07.06, 10:05 i na o T Rydzyka. Szczęść Boże redemptorystom i niech to radio szerzy wiedzę i odkłamuje choćby wiadomości podawane w stylu wrogiej nam GW. Wszystkie patriotyczne osoby są natychmiast atakowane i ośmieszane przez V kolumnę czy agenturę. Gratuluję niezależności w eterze i w prasie fantastycznemu o. Tadeuszowi Rydzykowi. Niech Bóg da Ci zdrowie i siły. PS. Zdjęcie Maybacha i paszkwil został odszczekany tylko w jednym lokalnym wydaniu oszczerczej gazety. Stąd wniosek, że manipulanci sprawnie sterują swoimi mediami, zaś ataki na Rydzyka są koordynowane i bywają w paru mediach jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: Wrogowie Polski opanowali media. Stąd ataki n 12.07.06, 11:22 Radio póki co szerzy nienawiść, a nie wiedzę. Nazywanie tych, którzy reprezentują inne poglądy wrogami lub oszczercami jest typowe dla fanów tej rozgłośni. Nie używaj słowa patriotyzm, jeśli go nie rozumiesz. I nie należę do V kolumny ani agentury, także Wierzejski pomylił się dzieląc ludzi myślących rozsądnie na "pedałów, komuchów i durni":-) Ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redemptation Re: Wrogowie Polski opanowali media. Stąd ataki n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:31 w myśl ewangelii nawet Hitlera nie powinno nazywać się "psycholem" za to co zrobil... podupadł duchowo chłopaczyna - poprostu. Zeszli ze ścieżki.... programowej Odpowiedz Link Zgłoś
gtw100 Re: Wrogowie Polski opanowali media. Stąd ataki n 12.07.06, 16:16 1 Nie słuchasz RM, tylko powtarzasz bzdury o szerzeniu nienawiści 2 Nie jest typowe dla słuchaczy RM nazywanie ludzi o innych poglądach wrogami lub oszczercami. Ale inne światłe media niektórych ważnych dla Polski i Polaków wiadomości nigdy nie podają. Dzisiejsze doniesienia o błędach w polityce wobec Niemiec i roszczeń Niemców...afera prawdziwa FOZZ przejęcie banków itd itp. 3 Zboczeńcy domagają się większych praw dla swoich związków, ale przecież rodzina nie może składać się z 2 osób jednakowej płci, w dodatku adoptująca czyjeś dzieci. Lepiej leczyć tych biedaków niż przyklaskiwać ich staraniom o nowe przywileje. Zapamiętaj, że obcym mediom nie zależy na naszym rozwoju. Wolą tu mieć 3ci świat i tanią siłę roboczą, sami giną pochłonięci konsumpcją, która jest niemal bogiem. Przepraszam jeśli coś za mocno napisałem, miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: Wrogowie Polski opanowali media. Stąd ataki n 13.07.06, 13:56 1. Zdarzyło mi się dwukrotnie, przypadkiem w samochodzie włączyć tą stację i jakoś tak się złożyło, że w OBU przypadkach stwierdzenia, które padały na antenie ze strony prowadzących program nie miały nic wspólnego z myślą chrześc ijańską, za to ewidentnie było czuć swąd piekła i zła. 2. Spiskowa teoria dziejów - moher z butów wystaje... 3. Zboczeńcy - użyte słowo potwierdza, że brak w twojej wypowiedzi logiki i rozsądku. Lepiej niech dziedzi się bujają w domach dziecka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jww Re: Szczęść Boże Stefanie... IP: *.vide / 213.192.75.* 12.07.06, 18:54 Drogi Stefanie, całkowicie się z Tobą nie zgadzam. Kompromitujesz mój kraj swoimi ksenofobicznymi i niezdrowymi poglądami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drhc Lechu trzymaj się, cywilizowana Polska jest z tobą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:27 Psycholom precz!!! jak długo jeszcze tacy ludzie będą siać paranoje? W cywilizowanych krajach nie traktuje siętakich poważnie i nie wpuszcza do mediów, a u nas onisąw rządzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REdemptation Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:45 demokracja to wspaniale "narzedzie" ale nie kazdy potrafi (moze nie dorosl?) z niej korzystac... w skrocie, wolnosc slowa nie polega na obrazaniu i ponizaniu kogokolwiek bez wzgledu na jego poglady. Bo niestety "przeciwnicy" RM zaczynaja zachowywac sie tak samo jak RM, czyli sa sobie rowni... a nawt lepsi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" 12.07.06, 11:53 "O, i tu się mylisz Grucha". Dorównać Radiu Maryja? Wysoko postawili poprzeczkę, za wysoko. Rozsądek i kultura mocno trzyma mnie za nogi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redemtation Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:44 ...to co? exterminacja RM? czy co nalezalo by z nimi zrobic? wlasciwie w czym wam przeszkadzaja? Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" 12.07.06, 12:51 Przeczytaj posty na tym wątku, znajdziesz tam odpowiedzi... Eksterminacja? To Ty powiedziałeś. Jest demokracja, Ci którzy chcą niech słuchają, ale jeśli łamane jest prawo.... Zresztą, jeżeli ktoś kulturą nie grzeszy, etykę i poszanowanie drugiego człowieka ma za nic, bzdury głosi ... najlepszą odpowiedzią jest nie zniżać się do jego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redemptation Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 13:08 cyt."najlepszą odpowiedzią jest nie zniżać się do jego poziomu." no wlasnie najlepiej sie nimi nie zajmowac... i nie nazywac ich "psycholami", niechaj sobie emituja te bzdury... maja swoich sluchaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda wstyd mi za tego dziadka IP: *.vx.pl / *.vx.pl 12.07.06, 14:27 Wstyd mi.. nagłośnili sprawę, podali, ze gościu ze Szczecina.. obciach!! i to kto? że niby prawnik? Rany julek.. i on słucha czegoś takiego? jeszcze wytacza procesy.. co to się probiło.. To ja juz tym razem za Wałęsą jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Panie Solarz czy ma pan objawy lekkiego pieniactwa 12.07.06, 15:35 czy duzego?Kiedy pan Wolanskiego pozwie do sadu?Jestem bardzo ciekaw co zrobi sad chyba wysle pana na badania specjalistyczne !? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" 12.07.06, 18:46 ma wałęsa racje to są rzeczywiscie "psychole od rydzyka",niebezpieczne psychole. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" 12.07.06, 18:57 uważaj bo ci wytoczą proces. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" 12.07.06, 18:58 bardzo chętnie, puszcze tych psycholi z torbami. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" 12.07.06, 19:00 nie wiesz z kim zaczynasz i to sa oni jeszcze ze Szczecina, były prawnik Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" 12.07.06, 19:55 z wałęsą bede się bronił przed tymi psycholami. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" 14.07.06, 09:54 to powołaj komitet obrony przed psycholami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za.. dalej w h.. katopo..e bydlo, IP: *.hsd1.wa.comcast.net 13.07.06, 07:47 powbijac was na pal ..e scierwo katopojebow, wypie..c na madagaskar, jeby, tam bedziecie sie nawzajem lizac po jajach, spedalone scierwo czarnojebcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:15 UWAGA - Lecha Walesa na GG nr 1980 "Poszukuję dowodów pisanych nagrań na godzenie w moje imię u O Rydzyka." Może ktoś cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praszczur Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:47 Ten gościu co skarży Wałęsę to prawo chyba konćzył na tajnych kompletach gdzie wykładali absolwenci kursów dla prokuratorów na przełomie lat 50 i 60.Ten facet nie umie sklecić zdania rozwiniętego.Szkoda moczu by go olac. Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" 13.07.06, 15:01 Wystarczy wpisać w google hasło - siedziba szatana, a wszystko będzie jasne:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tre Re: Wałęsa ma proces za "psycholi od Rydzyka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:31 video.google.com/videoplay?docid=-1621598093006930132 Odpowiedz Link Zgłoś