exman 10.12.06, 19:08 całować kobiety, nie całować, jeszcze trochę i założę worek po ziemniakach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyrgosia Re: Adwent - mam wątpliwości... 10.12.06, 19:17 Całować... i odebrać pocztę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Adwent - mam wątpliwości... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:22 Jak ci napiszę, żeś matołek to się ucieszysz, że się zdenerwowałem. Ale ja całkiem spokojnie. Matołek. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Adwent - mam wątpliwości... 10.12.06, 19:25 Brlm, brlm..Jah's not dead Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Adwent - mam wątpliwości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:30 to ty nie całujesz swojej kobiety ? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Adwent - mam wątpliwości... 10.12.06, 19:38 She's not my woman anymore Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 piosenka adwentowa dla panów 10.12.06, 20:01 Całuj mnie Kupiłem sobie dżiny, buty, czapkę i pas Opuszczam Amerykę - byłem tam pięć lat Lecz tęsknię już tak bardzo, że Nie mogę spać nie mogę jeść Marzeniem moim twarz zobaczyć twoją jest Wiozę torby z darami W aucie z alufelgami Portfel cały wypchany dolarami A ty... A ty całuj mnie - to taka piękna gra Całuj mnie - ja ci to wszystko dam Podjadę pod okienko twe - zastukam co sił Nie będę pukał długo, bo szybę bym zbił A ty mi zaraz otworzysz Jestem bogaty więc możesz Twój ojciec, co w polu orze nie będzie mnie bił Bo, dam ci torbę z darami Auto z alufelgami Portfel cały wypchany dolarami A ty... A ty całuj mnie - to taka piękna gra Całuj mnie - ja ci to wszystko dam Dam wam torby z darami Auto z alufelgami Portfel cały wypchany dolarami A ty... Całuj mnie - to taka piękna gra Całuj mnie - ja ci to wszystko dam Dam ci torby z darami Auto z alufelgami Portfel cały wypchany dolarami, a ty... A ty całuj mnie - to taka piękna gra. Całuj mnie - ja ci to wszystko dam. A ty całuj mnie - to taka piękna gra. Całuj mnie - to taka piękna gra. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: Adwent - mam wątpliwości... 10.12.06, 20:06 Pocaluj mnie w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Adwent - mam wątpliwości... 10.12.06, 20:08 Aleś się wysiliła, poproś lepiej kogoś z Pogotowia, babko :) szczerze oddany, dr Exman Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Adwent - mam wątpliwości... 10.12.06, 20:09 całuj brzydkie -dla umartwiania się Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Adwent - mam wątpliwości... 10.12.06, 20:52 Idę dalej, nekrofilia. to jest moje hobby na te nowe, czasy...Lepper nie chowaj się baranie za pomniczkiem, widzę twój krótki ogonek ! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Adwent - mam wątpliwości... 10.12.06, 20:55 ja tam kobiet nie caluje wcale i jakos zyje Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Adwent - mam wątpliwości... 10.12.06, 20:57 kiciara11 napisała: > ja tam kobiet nie caluje wcale i jakos zyje a mamę? ja zawsze jak od niej wychodzę cmokne ja w policzek;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Adwent - mam wątpliwości... 10.12.06, 21:03 kiciara11 napisała: > mama to mama;)) nie kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu50 Re: Adwent - mam wątpliwości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 09:55 pewnie matka i żona to nie kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś