Gość: nitka 72 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 11:06 Czy jest gdziś kocie forum ? Kiedyś miłośnicy kotów bardzo się tu udzielali. Może się ktoś odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wizytka1 Re: O kotach 18.10.06, 11:53 Ja takiego nie znam a i czasu nie mam na szukanie, czytanie ... Moja "panna" juz troszkę podrosła. Mamy nawet swoje przyzwyczajenia i godziny :) Póżne popołudnie - moje kolana przy komputerze, klikanie łapkami po klawiaturze, śledzenie i łapanie kursora, figury prześmieszne, przeciąganie, mruczenie, delikatne wyciąganie łapek do mojej brody, kiedy zapomnę o jej obecności :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: O kotach 18.10.06, 12:04 Gość portalu: nitka 72 napisał(a): > Czy jest gdziś kocie forum ? Kiedyś miłośnicy kotów bardzo się tu udzielali. > Może się ktoś odezwie. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10264pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: O kotach 18.10.06, 12:06 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10264 pzdr cos mi dzisiaj to wklejanie nie wychodzi;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka 72 Re: O kotach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 13:49 Serdecznie ci dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: O kotach 18.10.06, 14:39 ci wszyscy udzielejący sie tutaj w "temacie" kotów zaczeli działać w realu. ale oczywiście nie zniknęli z naszgo forum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka 72 Re: O kotach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 15:34 Jeżeli działają w realu to zgłaszam akces do przygarnięcia małego kotka. W ubiegły piatek ktoś zamordował naszą kicię też wcześniej wziętą z bidula. Dzieci za nią płaczą a ja wymyśliłam bajkę że ona się zakochała w innym kocie i na pewno wróci z dziećmi , więc teraz szukam jakiegoś malucha albo dwóch . Koniecznie czarna kotka.Proszę o kontakt 607 69 00 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxtoja Re: O kotach IP: *.chello.pl 18.10.06, 17:35 a ja mam namiar na kotki, które można wziąść, a jak chcesz to napisz na xxtoja@gazeta.pl. nie mogę się teraz zalogować bo cos mi ten program siada. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: O kotach 18.10.06, 17:39 te kotki sa pręgowane buraski, biało szare i są od niedzieli do wzięcia, w kuwetę już się załatwiają i mają matkę, która się ładnie myje i ma ładną sierść. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska nitka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.10.06, 09:19 na forum jest desperacka prośba o znalezienie domku dla małej kotki. i jest podany telefon. możesz pomóc zadzwoń. Odpowiedz Link Zgłoś
rudolfrudy Re: O kotach 19.10.06, 09:23 Ona wprawdzie nie jest czarna, ale potrzebuje pomocy. Zawsze mozesz wymyslic jakas jeszcze bajke o zmianie koloru futerka. Wez ja. Jest taka ufna i tak bardzo pilnie potrzebuje domu. Odpowiedz Link Zgłoś
rudolfrudy Re: O kotach 19.10.06, 09:25 I poczytaj sobie takze: zwierzetawokolnas.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakq Re: O kotach IP: 213.199.219.* 19.10.06, 09:55 tutaj sa zdjęcia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=50570803 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka72 Re: O kotach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:42 Dzięki .Jestem umówiona na jutro w sprawie tej koteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: O kotach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:06 NItka!! Weźmiesz ją, prawda?? Prooosiiiimyyyy!! Czuję, że to będzie coś wielkiego..Ona jest ufna, jak pisała dziewczyna, lubi ludzi. Z dziećmi załatwisz, pograj mądrze. I daj nam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka 72 Re: O kotach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 21:37 Wzięłam ją bo nie mogłam nie wziąć.Jak zobaczyła ludzi to chciala przegryżć te metalowe kraty a jak już wskoczyła na ręce to nie mozna było jej oderwać. Niby się cieszy ale oczy ma jakieś zlęknione .Przez całą drogę w samochodzie leżała na kolanach u synka i mruczała. Jest jeszcze trochę oszołomiona ale myślę że się przyzwyczai. Była bardzo głodna .Po przyjeżdzie zjadła saszetkę ,potem dostała trochę sardynek.Jak świsnęła żółty ser z talerza ,dopiła resztę płatków po dziecku i zaczęła się zabierać za ciasto - zainterweniowałam. Dopiero teraz się położyła bo tak cały czas biega między domownikami i do każdego się łasi bo wszystkim chce okazać wdzięczność.A tak wogóle to LUDZIE BIERZCIE TE ZWIERZAKI . One tam siedzą w klatkach jak na króliki i naprawdę potrzebują odrobiny zainteresowania ,są warte waszej miłości bardziej niż niejeden człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
dominkadg Re: O kotach 19.10.06, 21:55 Witam, Bardzo się cieszę, że kotka trafiła w dobre ręce. Problem z nami kociarzami szczecińskimi jest taki, że coś nas mało a kotów za dużo. Ale staramy się robić co możemy. Więcej na blogu i myślę, że niedługo na nowej stronie Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: O kotach 20.10.06, 08:19 brawo Nitka lubie czytac takie dobre wiadomości od rana - to chyba jedyna dobra wiadomość ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska nitka!! 20.10.06, 11:23 gratuluję tobie dobroci (o ile można) a kotce domku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: nitka!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 11:35 Hurrraaa!!! Jak będzie miała na imię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilka Re: nitka!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 11:39 Tak bardzo się cieszę!! Oczy ma wylęknione, bo jeszcze nie jest pewna, bidula, czy to na chwilę czy na zawsze...I nie wiadomo, co przeszła... Nie przekarm jej teraz! Takie wygłodzone stworzenie może sobie zaszkodzić. To jest taka wiadomośc, że aż się fajnie robi i chce się uśmiechać. :) Dzięki, Nitka, dobra dziewczyno. Niech Ci się szczęści na każdym polu. Odpowiedz Link Zgłoś