Dodaj do ulubionych

Piechota górą, Jurczyk wypada z gry

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 01:19
Ufff, bez Mariana...ale co to za metoda CATI? Telefoniczna?
Obserwuj wątek
    • Gość: syf Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: 62.69.212.* 27.10.06, 01:21
      Gazeta planuje ;) Marzenia gazety wyborczej
      • ex piechota? 27.10.06, 04:59
        nie wyobrazam sobie piechoty w dzialaniu. doswiadczenie w polityce, ale czy i w
        zarzadzaniu? za stara to gwardia.

poza tym skad, jak nie z tej, cieszacej sie najmniejszym poparciem partii wezma
        sie kadry jakie piechota mialby wykorzystac do obsadzenia stanowisk. bo przeciez
        nie zostawi marianowych specow?

czy mozna po tylu latach ufac sld?

• Gość: uważny Re: piechota? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 07:48
          Zespół Piechoty jest znany, za to ekipa Krzystka jest niestety nieznana - z
          bardzo prostego powodu - będą to bezrobotni działacze PO od Nitrasa
        • Gość: EA Re: piechota? IP: 62.233.145.* 27.10.06, 08:15
          ex napisał:

> czy mozna po tylu latach ufac sld?

Naiwnych - delikatnie mówiąc - nie sieją, sami się rodzą...
          Albo są tak zamoczeni że jedynie Piechota gwarantem przyszłości ! :)
        • Gość: Demostenes Re: piechota? IP: *.devs.futuro.pl 27.10.06, 08:28
          A ja mysle, ze gra jest miedzy Nitrasem a Piechota. Ten drugi bedzie musial sie
          oprzec na PO - duzej z ich czesci. I im to wystarczy. I to ich satysfakcjonuje.
          Bo sa glodni. A Nitras, niepyszny, bedzie musial odejsc do PiSu. Tylko Muchy
          szkoda...
    • absztyfikant Piechota górą, Jurczyk wypada z gry 27.10.06, 01:31
      Rokita ma poprzec Krzystka? Platformersi chyba upadli na glowe. Przeciez
      niedoszly premier z Krakowa nie cieszy sie poparciem pokaznej czesci wyborcow
      PO... Prawie co drugi dzialacz szczecinskiej PO to politolog, a sztabowcy
      jeszcze tego nie wiedza? Juz lepiej zaproscie Saryusza-Wolskiego, ktory moze
      przywiezc ze soba troche gwiazd z EPP.
      • absztyfikant Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry 27.10.06, 01:39
        Pawla Adamowicza, HGW, ale nie Rokite!
      • Gość: andreas Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.orange.pl 27.10.06, 01:51
        pozwole sobie czy raczej Tobie sobie zauwazyc,
        ze to nie głosy działaczy i sztabowców PO zadecydują....

Zadecyduja wyborcy w wiekszosci niezrzeszeni,
        ja wprawdzie spodziewam sie niskiej bardzo frekwencji,
        ale nia az tak by głosy działaczy wystarczyły!
        • absztyfikant Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry 27.10.06, 01:57
          A teraz poprosze o tlumaczenie na polski:)
          • Gość: andreas Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.orange.pl 27.10.06, 02:03
            chodzi mnie o to, że nie tylko głosy wyborców PO
            zadecyduja o wyborze prezia...
            troche namieszałem z tymi sztabowcami i działaczami PO... sorry!

Ale słucham minimaxa...
            dobra skonczył sie, ide spać!

Była na koniec Mira Kubasińska,
            ciekawe, że po śmierci wykonawcy nabieraja jakiegoś innego wymiaru!
            Ja pamietam, jak kilkadziesia grubych lat temu kolega zafascynowany
            Brekautami puszczał mi z pocztówek na adapterze ich!
            To tak na wytłumaczenie...
        • Gość: szaman Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.globalconnect.pl 27.10.06, 02:00
          znowu ta sama stara śpiewka o rzekomych sondażach kretynizm pierwszej wody! i żeby z tego powodu zadworny piał o porażce jurczyka i lubińskiej - to prymitywne zaklinanie deszczu. oj ty wyborcza schodzisz na psy z tymi kretynami!
          • galoty Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry 27.10.06, 06:30
            Platforma w wyborach do sejmu i senatu niecały rok temu wstecz równeiż w
            sondażach była zwycięzcą. Był nawet Premier z krakowa i co z tego wyszło
            wszyscy wiemy.
            Na chile przyjmę takie ząłożenie (pardon), że stanie się tak, że Piechota
            otrzyma te 23 % (częściowo odbierając elektorat miałkiemu Krzystkowi) to w
            finale będzie z Lubińską.
            To dla Lubińskiem wymarzony zestaw gdyż znakomita większość elektoratu z PO nie
            zagłosuje na postkomunistę.
            • Gość: prorok Re: ci co nie chcą piechoty mają szansę go IP: 195.136.49.* 27.10.06, 07:11
              wyeliminować głosując teraz na Krzystka,jeżeli krzystek wejdzie do II tury to
              pokona piechotę bo elektort lubińskiej nie poprze piechoty natomiast jeżeli
              wejdzie lubińska to elektorat krzystka może głosować bardzo różnie i piechota
              może wygrać.
              • Gość: a tak Re: ci co nie chcą piechoty mają szansę go IP: *.chello.pl 27.10.06, 07:21
                Piechota wygra, bo jest bardziej znany
                • Gość: Galoty Re: ci co nie chcą piechoty mają szansę go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 07:26
                  To podobnie jak Józef Oleksy też jest bardzo znany
                  • Gość: znajomy znani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 08:11
                    Ostatnio Mazur też jest znany.a w Szczecinie najbardziej znany jest Oczko
              • Gość: mirek myśl pozytywnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 08:59
                z jednego należy się cieszyć, że Jurczyk nie ma wielkich szans na wejście do
                drugiej tury wyborów. A czy prezydentem będzie Piechota, Krzystek czy nawet
                Lubińska dla Szczecina nie będzie taką tragedią jaką byłby ponowny wybór
                Jurczyka.
            • Gość: jazzus Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.teleton.pl 27.10.06, 12:23
              być może. jednak zwróć uwagę, że ludzie naie patrzą tylko politycznie
              wybierając prezydenta. chcą dobrego gospodarza - sprawnego, sprawdzonego
              menadżera. porówują miasto do poznania, wrocławia, łodzi czy trójmiasta. mają
              dość mariana. dlatego kampania piechoty przynosi efekty.
              taktyka lubińskiej to jak najmniej się odzywać. i słusznie. kobieta nie potrafi
              się powstrzymać, dlatego tyle wpadek. poza tym co proponuje to czysty populizm.
              a co do jej doświadczenia - no cóż poza chybionym ezpizodem w ministerstwie
              finasów. no i popracie pis - u, który na zachodzie polski ma zdecydowanie
              mniejsze popracie wcale sprawy nie ułatwia
    • Gość: Doradca Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 08:23
      Brawo Jacek. Oby w drugiej turze była Lubińska bo to pewna wygrana Jacka z
      Krzystkiem a z uwagi na notowania PO może być różnie. W każdy razie gratulacje
      dla Jacka i jego sztabu w tym xyzeta.
      • Gość: elle GW ładnie robi sondaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 08:28
        Przede wszystkim gratulacje dla GW za taki udany sondaż.
      • ja_aska Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry 27.10.06, 08:29
        widać kogo to ubodło:-)
        nie uważacie, że słowo "ubodło" dobrze brzmi??:)
      • Gość: Obywatel Interes miasta przedewszystkim!!! IP: *.chello.pl 27.10.06, 11:14
        Zastanawiające jest, że nikt nie zwraca uwagi na fakt braku jakichkolwiek
        perspektyw dla rządów Piechoty. Rada Miasta będzie zdominowana przez PO i PiS.
        Wygrana Piechoty to kolejne stracone lata. Co prawda prezydent ma mocne prawne
        umocowanie, ale Rada może zablokować jego działania... Pragmatyzm przemawiałby
        za Krzystkiem, który mając silne oparcie w Radzie, mógłby sporo zdziałać.
        Ta radość z wyników sondażu nie za bardzo przystaje do interesu miasta (co
        innego interes grup powiązanych z Piechotą...)
        • ja_aska Re: Interes miasta przedewszystkim!!! 27.10.06, 12:25
          i co dalej? burdel jak w państwie?
        • Gość: załamany Re: Interes miasta przedewszystkim!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 13:10
          Co prawda prezydent ma mocne prawne
          > umocowanie, ale Rada może zablokować jego działania... Pragmatyzm
          przemawiałby
          > za Krzystkiem, który mając silne oparcie w Radzie, mógłby sporo zdziałać.

czyli jesli nie Krzystek ,to radni PO będą złosliwie blokowac dobre pomysły dla
          miasta
          ciekawe podejscie do roli radnego
          • ja_aska Re: Interes miasta przedewszystkim!!! 27.10.06, 13:19
            jaka partia takie podejście
            • jacek.zienkiewicz Re: Interes miasta przedewszystkim!!! 27.10.06, 23:54
              Nie przesadzaj
    • Gość: JarekSkwarek a co to za nowa partie SDRP???? buahahaha IP: *.um.szczecin.pl 27.10.06, 08:40
    • nieslubne_dziecko_romana Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry 27.10.06, 09:09
      Gość portalu: See napisał(a):

> Ufff, bez Mariana...ale co to za metoda CATI? Telefoniczna?

To nowa metoda, jeszcze mało popularna. Skrót pochodzi z języka angielskiego:
      CAT Interpelation, czyli w wolnym tłumaczaniu zapytanie skierowane do kota
      wyborcy.....
      ;-)
    • Gość: mim Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 09:14
      Na zdjęciu wyglada jak prawdziwy towarzysz . Nie wiem dlaczego ale od razu
      przypomniał mi się Gomółka.
    • Gość: BOSS Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.r.univ.szczecin.pl 27.10.06, 09:28
      Dobrze, że Marian wróci na działkę. Druga tura - stawiam na to - Piechota kontra
      Lubińska, a Panie mają pierwszeństwo.
    • korfi Sondaże z GW i Kuriera są o dziwo takie same 27.10.06, 10:36
      Nie zgadza sie jedynie stopień poparcia ale proporcje miedzy kandydatami i
      miejsca są praktycznie takie same.

-------------------------------------------------------
      Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
    • Gość: Alzheimer Brawo Panie Piechota. Ja pamiętam jak lekką rączką IP: 213.155.191.* 27.10.06, 10:48
      odpuszczał Pan zadłużenie spółek węglowych generujących straty dlatego, że były
      oblepione przez spółki dystrybucyjne. Kopalnie im sprzedawały za cenę niższą
      niż rynkowa a te spółeczki dalej ten węgiel na rynek. A później to kopalnie
      nierentowne, zadłużenie do ZUS i US itd. itp. A było tego ze 6-7 mld zł z
      naszych podatków. A ten dokument podpisywał Pan osobiście. A w spółkach
      dystrybucyjnych był kto? Marsjanie? I czy było głosowanie w sejmie, żeby
      odpuścić te 6-7 mld z budżetu czy to decyzja ministra Piechoty i premiera
      Hauznera była. A teraz przychodzimy na lokalny rynek uzdrawiać lokalną
      gospodarkę cudzymi pieniążkami.

Oj jacy słabi ci Pana przeciwnicy. Nic a nic nie pamiętają co się działo
      jeszcze kilka lat temu. A lud głupi i ciemny i znowu wybierze według pudru na
      twarzy i po okularkach. Co ja jeszcze robię w tym kraju. Trzeba stąd spie...
      • ja_aska Re: Brawo Panie Piechota. Ja pamiętam jak lekką r 27.10.06, 10:51
        a tak szczerze sklerozo- kto przez ostatnie 60 lat ruszył górników?
        • Gość: Alzheimer Re: Brawo Panie Piechota. Ja pamiętam jak lekką r IP: 213.155.191.* 27.10.06, 11:37
          Do Gierka nie wracam, bo nie pamiętam. Co to mnie obchodzi kto wygrywał z kim
          kiedy i ile. Gospodarka to nie mecz.

Ale państwo jest po to żeby kontrolować monopole (regulacja ceny gazu, prądu
          itd) - a czasami wręcz je rozbijać (przykłady: British Telecom, British
          Railways, Deutche Telecom, otwarte niebo w UE itd.). A u nas co? Utworzył się w
          górnictwie nienaturalny monopol (kopalnie mogły sprzedawać TYLKO spółkom
          dystrybucyjnym) na zasadzie umowy kolegi z kolegą - jeden był w kopalni drugi w
          spółce węglowej. W kopalni zostawały koszty a w spółkach dystrybucyjnych
          przychody. A minister Piechota (i inni) zamiast rozpirzyć całe to towarzystwo
          odpuszcza im lekką rączką 6-7 mld zł w imię dbania o los ciężko pracujących
          górników - żeby mieli miejsca pracy biedaczki - to bardzo obłudne tłumaczenie
          decyzji. Mieliby bez problemu na ZUS i US, gdyby pośrednicy nie przejmowali
          dochodów i za to jest odpowiedzialny rząd dopóki kopalnie są państwowe.

Gdyby kopalnie były prywatne to co to nas obchodzi - gdy wyjdzie, że były takie
          przekręty to cena akcji za kopalnie szybuje w dół a rynek dobrze zapamiętuje
          przekrętaczy. Właściciele pozywają prezesów - ci dostają wyroki i sprawa
          załatwiona - patrz Enron. Minister nie ma nic do roboty - no może jakieś
          regulacje, żeby nie dopuszczać do utajniania przekrętów w przyszłości. A jeżeli
          kopalnie były państwowe - a to już inna sprawa.

Zapytam jeszcze raz. Kto był na stołkach w kopalniach i spółkach węglowych?
          Kosmici? Na korzyść czyich dochodów cofnięto sztuczne zobowiązania kopalń?
          Przypadek? Kto był wtedy w rządzie. Zapomnijcie w końcu o pudrze i garniturach
          i patrzcie na fakty. Obudźcie się ludziska, bo całe to zamieszanie przejmą nowi
          przyjaciele z Brukseli.

• Gość: the.bill1 Metoda CATI definicja IP: *.bazapartner.pl 27.10.06, 11:04
      Przywiązujesz do krzesła kota w redakcji Wyborczej (inaczej by uciekł:=
      Nastepnie pokazuje sie mu zdjecia politykow.
      Im czesciej i glosniej kot miauczy, tym wiecej glosów, jesli kot milczy i
      przyglada sie z zainteresowaniem kandzdatowi - tym miej glosow.

Wniosek prosty:
      najwiecej miauczal na Piechote (ponoc prychal i prawie sie udusił), potem
      kolejno - jak w sondażu....

• krokus5 Piechota górą, Jurczyk wypada z gry 27.10.06, 11:15
      Nie wpadajmy w panikę.Tow.Piechota nie ma najmniejszych szans.Nawet gdyby
      jakimś cudem udałoby mu się dostać do drugiej tury to elektorat Krzystka czy
      Lubińskiej przerzuci głosy aby nie wybrać komucha.
      • Gość: :) Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 11:17
        Nawet gdyby
        > jakimś cudem udałoby mu się dostać do drugiej tury to elektorat Krzystka czy
        > Lubińskiej przerzuci głosy aby nie wybrać komucha.
        :))))))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: ! Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 11:23
          elektorat Krzystka
          > czy
          > > Lubińskiej przerzuci głosy na Jurczyka
          BRAWO !!!!!!!!!
    • trebor_mus Piechota górą, Jurczyk wypada z gry 27.10.06, 12:01
      Marianowi dziekujemy-czas na Piechote,tylko nie badz "Marianem"
      • ja_aska Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry 27.10.06, 12:12
        sklerozo wyraźnie personalizujesz pratensje do jednej osoby a jak wszyscy wiemy
        ta grupa ma rządania pod którymi ugina się każdy rząd.
      • Gość: Magazyn Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: 62.69.212.* 27.10.06, 18:28
        Czyżby niereformowalni stoczniowcy wreszcie zmądrzeli ? Nie wierzę. Miłość do
        Wielkiego Magazyniera nie zardzewieje !!!
    • Gość: RW Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 12:24
      Po wczorajszej debacie i idiotycznym nastawieniu PO do spraw wolności człowieka
      i wyboru kobiety czy chce rodzić dziecko czy nie, sam zagłosuję na Piechotę.Nie
      jestem lewicowcem ale mam dość moherowego kraju.Pomyśly idiotów spod znaku PiS,
      LPR i Samoobrony na temat opodatkowania bezdzietnych małżeństw i bierna postawa
      PO mnie rozsierdziła. Nie będą mi posłowie do łózka wchodzić. Głosuję na
      Piechotę, a nie na ciemnotę!!
      • ja_aska Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry 27.10.06, 13:04
        po popiera tą ustawę?????????????????????
        • jacek.zienkiewicz Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry 27.10.06, 23:57
          Nie popiera
          • ja_aska Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry 28.10.06, 16:36
            jacuś jestes pewien?
      • Gość: prorok Re: bazrozumny a co ma władza krajowa do IP: 195.136.49.* 27.10.06, 13:28
        miejskiej przecież sld w mieście rządziło 14 radnych i 3 jurczkowych i nie były
        to dobre rządy co ma aborcja do miasta ja olewam i kościół, teczki i parady
        wolność poglądów mam i inne duperle bo dla mnie jest ważniejsze by władza
        lokalna tworzyła to miasto przyjażniejsze i z ograniczeniem korupcji i wydawało
        by się z gatki piechoty że taki rzeczowo gospodarczy to czemu jego sld które
        tutaj sprawowało rzeczywistą władzę wraz z kupionym za stołki nrs mieli komfort
        większości cudów nie stworzyło, przecież nikt im nie bronił się pokazać z dobrej
        strony pozyskiwqać inwestorów lub stworzeć warunków dla nich .Przypominam że sld
        przeciwstawiło się odwołaniu jurczyka.,każdy może się mylić ale ten kto nie
        wyciąga wniosków to pozbawia tego miasta szans.
    • Gość: zadowolony Brawo Jacek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 13:43
      Brawo Jacek, Krzystek wycofaj się albo zacznij robić kampanię (tylko nie
      wydawaj wiecej na bilbordy bo każdy będzie podliczony i już wielokrotnie
      przekoczyłeś limit określony w ustawie - jesteś prawnikiem i nie warto być
      karanym za oszustwo wyborcze)
      • ja_aska Re: Brawo Jacek 27.10.06, 13:54
        ja cię prorok przepraszam ale brak znaków spowodował brak mozliwości
        zrozumienia wypowiedzi
    • Gość: +++ Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.r.univ.szczecin.pl 27.10.06, 14:04
      no to mamy II turę, w której będzie Piechota i Lubińska,
      bo:
      - młodzi w ogóle nie pójdą głosować - to obniży realny wynik Krzystka,
      - zważywszy na preferencje polityczne GW - z pewnością wynik Krzystka
      został "podkręcony",
      - oby wygrała Lubińska - wtedy coś się zmieni w naszym mieście
    • ex Metoda CATI 27.10.06, 16:05
      CATI - Computer Aided Telephone Interview
      Jest to technika stosowana przy realizacji badań ilościowych, polegająca na
      przeprowadzaniu wywiadów telefonicznych z respondentami z wykorzystaniem komputera.

Od 1999 r. posiadamy własne studio CATI działające w oparciu o oprogramowanie
      holenderskiej firmy TNS NIPO. System TNS NIPO zapewnia 100% poprawności
      realizacji wywiadu, nie pozwalając ankieterom na pominięcie, czy też zadawanie
      niepotrzebnych pytań. TNS NIPO kontroluje czas realizacji, a także kolejność
      zaznaczania odpowiedzi w pytaniach wieloodpowiedziowych. System zapewnia również
      prawidłowy dobór respondentów.
      Nasze studio CATI umożliwia realizację od 400 do 700 pięciominutowych wywiadów
      dziennie.

CATI pozwala na :

* szybką realizację badań (od momentu zatwierdzenia kwestionariusza jesteśmy
      w stanie zrealizować badanie nawet w ciągu 24 godzin),
      * automatyczne rozsyłanie wylosowanych numerów telefonu respondentów na
      stanowiska ankieterskie,
      * zapisywanie powodów niezrealizowania wywiadu (np. linia zajęta),
      * automatyczne kodowanie uzyskiwanych informacji w czasie wywiadu,
      * analizy statystyczne.

Badanie metodą CATI jest nadzorowane przez osoby odpowiedzialne za kontrolę
      jakości pracy ankieterów, które na bieżąco śledzą przebieg prowadzonych wywiadów.

za strona tns-global.pl
      • Gość: gienekx Hurraaaa!!!! IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 27.10.06, 22:53
        TAk jak to było z sonadami w parlamentarnych - ten kto prowadzi ten
        przegrywa :))))
    • kvakva Piechota górą, Jurczyk wypada z gry 28.10.06, 02:13
      Podoba mi się zdanie o twardym elektoracie PiS. Popłakać się można. Jeżeli
      Lubińska jest tak dobra to czemu Kaczor wywalił ją na zbity pysk z
      Marcinkiewiczowskiego stada? Tego nie wyjaśniają. Poniekąd rozumiem... Tu zawsze
      było przesrane; jak nie wywózka cegieł na odbudowę grajdołu, to takie miernoty
      próbują wcisnąć. Ale jest recepta: NIE GŁOSOWAĆ NA PiS.
    • Gość: Zorro Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.chello.pl 28.10.06, 11:07
      Ale mamy popie...e społeczeństwo Piechota już ze 30 lat obiecuje że będzie lepiej i jest ale jemu.Oj głupi narodzie.
    • Gość: kamil Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 15:40
      co to za sondaz i wyniki jak odchylenie statystyczne wynosi az 4,4% !!! To
      jakas glupota i klamstwo GW...
    • Gość: st.nowa Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.ipt.aol.com 30.10.06, 16:32
      Ludzie mają krótką pamięć już nie pamiętają jak strajkowali przed stocznią,
      wyklinali i chcieli powiesić Piechotę? Żal mi tych sklerotyków którzy teraz na
      niego zagłosują. Krzystek jest przynajmniej czysty.
    • Gość: dominka Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:49
      Nie daj BOZE Piechota - ludzie opamietajcie sie - niech ten czerwony zniknie
      nam z oczu.Plakac sie chce co za glupie,nieswiadome spoleczenstwo mamy !!
      • Gość: klimek Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:56
        tez mam takie zdanie.DOSC czerwonych.Juz 60 lat minelo a ONI ciagle przy zlobie
        i bezkarni.Spoleczenstwo niedouczone
        • Gość: Ada Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 00:04
          Zlitujcie sie tylko nie ten Piechota - ludzie jak on powinni zniknac
    • Gość: blackwidow Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.iim.pl 05.11.06, 08:16
      No,no to Meyer wybrał się do Polic - ja sądziłam, że nie pojawi się tam w związku ze sprawami jakie ma w prokuraturze. Podobno
      przekręcił Z.Ch. Police na jakąś grubszą kasę. Wie ktoś coś o tym? Ja tylko słyszałam od koleżanki z urzędu wojewódzkiego, że SKO
      wydało kolejną (3 czy 4) decyzję w tej sprawie. Podobno wszyscy o tym wiedzą, także w Urzędzie Marszałkowskim. Przewijają się tam
      nazwiska Zwoliński, Bestydziński. Wie ktoś kto to tacy? Czym się zajmują i co robią, że mogli tak zamieszać Meyera, który jest tak
      ostrożny, że nawet nie dał się złapać na geotermii Pyrzyce, na 4 etatach które zdąża "obrobic", na wzięciu nagrody z InBitu?
      Przecież jedyne co mu się nie udało chyba to brak zgody na wykorzystanie popiołów z Dolnej Odry do zabezpieczania brzegów rzek, co
      chiał zrobić ramię w ramię z T.Szczygielskim. Czy ktoś coś wie co Meyer robił w Policach - bo chyba nie był na tajnej rozmowie z
      Prezem Polic Długoszem. No, chyba że spotkanie zorganizował niejaki Fudro - "niezatapialny" sympatyk SLD z Z.Ch. Police.
      • Gość: Tomcio Re: Piechota górą, Jurczyk wypada z gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 02:11
        Zwoliński - bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11026

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka