Dodaj do ulubionych

Geremek wspiera Piechotę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:25
A oburzają sie straszliwie jak się powie żydo-komuna! A przecież
prof.Gieremek nigdy nie krył, że jest Żydem a Piechota, że czerwony. No to
jest czy nie ma żydo-komuny?..
Obserwuj wątek
    • Gość: lotos Geremek wspiera Piechotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:45
      Coś obrzydliwego! Po prostu obrzydliwego, jak się patrzy na ten układ czerwono-
      różowy z perspektywy czasu. Brrrrrr !
      • Gość: Mike Re: Geremek wspiera Piechotę IP: *.teleton.pl 31.10.06, 13:23
        Powinien jeszcze udzielic wsparcia Wieczorkowi:))
    • billclinton1 Re: Geremek wspiera Piechotę 30.10.06, 20:46
      Tak prostackiej i chamskiej wypowiedzi dawno tu nie przeczytalem, wstyd a czy
      jest obrazliwe np Agnieszka-K..wa
      • Gość: Agnieszka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:10
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • absztyfikant Re: A w czym widzisz obrzydliwość prostaczku? Jes 31.10.06, 07:59
          A ty esbecka wycieraczko powolujesz sie na slynna falszywke SB, a konkretnie
          rzekoma rozmowe z Hanna Krall? Jak widze Radio Maryja darzy SB wielka estyma...
          • Gość: sam pocałunek śmierci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:38
            no i Bronek złożył na czole Jacka..
    • Gość: andreas specjalista od grubej kreski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:58
      tak polityka to nic osobistego przeciez!
      No, pan Piechota rzeczywiscie prowadzi kampanie profesjonalnie!
      Nadto chyba rzeczywiscie kompetencje ma najlepsze!
      Gdyby obiecał, ze nie zamknie sie w gronie towarzyszy...
      ale sie otworzy na ludzi otwartych i z pomysami
      i tak by zrobił!
      • Gość: tony Re: specjalista od grubej kreski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:04
        A jakie ma kompetencje? znaczy co w życiu sam zrobił?cokolwiek...
        • absztyfikant Re: specjalista od grubej kreski! 30.10.06, 22:09
          geremek.pl/index.php?navi=014
          • Gość: esio Re: specjalista od grubej kreski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:29
            Nie Geremek, on mnie nie interesuje. Piechota jakie ma kompetencje,jakieś takie
            konkretne może..?
            • Gość: andreas Re: specjalista od grubej kreski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:39
              jak by tak patrzeć,
              to nalezałoby wybrac mojego wspólnika!
              On wszystko potrafi sam zrobic i robi!
              Dom wybudować, kafelki połozyc równiej od wynajetych kafelkarzy!
              Naprawic wszystko!
              No naprawde facet ma dwie prawe rece,
              no bez bajeru znamy sie ponad 30 lat!

Takiego drugiego człowieka w zyciu nie spotkałem...
              potrafi wszystko sam zrobic!
              • Gość: gienek Re: specjalista od grubej kreski! IP: *.stargard.mm.pl 30.10.06, 23:30
                Geremek i Piechota, to wspólnota tych, którzy byli w partii do 1968 r. i
                musieli ja opuscić na skutek doznanych osobiście krzywd z tymi, którzy byli w
                niej do końca tj. do 1990 r. Oczywiście inny jest format Geremka (poza sporem),
                niż Piechota, ale niesmak pozostaje.
                • Gość: andreas Re: specjalista od grubej kreski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 00:16
                  tak to chyba tak jest, ze sa członkowie PZPR do konca,
                  ale chyba pan Piechota był nim!
                  I sa Ci, którzy wypisali sie, by stworzyc socjalizm z ludzka twarza!
                  I sa totalni przeciwncy komunizmu z jakąkolwiek twarza,
                  którzy nigdy nie byli w PZPR!

I dlatego niektórzy sie lepiej dogaduja,
                  jakby znajome twarze....
            • Gość: Janek Re: specjalista od grubej kreski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:54
              No co Ty takie pytania zadajesz? Chłopie on stocznię szczecińską doprowadził do
              upadku (bo wyszarpał z kolegami Portę Petrol) - do dziś nie opublikował tzw
              białej księgi co to Piotrowskiemu obiecał, skasował szczecińskie Espebepe,
              poobsadzał swoich ludzi wszędzie gdzie tylko mógł, kazał wraz z niejamim
              Koćmielem byłemu zarządowi portu w Szczcinie i Świnoujściu pod wodzą Montwiłła
              "pożyczyć" 10 baniek niejakiej Pomerani (świeć Panie nad jej duszą i tą kasą co
              poszła w błoto!) i ty się chłope pytasz co on zrobił? No fakt ... nic dobrego
              dla tego miasta to nie zrobił - ale się starał - tylko ... mu nie wyszło. Ale za
              to mu koledzy teczkę TW Roberta schowali tak głęboko że tylko nieliczni mają do
              niej dostęp. Ale spoko - kiedyś ujrzy światło dzienne - i to szybciej niż
              wszyscy sądzą.
              • swarozyc Re: specjalista od grubej kreski! 31.10.06, 22:15
                Kto by sie spodziewal..
                To tak "niemozliwe" jak pakt Ribbentrop-Molotow..
          • Gość: memory Nic dziwnego. Wspólne korzenie mają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 07:18
            W latach 1950-68 był członkiem rządzącej PZPR, z której wystąpił na znak
            protestu przeciwko inwazji wojsk Układu Warszawskiego na Czechosłowację.
    • Gość: Ulrich Geremek wspiera Piechotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 00:56
      W nosie mam polityczne swary, 96-60-95 to mojej żony wymiary! Ludzie ! Nie macie
      innych problemów? Cieszcie się życiem! Czy Polacy zawsze muszą być malkontentami?
      Kto będzie o tym pamiętał za klika lat ,że Geremek i Piechota? Agnieszko! jak
      tak piszesz cisnie mi się na język "Agnieszka co w śmietniku mieszka". Polacy!
      Ze swoimi uprzedzeniami zawsze będziecie najsmutniejsznym i najbradziej
      awanturującym się krajem Europy.Jeżeli pamiętasz nie tylko PZPR cofnij się
      pamięcią do czasów gdy na półkach stał przysłowiowy ocet.Spójrzcie obiektywnie
      jak Polska zmieniła się od 1989 r. Czy tylko polityką żyje Polak? Co z tego ,że
      J.Piechota był "czerwonym harcerzem"? Obecna ekipa to dla mnie faszyści.Ale mam
      ich w nosie! Miał rację ten który powiedział: "nie Bóg,honor i ojczyzna lecz
      Bóg,praca i ojczyzna" Uśmiechnij się Polaku!!!!!!!!!!!!
      • Gość: andreas Re: Geremek wspiera Piechotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 01:09
        jestem ciekaw czy z kolesiami co Ciebie okradna i pobija
        tez tak chetnie sie zabawisz i zapomnisz...
        bo przeciez zyje sie raz i zycie jest piekne!
        Dla nich tak, bo za Twoje pojada na ciepłe wyspy!
      • Gość: monty Re: Geremek wspiera Piechotę IP: *.chello.pl 31.10.06, 06:10
        Urlich podał wymiary swojej żony! Czy to jakaś propozycja komusza , wszystkie
        żony nasze? Ja na ten przykład nie chciałbym ,żeby obcy faceci
        komentowali wymiary mojej żony.
        Chyba ,że ktoś wstawia swoją żone do pleyboya lub na ulicę, , ale to się już
        zupełnie inaczej nazywa.
        • Gość: sprawiedliwy Re: a czy jest uczciwie że najgorsi IP: 195.136.49.* 31.10.06, 08:41
          niezweryfikowani SB przeszli masowo do policji na wysokie stanowiska czy do
          banków . CZy dobrze że dawni oprawcy np prok.Wolańska ma emeryurę 5000 zł a jej
          ofiary jeżeli przeżyły to otrzymują grosze.
    • Gość: ktos Re: Geremek wspiera Piechotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 09:03
      Geremek straciłeś resztki!!!! Jak widać mozna sie zeszmacić. A moze jakąś kaske
      wziął ?
      • ja_aska Re: Geremek wspiera Piechotę 31.10.06, 09:27
        wspiera to wspiera, jego sprawa. a co tu takiego oburzającego nastapiło?
        PS. ja tam mogę być zydokomuna, czemu nie. nawet zabawne.
      • Gość: mela Re: Geremek wspiera Piechotę IP: *.system.szczecin.pl 31.10.06, 09:46
        Artykul poprzedni -biskup popiera Lubinska i namawial wiernych-komentarz-jest
        stary i ma skleroze.Aco maGeremek jezeli jest duzo starszy od biskupa -
        chyba hiper skleroze.On wielki solidarnisciowiec przyjezdza z Warszawy i
        popiera Piechote....wymiotowac sie chce....To biskup chociaz na podobne poglady
        lapie wyborcow-tego jednak tez nie popieram.
    • Gość: syf Re: Geremek wspiera Piechotę IP: 62.69.212.* 31.10.06, 09:47
      nie Piechote pokochal Puzyna a Puzyne kocha Geremek ;) wielka polityka
    • krokus5 Re: Geremek wspiera Piechotę 31.10.06, 12:21
      Geremek?Tego gościa nikt nigdy do niczego nie wybierze.Zeszmacił się
      kompletnie.Łysiak w "Salonie" napisał całą prawdę o nim.Mam nadzieję że będzie
      to pocałunek śmierci dla Tow.Piechoty.
    • Gość: agnes Re: Geremek wspiera Piechotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:27
      Agnieszko, a tak w ogole to czasem myslisz?
      • piotr33k2 Re: Geremek wspiera Piechotę 01.11.06, 00:43
        jezeli mają i zawarli wyborczy sojusz to trudno żeby nie wspierał i nie
        popierał ,a kogo ma popierać lubinską? (he he) a platforma nie chciała z nimi
        sojuszu , zresztą popiera tak naprawde najbardziej merytorycznego i
        kompetentnego kandydata z tego ogólnie pożal sie towarzystawa na prezydenta
        miasta szczecina .
        • Gość: andreas wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 01:36
          wiem Piotrze pan Michnik tez pewnie popiera postPZPR,
          bo to sa kompetentni i merytoryczni działacze przeciez,
          a najwazniejsze że maja doswiadczenie...

Przeciez Ci inni pozal sie Boze to co oni dla Polski zrobili?
          Nic, nie zrobili i nie zrobia - tradycja sie liczy i ciagłość!
          • Gość: andreas Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 01:47
            przeciez to zostało uzgodnione, wiesz Piotrze gdzie... symbolicznie!
            • piotr33k2 Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR 01.11.06, 02:57
              pan michnik nie popiera pzpr pan michnik z pzpr walczył jak ty ześ głupa rżnął
              i po to miedzy innymi żebyś swoje żenujące bzdury tu mógł na jego temat
              wypisywać to tyle , z tobą na temat polityki (okrągłego stołu) nie ma zamiaru
              rozmawiac bo choć jestes poczciwina to w tym względzie żeś choć kulturalny to
              jednak kiep andreas.
              • Gość: andreas Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 16:33
                ja sie z Toba zgdazam!
                Pan Michnik walczył z PZPR,
                ale walczył zawsze o komunizm, socjalizm z ludzka twarza!

Ale widac popiera postPZPR...

Co do okrągłego stołu, to zapewne lata musza upłynąć
                bysmy sie dowiedzieli wszystkiego, bo układ musiał tam byc,
                bo inaczej nie doszłoby do porozumienia!
                • piotr33k2 Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR 01.11.06, 16:52
                  a to dobrze w końcu że doszło do pokojowego porozumienia czy nie? a michnik
                  walczył z systemem totalitarnym a nie o komunizm z ludzką twarzą ,nikt z
                  nielicznej i aktywnej krajowej opozycji juz wtedy nie miał złudzeń co do tego
                  systemu (no moze stary giertych he he)kwestia był tylko ile można było rządac i
                  jak daleko sie posunąć bez grożby sowieckiej interwencji i rodzimych represji .
                  • Gość: andreas Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 17:10
                    nie lubie rozwazań co by było gdyby,
                    moze nie trzeba sie było dogadywać, tylkowalnąć w stół...
                    a moze nie?

Wiem jedno dobrze sie stało,
                    ale rozliczmy ich wszystkich, których rozliczyc nalezy!
                    Wbrew temu czy z kims były jakies uzgodnienia i nie ważne kto je czynił,
                    bo czyniono to nie w imieniu społeczeńsdtwa!
                    • piotr33k2 Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR 01.11.06, 17:24
                      nikt nie mówi mówi żeby nie rozliczać tych co popełniali przestępstwa i
                      zbrodnie ale sam przynalezność do parti w której było kilka milionów polaków
                      nie może byc tu żadnym negatywnym kryterium ,wszystko musi odbywac sie zgodnie
                      z obowiązujacym prawem a ewentualne zmiany tego prawa nie mogą naruszać
                      konstytucyjnego prawa do szeroko pojętej wolności jednostki.
                      • Gość: andreas Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 17:27
                        i sie z Toba zgadzam!
                        • Gość: andreas Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 17:28
                          nie mozna winic szarych członków,
                          ale byli tez Ci nie szarzy, którzy mieli pełna swiadomośc i wiedze,
                          Ci winni sa takze moralnie!
                          • ja_aska Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR 01.11.06, 17:35
                            kto ma oceniać moralność i na jakiej podstawie?
                            • Gość: andreas Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 17:44
                              na pewno nie politycy,
                              mówia ze historia oceni!

I chyba nie masz watpliwosci...
                              ze członkowie gangów zbrojnych sa winni...
                              • ja_aska Re: wiem Piotrze pan Michnik tez popiera postPZPR 01.11.06, 18:40
                                historia kołem się toczy. ale dajmy jej dojść do głosu.
                                PS. do końca nie jestem pewna.
    • Gość: srubka [...] IP: *.ssss.nyc.wayport.net 01.11.06, 13:30
      • piotr33k2 [...] 01.11.06, 13:51
        • ja_aska Re: Geremek wspiera Piechotę 01.11.06, 14:19
          zostaw go piotrze. prawica zawsze z Żydem wyskoczy.
          • absztyfikant Re: Geremek wspiera Piechotę 01.11.06, 16:37
            Lecza swoje kompleksy:)
    • Gość: oburzony Geremek wspiera Piechotę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.06, 18:16
      Rozumiem, że rządziło, rządzi i ma dalej rządzić PZPR prawda tow.sekretarzu
      Geremek?
      Jak Panu nie wstyd - o ile wie Pan co to słowo oznacza!?!
      • Gość: andreas Re: Geremek wspiera Piechotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 18:21
        pamietaj, ze komunisci kiedys tez byli przesladowani i szli do wiezień...
        jak doszli do władzy, to zmieniło sie ich spojrzenie!
        To samo dotyczy osób, które walczyły z totalitarna władza,
        a teraz sa u władzy!
    • Gość: radosław Geremek wspiera Piechotę IP: *.chello.pl 02.11.06, 14:18
      Panie profesorze już panu się chyba we łbie wszystko pomieszało,bierz pan neotropil to taki lek na udrożnienie naczyń w mózgu.
    • Gość: zorro Geremek wspiera Piechotę IP: *.chello.pl 02.11.06, 17:09
      Trzeba zrobić taką rozpierduchę jak Maksymilian Robespierre we Francji i skończyć z tym qrestwem
      • Gość: rewolucjonista Re: Geremek wspiera Piechotę IP: *.system.szczecin.pl 02.11.06, 17:22
        a jak skończył Robespierre ?
    • Gość: asica Geremek wspiera Piechotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:43
      Panie Geremek a taką dobrą opinie miałam o panu, no i człowiek ciągle się
      uczy.Wstyd mi tylko za pana.
    • Gość: juhu A Bartoszewski poparł Lubińską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 18:44
      "Gdybym był szczecinianinem, głosowałbym na Teresę Lubińską" Dzisiaj to ogłosili.
      • piotr33k2 Re: A Bartoszewski poparł Lubińską 03.11.06, 23:36
        Gość portalu: juhu napisał(a):

> "Gdybym był szczecinianinem, głosowałbym na Teresę Lubińską" Dzisiaj to
        ogłosil
        jeżeli to prawda to wybacz mu panie bo nie wie co czyni.
        • Gość: Galoty Re: A Bartoszewski poparł Lubińską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 18:49
          > jeżeli to prawda to wybacz mu panie bo nie wie co czyni.

Natomiast jakby Bartoszewski poparł Piechotę to czyniłby słusznie i świadomie.
          Jakiś Ty niedorozwinięty społecznie.
          Akurat dla mnie , chcociaż nie ma to tu aż takiego znaczenia, bartoszewski to
          dwie klasy wyżej niż ten pierdzistołek Geremek który dopomógł zresztą umrzeć
          Twojej ukochanej Unii Wolności.
    • Gość: andreas czy to prawda, że pan Jaruzelski ma tez wesprzeć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:46

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka