Gość: Pani Kaczynska IP: *.stargard.mm.pl 29.09.06, 21:14 12.11.2006: Lubinska - 12% i 4. miejscie, i jeszcze za duzo ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eter wygra w I turze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:45 Teresa Lubińska wygra w I turze. To jedyny człowiek na funkcję prezydenta Szczecina, który chce łączyć i budować a nie dzielić i niszczyć. Świadczy o tym ten wywiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol RZĄD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:29 Ponad 60 proc. Polaków chce dymisji tego rządu. - Nigdy. To jest bardzo dobry rząd. zatem gdy 98% Polaków będzie chciało innego rządu usłyszymy ponownie: - Nigdy. To jest bardzo dobry rząd. pewnie że dobry na gopodarce nikt sie nie zna, na ekonomii też zatem ministerialna pensyjka dla szanownej Pani Profesor gwarantowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: RZĄD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:34 bo to jest bardzo dobry rząd!Po raz pierwszy Szczecin ma tek wielką reprezentacjję a nasi Ludzie w rządzie pościągali do Wwy mnóstwo młodych rewelacyjnych ludzi. Nareszcie ma kto lobbować za Sznem. Jak Piechota poszedł do rządu to ściuągnął za sobą tylko absztyfikanta,a teraz Szczecin górą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: wygra w I turze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:15 kandydat na prezydenta, który nie potrafi powiedzieć co jest korupcją, to niepoważny kandydat. Jako prezydent Szczecina też pani Lubińska będzie miała problemy z odróżnieniem co jest korupcyjną propozycją a co nie jest. Jeżeli potrzebna będzie większość w radzie to można "kupić" radnego stanowiskiem dla niego, czy rodziny, czy nie i czy tego typu działanie dyskwalifikuje prezydenta czy należy pochwalić za skuteczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: wygra w I turze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:21 Hmmm.... popytaj Napieralskiego o ZWIK... to ci odpowie.... no i nie zapomnij zapytać Nitrasa np o prezesa Funduszu na Rzecz rozwoju Gospodarczego... Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Re: wygra w I turze 30.09.06, 08:58 I właśnie dlatego, że to taka fachura, Kaczor wywalił ją na zbity pysk z MF. Rzygać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osłupaiały Re: wygra w I turze - BZDURA IP: *.globalconnect.pl 30.09.06, 14:01 czy gazeta może usuwać GŁUPIE wpisy jak ten poprzedni. Lubińska nie wygra w pierwszej turze bo przegra już w pierwszej turze. Ona jest za niska na wysoką technologię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swawolny Re: wygra w I turze IP: *.server.ntli.net 30.09.06, 22:40 Uwaga!Na deux.ex.machine lub cois takiego-to kretyn!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: wygra w I turze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:18 Ten wywiad swiadczy o glupocie,asekuracji na poziomie PZPR i dazeniu do wladzy po trupach, nawet po trupie "wlasnych" przekonan sprzed roku.Zenujacy oportunizm!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: preze Re: wygra w I turze IP: 217.153.6.* 02.10.06, 20:14 i co ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: preze Re: wygra w I turze IP: 217.153.6.* 02.10.06, 20:15 wygranaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: *.chello.pl 29.09.06, 21:46 sen Słońca Gospodarki pana Piechoty się nie spełni. no i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: *.chello.pl 29.09.06, 21:47 moim zdaniem ona wygra w pierwszej turze. Jacki P i inne Krzystki nie mają szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 jak Lubińska wygra,Szczecin przegra 29.09.06, 23:48 będziemy świadkami żenującego spektaklu wystarczy spojrzeć na forum na tych,którzy za nią agitują Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: jak Lubińska wygra,Szczecin przegra 29.09.06, 23:52 tak tak to między innymi ja jestem tym zaplutym karłem reakcji :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beszczelni Re: jak Lubińska wygra,Szczecin przegra IP: *.chello.pl 30.09.06, 09:18 Pokaż swoje zdjęcie robaczku, może wystarczy na kampanię, jeszcze jest czas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: 217.98.72.* 30.09.06, 00:10 Sw.Tereza nie wygra,nie ma takiej mozliwości,przykro mi zacznijcie się przyzwyczajać do tej mysli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:20 i niech tak sie stanie.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" 02.10.06, 11:53 > moim zdaniem ona wygra w pierwszej turze. Fajnie usiłujecie kreować rzeczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas jest mi słabo IP: 217.116.110.* 29.09.06, 21:57 jak osoba ubiegajaca sie o stanowisko prezydenta miasta moze mówić, ze sie polityka nie interesuje!!!! To kretyństwo jakies jest! Ja rozumiem, ze jest czysta kryształowo i nie uznaje takich rozmówek poza gabinetami czy salami w zaciszu pokoików hotelowych... rozumiem, ale ona normalnie boi sie powiedzieć ze to bład takie rozmówki! Bo gdyby uznawała to za element negocjacji to by powiedziała! Boi sie normalnie boi sie źle powiedziec coc o PiS i Kaczyńskich, a na pewno jej sie takie kupczenie nie podoba! Pani Lubińska niestety to jest polityka, a pani tu sie pcha! Ja wiem, ze do brudnej roboty bedzie pani MJW, ona wie jak to sie robi i nie boi sie! Pani profesor, jednak zycie jest daleko od naukowych sal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis Super wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:00 Samorząd to nie polityka.Lubińska ma rację.przez politykę w samorządzie wszystkie stanowiska w mieście są obsadzone z klucza partyjnego.Dotkiewicz czy Szczurek polityki nie uprawia,Mikietyuński tym bardziej.Właśnie taki kandydat nam potrzebny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Super wywiad IP: 217.116.110.* 29.09.06, 22:11 juz raz wklejał definicje polityki dla kogoś z Od Nowy weź sobie na www.wikipedia.pl i przeczytaj! TO JEST POLITYKA i pani Lubińska jest politykiem! Jak dziecin normalnie, jak dzieci... A jest tchórzem bo boi sie powiedzieć swoje zdanie! A widac, zdanie ma.... poprostu BOI SIĘ! Ciekawe jak bedzie podejmować decyzje kadrowe, jak bedzie to dotyczyło członków partii, a jeszcze jak dzwoni telefon z Wawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Super wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:15 :) taki mały prowakatorek? przecież wiem, że szanujesz Lubińską i w gruncie rzeczy wiesz że ona ma rację. daj sobie spokój z tym podpuszczaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Super wywiad IP: 217.116.110.* 29.09.06, 22:19 tak szanuje ja, dobrze tez ze pani MJW krzyczy, bo ciochosza sa niepotrzebni! Ten wywiad potwierdza jej uczciwość! AQle czemu nie powiedziała swojego zdania! Niechby powiedziała, ze nie akceptuje takich poczynań, ale wie ze to praktyka polityczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Super wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:23 - Oczywiście, że niedobrze się stało, bardzo niedobrze. no przecież powiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Super wywiad IP: 217.116.110.* 29.09.06, 22:32 przeczytaj ten wywiad jeszcze raz jako i ja zrobiłem i powiedz czy powiedziała swoje zdanie! czy raczej nie chciała powiedzieć!??? Jak sie zapytam pani profesor ile jest 2 razy 2, to odpowie mi konkretnie i na temat jak ekonomista! Myslisz, że powiedziała co mysli.... Odwołuje sie nawet do pana Ziobro, zeby nie powiedzieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Super wywiad 29.09.06, 22:34 Pani profesor powiedziala ze nie bedzie atakowac Beatrix 13. Bez cukru zostalo bezrobotne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Super wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:35 a moim zdanie powiedziała że źle się stało ale taka jest Polska i trzeba iść do przodu a nie dzielić włos na czworo,ona jest fachowcem a nie politycznym nieużytkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blon Die Re: Super wywiad IP: *.system.szczecin.pl 30.09.06, 11:01 Na pytania z zakresu mnozenia jednocyfrowek odpowie ci, mam nadzieje, kazdy po podstawowce, nie potrzeba konczyc ekonomii.... Mozna tez przy tej podstawowej wiedzy pozostac, wyjsc za szanowanego profesora albo kierownika katedry, zdobywajac tym sposobem tytuly naukowe, ktore sa tyle samo warte co pomysly tej Pani jako ministra!! A ten wywiad, to jej kluczenie w oczywistych przeciez sprawach, to co to jest jak nie uprawianie polityki? No glupia baba, sama sobie przeczy i jeszcze sie blondynie wydaje, ze czytelnik niczego nie zauwazy. Cieniutkie te uczelnie gdzie ekonomii uczyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Super wywiad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 14:35 wiesz kazdy po podstawówce odpowie na mnozenie jednocyfrówek, ale po szkołach, to moze dywagować w jakim systemie rozwazamy problem... próbowac skonstruować wykres i znowu problem, czy geometria euklidesowa czy nie... Naukowiec, kazdy naukowiec ma wiele watpliwosci i czasami obawy zupełnie bezzasadne! Tak mi sie wydaje i teraz pani Lubińska smiało mogła powiedzieć co mysli, tym bardziej, ze pan premier przeprosił! Zyskałaby! Ale nie jest politykiem! Premier jest, bo przeprosił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Super wywiad IP: *.centertel.pl 29.09.06, 22:13 No w końcu ktoś kto jest zainteresowany rozwojem miasta a nie spekulacjami, kombinowaniem i populistycznymi obietnicami. Wygra w I turze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naukowy oby tak dalej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:09 nie naukowymi teoriami czy utopijnymi pomysłami na rozwój Szczecina(tak jak dzisiaj Krzystek)ale 300 mln w budżecie na wysokie technologie błyszczy Lubińska. pokaż mi drugiego tak skutecznego polityka,który nie jest politykiem tylko merytorycznym fachowcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: oby tak dalej! IP: 217.116.110.* 29.09.06, 22:15 co z tego, jak dostanie pouczenie partyjne i zrobi jak każą! Przeciez wyraźnie nie zgadza sie z takimi uzgodnieniami w pokoikach, jest uczciwa, czysta moralnie, ale boi sie powiedzieć, że tak nie powinno sie dziać!!! Ja akurat wiem, ze tak sie dzieje i nie wszystko jest piekne i czyste! Ale ona sie boi! Boi sie powiedzieź swoje zdanie, ba jest to zdanie uczciwego człowieka, bo bojac sie potwierdza swoja uczciwość, ale pokazuje strach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: oby tak dalej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:17 he,he,he ale ty jesteś odważny!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: jest mi słabo/ Mi tez 29.09.06, 22:15 Pani prof. nie wie czym jest polityka..((:- pl.wikipedia.org/wiki/Polityka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: jest mi słabo/ Mi tez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:16 A Mikietyński,Dutkiewicz i Szczurek wie? Też nie wiedzą i w niej nie uczestniczą.natomiast Piechota wie na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: jest mi słabo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 07:52 tak swoją drogą to niesamowita jest relacja między Lubińską a Jacyną- Witt.Jacyna w obronie Lubińskiej potrafi działać jak kulomiot,aż iskry lecą.wiem,że kiedyś mieli w PO pomysł rozbicia tego duetu,ale przestraszyli się nawet samego pomysłu :)))) W ogóle to dobrze mieć takiego swojego zaufanego człowieka który wiadomo że nie zdradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: jest mi słabo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 08:05 Nie tylko w polityce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taak Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: 193.19.147.* 29.09.06, 22:16 jasne zawsze wybiera krysztalowych. Zwlaszcza tego Kobylanskiego co nie placil swoim pracownikom., Czy MJW ktora "zapomniala" zaplacic kontrachentom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotos Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:18 no ale na szcęście kontrahentom zapłaciła! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostatek Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:21 No widzisz,jakby byli nieuczciwi to by sobie załatwili, że Kobylański nie zbankrutowałby. A tak to biedaczek upadł i pracownikom nie zapłacił. Dobrze, że wcześniej ci pracownicy zarabiali najlepiej w Szczecinie,to może im trochę na życie zostało. _____________________________________________________________ Spółki Komfortu padały, a Komfort- matka działa dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 04:56 bankructwo bywa dobrym rozwiazaniem dla własciciela! Czasami trzeba sobie załatwic bankructwo, bo nie trzeba płacić! Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski Dobry wywiad - radaktorzyna myslał że ją do muru 29.09.06, 22:25 przyciśnie, obrzuci błotem z Begerowej a Lubińska odpowiedziami zdobyła kilka dodatkowych punktów % w walce o prezydenturę Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: Dobry wywiad - radaktorzyna myslał że ją do m IP: *.system.szczecin.pl 29.09.06, 22:30 Pani Profesor bardzo dobry wywiad-ma Pani 4 glosy mojej rodziny ale dalej bede namawiac do oddania glosu na T.Lubinska. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Dobry wywiad - radaktorzyna myslał że ją do m 29.09.06, 23:59 Gość portalu: Mela napisał(a): > Pani Profesor bardzo dobry wywiad-ma Pani 4 glosy mojej rodziny ale dalej bede namawiac do oddania glosu na T.Lubinska. ........................................................ dużo ci za to zapłaci? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Lubińska źle czuje się w tym rządzie, 30.09.06, 00:04 A jak się Pani czuje w takim rządzie? - Jest mi przykro, ale wiem, że trzeba dalej budować Polskę. Nie widzę alternatywy. Miejmy nadzieję, że to będzie nauczka Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Dobry wywiad - radaktorzyna myslał że ją do m 30.09.06, 00:16 > dużo ci za to zapłaci? Nie sądż w/g swoich norm etycznych i nie rób ścieku z tego forum. Staraj się również (jak żądałeś sam) ... merytorycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: preze Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: 217.153.6.* 29.09.06, 22:58 Dobry i rzeczowy wywiad, jestem coraz bardziej przekonany ze moj glos oddam na Pania Profesor - jest to jedyny kandydat na prezydenta Szczecina z tak wysokim wyksztalceniem i kompetencjami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miron Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:00 Tak samo durna jak ten jej rząd ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endy Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:02 Coś cieniutko zaPISkałeś...mało to wiarygodnie wypadło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machina Belkot i hipokryzja... IP: 80.53.41.* 29.09.06, 23:06 krysztalowy bullshit dla glupawych plebejuszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik kr Kryształowa TL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:07 fakt.Kryształowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Belkot i hipokryzja... IP: 217.116.110.* 29.09.06, 23:15 a co lepiej profesjonalnego łgara? Sam nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machina Re: Belkot i hipokryzja... IP: 80.53.41.* 29.09.06, 23:30 Albo klamiesz albo nie - nie ma znaczenia czy robisz to profesjonalnie czy nie ale czy robisz to! Po prostu! To jest etyka... i tym sie rozni od etyki dziennikarza, lekarza, adwokata, sedziego, policjanta czy ku.., zlodzieja, alfonsa. Albo sie jest albo nie jest etycznym... Albo kieruje sie czlowiek w zyciu moralnoscia i etyka albo nie... NIE ETYCE KORPORACYJNEJ BO ETYKA KORPORACYJNA = BRAK ETYKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: preze Czysty diament IP: 217.153.6.* 29.09.06, 23:11 Czysty diament, bez zadnej rysy korupcji, jak wygra bede mogl w koncu wykupic moje mieszkanie w tym durnym TBS-ie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: 217.116.110.* 29.09.06, 23:45 a takie wpisy natychmiastowe wszystko super, brawo, cudownie, to mi sie zaraz kojarzy z jakąs terapią grupowa! Pamietam jak był ten wypadek co kobieta jechała autem, ale Bóg prowadził na spotkanie Jehowych, to tez wtedy w watky w pewnym momencie pojawiły sie~masowo wpisy Jehowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzegeza Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: *.chello.pl 30.09.06, 01:28 "Ponad 60 proc. Polaków chce dymisji tego rządu. - Nigdy. To jest bardzo dobry rząd." Założę się, że w ww. cytacie przytoczono tylko ostatnie słowo z wypowiedzianej przez panią prof. US sentencji: "Władzy raz zdobytej nie oddamy ... NIGDY". No i taka kryształowo CZYSTA... Czyżby dziewica? Co teraz musi wymyślić Kochańska, żeby przebić Lubińską? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" 30.09.06, 01:37 Teresa Lubińska: To są sprawy polityczne, na których ja słabo się znam, nie jestem przecież politycznym działaczem. ... tak samo jak NRS-owcy, też nie są politykami, a wradzie miasta wszyscy działaja społecznie, p.prof. też tak działała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: 217.116.110.* 30.09.06, 01:43 to poczucie społecznikowca wziete jeszcze z czasów komuny wszyscy samorzadowcy, nie ma polityków... politycy wredni, to na tym wstretnym zapadzie, a u nas samorzadowcy! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" 30.09.06, 01:49 tak tylko mi powiedz, dlaczego radni z NRS-u uważaja, że jest to polityka, pani profesor lutaj jest alogiczna. W sumie nie ma znowu dobrego kandydata na ten stołek. Czyżby p. profesor przejęła aż tak od PiS-u podejrzliwość, bo zakłada, że będzie atakowana, nagle taka delikatna się zrobiła i zapomniała jak sama atakowała Jurczyka, no fakt politykiem nie jest jak sama mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzący Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 07:22 Pani profesor nie atakowała Jurczyka,to Jurczyk atakował Lubińską. Jurczyka trudno jest zaatakować, bo on i tak tego nie przyswaja.Noatomiast obraża się za byleco i atakuje w sobie własciwy sposób,mówiąc że w Szczecinie jest bieda i bezrobocie i że ludzie jedzą ze śmietników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 07:25 Pani Lubińska pokazała klasę,nikogo nie atakuje, wykazuje zrozumienie dla niezręcznej sytuacji a jednocześnie ma poczucie ciężkiej pracy i wielkiego zadania tego rządu. Ktoś taki potrafi spokojnie rządzić miastem a nie ciągle się kłócić albo robić swoje gierki Odpowiedz Link Zgłoś
dla_dobra_polski Kobieta z klasa i taktem ale i dobrym zmyslem 30.09.06, 08:29 Nadaje sie , ma moj glos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy przypomnienie z 16.09. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 09:07 16.09.2006 rok Jesteśmy w IV Rzeczpospolitej - powiedział pierwszy wystawiony, Oklaski, brawa, furkot flag, a on dalej aplauzem niesiony - - Dzisiaj w Teatrze Polskim rozpoczynamy drogę do lepszego Szczecina. I wiwat się wzmógł, i dalej, i głośniej - choć to nie nowina. Na sali nazwisk plejada, a z nimi chwała, Ta spływa na innych i już wypełniona przestrzeń cała. Uchwała nr 3 kandydata na Prezydenta Szczecina przedstawia. Po niej on - kandydatka przemawia. I brawa. Spokojnie, trochę z nerwem opisuje siebie, O czynach, dokonaniach, o tym, o czym wielu nie wie. Robi to czego nie lubi - tak zmuszona działaniem, A działanie to jej pole, tu nic nie kończy się gadaniem. I tak też o niej mówi minister sprawiedliwy, Rządowy człowiek, na luzie, mówca błyskotliwy. Gdzieś tam z boku filmy reklamowe, Te przez telewizję będą prowadzić działania frontowe. A zebrani co rusz wstają pełni uniesienia, Szum zamykanych krzeseł ginie w oddechu wzruszenia. Oklaski wielkie zbiera człowiek sierpnia Szczecińskich walk grudniowych i polskich cierpień Stanisław W., z atencją mówi o kandydacie, Bez patosu, mówi - ona szanuje ludzi, wszyscy tego doznacie. I sypią się brawa na zmianę z Sto lat. Na koniec zdjęcia, gratulacje i nie jeden kwiat, A więc rozpoczęła się droga do lepszego Szczecina. I wiwaty bez końca, i tylko kilkuletnia chłopczyna - - tato, poczęstunku nie ma! p. 17.09.2006 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" 30.09.06, 11:14 <<<NIE JESTEM POLITYCZNYM DZIALACZEM>>> Nie?:)) Czlonkini rady krajowej Unii Wolnosci, kandydatka UW do sejmu, radna, minister finansow, urzednik Kancelarii Premiera... <<<NIE JESTEM FACHOWCEM>>> Amen. <<<BARDZO UFAM MINISTROWI ZIOBRO>>> Wiem, wiem:) <<<ALE TAKA JEST POLSKA>>> ROTFL! <<<MAMY DO CZYNIENIA Z NAGONKA, NIENAWISCIA>>> Samokrytyka?:) <<<BEDA STRASZNE ATAKI NA MNIE I MOJEGO MEZA>>> Widmo Talibow nad Szczecinem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka41 Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" 30.09.06, 15:24 Przeczytalam ten wywiad 2 x, jak Andre, i musze sie przyznac, ze budzi we mnie niesmak. Jak to mozliwe, aby czlowiek krysztalowo czysty nie mial zdania na temat tych cholernych tasm ? Kazdy czlowiek , ktoremu nie obce jest pojecie etyki, (zostawmy juz te krysztalay na boku)widzi jakie szambo panuje we frymarczeniu stanowiskami. Nie udaje, ze to tylko w rzadzie PiS, ale ten wlasnie rzad dal sie na tym zlapac i pokazac w TVN. Pani Lubinska, skoro kandyduje na stanowisko publiczne, m u s i posiadac wlasne zdanie na ten temat. Jesli go nie podaje to albo sie nie nadaje albo jest nieszczera ( co by nie uzyc brzydkiego slowa na k ). Czasem w zyciu, szczegolnie kandydujac na urzad, nalezy okazac odwage cywilna, niestety pani profesor nie wykorzystala z n a k o m i te j okazji do pozyskania wielu wyborcow. Hanka41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machina a czego sie spodziewalas od miernoty? IP: 80.53.41.* 30.09.06, 15:48 i skonczmy juz tu z tymi tytulami - ok 50% kadry profesorskiej w Polsce to przecietniacy i miernoty... (a troche to srodowisko znam...) Kim jest Teresa Lubinska - jako czlowiek i polityk? Jej tytul profesorski nie ma zadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Infatnylny coś ten wywiad. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 11:37 I pomyśleć, że takie głuptasy są teraz w rządzie........W wywiadzie Pani minister ( że używję skrótu myślowego) jawi się jako osoba infantylna i niedołężna umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" 30.09.06, 12:12 Złowieszczo zakrakał Cud Piękności Blond Squadron Leader Eskadry Sępów.Coż za modestia, wdzięk i wyrafinowany intelekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: *.system.szczecin.pl 30.09.06, 13:14 Pani Profesor bardzo ladny bilbord kolo rynku Turzyn!!!!Glosuje na Pania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrant Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: *.server.ntli.net 30.09.06, 14:19 Niestety mamy do czynienia z jakimis gownojadami na tym forum,ktorym rodzice z ukladu zalatwili prace i maja sie dobrze.A tacy jak ja musieli wyjechac z Polski aby teraz te pseudointeligenci mieli co pisac,bo komentarze na temat p.Lubinskiej i PiS sa tendencyjne.Chca cos w tym kraju zmienic!!!Lepiej krytykowac niz budowac.Pewnie niejaki Jurczyk i Piechota w ich mniemaniu to szczyt marzen.Odpowiedni do ich poziomu intelektualnego.Troszke rozumu jelopy~!!! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" 30.09.06, 14:21 Hahahahaha:))))) Nie wiedziales zlociutki, ze prace szczecinskim forumowiczom zalatwial pukownik Lesiak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machina hehe, dzieki za info IP: 80.53.41.* 30.09.06, 14:32 jesli taki jelop jak ty wyjechal i ma prace to znakiem tego ja tez moge wyjezdzac... cosik mi sie wydaje ze inteligencja i doswiadczeniem zyciowym cie przerastam... jeszcze raz dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machina hehe, dzieki za info IP: 80.53.41.* 30.09.06, 14:32 jak taki jelop jak ty wyjechal i ma prace to znakiem tego ja tez moge wyjezdzac... cosik mi sie wydaje ze inteligencja i doswiadczeniem zyciowym cie przerastam... jeszcze raz dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrant Re: hehe, dzieki za info IP: *.server.ntli.net 30.09.06, 22:38 Dzieki za wskazowki!Wyglada ze jestes miernota!Ksztalc sie dalej,powodzenia! Tepak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kg Lubińska i hipermarkety IP: *.globalconnect.pl 30.09.06, 15:58 Niby pani Lubińska nie lubi hipermarketów i popiera małe polskie sklepy a ja ją widziałem wraz z mężem w Carrefourze na Turzynie. Ciekawe, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lubińska i hipermarkety 30.09.06, 16:49 po przeczytaniu tego wywiadu mam coraz większe wątpliwośći co do zdolności intelektualnych dr Lubińskiej, a popieranie jej przez PiS świadczy o brakach kadrowych w tej partii, wystawiają kandydata do odstrzału Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Sw. Tereza Odnowicielka ma problemy z datami:-) 30.09.06, 16:40 TL: Gdy szłam do poprzednich wyborów, mieliśmy przecież te wszystkie komisje śledcze, a teraz dopiero zaczyna się porządkować i odbudowywać państwo. ______________________________________________________________________________ Pierwsza komisja sledcza w III RP powstala w 2003 roku, a ostatnie wybory w jakich startowala sw. Tereza odbyly sie jesienia 2002 r. Pare dni przed koncem 2002 r. (dokladnie 27 grudnia) Michnik ujawnil zakusy Rywina i GTW na Agore:) I to juz nie pierwszy raz, kiedy nasza swieta zgubila sie w czasoprzestrzeni! Tak mi te dni mijają, teraz jest listopad, tak? "Przekrój" 8 grudnia 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas jak nie wiesz jak postapic, postąp uczciwie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 16:52 jak nie wiesz co powiedziec, powiedz prawde! Prawda bardzo oczyszcza! Odpowiedz Link Zgłoś
peowiec4 Kto siedzi na zadjeciu z lubinska? 30.09.06, 18:45 ciekawe kim jest tem pan siedzacy obok lubinskiej?m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Kto siedzi na zadjeciu z lubinska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 00:12 to Łuc on sie zawsze wkręca tam gdzie szansa na stołek. nie wiecie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOSS Re: Kto siedzi na zadjeciu z lubinska? IP: *.r.univ.szczecin.pl 02.10.06, 08:28 Andrzej Łuc, doradca Minister Lubinskiej, kiedy była szefowa w Ministerstwie Finansow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: Kto siedzi na zadjeciu z lubinska? IP: 85.134.188.* 23.10.06, 17:27 Boss = Andrzej Luc starajacy sie zwrocic na siebie uwage. Na poparcie lokalnych studentow prosze nie liczyc. Jest Pan zlosliwy, ironiczny i uwazajacy sie za cud swiata. Za wladze oddalby pan wszytko. Gdzie tylko mozna wpisuje sie BOSS, zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga53 Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: 83.168.96.* 01.10.06, 10:12 szkoda Pani Lubińskiej ,że nie odcięla się od tego bardziej zdecydowanie. Była moim kandyatem , a teraz to nie wiem czy ona kobieta da radę coś dobrego zrobić dla Szczecina będąc w takim towarzystwie Odpowiedz Link Zgłoś
kaza40 Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" 01.10.06, 10:46 p Lubińska jest tak bezbarwna jak jej poplecznicy z rządu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holy Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 20:06 Jeżeli9 bezbarwny jest Wasserman, Ziobro, Religa, Dorn, Sikorski no i sam Kaczyński to już lepiej żeby bardziej barwnych nie było. To są supewyraziści ludzi i mają wielkie zadanie do wykonania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: *.chello.pl 01.10.06, 10:56 Skąd wyście qrva wzieli te 60% mieskam tu 55 lat mam telefony kom. i stacjonarne i nikt nigdy mni o nic nie zapytał.Taka sama manipulacja jak przy wyborach bo według nich kaczor Donald miał być preziem bis Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" 02.10.06, 11:10 Piękny wywiad:)) Na niczym się nie znam, nic nie wiem, nic nie rozumiem. Mam kryształowych ludzi, w rodzaju Kobylańskiego i inne tere fere. Żałość i bryndza. Tacy kontrkandydaci dla Jacka, to poniżenie... Odpowiedz Link Zgłoś
krokus5 Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" 02.10.06, 12:41 TW Robert i Lubińska do wycięcia.Szukajmy poważniejszych kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: preze Re: Teresa Lubińska o "aferze taśmowej" IP: 217.153.6.* 02.10.06, 20:10 lepszej kandydatki juz nie znajdziecie :) Odpowiedz Link Zgłoś