Dodaj do ulubionych

Powrót Piotrowskiego do SSN?

28.12.06, 07:53
Jestem bardzo ciekawa wyroku sądu.
Jakie wnioski zostaną wyciągnięte (o ile zostaną) z ewentualnego powrotu
Piotrowskiego ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciacho Powrót Piotrowskiego do SSN? IP: 212.160.172.* 28.12.06, 09:16
      Branża morska jest specyficzna i hermetyczna. Dlatego najlepszym rozwiązaniem
      jest Piotrowski+Aker. Dla Akera Piotrowski jest gwarantem człowieka z branży. A
      to w tej brażny bardzo ważne.
    • beatrix13 Re: Powrót Piotrowskiego do SSN? 28.12.06, 10:55
      Temida ma opaskę na oczach;-)
      • zona.pijaka Re: Powrót Piotrowskiego do SSN? 28.12.06, 13:10
        A mi Piotrowski, jak smierdział - tak śmierdzi. Nikt mi nie wmówi ze jego
        zabiegi dzielenia jednego majątku stoczni, tworzenie sztucznie spółek córek,
        pól golfowych, pegieerów - słuzyło stoczni jako całości. I każdemu mogę napluć
        w twarz - który tak stwierdzi. Nie oszukujmy się, wystarczyło w każdej
        oddziale "zamiast spółki" jedno stanowisko kierownika, a całe kadry w
        centrali. Jeśli kierownik, nie sprawdziłby się - to wyrzucicć na zbity pysk.
        ALE NIGDY dawać władzę pociotkom, manipulować fikcyjnymi kontraktami
        między spółkami - by tylko wyprowadzać majątek. Jeśli Ci Norwegowie tak
        są za nim - to niech go zatrudnią u siebie. O co to nie - lepiej jak im da pod
        nos bankruta. 90 baniek? Toż to jedna kratownica więcej kosztowała. Już
        mamy "wzrór do naśladowania" z Głosem Szczecińskim. Ostrzegam
        stoczniowców - uważajcie na tego złodzieja - bo będzie za późno. Weźcie
        takiego np Brzezickiego - On walczył o wspólny majątek, również zna jężyki,
        ma wykształcenie menagera, znajomych za granicą I nie da sie wyr.uchać -
        byle norwegom. Wtedy choćby budowac statki dla PZM-u, przezyjecie w
        razie bessy.
        • Gość: spawacz księgowy Re: Powrót Piotrowskiego do SSN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 18:49
          Żona Pijaka prawi słusznie. Jednak jest to błąd biznesowy a nie kryminalny.
          Stocznie potrzebuja kapitału. Są kapitałochłonne i jeżeli już to tworzą spółki,
          które ściągają kapitał a nie inwestuja długo, bardzo długoterminowo jak :))
          pole golfowe :)
          Natomiast Norwego wie go zatrudnią bo po prostu będa go pilnować
    • Gość: soltys Powrót Piotrowskiego do SSN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 15:13
      ten co sie woła ''żona pijaka'' to frustrat i nieudacznik. piotrwski jak
      niewielu w tym kraju zna sie na przemysle stoczniwym i jak by sie chciał zająć
      tą stocznią to dla niej jedyna ,myslę że ostatnia szansa.gdyby nie zachłanność
      ludzxi szczeccinskiej komuny to by dzisiaj była jedna z najlepszych stoczni
      swiata. nawiązywanie do zaszłości to dalsza próba rysowania czarnego obrazu o p.
      piotrowskim.nieudacznicy ,stwórzcie coś!!!!!!! bo łatwo krytykować.
      • Gość: grtttttttt Re: Powrót Piotrowskiego do SSN? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 15:19
        a pensje zasadnicze moga byc po 80 000 zl?
        rząd da znowu?
      • Gość: Gojek Re: Powrót Piotrowskiego do SSN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 05:23
        Gość portalu: soltys napisał(a):

> nieudacznicy ,stwórzcie coś!!!!!!! bo łatwo krytykować.

Co tekigo stworzył Piotrowski ? Bankruta i marsze robotników po mieście. Jak
        najmniej takich TFÓRCÓW
    • Gość: Yupikayey Kolejny eksperymencik doktorka? IP: *.uznam.net.pl 28.12.06, 17:56
      Znowu doktorek będzie robił kolejny doktorat? Wielki teoretyk ale marny
      praktyk. Jak znowu nie wyjdzie to winny będzie PiS albo inna partyjka. Zawsze
      będzie na kogo zwalić ale nie na siebie, doktorek jest przecież nieomylny.
      Doktorek nie widzi żadnych swoich błędów, żenujące, świadczy o wielkim
      bufoniastym doktorku. Czemu doktorek uwziął się na przemysł okrętowy? Niech
      stowrzy własną, bylejaką firmę i udowodni, że zna się na biznesie. Czemu ma
      szastać nie sfoją forsą? Bo jest doktorkiem?
      • Gość: Piotrowski Moze się uda tym razem? IP: *.icm.edu.pl 28.12.06, 19:32
        Powiem Wam maluczcy jak się robi duże pieniądze. Gdy nie można łyknąć calego
        przedsiębiorstwa ze względu na jego wielkość. A wiec najpierw restrukturzowałem
        Stocznię na małe spółki. Pamietacie ile ich natworzyłem? Potem, zabieg
        taktyczny. Przejmuję kontrolę nad jedną spółką, wystarczy mi skromne 51 proc.
        Potem powoduję ze druga spółka podpisuje niekorzystny kontrakt z ta pierwsza
        wspólką już kontrolowaną przeze mnie. Większa spólka wpada w kłopoty finansowe -
        i... zmuszam ją do oddania pakietu kontrolnego mniejszej spółce, czyli po
        cichu moim zaufanym. Ta piramidkę robię przez 5 lat. i na koncu...
        Zgadnijcie - kto jest faktycznym właścicielem całej stoczni ze wszystkimi
        spółkami. Odpowiedzi konkursowe proszę wysyłać na mój adres mailowy
        • Gość: zgaduj Re: Zgaduj-zgaduja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 20:07
          Zgaduję Ojciec Rydzyk (plenipotent Brzezickiego)
        • Gość: ghyycile to tych g Re: Moze się uda tym razem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 22:59
          piramidka..no nieżle...
    • Gość: kot Powrót Piotrowskiego do SSN? IP: *.internet.szczecin.pl 28.12.06, 20:13
      mysle ze norweg plus Krzysztof Piotrowski to wlasciwa odpowiedz na problemy
      stoczni i godziwe zarobki warunek Antosiewicz wylany na morde z zakladu
    • Gość: XXX Re: Powrót Piotrowskiego do SSN? IP: *.chello.pl 28.12.06, 20:34
      Kopa w d... Antosiewiczowi i pyskiem na bruk bo znowu wszystko popsuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka