Gość: swarozyc IP: *.telia.com 03.03.03, 16:09 Ksiadz Osoba, do ktorej wszyscy ludzie zwracaja sie "ojcze" oprocz jego wlasnych dzieci, ktore uzywaja zwrotu "wujku" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gryf Re: KTO TO JEST? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.03, 17:38 Gość portalu: swarozyc napisał(a): > Ksiadz > Osoba, do ktorej wszyscy ludzie zwracaja sie "ojcze" > oprocz jego wlasnych dzieci, ktore uzywaja zwrotu "wujku" ******************************* Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus.Amen. "Gdyby mozna bylo tak wychowywac Swarozyca [i jemu podobnych] , by wszystko, co niejasne , bylo dla niego [Swarozyca i jemu podobnych]zupelnie niezrozumiale! Tam gdzie dziko kwitnie cnota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swarozyc Re: Harcerz IP: *.telia.com 03.03.03, 19:31 Dziecko ubrane jak kretyn pod przywodztwem kretyna ubranego jak dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Zolnierz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.03, 20:49 Taaa jeeest!!! Tam gdzie dziko kwitnie cnota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swarozyc Re: Taniec IP: *.telia.com 03.03.03, 21:19 Wertykalna frustracja horyzontalnego pozadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Kibic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.03, 21:29 J.....,k......j....... i jej druzyne tez!!!! Tam gdzie dziko kwitnie cnota. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: GRYF 03.03.03, 21:35 Wytlumacz mi uposledzonemu, ale Cie nie rozumiem. A ta twoja cnota lezy w chaszczach i zaroslach i cichutko kwitnie czy jak mam to odbierac? A moze poprostu jest zarosnieta i potrzeba maczety aby wydobyc ja na swiatlo dzienne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: SWAROZYC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.03, 21:45 .... a oto odpowiedz.Czy docenisz poswiecenie? Gdy tylko zaczynamy widziec wszystko we wszystkim, wyrazamy to zwykle w sposob niejasny. Zaczynamy mowic jezykiem aniolow. Tam gdzie dziko kwitnie cnota. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Gryf 03.03.03, 21:52 Gość portalu: Gryf napisał(a): .... a oto odpowiedz.Czy docenisz poswiecenie? Gdy tylko zaczynamy widziec wszystko we wszystkim, wyrazamy to zwykle w sposob > niejasny. Zaczynamy mowic jezykiem aniolow *************************************************** Jestes tytanem pracy, Gryffinku! Dziekuje za poswiecenie, chetnie starlbym pot, ktory na pewno pojawil sie na Twoim czole po tym elaboracie. Ale nie wyjasniles mi tego tejemniczego okreslenia j......k....i...?? > > > > > Tam gdzie dziko kwitnie cnota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: SWAROZYC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.03, 22:01 Tak wiele pozostalo niewyjasnione i wytlumaczone z Twojej strony mily Swarozycu.Bardzo Ciebie lubie i szanuje, z przyjemnoscia wytlumacze Tobie znaczenie wykropkowanych slow. Jeden mam tylko warunek ; pojdziemy razem na najblizszy mecz Pogoni Szczecin. Tam gdzie dziko kwitnie cnota. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Gryf 03.03.03, 22:03 Dzieki Gryfciu ale nie moge, musze zaczac pisac do NIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: SWAROZYC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.03, 22:16 swarozyc napisała: > Dzieki Gryfciu ale nie moge, musze zaczac pisac do NIE.......... to znaczy nie chcesz poznac tresci wykropkowanych slow? To by byla uczta moc w Twoim towarzystwie kontemplowac mecz oraz komentowac poczynania kopaczy.Jezu Najslodszy jak bardzo bym chcial!!!! Tam gdzie dziko kwitnie cnota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swarozyc Re: Gryf IP: *.telia.com 03.03.03, 23:22 Gość portalu: Gryf napisał(a): To by byla uczta moc w Twoim towarzystwie kontemplowac mecz oraz komentowac poczynania kopaczy.Jezu Najslodszy jak bardzo bym chcial!!!! ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Dziekuje za wyraz nie ukrywanej sympatii, graniczacy z egzaltacja... Obawiam sie ze na mecz Pogonii razem nie pojdziemy; Na meczu Pogonii ostatni raz bylem chyba w 1968r i juz wtedy nie czulem bluesa. Wolalbym sie lodka przejechac po miedzyodrzu, czego nigdy nie robilem i co mnie bardziej podnieca. Sycic sie przyroda, upajac cisza i podziwiac nasza glupote ktora kazala nam doprowadzic do upadku urzadzenia hydrotechniczne zbudowane przed wojna przez Niemcow... Moze to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: SWAROZYC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.03, 23:41 Gość portalu: swarozyc napisał(a): > Gość portalu: Gryf napisał(a): > > To by byla uczta moc w Twoim towarzystwie kontemplowac mecz oraz komentowac > poczynania kopaczy.Jezu Najslodszy jak bardzo bym chcial!!!! > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Dziekuje za wyraz nie ukrywanej sympatii, graniczacy z egzaltacja... > Obawiam sie ze na mecz Pogonii razem nie pojdziemy; Na meczu Pogonii ostatni > raz bylem chyba w 1968r i juz wtedy nie czulem bluesa. Wolalbym sie lodka > przejechac po miedzyodrzu, czego nigdy nie robilem i co mnie bardziej > podnieca. Sycic sie przyroda, upajac cisza i podziwiac nasza glupote ktora > kazala nam doprowadzic do upadku urzadzenia hydrotechniczne zbudowane przed > wojna przez Niemcow... > Moze to? No dobrze niech bedzie.Dobre i to.Pare lat wstecz w czasie zimy ostrzejszej niz to obecna, wybralem sie po zamarznietej Odrze na miedzyodrze. Calodzienna wyprawa dostarczyla niezapomnianych wrazen .Smialo moge Tobie Swarozycu powiedziec, ze zadna ludzka istota od kilkudziesieciu lat tam nie byla. Obraz zarosnietych kanalow , zardzewialych sluz oraz innych urzadzen napawal przygnebieniem.Natomiast krajobrazy wrecz boskie, potega przyrody,dzikie zwierzeta [mialem lornetke] oraz przepiekne widoki wynagrodzily caly trud wyprawy. Tam gdzie dziko kwitnie cnota. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Dyplomata 03.03.03, 21:58 Ktos, kto potrafi powiedziec "spierdalaj" w taki sposob, ze poczujesz podniecenie w zwiazku ze zblizajaca sie wyprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KORFI Re: KTO TO JEST? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 22:01 Myślę, że Swarożyc powinien pisywać na forum tygodnika NIE. Czytam te jego tematy i stwierdzam że jest tak samo jak z NIE. Który numer bym nie wziął do ręki zawsze to samo (a systematycznie co 2 lub 3 miesiące przeglądam. Ręce i nogi się uginają. Swarożyc, po prostu wieje nudą, że o czym innym nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś