wizytka1 28.12.06, 07:53 Jestem bardzo ciekawa wyroku sądu. Jakie wnioski zostaną wyciągnięte (o ile zostaną) z ewentualnego powrotu Piotrowskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciacho Powrót Piotrowskiego do SSN? IP: 212.160.172.* 28.12.06, 09:16 Branża morska jest specyficzna i hermetyczna. Dlatego najlepszym rozwiązaniem jest Piotrowski+Aker. Dla Akera Piotrowski jest gwarantem człowieka z branży. A to w tej brażny bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Powrót Piotrowskiego do SSN? 28.12.06, 10:55 Temida ma opaskę na oczach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Powrót Piotrowskiego do SSN? 28.12.06, 13:10 A mi Piotrowski, jak smierdział - tak śmierdzi. Nikt mi nie wmówi ze jego zabiegi dzielenia jednego majątku stoczni, tworzenie sztucznie spółek córek, pól golfowych, pegieerów - słuzyło stoczni jako całości. I każdemu mogę napluć w twarz - który tak stwierdzi. Nie oszukujmy się, wystarczyło w każdej oddziale "zamiast spółki" jedno stanowisko kierownika, a całe kadry w centrali. Jeśli kierownik, nie sprawdziłby się - to wyrzucicć na zbity pysk. ALE NIGDY dawać władzę pociotkom, manipulować fikcyjnymi kontraktami między spółkami - by tylko wyprowadzać majątek. Jeśli Ci Norwegowie tak są za nim - to niech go zatrudnią u siebie. O co to nie - lepiej jak im da pod nos bankruta. 90 baniek? Toż to jedna kratownica więcej kosztowała. Już mamy "wzrór do naśladowania" z Głosem Szczecińskim. Ostrzegam stoczniowców - uważajcie na tego złodzieja - bo będzie za późno. Weźcie takiego np Brzezickiego - On walczył o wspólny majątek, również zna jężyki, ma wykształcenie menagera, znajomych za granicą I nie da sie wyr.uchać - byle norwegom. Wtedy choćby budowac statki dla PZM-u, przezyjecie w razie bessy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spawacz księgowy Re: Powrót Piotrowskiego do SSN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 18:49 Żona Pijaka prawi słusznie. Jednak jest to błąd biznesowy a nie kryminalny. Stocznie potrzebuja kapitału. Są kapitałochłonne i jeżeli już to tworzą spółki, które ściągają kapitał a nie inwestuja długo, bardzo długoterminowo jak :)) pole golfowe :) Natomiast Norwego wie go zatrudnią bo po prostu będa go pilnować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soltys Powrót Piotrowskiego do SSN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 15:13 ten co sie woła ''żona pijaka'' to frustrat i nieudacznik. piotrwski jak niewielu w tym kraju zna sie na przemysle stoczniwym i jak by sie chciał zająć tą stocznią to dla niej jedyna ,myslę że ostatnia szansa.gdyby nie zachłanność ludzxi szczeccinskiej komuny to by dzisiaj była jedna z najlepszych stoczni swiata. nawiązywanie do zaszłości to dalsza próba rysowania czarnego obrazu o p. piotrowskim.nieudacznicy ,stwórzcie coś!!!!!!! bo łatwo krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grtttttttt Re: Powrót Piotrowskiego do SSN? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 15:19 a pensje zasadnicze moga byc po 80 000 zl? rząd da znowu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gojek Re: Powrót Piotrowskiego do SSN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 05:23 Gość portalu: soltys napisał(a): > nieudacznicy ,stwórzcie coś!!!!!!! bo łatwo krytykować. Co tekigo stworzył Piotrowski ? Bankruta i marsze robotników po mieście. Jak najmniej takich TFÓRCÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupikayey Kolejny eksperymencik doktorka? IP: *.uznam.net.pl 28.12.06, 17:56 Znowu doktorek będzie robił kolejny doktorat? Wielki teoretyk ale marny praktyk. Jak znowu nie wyjdzie to winny będzie PiS albo inna partyjka. Zawsze będzie na kogo zwalić ale nie na siebie, doktorek jest przecież nieomylny. Doktorek nie widzi żadnych swoich błędów, żenujące, świadczy o wielkim bufoniastym doktorku. Czemu doktorek uwziął się na przemysł okrętowy? Niech stowrzy własną, bylejaką firmę i udowodni, że zna się na biznesie. Czemu ma szastać nie sfoją forsą? Bo jest doktorkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrowski Moze się uda tym razem? IP: *.icm.edu.pl 28.12.06, 19:32 Powiem Wam maluczcy jak się robi duże pieniądze. Gdy nie można łyknąć calego przedsiębiorstwa ze względu na jego wielkość. A wiec najpierw restrukturzowałem Stocznię na małe spółki. Pamietacie ile ich natworzyłem? Potem, zabieg taktyczny. Przejmuję kontrolę nad jedną spółką, wystarczy mi skromne 51 proc. Potem powoduję ze druga spółka podpisuje niekorzystny kontrakt z ta pierwsza wspólką już kontrolowaną przeze mnie. Większa spólka wpada w kłopoty finansowe - i... zmuszam ją do oddania pakietu kontrolnego mniejszej spółce, czyli po cichu moim zaufanym. Ta piramidkę robię przez 5 lat. i na koncu... Zgadnijcie - kto jest faktycznym właścicielem całej stoczni ze wszystkimi spółkami. Odpowiedzi konkursowe proszę wysyłać na mój adres mailowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgaduj Re: Zgaduj-zgaduja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 20:07 Zgaduję Ojciec Rydzyk (plenipotent Brzezickiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghyycile to tych g Re: Moze się uda tym razem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 22:59 piramidka..no nieżle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Powrót Piotrowskiego do SSN? IP: *.internet.szczecin.pl 28.12.06, 20:13 mysle ze norweg plus Krzysztof Piotrowski to wlasciwa odpowiedz na problemy stoczni i godziwe zarobki warunek Antosiewicz wylany na morde z zakladu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Powrót Piotrowskiego do SSN? IP: *.chello.pl 28.12.06, 20:34 Kopa w d... Antosiewiczowi i pyskiem na bruk bo znowu wszystko popsuje Odpowiedz Link Zgłoś