Dodaj do ulubionych

Global Connect

IP: *.chello.pl 13.12.06, 14:11
Hej, czy ktoś z was korzystał z usług tego dostawcy Internetu? Obecnie mam
Chello ale dostałem wczoraj ulotkę że Global Conenct jest już u mnie dostępne
i zastanawiam się nad zmianą dostawcu netu. Napiszcie jak wam się z nimi
układa. Pozdrawiam i dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: quest Re: Global Connect IP: *.globalconnect.pl 13.12.06, 14:31
      Polecam!!! Super usługa i super dostawca
      internetu, żadnych wpadek.
      • Gość: szisza Re: Global Connect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 14:40
        A JA NIE POLECAM.
        Banda bufonów. Obsluga Klienta MA-SA-KRA.
        • Gość: AlBo Re: Global Connect IP: *.globalconnect.pl 13.12.06, 15:14
          Mieszkam na os. Bandurskiego i polecam. Jets o wiele lepszy od innych
          operatorów. A każdy ma jakieś wady.
          • Gość: klient Polecam ALE!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.12.06, 17:00
            Polecam firmę bo mają dobry sygnał itd..., ale UWAGA przy podpisaniu pobierana
            jest kaucja w wysokości jednomiesięcznej opłaty i jest to dość oczywiste
            zachowanie, gdyby nie to że na początku firma nie informuje o tym że należy
            zachować dowód wpłaty bo inaczej nie zostanie owa kaucja zwrócona - łatwo się
            domyśleć że wielu ludzi nie trzyma takich świstów... a niestety jest on
            niezbędny. Najdziwniejsze jest to że nie ma możliwośći aktywacji usługi bez
            owej kaucji, a firma się tłumaczy że kwitek jest niezbędny że trzeba okazać
            kwitek bo dane mogą uledz utracie i inne bzdury
    • Gość: internautka Re: Global Connect IP: *.globalconnect.pl 13.12.06, 17:33
      Mieszkam na Pomorzanach, z usług firmy jestem zadowolona. W zeszłym roku były
      okresowe problemy z prędkością przesyłu, ale wymieniono jakiś podzespół i
      wszystko jest OK.
      • Gość: Wiśniowy Nie polecam!!! Ta firma to pomyłka! IP: 62.69.192.* 13.12.06, 17:50
        Korzystam z ich usług od 2 lat w rejonie Szczecina gdzie brak innych operatorów.
        Przerwy w dostępie do sieci wynoszą nawet 2 dni. Brak internetu jest
        codziennością. Ciągłe awarie, usterki, pseudomodernizacje: amatorstwo! Obsługa
        klienta to skandal. Mimo że firma orientuje się kiedy jest awaria to nigdy nie
        odliczą Ci z abonamentu. Ich oferta dotycząca szybkości transferu celowo
        wprowadza ludzi w błąd. Jak tylko pojawi się inny dostawca w moim terenie
        natychmaist rezygnuję. STANOWCZO WSZYSTKIM ODRADZAM!!!

GlobalConnect jest świadoma, że niską jakością usług przegrywa walkę rynkową z
        dużymi firmami, dlatego ostatkiem sił próbuje naciągać jak najwięcej ludzi.
        Jeżeli zanjdzie naiwnych to może jeszcze się trochę utrzyma, ale i tak planują
        się sprzedać operatorowi ogólnopolskiemu. Właścicele chcą nieźle zarobić bo
        wartośc spółki zależy od ilości klientów. Nie dajcie się nadziać chłoptasiom w
        zakrótkich spodenkach.
        • Gość: Andzia Re: Nie polecam!!! Ta firma to pomyłka! IP: *.devs.futuro.pl 13.12.06, 18:59
          Dokładnie !!! Nic dodać niec ująć, Wiśniowy...
          Poza tym próbowałam się dowiedzieć czegoś więcej o tej firmie, to dochodziły
          słuchy, że firma nie płaci dostawcom. Lepiej w to
          szambo nie wchodzić.
          • Gość: ddd Ja również nie polecam IP: 85.195.119.* 14.12.06, 07:58
            Ciągle są problemy z internetem, obsługa klienta to porażka na całej linii. Z
            niecierpliwością czekam, aż ktoś inny u mnie w okolicy zapropnuje internet. Bez
            mrugnięcia i z przyjemnością zamienię ten syf na coś innego.
    • Gość: ewa Re: Global Connect IP: *.xtra.pl 13.12.06, 20:22
      Radzę odróżnić opinie osób korzystających z usług firmy od opinii konkurencji
      • Gość: doewy Re: Global Connect IP: *.devs.futuro.pl 13.12.06, 20:52
        Rozumiem, że chwalą klienci, a ganić może jedynie konkurencja? śmieszna jesteś.
        • Gość: Kasia_pelasia Re: Global Connect IP: *.chello.pl 13.12.06, 22:02
          CO cwilę reklamują sie w radiu że są jedną z największych sieci w Szczecinie,
          no i te promocje, muszę przyznać ze na prawdę atrakcyjne. A jak jest z limitami
          ktoś się orientuje?
          • wedrowiec2 Re: Global Connect 13.12.06, 22:10
            Mam usługę fast eM+, bez limitów dostawy.
          • Gość: mieszko Re: Global Connect IP: 62.69.202.* 15.12.06, 21:33
            Zadnych limitów nawet w najtanszej wersji (39 zł). Ogólnie Ok. Przez 3 miesiace
            jak mam nie bylo u mnie awarii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka