Gość: KOSzalin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 13:09 byłem i widziałem. Po prostu Prowincja pełną gębą!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiciara11 Re: Szczecin - To miasto to tragedia 29.07.06, 13:13 "spieprzaj dziadu" Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Szczecin - To miasto to tragedia 29.07.06, 13:31 nikt Ciebie tutaj nie zaprasza więc siedz w swoim miasteczku Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Szczecin - To miasto to tragedia 29.07.06, 14:04 może i tragedia ale napewno nie tak tragiczna jak koszalin- postpeegierowskie wiejskie miasto,ducha wiekomiejskosci w każdym razie tam nie uświadczysz (he he) . Odpowiedz Link Zgłoś
chwilowy5 urocze miasto 29.07.06, 14:27 jestem w trakcie przeprowadzki do Szczecina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety szczecin Re: urocze miasto IP: *.globalconnect.pl 29.07.06, 15:16 Witaj KOSzalinie, masz rację. A po odpowiedziach sam widzisz jaki poziom kultury jest w tym mieście. Na nic innego ich nie stać jest, tylko wyzywać. Wychodzi rynsztok, jakim jest to miasto - aja tu niestety mieszkam i bardzo tego żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: urocze miasto 29.07.06, 15:18 Gość portalu: niestety szczecin napisał(a): > Witaj KOSzalinie, masz rację. A po odpowiedziach sam widzisz jaki poziom > kultury jest w tym mieście. Na nic innego ich nie stać jest, tylko wyzywać. > Wychodzi rynsztok, jakim jest to miasto - aja tu niestety mieszkam i bardzo > tego żałuję. ......................................................... na co czekasz? wyprowadź sie do Koszalina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz14d Re: urocze miasto IP: 80.53.41.* 29.07.06, 19:05 www.rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn krotka instrukcja: w pole Z: wpisz Szczecin Glowny w pole Do: miasto w ktorym bedziesz sie dobrze czul Potem nacisnij guzik z napisem Szkanie Połączeń. Po chwili dostaniesz pociagi ktorymi sprawnie opuscisz Szczecin. Jesli nie masz pomyslu na to w jakim miescie bedziesz sie czul lepiej to proponuje: www.rozklad.pkp.pl/bin/stboard.exe/pn? w pole Stacja wpisz Szczecin Glowny i nacisnij przycisk Pokaż po chwili dostaniesz tablice odjazdow i bedziesz mogl wybrac taki pociag ktory zawiezie cie do miasta w ktorym bedzie ci lepiej. A na razie jestes zwykla narzekajaca kwekola i ciamajda zyciowa skoro zyjesz w miescie w ktorym jest ci zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz14d Re: Szczecin - To miasto to tragedia IP: 80.53.41.* 29.07.06, 19:21 ciesze sie ze tak myslisz, mam nadzieje ze sie tu nie zamieszkasz - wtedy to bylby dramat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danieloo Re: Szczecin - To miasto to tragedia IP: 83.17.239.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 19:55 ale po co wogóle taka dyskusja z burakami z poza Szczecina nie podoba się to won i nie przyjeżdżać tu więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz14d Re: Szczecin - To miasto to tragedia IP: 80.53.41.* 29.07.06, 19:59 a cos mnie naszlo na dyskusje, przepraszam - juz nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: Szczecin - To miasto to tragedia IP: *.globalconnect.pl 29.07.06, 20:01 byłem ostatnio w mielnie, i wracając do szczecina jechałem przez kolejne miejscowości nagle patrzę a tu tablica koniec koszalina. kiedy był? trudno powiedzieć, cały czas tylko wioska i rozwalające się budy .... (przepraszam koszalinian ale to tak widać) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Szczecin - To miasto to tragedia 29.07.06, 20:05 w Koszalinie sa bardzo nieuprzejmi kierowcy na drodze (jak widza rejestracje Zs... a moze wogole). Koszalinianie maja ponoc straszne kompleksy wzgledem Szczecina ale to pewnie plotki i pomowienia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz14d Re: Szczecin - To miasto to tragedia IP: 80.53.41.* 29.07.06, 20:20 raczej nie... no coz nic na to nie poradzimy. Szkdoa ze ze srodkowopomorskiego nic nie bedzie - Slupsk jakos sie nie garnie do pomyslu Koszalina z nowym wojewodztwem. Chyba dlatego tak reaguja - syndrom porzuconej kochanki... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Szczecin - To miasto to tragedia 29.07.06, 20:24 mialam tez przez dluzszy czas do czynienia z ludzmi z Koszalina na stanowiskach czyli na niby wysokim poziomie...:(( Mam nadzieje, ze to byly niechlubne wyjatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olsztyniak Re: Szczecin - To miasto to tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 23:26 Gość portalu: pieszy napisał(a): > byłem ostatnio w mielnie, i wracając do szczecina jechałem przez kolejne > miejscowości nagle patrzę a tu tablica koniec koszalina. kiedy był? trudno > powiedzieć, cały czas tylko wioska i rozwalające się budy .... (przepraszam > koszalinian ale to tak widać) Wracając z Mielna do Szczecina nie mogłeś przejeżdżać przez Koszalin, bo musiałbyś w Mścicach pojechać na Gdańsk, buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danieloo Re: Szczecin - To miasto to tragedia IP: 83.17.239.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 20:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Szczecin - To miasto to tragedia IP: *.Red-83-41-143.dynamicIP.rima-tde.net 01.08.06, 18:00 A co takiego zobaczyłeś i ile tego widziałeś że odrazu tak oceniasz zobacz może jeszcze inne miasta a potem próbuj porównać a ty nic nie widziałeś i odrazu opisujesz. Znam "Koszalin" bardzo dobrze to dopiero wiocha, nawet tramwajów nie ma a tutaj przynajmniej są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowiak Re: Szczecin - To miasto to tragedia IP: *.zax.pl / *.zax.pl 01.08.06, 18:17 5 miesiecy temu wyprowadziłam się ze Szczecina i była to moja najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć i nie żałuję! Szczecin jako miasto-cudne,jako miejsce do biznesu-porażka.Będzie mi brakować idealnego planu miasta,bo tam gdzie mieszkałam wszędzie miałam blisko.Ludzie-jak to ludzie, wszędzie się znajdzie jakiś odmieniec, na to lekarstwa nie ma. Będzie mi też brakować pysznej rybki z Rybarexu,oczywiscie znajomych i bliskości do morza. Ale Kraków też jest piękny:) i maja tu przepyszne lody gałkowe, takie prawdziwe:p i za ladą stoją Panie, które wygladają jakby się zatrzymały w czasie. Pozdrawiam wszystkich i mój i nie mój już Szczecin:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka 72 Re: Szczecin - To miasto to tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:18 Jak ktoś nie potrafi odnależc się w Szczecinie, znaleść swojego miejsca , przyjaciół i mozliwości spędzania miło czasu to gdzie indziej tez mu sie nie uda bo sam fakt mieszkania w jakims mieście nie przesądza o "sukcesie". To przeciez zależy od człowieka. Szczecin faktycznie nie jest niesamowitą metropolią ale to nie znaczy ze mieszkają tu sami głupcy i nieudacznicy.Tylko prostacy tak mogą powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Szczecin - To miasto to tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:04 Zgadzam się z Nitką! Tak właśnie jest. Jeśli tu się nie odnajdziesz wśród ludzi, to dlaczego miałbyś się odnaleźć gdzie indziej? Ludzie wszędzie tacy sami. Ulice i domy nie mają żadnej tajemniczej mocy, ta moc jest w nas. Malkontent zawsze będzie niezadowolony. Porażkę zrzuci na miasto, brak przyjaciół na miasto, wyjedzie i zacznie się od początku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilka Re: Drogi Koszalinie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:09 ...tragedia to jest kiedy komuś sufit na głowę poleci...Miasto może ci się nie podobać, nie ma musu zachwycania się, większości Szczecinian Koszalin też się nie podoba, Twoje zdanie nie zmieni uroku Szczecina...I w ogóle po kiego nas o tym informujesz? Humor chcesz zepsuć, czy jak? O kompleksach koszalinian doskonale wiemy i jakoś z tym żyjemy, ty też ze swoją niechęcią do Szczecina będziesz musiał żyć...Czy ktoś Cię zmusza do przyjazdu do nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Drogi Koszalinie... IP: 217.153.6.* 02.08.06, 12:55 Niby prawda ale wróciłem właśnie z podróży po Małopolsce, Śląsku i Mazowszu. Niestety powrót do Szczecina przywraca mej pamięci bardziej nastroje depresyjne Śląska niż te z Krakowa i okolic czy Warszawy. Ludzie w Szczecinie, ci na ulicy, w sklepach, urzędach, środkach transportu są częściej niż gdzie indziej nieuprzejmymi burakami niezadowolonymi z życia i często okazują chamstwo i brak życzliwości podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: See Re: Drogi Koszalinie... IP: *.swn.vectranet.pl 02.08.06, 13:09 Wiele zalezy od władz. Jezeli w kolko slyszy sie, że prezydent jest niekompetentny, nic mu nie wychodzi, nie nadaje się, beznadzieja i w ogole to wpływa posrednio na nastroje ludnosci. Rozwalajace sie i brudne kamienice, krzywe chodniki, pijacy w bramach, dresiarstwo itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianka Re: Drogi Koszalinie... IP: 192.249.39.* 02.08.06, 14:37 Ja rowniez mialam okazje do przebywania troche czasu w Warszawie - konkretnie mieszkam tu ponad 12 lat i mam niestety smutne wnioski przyjeżdżając do Szczecina - miasto piękne ale ludzie bardzo często niemili. Może rzeczywiście wpywa na to brak perspektyw, bezrobocie, itd. ale niemili są często ludzie którzy mają pracę np. obsługa w sklepach. W wawie nie zarabia się kokosów, ale jakoś więcej jest tutaj życzliwości, nawet na zatłoczonych ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satyra letnia Re: Szczecin - To miasto to tragedia IP: *.icpnet.pl 02.08.06, 15:32 Satyra letnia -badziewiak otwiera pyska na temat miasta!!!!-ta mieścina co się KOSZALIN zowie ma czelność krytykanctwo o Szczecinie uprawiać...no no to te letnie upały na ich pały kiepsko zadziałały. Koszalin -wiocha koło Mielna,koń polski -tylko by to wymyślił.Oj koszalinku maluśki maluśki... Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro przystojnego ze Szczecina poznam 03.08.06, 05:40 przystojnego ze Szczecina poznam.ja facet ze Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dori Re: Szczecin - To miasto to tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 18:44 W zadnym miescie w Polsce nie ma tak pysznych pasztecików jak w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: Szczecin - To miasto to tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 20:29 nie ma w polszcze pienkniejszego miasta jak polczyn zdruj tam pomieszkuje taki molodoj paren, stanislaw jevo zawud po atcu mu poborca, czy jakos tak, ja nie znaju kak on bieriot. nu tak, ja dumaju szto u nievo wsio w pariadku. a stettin, no stettin, oczen charosze miasteczko pri baltikie, i niet prioblema szto od maria 100 kiliamietrow, prioblem w tiom szto ja z radissona nie wizu moria z akna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Same markety prezydent magazynier- dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:35 Odpowiedz Link Zgłoś