Gość: monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 18:55 Czy polecacie biuro nieruchomośći RENT Romanowicz??? Jakie macie doświadczenia? Bardzo proszę o opinię , jestem w trakcie kupna mieszkania poprzez to biuro i się waham. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: RENT Romanowicz - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 23:16 przestan. Stare cwaniaki. Duze biuro, zero negocjacji prowizji!!!Ja jezdzilem z nimi ogladac dzialki, wyobraz Sobie ze agent jechal moim samochodem!!! zeby zaoszczedzic!!! Biuro piekne i ladne ale makler do kitu.Ja nie polecam i z tego co wiem znajomi tez nie. Jesli masz cos u nich kupic to dobrze przeczytaj umowe zanim podpiszesz! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: RENT Romanowicz - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 09:40 Tam cię rozlicza do zeta nie ma zmiłuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: RENT Romanowicz - polecacie? IP: *.chello.pl 30.11.06, 09:45 Ten RENT, a zwłaszcza ten drugi, lepiej omijać dużym kołem. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian159 Re: RENT Romanowicz - polecacie? 04.08.25, 21:18 Tak, zdecydowanie. Korzystałem z usług firmy Rent wielokrotnie. Za każdym razem byłem bardzo zadowolony z obsługi. Bardzo empatyczni pracownicy (miałem przyjemność z kilkoma agentami współpracować), z dużą wiedzą zarówno merytoryczną jak i praktyczną. Szczerze polecam i dziękuję. Pozdrawiam Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
adrian159 Re: RENT Romanowicz - polecacie? 08.08.25, 20:28 Dziękuję za transakcję zakupu działki w Rewalu. Jestem bardzo zadowolony z obsługi, pełen profesjonalizm ze strony agenta. Jestem pod ogromnym wrażeniem, że makler zadzwonił do mnie po dwóch tygodniach od umowy i zapytał się czy wszystko jest w porządku, czy jestem zadowolony z usług. Bardzo polecam to biuro, korzystałem z usług wielu agencji ale tu obsługa była na najwyższym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian159 Re: RENT Romanowicz - polecacie? 17.08.25, 18:40 Chcę bardzo podziękować Andrzejowi Krajniewskiemu za sprzedaż działki w Rewalu, jestem bardzo zadowolony z obsługi. Od momentu pierwszego kontaktu Pan Andrzej wydawał się bardzo profesjonalną i godną zaufania osobą. Ostatecznie jestem nad wyraz zadowolony z usługi sprzedaży mojej nieruchomości. Bardzo polecam firmę Rent😉 Odpowiedz Link Zgłoś
adrian159 Re: RENT Romanowicz - polecacie? 21.08.25, 22:49 Polecam tą firmę. Kupiłem działkę w Rewalu przez Pana Andrzeja. To trafny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian159 Re: RENT Romanowicz - polecacie? 09.09.25, 21:59 Z całą stanowczoscią chcę polecić tą firmę. Kupowałam działkę w Rewalu w poprzednim miesiącu. Pan Andrzej to świetny doradca, firma załatwia całość dokumentów, łącznie z warunkami przyłączy i warunkami zabudowy. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.korbanski Re: RENT Romanowicz - polecacie? 09.09.25, 22:17 Bardzo polecam tą firmę. Działają 30 lat na rynku, sam korzystam z tego biura od ponad 25 lat. Pracownicy kometenti i z olbrzymią wiedzą. Serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.korbanski Re: RENT Romanowicz - polecacie? 30.09.25, 20:37 Dziękuję bardzo załodze ze Stargardu za sprzedaż moich nieruchomości. Nie mieszkam już w Polsce od wielu lat, do firmy Rent trafiłam z polecenia znajomych. Odbyłam wiele rozmów z pośrednikami, ostatecznie przekonali mnie do skorzystania z usług Panowie ze Stargardu. Nie bez znaczenia był również staż funkcjonowania firmy na rynku. Bardzo miła, sympatyczna i rzetelna obsługa. Gorąco polecam i życzę wielu sukcesów. Pozdrawiam Marianna Odpowiedz Link Zgłoś