Dodaj do ulubionych

Nitras rozbił służbowy samochód Łuczaka! Szczyt!

IP: *.chello.pl 12.12.06, 11:51
to jest szczyt prywaty i partyjniactwa !

służbowe auto przewodniczącego sejmiku prowadzi koleś z partii i jadą sobie na
spotkanie partyjne do Gdańska !! Szczyt buty, chamstwa i partyjniactwa!

www.radio.szczecin.pl/index.php?ids=122&idx=122&date=2006-12-12#15709
Obserwuj wątek
    • Gość: adam26 Re: Nitras rozbił służbowy samochód Łuczaka! Szcz IP: *.chello.pl 12.12.06, 11:56
      jeśli to prawda to Nitras jest skończony w tym mieście! najpierw sąd go skazuje
      za kłamstwo i oczernianie kontrkandydata w wyborach prezydenckich, teraz
      służbowe auto należące do Sejmiku Zachodniopomorskiego (do którego nie ma
      prawa!!) rozbija i na dodatek w trasie na partyją chucpę!! nawet jak za to
      zapłaci to będzie skończony!
      • Gość: wsiup Re: Nitras rozbił służbowy samochód Łuczaka! Szcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:25
        nie przesadaj! przeciez to normalna stłuczka, każdy może jezdzić samochodem
        każdego, dlaczego nie wystarczy mieć prawo jazdy - twoje komentarze sa z serii
        słoń a sprawa polska - znasz ten kawał? pozdro wsiup
        • Gość: prawnik Re: Nitras rozbił służbowy samochód Łuczaka! Szcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 11:17
          Nie każdy może jeżdzić samochodem każdego!!!Samochodami służbowumi moga jeżdzić
          jedynie upoważnione osoby, które podpisały deklarację przejęcia i
          odpowiedzialności za powierzone mienie (samochód) (w formie umowy lub
          protokołu). działanie Łuczaka i Nitrasa to przestępstwo na mieniu publicznym.
          • Gość: telemaniak Re: Nitras rozbił służbowy samochód Łuczaka! Szcz IP: 195.28.182.* 13.12.06, 18:41
            dlaczego TV Szczecin o tym milczy ?
            nie chcą zarobić na materiale do Warszawki ?
            • Gość: szczecinianin Re: Nitras rozbił służbowy samochód Łuczaka! Szcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 19:12
              Bo w telewizji się boją.
              Przecież ten Nitras to szczeniak , co on takiego dokonał .
    • Gość: lex Re: Nitras rozbił służbowy samochód Łuczaka! Szcz IP: 82.145.64.* 12.12.06, 11:56
      Nie marudz. Jest ok. Najwazniejsze, ze chlopcom sie nic nie stalo. No i ze
      policja odstapila od ukarania za niedostosowanie predkosci do warunkow na
      drodze. Tak trzymac!
    • ciass Kto to ten Nitras? 12.12.06, 11:58
      • Gość: Gosia Re: Kto to ten Nitras? IP: *.chello.pl 12.12.06, 12:04
        Na tvp3 pokazują że SEJM obraduje, to Poseł Nitras nie jest w sejmie, tylko na
        imprezki partyjne do Gdańska sobie jeździ? Coś tu chyba jest nie tak? To za co
        on kasę bierze?
        • Gość: flaszman Re: Kto to ten Nitras? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:27
          a co ty wiesz amigo - polityke wszedzie sie uprawia nie tylko w sejmie - teraz
          tam seksafery - lepiej trzymac sie z daleka i jezdzic do Gdanska:) siema
          • Gość: marek Chłopina na Flaszke zbiera. Poklikajcie mu troche. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 23:51
            Niech ma coś z tej polityki.
      • Gość: Marek Re: Kto to ten Nitras? IP: *.chello.pl 12.12.06, 12:08
        To ten od dziecka tej pani co ze wszystkimi Posłami sypia ..... ?
    • Gość: Zaloguj sie Ładnie zaczynają, ciekawe, jak skończą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:17
      Co by nie mówić o Meyerze z Osowskim, takich numerów nie odstawiali.
      • Gość: wyborca PO Re: Ładnie zaczynają, ciekawe, jak skończą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:24
        żenada !!!
      • Gość: tok Re: Ładnie zaczynają, ciekawe, jak skończą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:28
        takich nie a inne tak
    • Gość: markopolo Re: Nitras rozbił służbowy samochód Łuczaka! Szcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:24
      zastanawia mnie fakt,że nie otrzymał mandatu, to ewidentne naruszenie zasad
      ruchu drogowego, kazdy kto spowoduje wypadek stwarza zagrożenie ...nie wiem
      jakie były okoliczności, no ale nasza policja pewnie była obiektywna...
      • travis_bickle Po to zostaje sie poslem! 12.12.06, 12:26
        Gość portalu: markopolo napisał(a):

> zastanawia mnie fakt,że nie otrzymał mandatu, to ewidentne naruszenie zasad
        > ruchu drogowego, kazdy kto spowoduje wypadek stwarza zagrożenie ...nie wiem
        > jakie były okoliczności, no ale nasza policja pewnie była obiektywna...

No przecież po to zostaje się posłem, żeby krawężniki mogły ci życzyć szerokiej drogi, człowieku :)
        • Gość: lex Re: Po to zostaje sie poslem! IP: 82.145.64.* 12.12.06, 12:57
          > No przecież po to zostaje się posłem, żeby krawężniki mogły ci życzyć szerokiej
          > drogi, człowieku :)
          A sluzby drogowe mogly naprawiac rozpieprzone przez ciebie barierki. Po prostu
          miodzio. A chlopcy dopiero zaczynaja sie rozkrecac.
          Poczekajmy na nowego marszalka. W nim tkwi jeszcze mlodsza werwa i mniejsza
          wyobraznia. W Pomeranii byl pocieszny glownie dla Niemcow, ale niebawem ubawi
          nas wszystkich.
      • kakq Re: Nitras rozbił służbowy samochód Łuczaka! Szcz 12.12.06, 12:29
        przepraszam a przewodniczacy dr Łuczak miał sam prowadzic pojaz kiedy nie
        posiada prawa jazdy ?
        poprosił kolegę posła Nitrasa który spełnia wszystkie wymagania na kierowce qw
        urzedzie marszałkowskim:)
        www.bip.um-zachodniopomorskie.pl/index.php?wiad=1644
      • Gość: mk Re: Nitras rozbił służbowy samochód Łuczaka! Szcz IP: 195.117.158.* 12.12.06, 15:54
        Gość portalu: markopolo napisał(a):

> zastanawia mnie fakt,że nie otrzymał mandatu

Nie otrzymał mandatu, bo już ma mandat - poselski.
      • Gość: ol Re: Nitras rozbił służbowy samochód Łuczaka! Szcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:29
        a jak byl rozlany olej albo nawiezchnia slizka przy prawidlowej predkosci tez
        kiedys tak mnie zakrecilo powaga - uwierz przyjacielu nie wszyscy swieci co
        baluja w niebie:)
    • Gość: andreas to na pewno była próba zamachu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:30
      Nie wolno tego odpuscic!
      To na pewno była próba zamachu na posłów PO!

Wydaje mi się, ze konsekwencje zostana wyciagniete
      wobec posłow innych partii przy najblizszej okazji...
      • Gość: janka Re: to na pewno była próba zamachu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:36
        hahahahaa witamy w regionie
        Platformy! przez lata psy wieszali na czerwone województwo a teraz robia to
        samo, nowa jakość;) a wyborcy PO dalej naiwni...czekają na poprawę
      • Gość: Antoni PO przegina, po prostu przegina IP: *.chello.pl 12.12.06, 12:36
        PO przegina, po prostu przegina, oni są gorsi od SLD, ciekawe kto płacił za
        benzynę do Gdańska - podróż partyjna, a nie służbowa !!! mam dość PO - najpierw
        Jarucka, teraz ta babka co daje d..py wszystkim i wszędzie zamieszana jest PO !!!
        • Gość: głosowałem na PO ! Re: PO przegina, po prostu przegina IP: *.chello.pl 12.12.06, 12:40
          żygać się chce jak czytam o rzeczach, które robi ten kretyn Poseł Sławomir, to
          jest po prostu żałosne ! Kłamie i kłamie, a teraz łamie przepisy, bierze auto
          urzędu marszałkowskiego i na partyjne spotkanie jedźi a do tego nie widzi
          problemu że rozbił nie swoje auto !
          • Gość: FreeK Re: PO przegina, po prostu przegina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:34
            nie przesadzaj PO to tysiace, dziesiatki tysiecy glosow ktore oddalismy my
            wszyscy PO to nie posel Nitras, nie posel Rokita czy Tusk - to my wszyscu - ruch
            obywatelski - za ktorym stoimy my - moze jutro bedzie sie nazywac inaczej ale
            nie mozna rownac poczynan pana Nitrasa z PO bo PO to my a pan Nitras niech
            odpowiada za siebie - moze wkrotce juz nie bedzie szefem tej partii za to co
            wyprawia.

Freedom is your Power!
    • Gość: andreas a co sie stało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:44
      a co sie stało z dziewczynami, które jechały z nimi?
      Słyszałem, ze niezłe laski były!
      • nieslubne_dziecko_romana Re: a co sie stało 12.12.06, 13:04
        Sami świadkowie wypadku się odeżwali. Jechaliście wszyscy w bagażniku?:-)) I
        nawet policja w to zamieszana... Co jeszcze?
    • Gość: łoł nikt nie powiedział sławkowi,że w omedze jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:55
      tylny napęd? taka maszyna wymaga przyzwyczajenia i umiejetnosci prowadzenia
      tylnonapedówek...
      • Gość: andreas Re: nikt nie powiedział sławkowi,że w omedze jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:58
        szczególnej uwagi przy predkosciach powyzej 150!
        Nie powiedzieli?
    • andreas.007 dlaczego nie podwieźli panów radiowozem? 12.12.06, 13:06
      to jakies niedociagniecie chyba komendanta!
      Jest w zwyczaju przeciez, ze radiowóz podwozi VIPów!
      Nie wolno narażać na szkody na zdrowiu naszych posłów,
      tym bardziej, ze jechali na zebranie samorzadowców partii,
      która chce w Polsce rzadzic!

To mam nadzieje juz sie nie powtórzy!

Wystarczył jeden telefon i Hallo policja do Gdańska!
      • Gość: ghyycile to tych g Re: dlaczego nie podwieźli panów radiowozem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 13:10
        skandal...
        zoaczymy jak sie zachowa góra Po i reszta...
        • Gość: tomek Nitras sam pojechał sejmikowym autem bez Łuczaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 13:23
          a kiedy to dokładnie było, bo coś mi tu nie pasuje.

Łuczak był wczoraj na imprezie - Biskupowi dawali jakiś order - widziałem w
          kronice o 18.00.

Siedział w pierwszy rzędzie obok wicewojewody Sychowskiego przecież.

To jak w ciągu jednego dnia i Szczecin i Gdańsk? coś tu śmierdzi.
          moim zdaniem Nitras sam pojechał służbowym autem Łuczaka, w końcu benzyna
          darmowa ! a Łuczak w nocy jak policja przyjechała dojechał tam !
          • travis_bickle Re: Nitras sam pojechał sejmikowym autem bez Łucz 12.12.06, 13:25
            Gość portalu: tomek napisał(a):

> a kiedy to dokładnie było, bo coś mi tu nie pasuje.
            > Łuczak był wczoraj na imprezie - Biskupowi dawali jakiś order - widziałem w
            > kronice o 18.00.
            > Siedział w pierwszy rzędzie obok wicewojewody Sychowskiego przecież.
            > To jak w ciągu jednego dnia i Szczecin i Gdańsk? coś tu śmierdzi.
            > moim zdaniem Nitras sam pojechał służbowym autem Łuczaka, w końcu benzyna
            > darmowa ! a Łuczak w nocy jak policja przyjechała dojechał tam !

Czytać nie umiesz? To było w poniedziałek o 4 nad ranem. Potem mógł być na tej imprezce, którą pokazywano w Kronice.
            • Gość: kolo Re: Nitras sam pojechał sejmikowym autem bez Łucz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 13:33
              Nitras pewnie jak zwykle kłamie, już raz go sąd skazał za kłamstwo, ciekawe czy
              ktoś jeszcze z nimi jechał, może jakieś dziewczynki... z tego co słyszałem to
              Łuczak niezły gracz jest, zabawić się lubi, tym bardziej teraz... szmule lubią
              gości u władzy! Nitras mów co robiliście podczas jazdy!
            • Gość: andreas a może jednak pojechali radiowozem!?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 13:35
              moze o 4 wypadek, przyjechał radiowóz,
              szybko ich zawieźli do Gadańska,
              potem wrócili na 18 do Szczecina radiowozem...
              Dobrze, ze nic sie nie stało!

Szkoda by było policjantów.....
              • nieslubne_dziecko_romana Re: a może jednak pojechali radiowozem!?? 12.12.06, 13:37
                Nie , policjanci obkręcili go trzy razy i wmówili mu, że jest w Gdańsku...
                • Gość: andreas Re: a może jednak pojechali radiowozem!?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 13:39
                  policja nie kłamie!
                  Kłamia tylko posłowie, to udowodnione!
          • nieslubne_dziecko_romana To jest chore:-) 12.12.06, 13:32
            Mam niezły ubaw jak czytam te wasze posty. Śledztwo prowadzicie w szybkim
            tempie. Wnioski zdecydowanie logiczne. Zakładam, że wszystkie okoliczności
            wypadku zostaną wyjaśnione na forum do godz. 14.23:-) Przewiduję, że do 15.20
            zapadnie wyrok a policjanci zwolnieni...Dla ułatwienia dodam, że Nitras nie
            jechał faktycznie sam, ale... nie prowadził samochodu.. Ha i co teraz?
            • Gość: andreas Re: To jest chore:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 13:37
              dał poprowadzic której z dziewczynek????
            • Gość: gość Kto za to zapłac i?!?!?!?!? Kto za to zapłac i?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 13:38
              Pan Poseł Nitras jest najuczciwszym Posłem we wszechświecie, tylko czasem zdaży
              mu się że bez chwili zastanowienia kłamie! ciekawe kto płacił za benzynę do
              Gdańska, w obie strony to 800 km, benzyna to koszt ok. 300 PLN lekko licząc,
              dochodzi amortyzacja auta, utrata wartości bo teraz powypadkowe jest, KTO
              ZAPłACI ZA TO?
              • buhaj_z_rogiem Re: Kto za to zapłac i?!?!?!?!? Kto za to zapłac 12.12.06, 13:39
                Pan płaci, pani płaci, społeczeństwo płaci... ;)
                • Gość: andreas Re: Kto za to zapłac i?!?!?!?!? Kto za to zapłac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 13:57
                  podobno jednak nikt nie płaci,
                  bo biora z podatków!
                  A wiadomo, ze pieniadze z podatków to niczyje i mozna brać....
              • nieslubne_dziecko_romana Re: Kto za to zapłac i?!?!?!?!? Kto za to zapłac 12.12.06, 13:42
                Gość portalu: gość napisał(a):

> Pan Poseł Nitras jest najuczciwszym Posłem we wszechświecie, tylko czasem
                zdaży
                > mu się że bez chwili zastanowienia kłamie! ciekawe kto płacił za benzynę do
                > Gdańska, w obie strony to 800 km, benzyna to koszt ok. 300 PLN lekko licząc,
                > dochodzi amortyzacja auta, utrata wartości bo teraz powypadkowe jest, KTO
                > ZAPłACI ZA TO?

A klimatyczne? Czy w Gdańsku płaci się klimatyczne? Nie powinniśmy tego
                doliczyć?
                • Gość: andreas Re: Kto za to zapłac i?!?!?!?!? Kto za to zapłac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 13:55
                  ja słyszałem, ze te klimatyczne to sobie posłowie doliczaja,
                  jak gdzie jada....
                  Widze masz pewne wiadomosci!

...i jeszcze rozłąkowe i szkodliwe, bo pic muszą!

Nawet rachunków nie musza dostarczac, bo wierza im na słowo!
            • Gość: andreas Re: To jest chore:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:03
              nieslubne_dziecko_romana napisał:

...Dla ułatwienia dodam, że Nitras nie
              > jechał faktycznie sam, ale... nie prowadził samochodu.. Ha i co teraz?
              ===================================

No auto słuzbowe chyba powinna prowadzic okreslona osoba...
              bo ubezpieczalnia moze nie zwrócic szmalu!
              Ale moge sie mylić... bo to posłowie ustalaja obowiązujące prawo!
    • praszczur1 Wybaczam Nitrasowi i gratuluję 12.12.06, 14:06
      Mianowicie dziś przed południem w Radio Tokfm w audycji Full Kontakt z udziałem
      polityków młodszej degeneracji/Nitras,Zawisza,Tober,Pawłowiec/,Nitras rozjechał
      dewota i idiotę Zawiszę jak Mike Tyson Gołotę.Tak mnie tym uradował,że
      odpuszczam mu wszysto co uczynił i ma jeszcze górkę.Panie Sławku stoimy za Panem
      jak chiński mur.
      • Gość: andreas Re: Wybaczam Nitrasowi i gratuluję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:10
        podstaw panu posłowi swoje auto ....
        no musi czyms jeździć!
      • Gość: ech ... Re: Wybaczam Nitrasowi i gratuluję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:10
        Nie zmieniaj tematu kolego.
      • Gość: Zaloguj sie Re: Wybaczam Nitrasowi i gratuluję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:10
        niech przeprosi za rozbicie auta, niech przeprosi za wykorzystywanie go
        niezgodnie z przeznaczeniem, odda kasę za benzynę, za naprawę i niech spada na
        drzewo!
        • nieslubne_dziecko_romana Re: Wybaczam Nitrasowi i gratuluję 12.12.06, 14:49
          Może jeszcze z kwiatami do Ciebie przyjść powinien?
    • Gość: andreas a moze pan kierowca zarzekła na swoje słowo,że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:15
      a moze pan kierowca przyrzekł na swoje słowo, że to nie on prowadził
      tylko kobieta Teresa L. ale uciekła...!
      • Gość: BARTEK31 Re: a moze pan kierowca zarzekła na swoje słowo,ż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:23
        przeciez S. Nitras ma Forda Mondeo, swoim nie łaska jeździć, szkoda na wahę?
        szkoda na opony? tak się kończy partyjniactwo i prywatna wg. szczecińskiej PO !
        • Gość: andreas Re: a moze pan kierowca zarzekła na swoje słowo,ż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:26
          nie narzekaj przeciez duzo tego paliwa nie zuzyli...
          ot do Trasy Zamkowej...
          • Gość: BARTEK31 Re: a moze pan kierowca zarzekła na swoje słowo,ż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:59
            do Gdańska i spowrotem to ponad 800 kilometrów jest, swoją jak to możliwe skoro
            Łuczak był o 16 na uroczystościach (też w kronice go widzaiłem) a do Gdańska się
            jedzie 4,5 godziny, czyli w 2 strony 9 godzin... coś tu śmierdzi, może Nitras
            sam jechał, a łuczaka ściągnął jak policja dotarła na miejsce wypadku!
            • Gość: andreas Re: a moze pan kierowca zarzekła na swoje słowo,ż IP: 217.116.110.* 12.12.06, 15:40
              o kurna ja myslałem, ze jechał do...
              no do Gdańska jest 350 km.
    • the.bill1 Czemu o tym Wyborcza nie napisała??? 12.12.06, 15:10
      Byłaby zbyt obiektywna jak na jej standardy???
      Kolejny dowód obłudy Wybirczej....
      • levy Bo sprawa wyszła na jaw dzisiaj. 12.12.06, 15:35
        Więc jeśli będzie w GW to jutro - sprawdź wieczorem w sieci, wtedy są już
        niektóre artykuły z następnego dnia.
        • Gość: Autor Re: Bo sprawa wyszła na jaw dzisiaj. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:45
          Policja mówi że jedna osoba była w aucie i nie było ŁUCZAKA, oj mały lokalny
          skandalilk, prywata się szerzy... nieładnie Sławek nieładnie!
          • Gość: a pewnie PO wezwie prokuraturę do zbadania sprawy IP: *.bazapartner.pl 12.12.06, 16:22
            i jak najszybszego postawienia zarzutów bezprawnego korzystania oraz
            zniszczenia mienia komunalnego znacznej wartości,złamania przepisów kodeksu
            drogowego itd.
    • Gość: nikt 2 proste pytania - 2 trudne odpowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:54
      1. Czy pan Łuczak jechał tym samochodem w trakcie wypadku?
      2. Czy pan Nitras został wylegitymowany - czy miał prawo jazdy?
      • Gość: wyjaśniam prawdę ! Re: 2 proste pytania - 2 trudne odpowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 16:03
        o której w poniedziałek mieli to spotkanie w Gdańsku?
        skoro Łuczak do 16-17 był na uroczystościach (mozna we wczorajszej kronice zobaczyć)
        jeśli byłoby to prawdą że obaj jechali, to znaczy, że wyjechali najwcześniej o
        17 - w Gdańsku najwcześniej byliby o 21.00 i o 24 musieliby wracać żeby na o 4
        nad ranem być spowrotem w Szczecinie... bez sensu... po co mieliby na 3 godziny
        jechać do Gdańska...? moim zdaniem Nitras sam jechał! a po Łuczaka zadzwonił jak
        policja przyjechała na miejsce wypadku, żeby mieć podkładkę pod to że wziął
        bezprawnie auto urzędu marszałkowskiego!
        • Gość: wyjaśniam prawdę ! Re: 2 proste pytania - 2 trudne odpowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 16:06
          Łuczak tam był bo pokazali go w Kronice!

miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,3785720.html
          do 17 tam był, więc nie mógł ok. 4 nad ranem wracać z Gdańska!

Nitras pewnie wziął jego auto i sam był przez cały dzień w Gdańsku!
          • levy Re: 2 proste pytania - 2 trudne odpowiedzi 12.12.06, 16:15
            Ale ta uroczystość z udziałem biskupa była w poniedziałek PO POŁUDNIU!
            A z Gdańska mieli wracać w poniedziałek RANO! Więc nic dziwnego tu nie ma.

Ale dziwniejsze jest to:
            "Rzecznik policji Artur Marciniak mówi tymczasem, że w aucie była jedna osoba.
            Łuczak mówi tymczasem, że też tam był."
            www.radio.szczecin.pl/index.php?ids=122&idx=122&date=2006-12-12#15717
        • Gość: mk Re: 2 proste pytania - 2 trudne odpowiedzi IP: 195.117.158.* 12.12.06, 16:08
          Bardzo logiczne wytłumaczenie. Zdaje się, że pan poseł N. jest tak samo wiarygodny jak pani Aneta K.
    • Gość: kit Nitras juz raz zlapany na klamstwie IP: *.r.univ.szczecin.pl 12.12.06, 16:10
      przeciez pan posel nie ma prawa jazdy - za punkty mu juz odebrali, wiec jak mogl
      prowadzic? dziekuje PO za takich poslow i radnych jak tych dwoch....
      • Gość: nikt Nitras nie ma prawa jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 16:21
        • Gość: Wyborca Re: Nitras nie ma prawa jazdy? IP: *.chello.pl 13.12.06, 09:08
          Sławuś to DNO!!!! I tacy ludzi mają tworzyć prawo dla kogo? I to jest nowa
          PRL, TKM dziala
      • Gość: babe Re: Nitras juz raz zlapany na klamstwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 16:22

To jest zwykłe partyjniactwo i niszczenie samorządności, wykorzystywanie
        samorządowych samochodów do załatwiania własnych partyjnych spraw!
    • Gość: nikt Ktoś tu kłamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 16:26
      Rzecznik policji Artur Marciniak mówi tymczasem, że w aucie była jedna osoba. Łuczak mówi tymczasem, że też tam był.
      • Gość: andrzej06 Re: Ktoś tu kłamie IP: *.chello.pl 12.12.06, 17:44
        Szczecińska PO zawsze była zakłamana.
        wyszła cała prawda, to co tam Nitras wyprawia to woła o pomstę do nieba!
        jakoś nie słychać żeby w PISie Brudziński wycinał Dobrzyńskiego i na odwrót, a w
        PO się ciągle tną, wycinają, i tak wkółko! to nie jest normalne! tam każdy jest
        "od kogoś" - czyli od Sławka, od "Grubego" (Zaremby) albo od kogoś tam jeszcze!
        w innych miastach jest pewnie innaczej, wierze w to, ale szczecińska PO to jest
        horror!
        • Gość: maturzysta Re: Ktoś tu kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:17
          To partia władzy mająca wiel wspólnego co do tzw pragmatykli a nie polityki ,
          do PZPR/SLD
          • swantevit sw 12.12.06, 19:20
            To w kraju malwy i konwalii mozna miec samochod sluzbowy nie majac prawa jazdy?
            • Gość: andreas moze ma kierowce... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 23:52
              moze ma kierowce... mam nadzieje, bo chyba nie jexdzi bez prawa jazdy...
            • Gość: lex Re: sw IP: 82.145.64.* 13.12.06, 16:05
              Tego nie wiemy, ale na pewno jest to mozliwe w krolestwie magnolii i
              kasztanowca. Umarl krol, niech zyje krol.
    • Gość: Roth gdyby tak kiedyś Piechota jechał autem od Meyera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 18:47
      To dopiero byłaby afera i naduzycie wałdzy a tak to tylko drobne poświęcenie
      Nitrasa dla budowy samorządności w Polsce i naszych małych ojczyzn :)))
      • rysiek_ochucki Re: gdyby tak kiedyś Piechota jechał autem od Mey 12.12.06, 19:12
        Przypomnijmy Panu posłowi, jak to było? "STOP- Przywilejom władzy", "STOP-
        korupcji"? Już w kampanii głupoty Pan gadał, przypomnę że budynek który pan
        nazwał ZUS-em, należy do jednego z banków, a ZUS wynajmuję dwa piętra!

--------------------------------------------------------------------------------
        "Tylko na tym znasz się biegle
        Wbijać szpilki głodne wilki
        Chcące pożreć Ochuckiego
        Weź odpie.. się od niego
        A nie będzie boju tego...
        Odpie.. się od niego, nie będzie boju tego.."
        • rysiek_ochucki Re: gdyby tak kiedyś Piechota jechał autem od Mey 12.12.06, 19:22
          W następnej kampanii proponuje wykorzystać hasło firmy zaprzyjaźnionej z
          Donaldem ;) "STOP- wariatom drogowym" może się zgodzą!

--------------------------------------------------------------------------------
          "Tylko na tym znasz się biegle
          Wbijać szpilki głodne wilki
          Chcące pożreć Ochuckiego
          Weź odpie.. się od niego
          A nie będzie boju tego...
          Odpie.. się od niego, nie będzie boju tego.."
          • Gość: ghyycile to tych g Re: gdyby tak kiedyś Piechota jechał autem od Mey IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 22:52
            "STOP- wariatom drogowym" może się zgodzą!
          • Gość: cv Re: gdyby tak kiedyś Piechota jechał autem od Mey IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 16:47
            przesada! jak tak można! mam tego dość!
      • andreas.007 Re: gdyby tak kiedyś Piechota jechał autem od Mey 12.12.06, 19:12
        pan piechota leciałby samolotem!
        • Gość: :) Re: gdyby tak kiedyś Piechota jechał autem od Mey IP: 195.28.182.* 12.12.06, 19:14
          andreas.007 napisał:

> pan piechota leciałby samolotem!

jasne, kierowanym (pilotowanym)przez Kęsika :))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Tfu ! Gazeta zawsze tak szybka a tym razem nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:50
      żadnej publikacji na godzinę 20.00 czyli 16 godzin od wypadku i 10 godzin od
      pierwszej wzmianki na tym forum. Cos ta Gazeta straciła wigor. Gdyby tak (ktoś)
      rozbiła takie auto to zapewne publikacja jak i dyskusja byłby przyszpilone.
      Wątławej etyki w postępowaniu jest Gazeta jak widać
    • Gość: Roth Re: Nitras rozbił służbowy samochód Łuczaka! Szcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 22:29
      Po rządach Platformy ze łzą w oku wspomniane będą "czyste" w stosunku do
      Platformy czasy Zygmunta Meyera i SLD. Jak tak dalej chłopaki z PO porządzą to
      mogą być wybory na wiosne jak chce Tusk.
      • Gość: eseldowiec prawko IP: *.univ.szczecin.pl 12.12.06, 22:47
        Slyszalem, ze NITRASOWI zabrali prawko za punkty?kto moze to potwierdzic i
        musial prawko zdawac z WODR w Szczecinie? Czy jezdzi nieprzepisowo?
        • Gość: walerian doktorat M. Łuczaka IP: *.szczecin.mm.pl 12.12.06, 23:33
          Warto się zastanowić także zastanowić, czy przewodinczący Michał Łuczak sam
          napisał doktorat, czy ktoś "życzliwy" mu pomógł. Zgadnijcie kto takowy?
          Rozpisuję konkurs.
          • Gość: ma Re: doktorat M. Łuczaka IP: *.chello.pl 12.12.06, 23:35
          • Gość: marian paździoch Re: doktorat M. Łuczaka IP: *.chello.pl 12.12.06, 23:36
            Gość portalu: walerian napisał(a):

> Warto się zastanowić także zastanowić, czy przewodinczący Michał Łuczak sam
            > napisał doktorat, czy ktoś "życzliwy" mu pomógł. Zgadnijcie kto takowy?
            > Rozpisuję konkurs.

Zgadnę - Nitras? Najpierw pisze mu doktorat, potem prowadzi samochód, a w końcu
            go wyprowadzi i wysadzi... w klopie...
            • Gość: nikodem Re: doktorat M. Łuczaka IP: *.szczecin.mm.pl 12.12.06, 23:44
              odpowiedź nie trafiona, zgadujcie dalej, raczej wśród uczonych trzeba szukać
              • Gość: dyzma Re: doktorat M. Łuczaka IP: *.chello.pl 13.12.06, 00:16
                Gość portalu: nikodem napisał(a):

> odpowiedź nie trafiona, zgadujcie dalej, raczej wśród uczonych trzeba szukać

Kazimierz K.? Janusz M.? Wiesław B.?
                • albert_c To gowno szybko zaczyna smierdziec 13.12.06, 00:41
                  rzecz jasna mowa tu o szczecisnkiej PO pod wodza Nitrasa!

Szczerze im zycze wiecej rozbitych samochodow, wiecej prywaty za nasze
                  pieniadze, wiecej utajniania obrad komisji Rady Miasta, wiecej debilnych tekstow
                  Krzystka ze miasto to firma.

moze wtedy przejrza na oczy ci ktorzy oddali glos na morde z bilboardu!
                • Gość: szukajacy prawdy Re: doktorat M. Łuczaka IP: *.szczecin.mm.pl 13.12.06, 12:04
                  Odnośnie doktoratu przewodniczacego M.B to ja bym stawiał na "pomoc" prof. W. B
                  z pewnej Alma Mater
    • Gość: Alas 2 pchły mendy doktor bez prawa jazdy i wsza Nitras IP: 217.153.73.* 13.12.06, 06:50
      ..owa....dziady...posłów nie stać lumpów na swoje auto....prawda "łże-elity"
      • Gość: Andzia Re: 2 pchły mendy doktor bez prawa jazdy i wsza N IP: *.chello.pl 13.12.06, 09:57
        ZDJęCIE SKASOWANEGO AUTA:

www.radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2006-12-12_1165952792.jpg
        • Gość: tomek Re: 2 pchły mendy doktor bez prawa jazdy i wsza N IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 13:45
          nieźle się chłopaki x PO zabawiają... przesada!
          • Gość: An Re: 2 pchły mendy doktor bez prawa jazdy i wsza N IP: *.chello.pl 13.12.06, 18:37
            kiedy to się skończy?? kiedy pogonicie tego jeb.nięt.go NITRASA ??
    • Gość: tomek Re: Nitras rozbił służbowy samochód Łuczaka! Szcz IP: *.chello.pl 14.12.06, 09:58
      przecież to sie miesci w standatdach PO
      • Gość: leon Re: Nitras rozbił służbowy samochód Łuczaka! Szcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 13:15
        gó..zjady
    • Gość: ktos Re: Nitras rozbił służbowy samochód Łuczaka! Szcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:45
      Dlaczego nie ma sprostowania?!!!
      Przeczytaj komentowany artykuł »
      Autor: Gość: Joanna Grajter IP: *.miasto.gdynia.pl
      Data: 14.12.06, 11:28 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

Wczoraj jako rzecznik prezydenta Gdyni zażądałam sprostowania sformułowania
      zawartego w dyskutowanym na ogólnopolskim forum artykule (bo opublikowanym na
      I stronie portalu gw), jakoby w gdańskiej restauracji, w której raczyli sie
      bohaterowie tekstu, przebywał prezydent Gdyni.
      Nie było go tam! Nie jest on także, wbrew temu co napisał autor - członkiem
      Platformy Obywatleskiej. Prezydent Gdyni po prostu nie nalezy do jakiejkolwiek
      partii.O czym pól Polski wie, bo podobnie jak prezydent Wrocławia rekordowo
      wygrał ostatnie wybory, własnie jako bezpartyjny. I pisało o tym wiele gazet, w
      tym takze Gazeta Wyborcza...
      Niestety, mimo rozmowy telefonicznej z autorem, zakończonej deklaracją, że
      sprostuje , mimo wysłanego emaila do red. naczelnego w Szczecinie (a takze
      faxem i poczta tradycyjną) - by gazeta wyprostowała oczywista nieprawde - nadal
      mozna przeczytać, że prezydent Gdyni rzekomo był w Gdańsku tej niedzieli , no i
      że jest członkiem PO. Sprostowania istotnej jednak pomyłki, bo kontekst sprawy
      jest zdecydowanie negatywny, ciagle nie ma!!!
      Czy to takie trudne - napisac prawde?....

• Gość: Jarek Nitras kłamie w aucie nie było Łuczaka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 10:13
      JECHAŁ SAM!!! Prawda wyjdzie na jaw!!!
      • xyz-xyz Re: Nitras kłamie w aucie nie było Łuczaka!!! 20.12.06, 10:30
        Dlaczego prokuratura nie wszyna śledztwa w sprawie przekroczenia uprawnień w
        celu osiągnięcia korzyści majątkowych przez Łuczaka?
        • stefan.skellen Re: Nitras kłamie w aucie nie było Łuczaka!!! 20.12.06, 10:51
          Wszystkie wyjazdy drogówki są filmowane przy pomocy kamery zainstalowanej w
          radiowozie. Ciekawe, czy nagranie z tej interwencji zniknęło, czy wylądowalo w
          jakiejś szafie :)
    • alicja.barbara Re: Nitras rozbił służbowy samochód Łuczaka! Szcz 21.12.06, 10:23
      a jaka przyczyna rozbicia samochodu ?
    • rafalfelusiak1 Re: Nitras rozbił służbowy samochód Łuczaka! Szcz 25.12.06, 17:07
      troche chyba przesadzacie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka