Gość: Phobos IP: 217.153.19.* 04.04.03, 21:53 Odrazu zastrzegam, ze nie wierzylem w to (jestem realista), ale pewien pan zarzekal sie, ze dzis przedstawi szczegoly budowy metra w Szczecinie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Swarozyc Re: No i nic! IP: *.telia.com 04.04.03, 21:57 Gość portalu: Phobos napisał(a): Odrazu zastrzegam, ze nie wierzylem w to (jestem realista), ale pewien pan > zarzekal sie, ze dzis przedstawi szczegoly budowy metra w Szczecinie ;) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Widocznie wpadl w wykop pod przyszle metro i niestety, nie bedzie mogl nam przedstawic blizszych danych... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: No i nic! 04.04.03, 22:17 przecież się dwie niedziele w kupie nie zeszły,to i niema metra! Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdamer Re: No i co? ;) 04.04.03, 22:42 Gość portalu: Phobos napisał(a): > Odrazu zastrzegam, ze nie wierzylem w to (jestem realista), ale pewien pan > zarzekal sie, ze dzis przedstawi szczegoly budowy metra w Szczecinie ;) Wow Phobos gratuluje blyskotliwosci. Tak naprawde to ja tez planowalem zwrocic forumowiczom uwage, ze zostalismy wrednie oszukani przez tego zlosliwego Bakara! ;) Czy termin dradzenia daty nie byl we wtorek(1 kwie.)? Hhhhmmm mniejsza z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stirlitz Re: No i co? ;) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 09:57 No to brac łopaty, łomy i kilofy i do dzieła, a że podziemia Szczecina są bogate to mamy zadanie ułtwione. Z pieśnią na ustach "Miliony rąk, tysiące rąk", "Do roboty" i innymi takimi proponuję kopać ku chwale Wielkiego Szczecina. Problem: czy my jako kopacze metra będziemy jeździć metrem za darmo? Czy pracownicy metra również? Czy na naszych stacjach postawi się budy jak na Bramie Portowej? Czy kontrolerzy będą również spisywać długonogie blondynki (takie to są najgoprsze)? Czy metro będzie dojeżdżać do Zdroji (oby NIE)? Odpowiedz Link Zgłoś