Dodaj do ulubionych

Na forum pusto

19.10.06, 10:08
Sesji już nie ma. Coś mnie się wydaje , że apolityczni forumowicze ciężko
pracują w sztabach wyborczych lub przy własnych ulotkach i innych gadżetach.
Jeden xyz jest słabiutko ale aktywny ale On widocznie pisze z siedziby SLD
więc chwilka przerwy z rozdysponowaniem kolejnych chłopców plakatowców i raz
na jakiś czas look na forum.
Obserwuj wątek
    • exman Re: Na forum pusto 19.10.06, 10:09
      No i bardzo dobrze !
    • Gość: czarna żaba Re: Na forum pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:21
      Jeszcze ja jestem :) Kończę liczenie niedzielnej tacy... uffff... :)))
      • galoty Re: Na forum pusto 19.10.06, 10:22
        Gość portalu: czarna żaba napisał(a):

> Jeszcze ja jestem :) Kończę liczenie niedzielnej tacy... uffff... :)))
        Dopiero we czwartek ? :-)) Taka duża ? Czy chodzi o zupełnie inna niedzielną
        tacę niż to się potocznie sądzi.
        • Gość: suwak Re: Na forum pusto IP: 217.153.6.* 19.10.06, 10:28
          robisz galoty głupawe zaczepki niby polityczne to się nie dziw że cię olewają.
          Twoje mrzonki są tylko mrzonkami oderwanymi od rzeczywistości.
          Napisz coś konkretnego;- i nie uważaj większości tu piszących za idiotów!!!
          • galoty Re: Na forum pusto 19.10.06, 10:31
            Gość portalu: suwak napisał(a):

> robisz galoty głupawe zaczepki niby polityczne to się nie dziw że cię olewają.
            > Twoje mrzonki są tylko mrzonkami oderwanymi od rzeczywistości.
            > Napisz coś konkretnego;- i nie uważaj większości tu piszących za idiotów!!!
            Nie miałem na mysli mojego wątku. Pustawo jest wogóle. Czy głupawe te zaczepki
            nie wiem to rzecz względna. Postaram się na przyszłośc brać wzorce z twoich
            wypowiedzi ale nie wiem czy dam radę.
            • Gość: suwak Re: Na forum pusto IP: 217.153.6.* 19.10.06, 10:56
              - jeślim czymsiś uraził - nie to było intencją.
              - to takie moje własne odczucie; w szczególności i za inne twoje wątki
              ostatniemi czasy.
              - bo widzisz galoty; tak mi się widzisz;- mam większe 'wymagania' od ciebie i
              oczekuję wiecej;- z taką pokazywaną wiedzą, umiejętnością posługiwania się
              słowem pisanym, wreszcie intyligencją.
              Mało tu piszę, za to sporo czytam; dodatkowe jak dla mnie źródło informacji o
              współczesnych mieszkańcach Szczecina.
              Twoje galoty watki zawsze czytam,choć ostatnio nie do końca. Nie tylko twoje bo
              uwierz mi - na tym forum jest wiele ciekawych nicków.
              pozdr.
        • Gość: czarna żaba Re: Na forum pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:32
          Nie spieszę się tym zbytnio, a jest tego sporo. Przede wszystkim jednak mam wspaniałych wiernych parafian. Uśmiechamy się do siebie i żartujemy, współpracujemy i cieszymy się życiem.
          • galoty Re: Na forum pusto 19.10.06, 10:37
            Gość portalu: czarna żaba napisał(a):

> Nie spieszę się tym zbytnio, a jest tego sporo. Przede wszystkim jednak mam
            wsp
            > aniałych wiernych parafian. Uśmiechamy się do siebie i żartujemy,
            współpracujem
            > y i cieszymy się życiem.
            Czyzbys był Amiszem ?
            • Gość: czarna żaba Re: Na forum pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:54
              Etam, zwykły ksiądz katolicki. Szacuneczek dla Amiszów!
    • Gość: Niezdziwiona rzeczywiście potwierdza sie . Pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:49
      Sztaby apolitycznych wyrazicieli opini pracuja w sztabach. W urzędach mam
      nadzieję pobrali urlopy.
    • korfi Pusto, bo prasowanko 19.10.06, 15:47
      Ja odprasowywałem kandydatom marynarki w moim sztabie. Jutro prasuję spódnice.
      Musi być elegancko.

-------------------------------------------------------
      Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
    • xxtoja Re: Na forum pusto 19.10.06, 15:52
      a co ci, żeś taki smutaś, czego ci brak. Po najeździe pisowskiej bandy na forum
      wszyscy maja chyba dość, bo co po takich wasniach i kalumniach może przynieść
      dzień. to sprawiło, że wszyscy na siebie ostrzą kły. Nawet spokojny andreasek
      stał sie wrogiem, tylko czyim? Chyba należy na forum zrobić wybory, to może się
      uspokoi.
      • galoty Re: Na forum pusto 19.10.06, 16:38
        xxtoja napisała:

> a co ci, żeś taki smutaś, czego ci brak. Po najeździe pisowskiej bandy na
        forum
        Mie pisz pisowskiej bandy bo nie jest to dowód na umiejętnośc konwersacji.
        Póżniej znowu będziesz płakać o rynsztoku na forum. Masz u mnie ostrzeżenie.
        Zółta kartka.
        • Gość: monty Re: Na forum pusto IP: *.chello.pl 19.10.06, 17:02
          W TVP3 gościli Napieralszczaka , nie poznałem go , ledwo głos z siebie wydawał,
          musiałem zwiększyć głośność w pudle, zawołałem żonę i potwierdziła to samo,
          mam nadzieje ,że zdrowy i nic sie nie stało, bo wyglądał jak myszka co cichutko
          pipipipi.
        • xxtoja Re: Na forum pusto 19.10.06, 17:47
          galoty nie odnoś tego do siebie, chyba wiesz o co chodzi. Ja akurat moge to
          powiedziec, bo na mnie tez jest atak, ale niech tam, niech maja spece od
          wymyślania bzdur. Piszę pisowskiej bandy, bo cóż mam napisać i jak ich nazwać -
          pociotków śmieci na pomorzanach. A może to ty jesteś ten na f.. i te inne niki.
          Tyż ja ciebie nie poznawaam czsami. Zmiana rodzi zmianę. czy tego nie możesz
          zauważyć, że to co się stało tutaj na forum jest przez te złe energie. Kazdy
          sie tutaj broni po swojemu no i masz. A więc jest to dowód, że polityka jest
          brudna.
          • praszczur1 Re: Na forum pusto 19.10.06, 17:53
            No pusto bo jak sie galoty wyprózniły to pusto.Niech napisza coś ciekawego,
            inspirującego do do jakiegoś intelektualnego sporu to będzie pełno.
            • xxtoja Re: Na forum pusto 19.10.06, 17:57
              a jak mu pusto, tzn, że nie ma satysfakcji? albo brak refleksji nad tym co się
              dzieje.
    • xyz-xyz Re: Na forum pusto 23.10.06, 10:27
      Mylisz się. Mam znacznie ciekawsze zajęcie niż, boksowanie się z Tobą:)
      • galoty Re: Na forum pusto 23.10.06, 13:05
        xyz-xyz napisał:

> Mylisz się. Mam znacznie ciekawsze zajęcie niż, boksowanie się z Tobą:)
        Drogi xyz. Ja o prawie wielkich liczb a nie o pojedybczym przypadku :-)
        To jakieś ze 30 nicków ma ciekawsze zajęcia niż boksowanie się ze mną ?
        • praszczur1 Re: Na forum pusto 23.10.06, 13:30
          galoty napisała:

> xyz-xyz napisał:
          >
          > > Mylisz się. Mam znacznie ciekawsze zajęcie niż, boksowanie się z Tobą:)
          > Drogi xyz. Ja o prawie wielkich liczb a nie o pojedybczym przypadku :-)
          > To jakieś ze 30 nicków ma ciekawsze zajęcia niż boksowanie się ze mną ?

Gdy zobaczono, że zaczynasz grasowac po forum w godzinach pracy/nie wymawiając/,
          to się wszyscy ewakuowali jak przed skunksem, każdemu życie miłe.Ja też tu tylko
          na chwilę i daję w długą, może mi sie uda.:-0)
          • galoty Re: Na forum pusto 23.10.06, 13:39
            praszczur1 napisał:

> galoty napisała:
            >
            > > xyz-xyz napisał:
            > >
            > > > Mylisz się. Mam znacznie ciekawsze zajęcie niż, boksowanie się z To
            > bą:)
            > > Drogi xyz. Ja o prawie wielkich liczb a nie o pojedybczym przypadku :-)
            > > To jakieś ze 30 nicków ma ciekawsze zajęcia niż boksowanie się ze mną ?
            >
            > Gdy zobaczono, że zaczynasz grasowac po forum w godzinach pracy/nie
            wymawiając/
            > ,
            > to się wszyscy ewakuowali jak przed skunksem, każdemu życie miłe.Ja też tu
            tylk
            > o
            > na chwilę i daję w długą, może mi sie uda.:-0)
            Ja syńciu pracuje umysłem i jestem wolnego zawodu.
            Przemawia przez Ciebie zazdrość o absztyfikanta :-)
            Jeżeli już to samica skunksa :-)
        • Gość: nick Re: Na forum pusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 13:47
          > To jakieś ze 30 nicków ma ciekawsze zajęcia niż boksowanie się ze mną ?

taka prawda

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka