Gość: Agnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:25 A oburzają sie straszliwie jak się powie żydo-komuna! A przecież prof.Gieremek nigdy nie krył, że jest Żydem a Piechota, że czerwony. No to jest czy nie ma żydo-komuny?.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lotos Geremek wspiera Piechotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:45 Coś obrzydliwego! Po prostu obrzydliwego, jak się patrzy na ten układ czerwono- różowy z perspektywy czasu. Brrrrrr ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Geremek wspiera Piechotę IP: *.teleton.pl 31.10.06, 13:23 Powinien jeszcze udzielic wsparcia Wieczorkowi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
billclinton1 Re: Geremek wspiera Piechotę 30.10.06, 20:46 Tak prostackiej i chamskiej wypowiedzi dawno tu nie przeczytalem, wstyd a czy jest obrazliwe np Agnieszka-K..wa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A w czym widzisz obrzydliwość prostaczku? Jes 31.10.06, 07:59 A ty esbecka wycieraczko powolujesz sie na slynna falszywke SB, a konkretnie rzekoma rozmowe z Hanna Krall? Jak widze Radio Maryja darzy SB wielka estyma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam pocałunek śmierci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:38 no i Bronek złożył na czole Jacka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas specjalista od grubej kreski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:58 tak polityka to nic osobistego przeciez! No, pan Piechota rzeczywiscie prowadzi kampanie profesjonalnie! Nadto chyba rzeczywiscie kompetencje ma najlepsze! Gdyby obiecał, ze nie zamknie sie w gronie towarzyszy... ale sie otworzy na ludzi otwartych i z pomysami i tak by zrobił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: specjalista od grubej kreski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:04 A jakie ma kompetencje? znaczy co w życiu sam zrobił?cokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: specjalista od grubej kreski! 30.10.06, 22:09 geremek.pl/index.php?navi=014 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esio Re: specjalista od grubej kreski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:29 Nie Geremek, on mnie nie interesuje. Piechota jakie ma kompetencje,jakieś takie konkretne może..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: specjalista od grubej kreski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:39 jak by tak patrzeć, to nalezałoby wybrac mojego wspólnika! On wszystko potrafi sam zrobic i robi! Dom wybudować, kafelki połozyc równiej od wynajetych kafelkarzy! Naprawic wszystko! No naprawde facet ma dwie prawe rece, no bez bajeru znamy sie ponad 30 lat! Takiego drugiego człowieka w zyciu nie spotkałem... potrafi wszystko sam zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: specjalista od grubej kreski! IP: *.stargard.mm.pl 30.10.06, 23:30 Geremek i Piechota, to wspólnota tych, którzy byli w partii do 1968 r. i musieli ja opuscić na skutek doznanych osobiście krzywd z tymi, którzy byli w niej do końca tj. do 1990 r. Oczywiście inny jest format Geremka (poza sporem), niż Piechota, ale niesmak pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: specjalista od grubej kreski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 00:16 tak to chyba tak jest, ze sa członkowie PZPR do konca, ale chyba pan Piechota był nim! I sa Ci, którzy wypisali sie, by stworzyc socjalizm z ludzka twarza! I sa totalni przeciwncy komunizmu z jakąkolwiek twarza, którzy nigdy nie byli w PZPR! I dlatego niektórzy sie lepiej dogaduja, jakby znajome twarze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: specjalista od grubej kreski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:54 No co Ty takie pytania zadajesz? Chłopie on stocznię szczecińską doprowadził do upadku (bo wyszarpał z kolegami Portę Petrol) - do dziś nie opublikował tzw białej księgi co to Piotrowskiemu obiecał, skasował szczecińskie Espebepe, poobsadzał swoich ludzi wszędzie gdzie tylko mógł, kazał wraz z niejamim Koćmielem byłemu zarządowi portu w Szczcinie i Świnoujściu pod wodzą Montwiłła "pożyczyć" 10 baniek niejakiej Pomerani (świeć Panie nad jej duszą i tą kasą co poszła w błoto!) i ty się chłope pytasz co on zrobił? No fakt ... nic dobrego dla tego miasta to nie zrobił - ale się starał - tylko ... mu nie wyszło. Ale za to mu koledzy teczkę TW Roberta schowali tak głęboko że tylko nieliczni mają do niej dostęp. Ale spoko - kiedyś ujrzy światło dzienne - i to szybciej niż wszyscy sądzą. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: specjalista od grubej kreski! 31.10.06, 22:15 Kto by sie spodziewal.. To tak "niemozliwe" jak pakt Ribbentrop-Molotow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memory Nic dziwnego. Wspólne korzenie mają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 07:18 W latach 1950-68 był członkiem rządzącej PZPR, z której wystąpił na znak protestu przeciwko inwazji wojsk Układu Warszawskiego na Czechosłowację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulrich Geremek wspiera Piechotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 00:56 W nosie mam polityczne swary, 96-60-95 to mojej żony wymiary! Ludzie ! Nie macie innych problemów? Cieszcie się życiem! Czy Polacy zawsze muszą być malkontentami? Kto będzie o tym pamiętał za klika lat ,że Geremek i Piechota? Agnieszko! jak tak piszesz cisnie mi się na język "Agnieszka co w śmietniku mieszka". Polacy! Ze swoimi uprzedzeniami zawsze będziecie najsmutniejsznym i najbradziej awanturującym się krajem Europy.Jeżeli pamiętasz nie tylko PZPR cofnij się pamięcią do czasów gdy na półkach stał przysłowiowy ocet.Spójrzcie obiektywnie jak Polska zmieniła się od 1989 r. Czy tylko polityką żyje Polak? Co z tego ,że J.Piechota był "czerwonym harcerzem"? Obecna ekipa to dla mnie faszyści.Ale mam ich w nosie! Miał rację ten który powiedział: "nie Bóg,honor i ojczyzna lecz Bóg,praca i ojczyzna" Uśmiechnij się Polaku!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Geremek wspiera Piechotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 01:09 jestem ciekaw czy z kolesiami co Ciebie okradna i pobija tez tak chetnie sie zabawisz i zapomnisz... bo przeciez zyje sie raz i zycie jest piekne! Dla nich tak, bo za Twoje pojada na ciepłe wyspy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Geremek wspiera Piechotę IP: *.chello.pl 31.10.06, 06:10 Urlich podał wymiary swojej żony! Czy to jakaś propozycja komusza , wszystkie żony nasze? Ja na ten przykład nie chciałbym ,żeby obcy faceci komentowali wymiary mojej żony. Chyba ,że ktoś wstawia swoją żone do pleyboya lub na ulicę, , ale to się już zupełnie inaczej nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: a czy jest uczciwie że najgorsi IP: 195.136.49.* 31.10.06, 08:41 niezweryfikowani SB przeszli masowo do policji na wysokie stanowiska czy do banków . CZy dobrze że dawni oprawcy np prok.Wolańska ma emeryurę 5000 zł a jej ofiary jeżeli przeżyły to otrzymują grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Geremek wspiera Piechotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 09:03 Geremek straciłeś resztki!!!! Jak widać mozna sie zeszmacić. A moze jakąś kaske wziął ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Geremek wspiera Piechotę 31.10.06, 09:27 wspiera to wspiera, jego sprawa. a co tu takiego oburzającego nastapiło? PS. ja tam mogę być zydokomuna, czemu nie. nawet zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: Geremek wspiera Piechotę IP: *.system.szczecin.pl 31.10.06, 09:46 Artykul poprzedni -biskup popiera Lubinska i namawial wiernych-komentarz-jest stary i ma skleroze.Aco maGeremek jezeli jest duzo starszy od biskupa - chyba hiper skleroze.On wielki solidarnisciowiec przyjezdza z Warszawy i popiera Piechote....wymiotowac sie chce....To biskup chociaz na podobne poglady lapie wyborcow-tego jednak tez nie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syf Re: Geremek wspiera Piechotę IP: 62.69.212.* 31.10.06, 09:47 nie Piechote pokochal Puzyna a Puzyne kocha Geremek ;) wielka polityka Odpowiedz Link Zgłoś
krokus5 Re: Geremek wspiera Piechotę 31.10.06, 12:21 Geremek?Tego gościa nikt nigdy do niczego nie wybierze.Zeszmacił się kompletnie.Łysiak w "Salonie" napisał całą prawdę o nim.Mam nadzieję że będzie to pocałunek śmierci dla Tow.Piechoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Geremek wspiera Piechotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:27 Agnieszko, a tak w ogole to czasem myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Geremek wspiera Piechotę 01.11.06, 00:43 jezeli mają i zawarli wyborczy sojusz to trudno żeby nie wspierał i nie popierał ,a kogo ma popierać lubinską? (he he) a platforma nie chciała z nimi sojuszu , zresztą popiera tak naprawde najbardziej merytorycznego i kompetentnego kandydata z tego ogólnie pożal sie towarzystawa na prezydenta miasta szczecina . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 01:36 wiem Piotrze pan Michnik tez pewnie popiera postPZPR, bo to sa kompetentni i merytoryczni działacze przeciez, a najwazniejsze że maja doswiadczenie... Przeciez Ci inni pozal sie Boze to co oni dla Polski zrobili? Nic, nie zrobili i nie zrobia - tradycja sie liczy i ciagłość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 01:47 przeciez to zostało uzgodnione, wiesz Piotrze gdzie... symbolicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR 01.11.06, 02:57 pan michnik nie popiera pzpr pan michnik z pzpr walczył jak ty ześ głupa rżnął i po to miedzy innymi żebyś swoje żenujące bzdury tu mógł na jego temat wypisywać to tyle , z tobą na temat polityki (okrągłego stołu) nie ma zamiaru rozmawiac bo choć jestes poczciwina to w tym względzie żeś choć kulturalny to jednak kiep andreas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 16:33 ja sie z Toba zgdazam! Pan Michnik walczył z PZPR, ale walczył zawsze o komunizm, socjalizm z ludzka twarza! Ale widac popiera postPZPR... Co do okrągłego stołu, to zapewne lata musza upłynąć bysmy sie dowiedzieli wszystkiego, bo układ musiał tam byc, bo inaczej nie doszłoby do porozumienia! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR 01.11.06, 16:52 a to dobrze w końcu że doszło do pokojowego porozumienia czy nie? a michnik walczył z systemem totalitarnym a nie o komunizm z ludzką twarzą ,nikt z nielicznej i aktywnej krajowej opozycji juz wtedy nie miał złudzeń co do tego systemu (no moze stary giertych he he)kwestia był tylko ile można było rządac i jak daleko sie posunąć bez grożby sowieckiej interwencji i rodzimych represji . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 17:10 nie lubie rozwazań co by było gdyby, moze nie trzeba sie było dogadywać, tylkowalnąć w stół... a moze nie? Wiem jedno dobrze sie stało, ale rozliczmy ich wszystkich, których rozliczyc nalezy! Wbrew temu czy z kims były jakies uzgodnienia i nie ważne kto je czynił, bo czyniono to nie w imieniu społeczeńsdtwa! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR 01.11.06, 17:24 nikt nie mówi mówi żeby nie rozliczać tych co popełniali przestępstwa i zbrodnie ale sam przynalezność do parti w której było kilka milionów polaków nie może byc tu żadnym negatywnym kryterium ,wszystko musi odbywac sie zgodnie z obowiązujacym prawem a ewentualne zmiany tego prawa nie mogą naruszać konstytucyjnego prawa do szeroko pojętej wolności jednostki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 17:27 i sie z Toba zgadzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 17:28 nie mozna winic szarych członków, ale byli tez Ci nie szarzy, którzy mieli pełna swiadomośc i wiedze, Ci winni sa takze moralnie! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR 01.11.06, 17:35 kto ma oceniać moralność i na jakiej podstawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 17:44 na pewno nie politycy, mówia ze historia oceni! I chyba nie masz watpliwosci... ze członkowie gangów zbrojnych sa winni... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR 01.11.06, 18:40 historia kołem się toczy. ale dajmy jej dojść do głosu. PS. do końca nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srubka [...] IP: *.ssss.nyc.wayport.net 01.11.06, 13:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 [...] 01.11.06, 13:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Geremek wspiera Piechotę 01.11.06, 14:19 zostaw go piotrze. prawica zawsze z Żydem wyskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Geremek wspiera Piechotę 01.11.06, 16:37 Lecza swoje kompleksy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Geremek wspiera Piechotę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.06, 18:16 Rozumiem, że rządziło, rządzi i ma dalej rządzić PZPR prawda tow.sekretarzu Geremek? Jak Panu nie wstyd - o ile wie Pan co to słowo oznacza!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Geremek wspiera Piechotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 18:21 pamietaj, ze komunisci kiedys tez byli przesladowani i szli do wiezień... jak doszli do władzy, to zmieniło sie ich spojrzenie! To samo dotyczy osób, które walczyły z totalitarna władza, a teraz sa u władzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosław Geremek wspiera Piechotę IP: *.chello.pl 02.11.06, 14:18 Panie profesorze już panu się chyba we łbie wszystko pomieszało,bierz pan neotropil to taki lek na udrożnienie naczyń w mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Geremek wspiera Piechotę IP: *.chello.pl 02.11.06, 17:09 Trzeba zrobić taką rozpierduchę jak Maksymilian Robespierre we Francji i skończyć z tym qrestwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewolucjonista Re: Geremek wspiera Piechotę IP: *.system.szczecin.pl 02.11.06, 17:22 a jak skończył Robespierre ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica Geremek wspiera Piechotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:43 Panie Geremek a taką dobrą opinie miałam o panu, no i człowiek ciągle się uczy.Wstyd mi tylko za pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhu A Bartoszewski poparł Lubińską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 18:44 "Gdybym był szczecinianinem, głosowałbym na Teresę Lubińską" Dzisiaj to ogłosili. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: A Bartoszewski poparł Lubińską 03.11.06, 23:36 Gość portalu: juhu napisał(a): > "Gdybym był szczecinianinem, głosowałbym na Teresę Lubińską" Dzisiaj to ogłosil jeżeli to prawda to wybacz mu panie bo nie wie co czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: A Bartoszewski poparł Lubińską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 18:49 > jeżeli to prawda to wybacz mu panie bo nie wie co czyni. Natomiast jakby Bartoszewski poparł Piechotę to czyniłby słusznie i świadomie. Jakiś Ty niedorozwinięty społecznie. Akurat dla mnie , chcociaż nie ma to tu aż takiego znaczenia, bartoszewski to dwie klasy wyżej niż ten pierdzistołek Geremek który dopomógł zresztą umrzeć Twojej ukochanej Unii Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas czy to prawda, że pan Jaruzelski ma tez wesprzeć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:46 Odpowiedz Link Zgłoś