horner 17.07.06, 15:44 jeśli kto ciekaw jak Love Parade wygląda z bliska to zapraszam poznan4u.pl/reportaze/reportaze.php?state=showarticle&id=3243754 Pozdrawiam. Horner. foto.poznan4u.com.pl poznan4u.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr33k2 Re: andreas obejrzyj sobie 17.07.06, 16:44 i co jakoś nikt nie gwałcił dzieci ani wogóle nikogo ,nikt nie mordował itp. itd.ogólnie miłosć przyjazń i braterstwo wszystkich dla wszystkich ,tak jak powinno być np. w każdym kościele ,(he he). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: andreas obejrzyj sobie IP: *.chello.pl 17.07.06, 19:18 moim zdaniem ochydne, odrażające! tfu! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Piotr przyjacielu IP: *.orange.pl 17.07.06, 19:51 byłem w tym czasie w Świnoujsciu, a tam w smazalni był duzy telewizor i leciały fragmenty z Parady non stop... kanał niemiecki! widziałem, jak policja jakiegos klienta w kajdanach ciagnęła, inni atakowali policjantów i była bijatyka ostra! Do namiotu z pomoca lekarska niesli jakiegos goscia... Ja chwile tylko ogladałem, wierz mi, tam były szamotaniny, były prochy i całe to wszystko o czym nie dowiesz sie! Ale to masowa impreza i tego sie nie uniknie! nadto zjechały tam osoby powiedzmy bez zahamowań... Wprawdzie na pielgrzymkach nie musi interweniowac policja, ale pomoc medyczna tez bywa potrzebna i złodziejaszkowie tez sa! Ale wiesz co Piotr mogłeś pojechac tam! Najlepiej jak sie tam pojedzie wtedy ma sie konkretny obraz! acha i wez swojego syna! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Piotr przyjacielu 17.07.06, 23:12 byłem ale dobrych kilka lat temu kiedy ten temat nie wywoływal takich emocji u nas bo nie był po prostu taki znany, ja osobiscie nie mam nic przeciwko pod warunkiem zachowania pewnych norm organizacyjnych i prawa przedewszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack daniels dobre foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:33 i klimacik jest - zazdroszcze jazdy na platformie i widoczków. Spróbujce zrobic coś podobnego w Kaczystanie Giertychowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: dobre foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 08:32 Proponuję nie przekształcać Dni Morza w Love Parada. Niech to będzie tylko Święto Piwa a nie LSD, wódy, amfy i czego tam jeszcze. Spokój w Berlinie jest dzięki sprawności państwa niemieckiego i jego służb. na Mundialu też był spokój. W miarę. Niemcy tak są zorganizowani. U nas w Polsce byłuby aż wolę nie prorokować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Piotr przyjacielu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:56 tylko ze teraz inicjator oprotestywuje Parade, bo zniekształcono jej pierwotny zamysł... Dr Motte! To juz nie jest parada techno, ale własnie gejów! Odpowiedz Link Zgłoś
leonidas1987 Re: andreas obejrzyj sobie 18.07.06, 11:37 to jest wstretne!! banda pedałow lesb..i innego plugastwa ktora sie obnaza i pie.. na ulicy tfu Odpowiedz Link Zgłoś