Gość: elle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:01 Fajna zabawa. Lubińska pokazała, że umie się bawić i być spontaniczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waldek eleganccy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:05 konkurs na najbardziej eleganckiego polityka wygrał Paweł Juras z SLD, najelegantszą kobietą-politykiem okazała się Małgorzata Jacyna-Witt z PiS a wyróżnienie otrzymał Arkadiusz Pawlak z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: eleganccy IP: *.chello.pl 29.10.06, 21:35 pani Małogosia, wiadomo! moja faworytka. ;) mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghy Re: eleganccy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:45 tez jestem za...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paskuda Re: eleganccy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:09 hehe....tak tak.zdecydowanie lepiej sie ubiera niż mówi i czyni ...nawet mozna by powiedzieć ,ze to co najlepiej robi to ubiera się i mogło by tak zostac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: eleganccy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 12:17 Gość portalu: waldek napisał(a): > konkurs na najbardziej eleganckiego polityka wygrał Paweł Juras z SLD, to ten łysy od koncesji ? Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: Piotr Krzystek wygrał prawybory na deptaku Bo 29.10.06, 21:17 4. Jerzy Manduk - 103 głosy (8,97 proc.) To jest świetne :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
robert.szczecin Pan Redaktor pominął był kandydata Jerzego Manduka 30.10.06, 05:43 To jest budujące, że wbrew temu, co uparcie próbuje lansować Gazeta, nie tylko trzy największe potęgi polityczne mają szanse na zaistnienie w wyborach, ale również i kandydaci niezależni (tak na prezydenta, jak i do rady miasta). A swoją drogą w dziwny sposób Panu Rabendzie "pominęło się" wymienienie kandydata na prezydenta miasta, który w szczecińskich prawyborach zajął czwarte miejsce (zresztą jego komitet wyborczy "Czas" również). Że zacytuję: "W prawyborach udział wzięło sześcioro kandydatów na prezydenta: [i tu zostaje wymieniona cała _piątka_, z pominięciem Manduka]" Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerv wybiórcza żeby mogła Krzystka całowałby po piętach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:57 a dla mnie to cienias............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: wybiórcza żeby mogła Krzystka całowałby po pi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:04 żeby tam po piętach.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vice Bedziemy walczyć panie Krzystek. IP: *.chello.pl 29.10.06, 22:18 Krzystek jak Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-man pierwszy nieagresywny text o Lubińskiej w GW -szok IP: *.chello.pl 30.10.06, 01:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fluks Re: pierwszy nieagresywny text o Lubińskiej w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 07:01 Ty tak nie pisz, bo biednego Rabendę zwolnią za to Odpowiedz Link Zgłoś
krokus5 Re: Piotr Krzystek wygrał prawybory na deptaku Bo 30.10.06, 12:01 Oj Piechota,Piechota jak patrzę na twoje telewizyjne spoty reklamowe to mi się Gierek przypomina (i to ten wczesny) Aby Polska rosła w siłe a ludziom żyło się dostatniej~! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: piechota zostań radnym IP: 195.136.49.* 30.10.06, 12:08 i pokaż swoim14 kolegom partyjnym z ubiegłej kadencji jak się pracuje i ile możnz zrobić osobiście popieram ciebie na radnego Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Na deptaku w Ciechocinku 30.10.06, 12:11 Gdym szukał dla swych myśli jakiegos ordynku, Siedziałem na ławce z muzą realną, Pijąc z jednej butelki wodę mineralną. /Sted Stachura, cytat z pamięci/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Piotr Krzystek wygrał prawybory na deptaku Bogu.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 15:51 Ja tu czegos nie rozumiem jak szesciu startowalo w Prawyborach to czemu w tytule jest wymienionych 5 nazwisk a nie 6 cyt. "W prawyborach udział wzięło sześcioro kandydatów na prezydenta: Piotr Krzystek, Jacek Piechota, Teresa Lubińska, Grażyna Kochańska i Warcisław Kunc." Odpowiedz Link Zgłoś
robert.szczecin Jerzy Manduk został usunięty z artykułu GW 31.10.06, 01:08 No właśnie tak jak napisałem wyżej, w artykule nie ma ni słowa o Manduku. Brakuje go zarówno na samym początku, gdy wymieniani są startujący w prawyborach kandydaci, jak i później w opisie prezentacji każdego z nich. Jerzy Manduk pojawia się dopiero na samym końcu, w punktacji, jako że zajął 3. miejsce. Oj nieładnie, Panie Redaktorze, nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebo Re: Piotr Krzystek wygrał prawybory na deptaku Bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:19 respekt dla kunca, przynajmniej dla dzieciaków jakaś korzyść z tych prawyborów Odpowiedz Link Zgłoś