Dodaj do ulubionych

Do przerwy 0:4

15.07.06, 20:48

Cala ta chora koncepcja z 4RP przerodzila się w malego gnuśnego pokurcza, ni to smiesznego ni to groznego. Patrzac na to z daleka, oglądając wiadomości mysli się: nie, tego to nie mowia na serio, ale znowu okazuje się ze tym razem Frankenstein nie zarotwal. Nie zdałeś matury - to nic, rzad ci przebacza. Wspaniałomyślnie. Nie płaciłeś kredytow i lales po mordzie? W ramach odnowy moralnej będziesz wicepremierem. Recepta na Polske: urząd antykorupcyjny, sroga mina i foch europejski. Do trybubnalu konstytucyjnego pani Roza od Leppera (znana z postępowań dyscyplinarnych), pan kotlinowski od Giertycha (znany konstytucjonalista) i pan kryze co już w stanie wojennym walczyl o demokracje sadzac opozycje. Plejada gwiazd. W mediach tez kabarecik wielka gre wygral facet który nie wygral. Odcinek w którym wygral nigdy nie zostanie wemitowany wiec nie wygral. Wiadomości jak wchodzily w 4 litery sld tak teraz wchodza nowym. Mogą wejsc każdemu kto placi wystarczająco dobrze.

Poletko szczecińskie: piechota-lubinska-Krzystek. Mupetshow. Sitwa-„nowoczesne technologie 4 RP” – i pan „kulturalny”. Glosowal nie będę, ale chyba uciesze się ja wygra piechota.

Mysle ze od 1989 r. nie było politycznie jeszcze tak zle. Polska nie miala tak slabej pozycji w swiecie, takich przygłupów w rzadzie, takich ziemniakow w parlamencie. Wszystko razem to jest recepta na utopienie tego panstwa jak to juz wczesniej bywalo a teraz jeden z 3 gra na ruskich.

Pozdrawiam black
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Re: Do przerwy 0:4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:58
      No cóż. Zgadzam się z tobą z małym jednakże wyjatkiem. Kartofelki zajmują
      najwyższe godności w państwie. Ci w sejmie to ewentualnie sadzeniaki...
    • beatrix13 mówili 15.07.06, 23:00
      w telewizorni,że w tym roku z powodu suszy
      nieurodzaj kartofli nas czeka
      • mamoniowa303 Re: mówili 15.07.06, 23:02
        nie daj Boze jeszcze desant stonki !!!
      • Gość: jan Re: mówili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 23:02
        Te się wyżywią...
        • absztyfikant Re: mówili 16.07.06, 01:32
          Coz moge dodac Blackexicie...
          • beatrix13 Re: mówili 16.07.06, 01:47
            dodaj coś choć w moim imieniu;-)
            • absztyfikant Re: mówili 16.07.06, 01:50
              Nie ma potrzeby, my w koncu klony:)
              • beatrix13 Re: mówili 16.07.06, 01:51
                myśli tożsame mamy
                • absztyfikant Re: mówili 16.07.06, 01:54
                  Cos w tym jest. Z reguly wiem co - mniej wiecej - napiszesz. Ciekawe czy to
                  dziala w druga strone?:)))))))))
                  • beatrix13 Re: mówili 16.07.06, 10:56
                    owszem,działa;-)
              • blackexit Re: mówili 16.07.06, 10:16
                absztyfikant napisał:

> Nie ma potrzeby, my w koncu klony:)

blizniaki?
                pozdrawiam black
                • fistoffury Re: mówili 16.07.06, 11:05
                  blackexit napisał:

> absztyfikant napisał:
                  >
                  > > Nie ma potrzeby, my w koncu klony:)
                  >
                  > blizniaki?
                  > pozdrawiam black

Nie. Schizofrnia

pzdr
                • absztyfikant Re: mówili 16.07.06, 21:37
                  Nieeee, zartowalem przeciez. Pewien osobnik uparcie twierdzi, ze jestem beatrix13:)))
                  • beatrix13 Re: mówili 16.07.06, 21:44
                    a mnie kilku osobników,że jestem absztyfikantem
                    żartują?:)
    • milseog AMEN! 16.07.06, 11:09
      Blackexit: nic wiecej w ramach komentarza nie jestem w stanie napisac. juz przestalem liczyc ile razy
      dziennie rece mi opadaja....robmy swoje a kartofle same sie wykoncza. Polacy to jednak ciemny narod.
      • fistoffury Re: AMEN! 16.07.06, 11:11
        milseog napisał:

> Polacy to
        > jednak ciemny narod.

Szczegolnie Ci z takim nastawieniem jak twoje... jak zywo przypomina mi czasy
        Targowicy...
        • Gość: H56 totalna załamka, nic nie robią tylko obiecują ... IP: 195.150.112.* 16.07.06, 12:30
          i straszą teczkami. Skoro Macierewicz uznany został za fachowca, to nic dobrego
          nie wróży. Szykuje się PRL- bis w wydaniu katolickim.
          • beatrix13 Re: totalna załamka, nic nie robią tylko obiecują 16.07.06, 12:49
            nie za fachowca,
            tylko lepszego nie znaleźli,
            fakt ,w oszołomstwie i manii prześladowczej bezkonkurencyjny
    • piotr33k2 Re: Do przerwy 0:4 16.07.06, 23:16
      "ja wiedziałem że tak będzie" , "ja wiedziałem że tak będzie".wcale mi jednak
      nie do śmiechu że wszelkiej maści niezrównoważenie psychole , prostaccy
      aparatczycy i sb-cy rządza tą pożal sie boże czwartą rzeczypospolitą.
    • zilbeer Re: Do przerwy 0:4 17.07.06, 12:08
      A ja pamiętam, kiedy razem z przyjaciółmi z PiS i PO nawoływałeś do budowy IV
      RP, na pohybel czerwonym. Kartofle budują ją sami, bez przyjaciół z PO i blacuś
      wylewa łzy. Choć po prawdzie, gdyby budowali ją razem wyglądałby dokładnie tak
      samo. Tylko Rokita – idol blacusia, byłby bardziej bezczelny. Trzeba było
      wcześniej o tym myśleć i protestować przeciwko szarpaniu cugli demokracji. Teraz
      jest musztarda po obiedzie. Za późno na opamiętanie. Xyz-xyz już cię do SLD nie
      przyjmie. Zostaje Berg. Kocham Duńczyków! 79 gr. za pół litra!
      • blackexit Re: Do przerwy 0:4 17.07.06, 21:55
        zilbeer napisał:

Choć po prawdzie, gdyby budowali ją razem wyglądałby dokładnie tak
        > samo. Tylko Rokita – idol blacusia, byłby bardziej bezczelny. Trzeba było
        > wcześniej o tym myśleć i protestować przeciwko szarpaniu cugli demokracji.
        Tera
        > z
        > jest musztarda po obiedzie. Za późno na opamiętanie. Xyz-xyz już cię do SLD
        nie
        > przyjmie. Zostaje Berg. Kocham Duńczyków! 79 gr. za pół litra!

na szczescie nie ejst tak ze mamy alternatywe typu kolesie sld ktorzy tak samo
        promowali kartofli albo budoiwniczowie 4 rp z pis. to jednak ich pomzyl a
        obarczanie za to co sie dzieje w RP wina PO to glupawy pomysl PR pisowskiego.
        typu jasiu by nie kopnal babci gdyby malgosia trzymala go za raczke.
        w sam raz dla wyborcow pis i sld. pozdrawiam black
        • zilbeer Re: Do przerwy 0:4 18.07.06, 09:45
          obarczanie za to co sie dzieje w RP wina PO to glupawy pomysl PR pisowskiego.

Tak. I ten PR wymyślił szarpanie cugli, ów PR wynalazł Jarucką, to PR wymyślił
          komisję orlenowską, która zrujnował do końca resztki państwa prawa. Śnij dalej
          blacuś, śnij. Twoi niegdysiejsi idole niebawem pokażą ci efekty łamania prawa,
          jakie czynili twoi kolesie by dorwać się do władzy po trupie czerwonych. Raz
          otworzonej furtki zamordyzmu nie da się tak łatwo zamknąć. Poczytaj to forum,
          ludzi tak ogłupiono, że nie widzą jak kręcą bat na własne dupy. Idę się napić.
          Pijaczków z reguły władza totalna olewa i nie rusza. Oby tylko nie zamknęli
          Netto, bo duńskie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka