fistoffury 04.10.06, 10:18 www.radio.szczecin.pl/index.php?idp=21&idx=913&ids=129 30 000 PLN za te wszystkie Bilboardy??!!! Klamiesz Krzystek, oj klamiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praszczur1 Re: Klamca Krzystek... 04.10.06, 10:30 Masz zadziwiająca łatwość obrażania.Na razie masz szczęscie ,że ci nikt nie obił twarzy, tylko szczęscie nie jest dane raz na zawsze.Ciekawe czy jako człowiek a nie nick miałbyś odwagę powtórzyć w oczy to co piszesz.Mógłbym cię sprawdzić mimo ,ze mam ze trzy razy tyle lat co ty. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Klamca Krzystek... 04.10.06, 10:31 praszczur1 napisał: > Masz zadziwiająca łatwość obrażania.Na razie masz szczęscie ,że ci nikt nie > obił twarzy, tylko szczęscie nie jest dane raz na zawsze.Ciekawe czy jako > człowiek a nie nick miałbyś odwagę powtórzyć w oczy to co piszesz.Mógłbym cię > sprawdzić mimo ,ze mam ze trzy razy tyle lat co ty. zapewniam cie, ze bys polegl jak horagiew Krzyzacka pod Grunwaldem. a ja nie obrazam tylko stwierdzam fakt, ze Krzystek klamie mowiac, ze zaplacil 30 tys. za te wszystkie bilbordy... Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Klamca Krzystek... 04.10.06, 10:40 Możesz do mnie napisać na priva.Mam skrzynkę.Umówimy się, spotkamy, pogadamy. Wybór należy do ciebie.Będę sam i ręce będdę miał puste.Mogę przynieść piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Klamca Krzystek... 04.10.06, 10:42 aha ,tu nie chodzi o jakiegos Krzystka bo nawet nie wiem kto to, oprócz jakichś bilbordów co mnie straszą tylko o pewne zasady.I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
rico29 Re: Klamca Krzystek... 04.10.06, 10:56 walka trwa przeniosła się na pole sąsiada..., a jak kłamie to mu wytkną na koniec tak jak bezpartyjnej Terezie, i czerwonej piechocie. A po za ty przyznajcie się lepjej jakie macie numery legitymacji partyjnych i bez ściemy. - Forum z pomysłami na Szczecin odswiezmyszczecin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Klamca Krzystek... 04.10.06, 15:00 fistoffury napisał: > www.radio.szczecin.pl/index.php?idp=21&idx=913&ids=129 > 30 000 PLN za te wszystkie Bilboardy??!!! > > Klamiesz Krzystek, oj klamiesz.... > 30 tys. to moze jeden kosztowal, oszuscie... Odpowiedz Link Zgłoś