milseog
06.12.06, 11:47
Szanowni Akcjonariusze Akcji Pomocy Dzieciom z Domu Samotnej Matki i Dziecka w Policach (ufffff!),
Próbowałem skontaktować się z Domem w Policach kilkakrotnie i nic. W koncu - udalo sie! I co się
okazuje? Pani kierowniczka już nie jest kierowniczką. Jej następcą jest pan Jacek Szczepkowski.
Ponieważ jest nim dopiero od dwóch dni zanim we wszystkim się zorientuje minie trochę czasu, a
Święta tuż-tuż.
Z tego, co się dowiedziałem w domu przebywa obecnie 16 dzieci w wieku od pół roku-12 lat.
Najwięcej dzieci jest w wieku 2-5 lat.
Na początku myślałem, że może udałoby się zrobić dzieciom wymarzone prezenty, ale ponieważ jest
ich aż 16. (czyli więcej niż uczestników ostatniej akcji:) a poza tym pan Jacek jeszcze pewnie nie wie
czego pragną, pomysł ten chyba trzeba zarzucić. Ale nie zaszkodzi zebrać słodycze, drobne
zabawki, maskotki, książki czy co tam jeszcze możemy. Co Wy na to? Robimy to?
Czasu do Świąt zostało niewiele, ale zakupy przecież jeszcze przed nami. Mam jednak WIELKĄ
prośbę: wpisujcie się na forum zaczynając w temacie od nicka a w treści wpisujcie proponowane
dary. Dla porządku.
Jeśli ktoś chciałby skontaktować się z Domem osobiście proszę dzwonić pod numer 091 317 65 91.
Namiary na mnie większość z Was ma. Tym, którzy nie mają a chcieliby się skontaktować proszę
pisać na mail gazetowy a ja na pewno odpiszę, podam numer telefonu, etc.
No to jak? Robimy to?:)
pozdrawiam Wszystkich!
Milseog