Dodaj do ulubionych

Zabawne :):):)

15.10.06, 22:48
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3683601.html
A jacy politycy odwiedzili XIIILO w minionym roku ? Donald Tusk z obstawą
posłów i radnych, a później Jan Maria Rokita również z obstawą. W
sekretariacie wiszą zdjęcia Donalda Tuska. Szkoda, że o tym Gazetka Wyborcza
zapomina napisać.
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Zabawne :):):) 15.10.06, 22:49
      Balcerowicz tez u was byl:)
      • Gość: ... Re: Zabawne :):):) IP: *.anon-online.org 15.10.06, 22:51
        nikt cie smieciu o zdanie ani komentarz nie prosil
        • dariusz.matecki Re: Zabawne :):):) 15.10.06, 22:55
          Ciebie również. Skoro masz kogoś obrażać, to lepiej nic nie pisz.
          • absztyfikant Re: Zabawne :):):) 15.10.06, 22:56
            To bylo do mnie - forumowa holotka szaleje na moim punkcie.
            • Gość: ... Re: Zabawne :):):) IP: *.serverkompetenz.net 15.10.06, 22:58
              mowilem ci juz pedale, ze holoty to w domu sobie szukaj
              • xyz-xyz Re: Zabawne :):):) 16.10.06, 15:48
                Wściekłą pięta odkryła tuneling;))
      • dariusz.matecki Re: Zabawne :):):) 15.10.06, 22:56
        Kiedy?
        • absztyfikant Re: Zabawne :):):) 15.10.06, 22:57
          Przed 2001 rokiem.
          • dariusz.matecki Re: Zabawne :):):) 15.10.06, 22:58
            Biedne mury szkoły mej :(
            • absztyfikant Re: Zabawne :):):) 15.10.06, 23:01
              Piskorski tez byl:)
            • absztyfikant Re: Zabawne :):):) 15.10.06, 23:01
              Pawel Piskorski...
              • absztyfikant Re: Zabawne :):):) 15.10.06, 23:02
                Przezyjesz to Darek?:)
                • dariusz.matecki Re: Zabawne :):):) 15.10.06, 23:42
                  Czyli trzech POwców pod rząd i nikt nie pisze o indoktrynacji ?

Chyba przeżyje, skoro przeżyłem nawet zdjęcie w Kurierze z Lepperem xD
                  • absztyfikant Re: Zabawne :):):) 15.10.06, 23:44
                    Ale za Kurskiego to moglbys posypac glowke popiolem:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=43613931&a=43613931
                    • dariusz.matecki Re: Zabawne :):):) 16.10.06, 00:17
                      Jak to ktoś powiedział: PiS ma Kurskiego, a PO ma Niesiołowskiego...

Jest to najbardziej znienawidzona osoba PiSu, przez całą opozycję. Jest to
                      człowiek zdecydowanie bardzo mądry, którego media próbują przedstawiać jako
                      "oszołoma".

i59.photobucket.com/albums/g304/zachfmpis/Gdansk-%20Solidarna%20Polska/IMGP8205.jpg
                      • absztyfikant Re: Zabawne :):):) 16.10.06, 00:20
                        To ty tam po lewej? I nie pogryzl Cie? Pewnie mi powiess, ze dobrze wytresowany
                        i swoich nie gryzie. Ja Ci wtedy odpowiem, ze chyba jednak gryzie, bo szkodzi
                        wam i to bardzo.
                        serwisy.gazeta.pl/kraj/1,65648,3677071.html
                        • dariusz.matecki Re: Zabawne :):):) 16.10.06, 00:25
                          Dowiedział się tego od ludzi, którzy mogli wiedzieć bardzo wiele, to dlaczego
                          miałby im nie ufać?

Jego błędem w tej kwestii było jedynie to, że zanim przedstawił to w "Teraz My"
                          powinien najpierw złożyć doniesienie do prokuratury.
                          • absztyfikant Re: Zabawne :):):) 16.10.06, 00:26
                            Tak samo jak ze slynnym dziadkiem, ktory okazal sie byc bardzo przyzwoitym
                            czlowiekiem?
                            • dariusz.matecki Re: Zabawne :):):) 16.10.06, 00:33
                              Zrozum, że nie chodziło o to czy jego dziadek był w Werhmahcie czy nie był...
                              chodziło o to, że Tusk jako historyk skłamał, że nikt w jego rodzinie i on sam
                              nie wiedział o tym, że dziadek chwilowo był tam. Co zostało obalone przez jego
                              kuzynkę, która przyznała się, że cała rodzina o tym wiedziała...

Nikt nie ma wpływu na to kim byli nasi dziadkowie czy rodzice... gdyby to miało
                              jakiś wpływ to nasz poprzedni prezydent powinien nie móc się nawet publicznie
                              pokazywać w tym kraju. Przypomnę jego ojczulek zakładał w Białogardzie struktury
                              NKWD.
                              • absztyfikant Re: Zabawne :):):) 16.10.06, 00:38
                                Chlopaku, jakie NKWD?

Zastanow sie 5 razy zanim cos napiszesz, bo sie blaznisz. Ja ci naprawde nie
                                zycze zle. Ojciec A. Kwasniewskiego (Zdzislaw) byl lekarzem, a nie politrukiem.
                                Nie powtarzaj wiecej rewelacji tego parszywca Bubla, bo wiesz, mimo wszystko
                                trzeba sie cenic.
                                • Gość: darek Re: Zabawne :):):) IP: *.chello.pl 16.10.06, 00:44
                                  hotnews.pl/artpolska-432.html
                                  Dobranoc.
    • Gość: mim Re: Zabawne :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 23:51
      ciesze sie że moja córka taka jest jaka jest , a Twoim rodzicom współczuję, coś
      wydaje mi się ,że Ty w swoim zacietrzewieniu politycznym upodobniłeś się do
      aktywistów z ZMP z lat 50-tych ,którzy swoich rodziców za kułaków uważali i
      przeciw nim agitację polityczną prowadzili.
      • absztyfikant Re: Zabawne :):):) 15.10.06, 23:53
        Pawki Morozowa z Darka nie rob - wielokrotnie pisal, ze jego rodzica wykazuja
        sie polityczna ambiwalencja. No raz mu sie zdarzylo napisac ze zgorszeniem, ze
        jego papa czyta 'Gazete Wyborcza', ale chyba tylko raz. No moze dwa:)))
        • dariusz.matecki Re: Zabawne :):):) 16.10.06, 00:03
          Owszem czyta, ale próbuję go nakłonić na "Dziennik". Mój ojciec glosował na PO,
          mama na PiS - obecnie będą głosować na prof. Lubińską, ponieważ "innych
          kandydatów nie ma". (Nawet mój wujek niegdyś członek władz jakiegoś tam szczebla
          PZPR będzie na nią głosować.)

Nikogo nie atakuje zauważ, jedynie zwracam uwagę na brak obiektywności - z
          jednej strony jak radny PiSu pójdzie w szkole debatę zrobić - to straszą go
          prokuraturą, natomiast z drugiej strony jak trzech wysokich rangą polityków PO
          przyjeżdza do szkoły to wszystko jest "cacy", nawet zdjęcia ich mogą wisieć w
          sekretariacie.
          • absztyfikant Re: Zabawne :):):) 16.10.06, 00:10
            TO MNIE AKURAT NIE DZIWI, BO LUBINSKA TO CZYSTY WUML:)))))

(Nawet mój wujek niegdyś członek władz jakiegoś tam szczebl
            > a
            > PZPR będzie na nią głosować.)
            • dariusz.matecki Re: Zabawne :):):) 16.10.06, 00:19
              Poprostu ukazałem, że pani profesor cieszy się poparciem społecznym nawet w
              grupach bardzo jej odległych. Innymi słowy jest najlepszym kandydatem ;) Ale nie
              róbmy off-topów.
              • absztyfikant Re: Zabawne :):):) 16.10.06, 00:21
                A ja napisalem, ze to pozorna odleglosc.
    • Gość: archiwista sesja się skończyła ! Są, są , są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 15:50
      przedstawiciel Opolskiego Stowarzyszenia na Rzecz Rozwoju Myśli Lewicowej i
      Samorządności Lokalnej Demokratycznego Państwa Prawa "Dla Przyszłości" pan xyz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka