Dodaj do ulubionych

BPH sprzedane razem z klientami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:08
Byłem klientem tego banku, tzn PEKAO SA i nigdy więcej już nie bedę.
Z własnej a nie jego woli.
Tyle na ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafał Re: BPH sprzedane razem z klientami IP: 222.76.235.* 17.11.06, 07:29
      Całkowicie się z Tobą zgadzam. Własnie dowiedziałem się że mam z powrotem wrócić
      do PEKAO SA - nikt się nawet mnie nie zapytał. Nie ma szans!!! Też już raz tam
      byłem. To najgorszy bank w Polsce - nawet PKO BP jest już lepszy.
      • krzysztofsf Re: BPH sprzedane razem z klientami 17.11.06, 07:35
        Gość portalu: Rafał napisał(a):

> Całkowicie się z Tobą zgadzam. Własnie dowiedziałem się że mam z powrotem wróci
        > ć
        > do PEKAO SA - nikt się nawet mnie nie zapytał. Nie ma szans!!! Też już raz tam
        > byłem. To najgorszy bank w Polsce - nawet PKO BP jest już lepszy.

Zobacze jak z produktami BPH i istniejaca obsluga informatyczna konta.
        W tej chwili korzystam z bezplatnej linii debetowej - watpie, zeby ta usluga dlugo przetrwala w ramach pkosa, ktorego klientem rowniez kiedys mialem watpliwa przyjemnosc byc :(
    • pan_glosny Pekao SA: żenujące oprocentowanie, opłaty, obsługa 17.11.06, 07:47

Pekao SA: żenująco niskie oprocentowanie, żenujące wysokie (najwyższe w Polsce)
      opłaty za konto, żenująca obsługa. Jedyna zaleta - rozbudowana sieć bankomatów -
      nie jest w stanie tego zrekompensować.

BPH - podobnie. Od 3 lat niskie oprocentowanie, wysokie opłaty za konto.

Oba banki są w czołówce w Polsce jeśli chodzi o wysokość opłat za konto i
      "maleńkość" oprocentowania...

Kiedy 4 lata temu rezygnowałem z Pekao usłyszałem na pożegnanie "jeszcze się
      zobaczymy". Moja odpowiedź była: "Nie sądzę"
    • krokus5 Re: BPH sprzedane razem z klientami 17.11.06, 11:07
      Potwierdzam.Jak najdalej od Pekao SA. Polecam za to internetowy mBank.
    • Gość: ktoś Re: BPH sprzedane razem z klientami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:59
      Ja też niestesty ma jeszce konto w tym banku i faktyczniie żenadka, jestem tam
      jeszcze dlatego, że nie chce mi się papieru firmowego zmieniać!!! Koszmar po
      prostu koszmar! Od czasu jak go wziełi Włosi to zacząłem nielubieć tę nację!
      Takie gó..zjady za wszystko im płać! I to Ile ? Nawet jak wpłacasz swoją kasę
      na konto chcą prowizj~ę! Więc najlepiej wplacić na prywatne potem na firmowe!
      Tylko po co takie jaja sobie robić? Może jakieś masowe wystąpionko z tego twora?
      To im chyba jeszcze z tych ich lirów zostało!!!!
      • piotrus1 Re: BPH sprzedane razem z klientami 17.11.06, 16:30
        ja byłem do wczoraj - po 14 latach nie wytrzymałem ;)
    • Gość: Medalik PEKAO SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:27
      Przed wielu (ok 12 laty) chciałem załozyć konto firmowe w Pekao SA ale
      powiedziano mi, że nie każdy może mieć w tym banku konto.
      No to założyłem sobie w innym (WBK).
      Następnie miałem konto kasy mieszkaniowej w Pekao SA i już się to wielkie
      nieporozumienie na szczęście zakończyło, podobnie jak nieporozumienie z WBK
      (obecnie BZ WBK).
      Obecnie jestem w Multibanku (BRE) i jak na razie jest OK.
      • Gość: acv Re: PEKAO SA IP: *.chello.pl 19.11.06, 09:15
        Ja także zrezygnowałem 4 lata temu z usług Pekao SA, nie chcę nic mówić o tym
        że panienka w okienku najpierw nie chiała przyjąć dyspozycji likwidacji kontaa
        póżniej tak wszystko przeciągała i robiła problemy że zajęło nam to 1 godzinę.
        Na odchodne także usłyszałem że jeszcze tu wrócę. Ale już nigdy, nigdy nie chcę
        mieć z nimi nic wspólnego. Teraz korzystam z BRE i to jest dopiero bank w
        którym klient jest najważniejszy. Tak więc na pochybel Pekao.
        • krzysztofsf Maly BPH 21.11.06, 20:49
          Trzeba uciekac - system internetowy, dotychczasowe produkty i dalej umowa z euronetem - to bedzie w odzialach wszystkich poza Szczerbcowa i Smolanska, ktore wchodza w sklad tkzw malego BPH. Kto ma w tych odzialach konto, lub zdazy je przeniesc do konca roku - nie bedzie objety fuzja .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka