03.11.06, 18:55
Może jakiś administrator namówić szefostwo portalu, aby przy każdym nicku
pojawiał się również adres IP??, aby wiadome było z ilu nicków niektórzy
ludzie piszą...
Obserwuj wątek
    • Gość: wrrr Re: IP IP: *.globalconnect.pl 03.11.06, 18:59
      Pomyśl, zanim coś napiszesz.
      Neostrada, a także bardzo wielu innych internautów nie ma stałego IP.
      • dariusz.matecki Re: IP 03.11.06, 19:12
        Bardzo wielu ludzi ma chello, gdzie IP jest stałe, wielu korzysta z osiedlowych
        sieci, gdzie również w większości są stałe IP, na uniwersytecie również chyba IP
        jest stałe. Użytkowników Neostrady jest coraz mniej.
        • Gość: Czerwony Re: IP IP: *.devs.futuro.pl 03.11.06, 19:14
          Wydaje ci się, bo rośniesz.
          Po co ci IP, chcesz inwigilować a potem obrzucać butelkami z benzyną?
          Forum jest wolne. Wiesz co to wolność?
          • dariusz.matecki Re: IP 03.11.06, 19:19
            Wiem co to wolność, ale w przeciwieństwie do Ciebie wiem również co to uczciwość
            - i niepodoba mi się jak ktoś pisze coś z 10 nicków naraz.

W obrzucaniu czymkolwiek wyspecjalizowane są lewackie młodzieżówki - o czym PiS
            się już wielokrotnie przekonał, natomiast w inwigilacji wyspecjalizowani są
            starsi koledzy ludzi z lewackich młodzieżówek.

Co ma oznaczać pierwsza część Twej wypowiedzi - nie mam pojęcia.
            • Gość: Galoty Re: IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:24
              Rzeczywiście . Widać, że czrwonym i bardziej czerwonym niż czerwoni nerwy
              puszczają na całego.
            • Gość: FMS Re: IP IP: *.stargard.mm.pl 03.11.06, 19:48
              Jeszcze raz - odczep się młodzieżówek lewicowych, a oskarżenia feruj tylko na
              podstawie dowodów.

Ale przeciez Ty jesteś z piS, no tak, do Ciebie przecież i tak nic nie trafi...
              • Gość: Galoty Re: IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:32
                Bardzo analityczny głos w dyskusji . No tak ale Ty jesteś z lewicy i do Ciebie
                i tak nic nie trafi. :-))
                Pogadalismy sobie w stylu ....lewicowym.
    • Gość: Czerwieńszy Matecki, a co u Papy Benedetto? IP: *.devs.futuro.pl 03.11.06, 19:19
      Matecki, napisz lepiej co ci odpisał Benedykt XVI na twój list w obronie Radia
      Maryja przed zakusami Gazety Wyborczej.
      • Gość: Najczerwińszy Re: Matecki, a co u Papy Benedetto? IP: *.devs.futuro.pl 03.11.06, 19:22
        Uczciwość na którą się, Matecki, powołujesz powinna sprawić, że nie będzie sz
        pisał na forum należącym do wrogiej tobie i twoim poglądom gazety.
        • dariusz.matecki Re: Matecki, a co u Papy Benedetto? 03.11.06, 19:26
          A co to ma wspólnego z uczciwością ? Widać, że nie rozumiesz tego pojęcia.

Jak już pisałem, mój ojciec kupuje Gazetę Wyborczą, więc mam prawo zajmować
          miejsce na serwerze GW.
      • dariusz.matecki Re: Matecki, a co u Papy Benedetto? 03.11.06, 19:24
        Wbrew wszelkim lewackim insynuacjom Papież nic złego o Radiu Maryja nie powiedział.
        • Gość: hmmm Re: Matecki, a co u Papy Benedetto? IP: *.devs.futuro.pl 03.11.06, 19:30
          A szkoda. W nim była ostatnia nadzieja.
          • dariusz.matecki Re: Matecki, a co u Papy Benedetto? 03.11.06, 19:41
            Ale musicie być zagubieni... Nie możecie już zagrozić radziecką interwencją,
            media już nie wszystkie są całkowicie wasze, nie przechodzą wasze kolejne
            prowokacje, nie możecie już inwigilować polityków służbami specjalnymi, wychodzą
            wasze afery, ludzi coraz więcej w kościołach, nawet coraz częściej słyszać, że
            Giertych ma sporo dobrych pomysłów, koalicja trwa, za kilkanaście dni stracicie
            władzę w samorządach, nie możecie likwidować konkurencji gospodarczej za pomocą
            jakiś uciążliwych inspekcji itp, Radio Maryja ciągle funkcjonuje, ludzie nauki
            coraz częsciej popierają PiS, ludzie już nie boją się mówić otwarcie, że
            popierają PiS, gospodarka normalnie się rozwija: coraz więcej inwestorów, wzrost
            PKB, złotówka nie spadła jak zapowiadaliście. Niedługo rozwiąże się kwestia gazu
            z Norwegii, na arenie międzynarodowej mamy dobrą opinię (wizyty: USA, Niemcy,
            Ukraina...) ... itp itd

Zatem... jesteście tak zagubieni, że szukacie nawet pomocy u papieża?;]
            • beatrix13 co ty na pielgrzymkach Daruś robisz, 03.11.06, 19:49
              że cały kipisz nienawiścią,zazwiścią,złośliwością do wszystkich ludzi
              różniących się od ciebie poglądami?
              nie ma nic gorszego niż fałszywy katolik
              • Gość: . Re: co ty na pielgrzymkach Daruś robisz, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:52
                Gdzieś, ktoś powiediał, że nie ma nic gorszego jak niewierący Żyd.
              • dariusz.matecki Re: co ty na pielgrzymkach Daruś robisz, 03.11.06, 20:13
                Ja kipię nienawiścią? Nie zgadzam się, to zagrożone PiSowską władzą nomenklatury
                kipią nienawiścią - wystarczy oglądnąć spoty lewaków.

"Zazwiść" nie wiem czym jest.

Natomiast pisanie prawdy to złośliwość? : )) Jeśli tak to chcę być najbardziej
                złośliwym człowiekiem świata.
                • Gość: Inwestor Re: co ty na pielgrzymkach Daruś robisz, IP: *.devs.futuro.pl 03.11.06, 20:16
                  zajmij się lepiej zgłębianiem wiedzy która daje (i dobiera) władzę:
                  www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=POLICE
                  Tak kończą rozpolitykowane i zacietrzewione twory. Rynek wszystko weryfikuje.
            • Gość: Dobranoc Re: Matecki, a co u Papy Benedetto? IP: *.devs.futuro.pl 03.11.06, 19:52
              Otóż mylisz się. Mnie to wali, któ wygra. Wązne, żeby moje interesy były
              zabezpieczone. Nie liczą się niczyje hasełka. To ty klepiesz żarliwie i w
              zacietrzewieniu klawiaturę zamiast pooglądać Tańczącego z wilkami, film
              adresowany do twojej grupy wiekowej. Polecam. Albo na dupy gdzieś idź, (póki
              możesz).
    • Gość: . Re: IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:19
      Ty nie jesteś Matecki.
      Ty jesteś matołecki.
      Kto ma wiedzieć, to wie.
      • Gość: ada Re: IP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 01:33
        W sprawie IP: my mamy w domu jeden komputer, sieć osiedlowa, pewnie wszyscy mają na tym osiedlu ten adres, bo 90% korzysta z tej sieci. Około tysiąca mieszkań.
        Cała nasza rodzinka skrobie coś czasem na forum, każde podpisuje się innym nickiem. To od nas są 4. tego też nie wolno? Robimy coś złego?

• Gość: easy Re: IP IP: *.chello.pl 05.11.06, 02:46
          gó..arz się nudzi i tyle
          • Gość: ... Re: IP IP: *.pureserver.info 05.11.06, 10:23
            nie nudzi, tylko chodzi mu o tego z dziobami na ryju co tu na forum cieciuje i
            pisuje pod 10 nickami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka