krzymcio 14.12.06, 08:24 Czy ktoś może korzysta z jakieś sauny w Szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: SAUNA 14.12.06, 08:29 Pewnie ładnych parę tysięcy ludzi korzysta, codziennie...ja też dzisiaj będę (mam nadzieję) ale doprecyzuj cel tego pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
krzymcio Re: SAUNA 14.12.06, 08:34 Chodzi mi o to, które sauny polecacie (tzn. gdzie jest czysto itd),czy należy wcześniej rezerwować,czy można przyjść "od razu", czy są to duże pomieszczenia itp., jak w ogóle to wszystko wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: SAUNA 14.12.06, 16:15 właściwie we wszystkich finess clubach są sauny i nie potrzebna jest rezerwacja,no chyba ,że chcesz być w niej sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: SAUNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 16:28 wiem jeszcze o saunie w jednej agencji towarzyskiej... mozna sobie zamówic towarzystwo!!! Sa co najmniej, no w Polsce popularne dwa rodzaje sauny! Sucha i parowa... Poszukaj w necie! Sucha, ma wysoka temperature zdaje sie (nie wiem) ale do 90 stopni. Parowa, nizsza, ze zrozumiałych wzgledów chyba do 50... Dobrze jest uzyc olejka eterycznego, ale to w ogólnodostepnych wymaga zgody współsaunowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas polecam Hotel Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 16:29 polecam Hotel Park ma SPA! Ale tam tanio nie wyjdzie, za to czysto i ładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: polecam Hotel Park IP: *.bazapartner.pl 14.12.06, 17:01 A kazdy tam moze wchodzic? Nie ma napisu w rodzaju dziennikarzy GW i pederastow nie wpuszczamy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: polecam Hotel Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 17:03 a co Ciebie nie wpuscili? Powinienes złozyc zażalenie... mnie wpuszczaja! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: polecam Hotel Park 14.12.06, 19:43 Choroba, dzisiaj nie saunowałem ale jutro, mus, na bank !!! a przed sauną - 45 minut siłowni (raz dwa raz dwa hu hu ha) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: polecam Hotel Park 14.12.06, 19:46 a jeszcze tak, to marzenie... Siłownia, lekka suna, potem masaż i sauna... potem basenik relaksacyjnie, bardziej lezaczek! No, jadza totalna! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: polecam Hotel Park 14.12.06, 19:49 Ja tam w przerwach zaleguję na leżaczku, nóżki wyżej, na kafelkach, żródlana bez gazu, nie mogę narzekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: polecam Hotel Park 14.12.06, 19:55 i to jedyny, JEDYNY moment kiedy piwko mi smakuje! Po siłowni... Guinesik wchodzi jak marzenie! A jak dobije kilkoma wściekłymi pieskami dla smaczku... do tego jak to w Cuty Sark pyszne cos z pieco-patelni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman z zaświatów Re: polecam Hotel Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 20:04 poruyjcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 23:27 ach zapomniałem dodac, ze chyba tylko Tawerna i Irish Pub, maja Guinessa z beczki! Własnie sprawdziłem jakośc serwowanych dań oraz napitków, dalej jest super wścieklizna az miło, a Guinessik marzenie! Polecam... Beczuszki i trociny na podłodze, klimacik milutki, jak zaczna palic w kominku, to juz bajera bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 23:34 ach bym zapomniał ja wziełem super grill mix - dalej swietny! A maja swoje PIWO BECZKOWE TAWERNA, jakiem nie smakosz piwa, to to mi smakowało! To niedaleko Fugi, na Boh. Wawy polecam wizytacje ... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: polecam 14.12.06, 23:35 w Tawernie i Irish już wielokrotnie wizytowaliśmy, Ty mnie sauną w oczy nie kłuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 23:45 jutro Bohema! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 23:50 ale tak naprawde, to w sobote pojade po całosci, wtedy jak dorwe sie na forum... moze po północy, to powiem cała prawde! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 00:08 o Was nie mam nic do powiedzenia... sami wiecie przeciez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 00:18 a jak sie umawialismy... musiałem byc ostro nawalony... nic nie pamietam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 00:32 a ja tylko dodam, bo znowu ktos zakrzyknie, że kłamie i sie chwale... Dzisiaj, jutro i pojutrze nie wydałem i raczej nie wydam ani złotówki! Jeszcze jestem taki atrakcyjny, że płaca za mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: polecam 15.12.06, 06:37 Gość portalu: andreas napisał(a): > Jeszcze jestem taki atrakcyjny, że płaca za mnie! ......................... uważaj w takim razie na slady swojego DNA,bo jak zaczną ze względu na twoją atrakcyjność cię molestować.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: polecam Hotel Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 06:40 Ile SPA kosztuje w Parku. Podaj przybliżone ceny bo słyszałam legendy Odpowiedz Link Zgłoś