oktomvre 12.07.06, 12:38 albo po prostu - chciała skorzystać z odrobiny wolności; szanuję jej wybór, ale jeśli do jutra się nie pojawi, nie ma po co wracać - przekażcie jej to, jak ją przypadkiem gdzieś spotkacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nieslubne_dziecko_romana Re: Uciekła 12.07.06, 12:44 Będę dzisiaj w okolicy, jesli ją spotkam, to dam znać. Kiedyś też miałem podobny przypadek: plasterek żółtego sera zszedł mi kiedyś z kanapki i zaczął biegać wokół talerza.... Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: Uciekła 12.07.06, 12:48 Widać wszystko, co żółte, to takie niewdzięczne. Ona też... troche podobna do sera, z dwiema plamami ketchupu na polikach. Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Uciekła 12.07.06, 12:53 jak ma na imię?// tak pytam w razie gdybym ja zobaczyła to lepiej wołac po imieniu;) może przyleci Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: Uciekła 12.07.06, 12:54 Miałem też kiedyś żółtą pluszową małpkę. Dopiero jak jej oderwałem głowę przestała uciekać. Tak, życie jest nieprawdopodobnie ciężkie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca zapewne chodzi o "przepióreczkę" (no txt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:57 Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre o papużkę! 12.07.06, 13:05 to przecież tak oczywiste, jak 2+2=5 :) o pięknym, niezwykle wyszukanym imieniu Kaka... Może imię jej się nie spodobało? Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: o papużkę! 12.07.06, 13:08 To przepraszam, myślałem że chodziło jednak o ser... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabinka Re: Uciekła IP: 83.168.96.* 12.07.06, 13:10 nie stawiaj takich sztywnych ram czaowych, upały, może zaległa w jakim cieniu i fajnie jej tam, poczekaj do mrozów, wszyscy wtedy szukają przytuliska, nie zważając, że byle jakieś takie - może wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Uciekła 12.07.06, 13:39 Ja bym tam nie wierzył w te zapewnienia o gwarancji bezpiecznego powrotu. Pewnie od raz na dzień dobry w dziób dostanie a później ołowiane trzewiki. Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: Uciekła 12.07.06, 14:05 Wytapiać ołów w taki upał? Przeceniasz moje możliwości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabinka Re: Uciekła IP: 83.168.96.* 14.07.06, 06:48 exman napisał: > Pewnie od raz na dzień dobry w dziób dostanie No jasne, ale bije bo kocha Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Uciekła 12.07.06, 14:10 a czy przypadkiem ktos nie uchylil jej wrot prowadzacych ku wolnosci ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: Uciekła 12.07.06, 14:16 ktoś raczej nie, moze coś, a najpewniej ona sama, stąd moja postawa, pełna zrozumienia dla faktu, ze i papuga może mieć uczucia, może tęsknić do zmian w swoim życiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Uciekła 12.07.06, 14:29 Wyskoczyła na jednego, gorunc taki niemożebny...wróci na rauszu to sobie pogadacie. Odpowiedz Link Zgłoś
wizytka1 Re: Uciekła 12.07.06, 14:31 A ja optuję za wiatrem w skrzydłach i podnieceniem wielkim, za porywem serca tak silnym, że aż piórka z d... lecą :) Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Uciekła 12.07.06, 14:34 wizytka1 napisała: > A ja optuję za wiatrem w skrzydłach i podnieceniem wielkim, za porywem serca > tak silnym, że aż piórka z d... lecą :) pieknie pieknie :)))))))) też tak myślę tak jej letnia przygoda trzymaj sie tam Kaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas no to tera bedzie! IP: *.centertel.pl 12.07.06, 14:56 klimat sie nam ociepla, ziemniaki maja nie rosnąc, papugi na wolności... sie rozmnoza z kto wie czym.... palmy wyrosna i bedzie AFRYKA DZIKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: no to tera bedzie afrykańskooooo... IP: *.chello.pl 12.07.06, 22:18 ...czy ktoś mnie wołał ?? hihhi>>> oj andre żebyś nie partycypował przypadkiem, bo ci ludziska nie darują :))))))ale ja sie baaaaardzo ucieszę jak mi banany i kokosy wyrosną na działce Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: no to tera bedzie afrykańskooooo... 12.07.06, 22:20 juz zacznij dziergac spodniczke z traw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afrykadzika Re: no to tera bedzie afrykańskooooo... IP: *.chello.pl 13.07.06, 23:28 ja już wydziergałam , i marakasy z kokosów wystrugałam...czyli balujemy !!! zapraszam na imprę pod palmami:)))))mamonoooooooo szykuj słome na kieckę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: Uciekła 14.07.06, 00:48 I nie wróciła, czort z nią, moze zaprzyjaźniła się z kotem? Fajnie się śpi do 8.00 zamiast do 05.30, kiedy poranny świergot zerwałby umarłego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Uciekła IP: *.hsd1.fl.comcast.net 15.07.06, 05:19 Kaka zaprzyjaznila sie z Ryskiem,krolikiem - ktory nawial rok temu... Chlopak z pobliskiej wsi - przez miesiac donosil rozne wersje tajemniczego znikniecia miniatury...Od lagodnych ...Rysio zalozyl rodzine i mieszka nad jeziorem...,po te "hardcorowe",ktore odrzucilam od razu....To byl taki krol,ktory - jeszcze tydzien z nami - a prosilby o sos do salaty....I to ludzkim glosem.... Odpowiedz Link Zgłoś