Dodaj do ulubionych

Piotr Krzystek wygrał prawybory na deptaku Bogu...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:01
Fajna zabawa. Lubińska pokazała, że umie się bawić i być spontaniczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: waldek eleganccy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:05
      konkurs na najbardziej eleganckiego polityka wygrał Paweł Juras z SLD,
      najelegantszą kobietą-politykiem okazała się Małgorzata Jacyna-Witt z PiS a
      wyróżnienie otrzymał Arkadiusz Pawlak z PO.
      • Gość: marian paździoch Re: eleganccy IP: *.chello.pl 29.10.06, 21:35
        pani Małogosia, wiadomo!
        moja faworytka.
        ;)

mp
        • Gość: ghy Re: eleganccy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:45
          tez jestem za...:))))
        • Gość: paskuda Re: eleganccy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:09
          hehe....tak tak.zdecydowanie lepiej sie ubiera niż mówi i czyni ...nawet mozna by powiedzieć ,ze to co najlepiej robi to ubiera się i mogło by tak zostac
      • Gość: bebe mają za co, to się ubierają IP: *.chello.pl 29.10.06, 21:56
      • Gość: ? Re: eleganccy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 12:17
        Gość portalu: waldek napisał(a):

> konkurs na najbardziej eleganckiego polityka wygrał Paweł Juras z SLD,

to ten łysy od koncesji ?
    • dariusz.matecki Re: Piotr Krzystek wygrał prawybory na deptaku Bo 29.10.06, 21:17
      4. Jerzy Manduk - 103 głosy (8,97 proc.)

To jest świetne :D:D
      • robert.szczecin Pan Redaktor pominął był kandydata Jerzego Manduka 30.10.06, 05:43
        To jest budujące, że wbrew temu, co uparcie próbuje lansować Gazeta, nie tylko
        trzy największe potęgi polityczne mają szanse na zaistnienie w wyborach, ale
        również i kandydaci niezależni (tak na prezydenta, jak i do rady miasta).

A swoją drogą w dziwny sposób Panu Rabendzie "pominęło się" wymienienie
        kandydata na prezydenta miasta, który w szczecińskich prawyborach zajął czwarte
        miejsce (zresztą jego komitet wyborczy "Czas" również). Że zacytuję:

"W prawyborach udział wzięło sześcioro kandydatów na prezydenta: [i tu zostaje
        wymieniona cała _piątka_, z pominięciem Manduka]"

Ciekawe...
    • Gość: Nerv wybiórcza żeby mogła Krzystka całowałby po piętach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:57
      a dla mnie to cienias............
      • Gość: stan Re: wybiórcza żeby mogła Krzystka całowałby po pi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:04
        żeby tam po piętach.. :)
    • Gość: vice Bedziemy walczyć panie Krzystek. IP: *.chello.pl 29.10.06, 22:18
      Krzystek jak Lepper.
    • Gość: X-man pierwszy nieagresywny text o Lubińskiej w GW -szok IP: *.chello.pl 30.10.06, 01:38
      • Gość: fluks Re: pierwszy nieagresywny text o Lubińskiej w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 07:01
        Ty tak nie pisz, bo biednego Rabendę zwolnią za to
    • krokus5 Re: Piotr Krzystek wygrał prawybory na deptaku Bo 30.10.06, 12:01
      Oj Piechota,Piechota jak patrzę na twoje telewizyjne spoty reklamowe to mi się
      Gierek przypomina (i to ten wczesny) Aby Polska rosła w siłe a ludziom żyło się
      dostatniej~!
      • Gość: as Re: piechota zostań radnym IP: 195.136.49.* 30.10.06, 12:08
        i pokaż swoim14 kolegom partyjnym z ubiegłej kadencji jak się pracuje i ile
        możnz zrobić osobiście popieram ciebie na radnego
    • praszczur1 Na deptaku w Ciechocinku 30.10.06, 12:11
      Gdym szukał dla swych myśli jakiegos ordynku,
      Siedziałem na ławce z muzą realną,
      Pijąc z jednej butelki wodę mineralną.
      /Sted Stachura, cytat z pamięci/.
    • Gość: kamil Piotr Krzystek wygrał prawybory na deptaku Bogu.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 15:51
      Ja tu czegos nie rozumiem jak szesciu startowalo w Prawyborach to czemu w
      tytule jest wymienionych 5 nazwisk a nie 6 cyt.
      "W prawyborach udział wzięło sześcioro kandydatów na prezydenta: Piotr
      Krzystek, Jacek Piechota, Teresa Lubińska, Grażyna Kochańska i Warcisław Kunc."

• robert.szczecin Jerzy Manduk został usunięty z artykułu GW 31.10.06, 01:08
        No właśnie tak jak napisałem wyżej, w artykule nie ma ni słowa o Manduku.
        Brakuje go zarówno na samym początku, gdy wymieniani są startujący w
        prawyborach kandydaci, jak i później w opisie prezentacji każdego z nich. Jerzy
        Manduk pojawia się dopiero na samym końcu, w punktacji, jako że zajął 3.
        miejsce.
        Oj nieładnie, Panie Redaktorze, nieładnie.
    • Gość: lebo Re: Piotr Krzystek wygrał prawybory na deptaku Bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:19
      respekt dla kunca, przynajmniej dla dzieciaków jakaś korzyść z tych prawyborów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka