Gość: Jadzia IP: 153.95.95.* 05.09.06, 14:19 Jestem bileterka w kinie. Napisz czego spodziwales sie przeczytac pod takim tytulem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Praszczur Re: Jestem Bi... IP: 212.244.189.* 05.09.06, 14:35 Biseksualna. Przepraszam ale mi sie ostatno wszystko z jednym kojarzy.Pewno łabędzi śpiew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skojarzeń Re: Jestem Bi... IP: 195.117.158.* 05.09.06, 14:45 Bidą z nędzą, czyli jadziąz DPS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Het Re: Jestem Bi... IP: *.system.szczecin.pl 05.09.06, 17:30 Gość portalu: skojarzeń napisał(a): > Bidą z nędzą, czyli jadziąz DPS jędzą ? Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Jestem Bi... 05.09.06, 15:13 Osobiście uważałem, że odezwałaś się jako bi ... seksurzędniczka. Głodnemu atrakcyjnych przygód chleb na myśli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jagi3nka Re: Jestem Bi... 05.09.06, 17:42 Głodnemu > atrakcyjnych przygód chleb na myśli :-) widac, ze masz ogromnego smaka na te urzedniczki. Zrob wybory miss urzedu a zwyciezczyni niech zostanie Twoja asystentka;) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Jestem Bi... 05.09.06, 20:21 jagi3nka napisała: > Głodnemu > > atrakcyjnych przygód chleb na myśli :-) > > widac, ze masz ogromnego smaka na te urzedniczki. Zrob wybory miss urzedu a > zwyciezczyni niech zostanie Twoja asystentka;) Jestem zbyt brzydki abym wzbudził zainteresowanie swoją osobą podobnie zreszta jak panowie z urzędu ale oni są na stanowiskach. Ja nie moge czegos komuś dać, przyznać za wyjątkiem urlopu i premii. Pozostaje mi więc systematycznie i ... powoli rozwijać ten wątek. cdn Odpowiedz Link Zgłoś
jagi3nka Re: Jestem Bi... 07.09.06, 21:56 > Jestem zbyt brzydki abym wzbudził zainteresowanie swoją osobą podobnie zreszta > jak panowie z urzędu ale oni są na stanowiskach. > Ja nie moge czegos komuś dać, przyznać za wyjątkiem urlopu i premii. > Pozostaje mi więc systematycznie i ... powoli rozwijać ten wątek. > cdn no to wez je na litosc (to ponoc tez jest metoda). Przyznawanie premii tez moze byc atrakcyjne - masz jednak jakies szanse, badz dobrej mysli;)) ps.ale uwazaj zebys nie trafil na taka Anie_23 bo mozesz miec klopoty;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Jestem Bi... IP: *.ukonline.co.uk 05.09.06, 19:48 bibliotekarka haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praszczur Re: Jestem Bi... IP: 212.244.189.* 05.09.06, 20:07 Bimbo-to w slangu środkowych Stanów,krainy Country taka panienka, co ten jej nie miał co jej nie chciał. Zachęcajace.Męzczyżni wbrew temu co deklarują lubią łatwe kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Jestem Bi... 05.09.06, 20:10 No to się mylisz. Przynajmniej co do facetów z tego Forum. Nie mam racji ? Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: Jestem Bi... 06.09.06, 10:12 Brak odpowiedzi na postawione pytanie.... Milczenie oznacza zgodę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Jestem Bi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:17 Myślałem żeś bidula. Żeby Ci np. kupić kołdrę na zimę. Odpowiedz Link Zgłoś