felerynka Re: sp.59.co pamietacie 09.03.07, 16:06 sporo Molo a co chciałbyś wiedzieć, to pytaj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
molo71 Re: sp.59.co pamietacie 26.03.07, 10:31 to bylo tak dawno wspomnienia sie zacieraja... pamietam vce dyrektor gonert matematyczke pianke Odpowiedz Link Zgłoś
felerynka Re: sp.59.co pamietacie 27.03.07, 12:42 Pianke też pamiętam i to dobrze, Pani Gronet do niedawna tam była dyrektorem nie wiem czy jeszcze jest, mnie uczyła historii. średnio miło wspominam, Pianka była pracowita i szczera z poczuciem humoru, nie była a jest, chyba dalej tam uczy, podobno nawet sklepik prowadzi:)) Zapomniałam swego wychowawce...Bosszze...:( Odpowiedz Link Zgłoś
felerynka Re: sp.59.co pamietacie 27.03.07, 12:43 a pamiętasz Molo tego facia od fizyki? berecik" to był oryginał dopiero. Chłopaki sie bali, baczki rwać lubił:) Odpowiedz Link Zgłoś
molo71 Re: sp.59.co pamietacie 27.03.07, 13:27 rzeczywiscie gronet mieszkala na majowym fizyka tez pamietam mam gdzies jedyne zdjecie klasowe na koniec podstawowki tylko musze je poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
felerynka Re: sp.59.co pamietacie 27.03.07, 17:33 poszukaj rzuć na scana i prześlij pocztą gazetową:) może kogoś rozpoznam może ja jestem na tym zdjęciu u fizyka" pamiętam jak trzymał nas w klasie i pisało się zadania na 5-ke on chyba to lubił/, bez względu czy wychodziła z ocen czy nie:) i jak biegało się do bunkra za boiskiem szkolnym i dzikie róże tak pachniały no patrz, za cholere nie wiem kim był mój wychowawca/wychowawczyni oo a sztandar nosiłeś Molo na apelu? bo ja tak:))jakieś ze dwa razy Odpowiedz Link Zgłoś
molo71 Re: sp.59.co pamietacie 28.03.07, 00:20 felerynko w ktorym roku konczylac podstawowke Odpowiedz Link Zgłoś
felerynka Re: sp.59.co pamietacie 28.03.07, 09:40 chyba 86r. o ile pamiętam ale, o ile Twoje 71 oznacza to co myśle, to podejrzewam w tym samym roku lub okolicach jednego kończyliśmy Molo tą samą szkołę:)) to zarzuć mi tą fotką plissss chętnie powspominam ja też mam jakieś w domku. Nie zostanę dłużna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
molo71 Re: sp.59.co pamietacie 28.03.07, 11:07 ja chyba 87 mam przed soba to zdjecie nie wiem jak je tobie przeslac na zdjeciu z nauczcieli sa gronet bibel pianka reszty niestety nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
felerynka Re: sp.59.co pamietacie 28.03.07, 11:47 masz możliwość zeskanowania? ja te co znajde zeskanuje i Ci podeśle na gazetową pocztę, jak chcesz:)) ale musze pogrzebać w domku w papierach, są chyba na samym dnie Odpowiedz Link Zgłoś
felerynka Re: sp.59.co pamietacie 28.03.07, 11:50 a czego uczyła Bibelowa? Jessuuuuu ja ją prawie zapomniałam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
molo71 Re: sp.59.co pamietacie 28.03.07, 12:05 Mam możliwość zeskanowania tego zdjęcia i wkrótce ci je prześlę tylko napisz na jakiego maila. Co do Pani Bibel to prawdopodobnie było to WOS ale nie jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
molo71 Re: sp.59.co pamietacie 28.03.07, 12:33 wyslalem na twojego maila swoje namiary potwierdz czy doszlo Odpowiedz Link Zgłoś