Dodaj do ulubionych

zapraszam na moja strone...

08.11.06, 13:18
lazowski.eu

ew. zwiazane ze mna
www.lazowski.szczecin.art.pl
www.cpt.org.pl

pozdrawiam
Andrzej Łazowski
Obserwuj wątek
    • Gość: final Re: zapraszam na moja strone... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:08
      No tak ale jest to numer 10, ale stronka ładna
      • Gość: dhl Re: zapraszam na moja strone... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:07
        No podobał mi się ten kawełek o wizerunku na bilbordach!
    • Gość: rex Re: zapraszam na moja strone... IP: *.chello.pl 09.11.06, 19:12
      Bardzo dobry kandydat, ale... lista fatalna :(
      • andrzej.lazowski Re: zapraszam na moja strone... 09.11.06, 22:13
        Jednak to są wybory samorządowe a nie jakieś polityczne, później i tak
        ważniejsze są sprawy miasta niż jakieś sprawy polityczne. Zostałem "zaproszony"
        do kandydowania przez Stowarzyszenie Od Nowa. Jest to mój debiut, zobaczę jak
        ludzie podchodzą do głosowania, czy myślą tak jak sobie partia życzy -
        głosujcie na liderów. To oni już właściwie wybrani.
        Mam pozycję na liście 10, to już coś mówi...
        Pozdrawiam
        Andrzej Łazowski
        • Gość: rex Re: zapraszam na moja strone... IP: *.chello.pl 09.11.06, 22:26
          Panie Andrzeju, bardzo cenię Pana prace (m.in. piękne zdjęcia z gm.Dobra), ale
          nijak głosu na PiS oddać nie mogę :(
        • Gość: ada dowód współpracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:48
          A ja cieszę się, że wystartował pan z poparciem Od Nowa. Nie przeszkadza mi, że
          to lista PiS. Ludzie powinni współpracować a nie kłócić się i obmawiać! Ufam,
          że ludzie związani z panią Lubińską są przyzwoici i uczciwi. Zagłosuję na pana
          na osiedlu Kaliny.
          • andrzej.lazowski Re: dowód współpracy 09.11.06, 23:03
            Od kilku miesięcy jestem "zakochany" w mieście Nowym Warpnie, poznałem tam
            społeczność tego przygranicznego miasteczka. I teraz jest tam dobry kandydat na
            burmistrza Nowego Warpna - Władysław Kiraga. I jakoś skłócona prawica mogła
            poprzeć jednego kandydata w Nowym Warpnie (podobnie jak we Wrocławiu ;) ). I
            jak kilku fachowców z wielu dziedzin będzie Go wspomagało to może te miasteczko
            zacznie normalnie funkcjonować. Szczególnie niech oni zaczną wykorzystywać
            fundusze unijne (taki czas). I właściwe miejsce!
            A wracając do naszego podwórka, myślę, że po wyborach radni będą mieli tyle
            roboty, że zamiast kłócić się zabiorą się po prostu do pracy.
            Jeszcze raz pozdrawiam
            Andrzej
            • Gość: szczecinski Re: dowód współpracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:18
              no tak ale teraz w Szczecinie przez Nitrasa nie da sie!
            • Gość: Warpniak Re: dowód współpracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:12
              Zawsze wiedziałem, że pan Stanisław Krzywicki potrafi wykształcić następców godnych siebie. Jak widać Jędrzej Wijas nie jest jedynym przypadkiem ;)

W pis duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo jest wiarygodnych inaczej :(
              • andrzej.lazowski Re: dowód współpracy 12.11.06, 23:18
                Co masz do Stanisława Krzywickiego? Przedstaw się! To możemy podyskutować!
                • Gość: Pawka44 Re: dowód współpracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 00:04
                  Andrzeju, spokojnie, przecież powszechnie wiadomo, że pan Krzywicki przez całe dziesięciolecia wiernie stał na straży, a teraz jak i Ty, był jednym z kandydatów w tych wyborach.
                  • Gość: mirek Re: dowód współpracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:47
                    No dobre teksty Panie Łazkowski, czekamy teraz na realizację tego pomysłu o
                    Pogodnie. Ciekawe!
          • Gość: rex Re: dowód współpracy IP: *.chello.pl 10.11.06, 13:38
            Jak by to była lista Od Nowy, to nie byłoby problemu - sam ich poparłem
            poprzednio, poparłbym i teraz.
            Ale głosować na listę kłamliwego Pisu? Nie da rady!
            • Gość: ela Re: dowód współpracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:05
              Tak właśnie wybierajmy listy a nie ludzi!
              • andrzej.lazowski Re: dowód współpracy 12.11.06, 20:05
                Dziękuję wszystkim tym, co oddali na mnie głos.
                Pozdrawiam
                Andrzej Łazowski
                www.lazowski.eu
                • Gość: Sromotnik bezwstyd dowód współpracy...z KIM ??? IP: 83.168.124.* 12.11.06, 20:22
                  Imć Łazowski,a dlaczego na swojej stronce pokazujesz nam "GEST KOZAKIEWICZA" ????????????????????????????????????????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka