Dodaj do ulubionych

Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich"

09.01.07, 20:01
Wierzyć mi się nie chce a komentować tym bardziej. Dawno tak żenującej roboty
medialnej dawno nie widziałem a tak pustackich rozmów w telewizornii nie
wysłuchałem. To juz autorów, producentów i dziennikarzy w tym mieście na
poziomie godnym tej wielkiej abonamentowej kasy nie ma ?
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" 09.01.07, 20:07
      żenująca kalka tego gówna z gryfu. nawet połowa tałatajstwa chyba ta sama.
      • galoty Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" 09.01.07, 20:14
        ja_aska napisała:

> żenująca kalka tego gówna z gryfu. nawet połowa tałatajstwa chyba ta sama.
        Myślałem, że są jakieś granice przyzwoitości nawet w tałatajstwie i gó..e.
        Gryf prywatna telewizja ze skromnym budżetem ale produkowanie czegos takiego w
        kilkadziesiąt razy bogatszej od Gryfa TVP jest debilne.
        • ja_aska Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" 09.01.07, 20:42
          a do tego nudne i bez polotu.
      • whiteentrance Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" 09.01.07, 20:47
        zgadzam się w 100%!!!!!!!
        Beznadziejny chłam, żenada,
        autorom, wydawcom i pomysłodawcą a przede występującym wykonawcom pomieszała
        się efektywność z efekciarstwem. Nikt z tych idiotów nawet nie stał
        koło "dziennikarza".
        Jest tu jednak o wiele głebszy problem: Ci -par excelance- dziennikarze żyją w
        bezgranicznym przekonaniu o swoim wplywaniu na rzeczywistość i "rząd dusz
        maluczkich". To Lichota, Kowalewska, Wałęga, Sobecka, Jachim i reszta tej
        beznadziejnej tłuszczy łudzą się, że skoro oni chlapną na Meyera ("szuja, bo
        kupił limuzynę") i Nitrasa ("gnida, bo wykręca się ze swoich obietnic co do
        sprzedaży tej limuzyny, a wogóle to limuzyna jest OK, bo dupy dygnitarskie
        muszą być wożone bezpiecznym wózkiem") to według ich świętego przekonania już
        wszyscy tak sądzą.
        Dupki skończone. Małe, śmierdzące wszy. I tyle! Najgorsze, że teraz też i ja
        płacę za te "twórstwa" przez duże TFU! Wcześniej mogli się tfurczo wyżywać za
        narażjać kasę właściciela tv gryf. Teraz te dupki pieprzą w tivi lichociej-
        publicznej.
        • ja_aska Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" 09.01.07, 21:19
          i za cholere nie możesz się uwolnić.
          • whiteentrance Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" 09.01.07, 21:52
            ja_aska napisała:

> i za cholere nie możesz się uwolnić.
            Zacholerę, za dżumę, za koklusz, ischias i sraczkę. Zresztą ta ostatnią
            traktuję Lichotę. I cały ten szczeciński światek Triapiczkinów. Tu quiz dla
            Wałęgi - czy wie o co z tym Triapiczkinem chodzi. I drugi quiz dla czytelników
            tego postu - znajdź przynajmniej jedną różnicę pomiędzy Wałęgą i Triapiczkinem -
            odpowiedzi proszę wysyłać na Niedziałkowskiego 24 - Lichota z pewnością
            ufunduje ciekawe nagrody za prawidłowe odpowiedzi.
    • esqual Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" 09.01.07, 20:30
      zenada bez komentarza...
    • Gość: optymista Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.01.07, 20:38
      Chyba przesadzasz,a co straciłaś etat w telewizorni ?
      • ja_aska Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" 09.01.07, 20:43
        ja tam na wizje sie nie pcham. a oni powinni brać ze mnie przykład.
        • Gość: 23 kto Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" IP: *.chello.pl 09.01.07, 20:59
          fachowcem nie jestem, ale fatalne błędy było widać gołym okiem, np:

ten chłoptaś z Rzepy machał cały czas nogą (pięknym bucikiem w szpic) tak że
          ruszał cały obrus na stoliku, kamera była źle ustawiona, wyglądało to fatalnie!

było słychać jakiegoś gościa, nie wiem realizatora, reżysera, producenta czy
          innego, który mówił i myślał że tylko ten stankiewicz to słyszy! mówił: "dalej",
          "kończ" i inne komendy!

to niedouczone toważystwo nawet słowa "AIRBAG" nie potrafi wymówić, mówili "ejer
          bak" albo "ajer beg" totalna żenada!!!!!!!!!!!! komentarze na poziomie "TV
          Morze" z 1993 roku! w Gryfie przynajmniej rozmowy się kleiły a tu totalna porażka!
          • Gość: 23 kto Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" IP: *.chello.pl 10.01.07, 21:59
            zupełnie się z tobą nie zgdadzam i juz nie jesteś anonim
            :))
        • Gość: optymista Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.01.07, 21:00
          To zgłoś się do telewizji i zrób super program - pod warunkiem ,że jesteś bogata
          z domu - bo tam cieniutko ponoć.Krytykować to każdy głupi potrafi
          • Gość: wojtek Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" IP: *.chello.pl 09.01.07, 21:03
            pierwszy odcinek to chyba był - powtórka zresztą, to że rozmowa sięnie kleiła
            można wybaczyć, ale techniczne sprawy (przebitki głosu, złe kadrowanie, ...) to
            chyba przesada że tak to wyglądało, wytrwałem do końca tylko po to żeby
            wyłapywać kolejne wpadki, masakra to była!
            • ja_aska Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" 09.01.07, 21:20
              a w dupie mam ten chłam.
          • Gość: M@rek Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 10:59
            Ty chyba sobie"jaja" robisz."zgłos sie i zrob" dodaj jeszcze "napisz cos do
            prasy to ci wydrukuja"
            Tak przy okazji wiesz,"pesymista" to dobrze poinformowany "optymista"
    • Gość: Galoty Jak nie urok to sraczka. Jak nie Matlak to Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 21:29
      Kiedys podobny ale tylko w założeniu program robili bodajże Małgosia Gwiazda i
      Michał Elmerych. Dostał nawet jakieś ogólnopolskie wyróżnienie. To był
      profesjonalizm ale przede wszytskim włozony w dzieło, intelekt. Tylko w
      tamtych czasach , czasach Matlaka ten zespół został pogoniony bo śmiał sobie
      żartować (co za tupet!) z Piechoty i Wieczorka.
      • Gość: inspektor Re: Jak nie urok to sraczka. Jak nie Matlak to Li IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.01.07, 21:43
        Małgosia i Michał robili zupełnie inny program.Nawet nie porównuj do tego
        goooooowna.Dzieciaki z podstawówki ,jakby dostały taki sprzęt jakim dysponowali
        autorzy programu -zrobiły by program o tysiąc procent lepszy program,jeżeli to
        cos można nazwać programem.
        • radiowiec2 Re: Jak nie urok to sraczka. Jak nie Matlak to Li 09.01.07, 21:53
          I stało się to o czym pisano tu od paru dobrych dni. Dziś pozbawiono nas
          złudzeń, że w TVP Szczecin będzie lepiej. Nie będzie ! Pojawienie się
          Krzysztofa B na ekranie to oznaka miernoty, prostactwa i wszystkiego co
          najgorsze. Nie znam ani jednej osoby wśród szczecińskich pracowników mediów, bo
          dziennikarz to w wielu przypadkach zbyt duże słowo aby kiedyś powiedział coś
          pozytywnego o tym człowieku. Przygłup, prostak, cham to najczęstrze określenia.
          Do tego totalny leń.
          • radiowiec2 Re: Jak nie urok to sraczka. Jak nie Matlak to Li 09.01.07, 21:55
            Stanę tu w obronie Mariusza Wałęgi. Moim zdaniem, młody zdolny i ambitny. Nie
            wiem jakie inni mają odczucia ale przyznam dziwi mnie atak na Mariusza. Co do
            reszty - święta prawda.
            • Gość: 12 [...] IP: *.chello.pl 09.01.07, 23:40
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: hahaha Re: Jak nie urok to sraczka. Jak nie Matlak to Li IP: *.centertel.pl 10.01.07, 00:24
                To jest numer żeby program z kablówki przenieść do TV publicznej. I to jest
                cała prawda o pseudodziennikarzach typu Piotr L, Krzysztof B czy inny miernota
                z rzepy. Chłopcy tak znaja sie na produkcji i oglądalności, że aż mi ich żal.
                Jak można przypuszczać, że taki marny i merytorycznie i osobowo programik
                nadaje się do TV publicznej. Luuudzie zejdźcie na ziemię!! Taką amatorszczyzną
                to Lichota nie wypłynie. No ale czego wymagać od reporterów, którzy umieją
                tylko pracować gdy mają zapotrzebowanie na materiał z Krakowa czy Warszawy,
                zero samodzielności i tak powinno zostać. Ale kabaret :)))
    • Gość: kapitanAS blondyna do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 00:21
      dotknelo cos szefow z po i od razu passe? ta paniennka dretwa byla
      przecudownie za bronila kretynow z PO mimo faktow na ich glupote. mocherek na
      glowe , parasolke do reki i ojciec rydzyk bylby dumny z takiego zolnierza.
    • Gość: jasjajajaja Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 01:00
      zakodujcie sobie w tych pustych łbach - matlaki i kosiorowskie juz nie wrócą.
      Koryto urwane na wieki wieków amen
      • Gość: Mac Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" IP: *.chello.pl 10.01.07, 11:16
        > zakodujcie sobie w tych pustych łbach - matlaki i kosiorowskie juz nie wrócą.
        > Koryto urwane na wieki wieków amen

A szczególnie "amen". Tylko najpierw "Zdrowaś Maryjo, łaskiś pełna...." itd.

"Katoland" nam rośnie w TVP a jakość jego programów wprost proporcjonalna do
        obłudy przez niego prezentowanej.
    • Gość: zmęczony nie wychylać się po 1. i ostatnie! IP: 195.28.182.* 10.01.07, 03:56
      Cały program był zrobiony w konwencji - "ach jaki ja wnikiliwy dziennikarz jestem" "byle nie przegiąć, bo mnie skopią". I się towarzystwo biednie męczyło między wsadzaniem głowy w piasek a "dogłębną" analizą tego jak głupoty o samochodach gadała PO i jak najzwyczajniej w świecie Łuczak z Nitrasem zniszczyli przez brak umiejętności albo głupotę państwowy samochód i się wyślizgają, nawet złotówki pewnie nie kładąc z tych... bądź co bądź nieszczęśliwie wyrzuconych w błocko publicznych pieniądzach.
    • Gość: kangaroo Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" IP: *.chello.pl 10.01.07, 06:40
      To cytaty do pracy magisterskiej.
      Temat: Wpływ środków masowego przekazu na emocjonalne rozchwianie osobowości, w
      kontekście komlpeksów jakie mają zwykli przeciętniacy, którym się nie udało i
      nigdy nie uda.

-Dawno tak żenującej roboty
      medialnej dawno nie widziałem

-żenująca kalka tego gówna z gryfu

-TVP jest debilne

-nudne i bez polotu

-Dupki skończone. Małe, śmierdzące wszy.

-to niedouczone toważystwo nawet słowa "AIRBAG" nie potrafi wymówić

-wytrwałem do końca tylko po to żeby
      wyłapywać kolejne wpadki, masakra to była!

-a w dupie mam ten chłam.

-Przygłup, prostak, cham to najczęstrze określenia.

-to jest cała prawda o pseudodziennikarzach typu Piotr L, Krzysztof B czy inny
      miernota z rzepy.

-Taką amatorszczyzną to Lichota nie wypłynie.

-ta paniennka dretwa byla

• Gość: Galoty Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 06:50
        Przy Twoim głosie, o ile takie nerwiczne wystąpienie w obronie własnej może byc
        głosem w dyskusji, to zacytowane przez Ciebie fragmenty wypowiedzi mogłyby
        wręcz do pracy habilitacyjnej posłuzyć.
        Weżcie się do roboty w tej TV i zostawcie tę amatorszczyznę a spotkacie się z
        aprobatą.
        • absztyfikant Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" 10.01.07, 06:52
          Ty juz do konca zycia bedziesz plul na szczecinska delegature TVP:)))
          • Gość: Galoty Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 07:00
            Jak poszukasz to znajdziesz i pochwały. Nie pluję to po pierwsze gdyż ta
            czynność w dyskusji jest raczej Twoją domeną. Po drugie jak poszukasz to
            wielokrotnie chwaliłem równiez lokalną TV. Mój świat w przeciwieństwie do
            twojego nie jest dwubiegunowy więc nie bierz mnie swoją miarą.
            W tym wątku odniosłem krytycznie i to podtrzymuję do produkcji misyjnej TV na
            bardzo żenującym poziomie. Podtrzymuje i z plucie nie ma moja wypowiedż nic
            wspólnego.
            PS
            A co dali Ci w końcu trochę pojeść w TV :))
            • absztyfikant Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" 10.01.07, 07:16
              Pamietam jak plules na Soske wyzywajac go od brazowych nosow, by potem zaczac go
              wychwalac pod niebiosa:))))
              • Gość: Renata Re: Produkt szczecińskiej TVP "O Nich bez Nich" IP: 212.14.13.* 10.01.07, 12:10
                Ty facet jesteś prosty jak konstrukcja cepa jakichbyś słów nie wystukał na
                klawiaturze. Oczywistym jest, że ludzie całe życie nie są do d... ani tez całe
                życie nie są wspaniali. Galot Ci pisze o programie a Ty o układach. Być może
                kiedys ten Soska robił jego zdaniem głupią robotę a teraz robi dobra. Nie wiem.
                W każdym razie chodzi o sprawę. O media publiczne, które zostały zaprogramowane
                dawno temu pod nadzór polityków i to bardzo żle. Tak trudno to zrozumieć ? Ty
                natomiast widzisz to przez pryzmat personaliów i układów. Twoja ulubienica
                Lubińśka również czasami zapewne robi dobre rzeczy i rozsądnie. Po prostu
                jesteś klasyczny forumowy oszołom.
              • galoty uzywaj silnego dezodorantu 10.01.07, 18:38
                absztyfikant napisał:

> Pamietam jak plules na Soske wyzywajac go od brazowych nosow, by potem zaczac
                g
                > o
                > wychwalac pod niebiosa:))))

Jak zasłuzył to krytykowałem i to bardzo ostro jak zasłużył pozytywnie to
                chwaliłem. To normalne. Za podlizywanie się i wkupywanie do Runowicza ganiłem,
                za dzisiejsza wypowiedż akceptująca lustrację wśród dziennikarzy stanowczo
                peany wznoszę.
                Nie mam zapisane jak Ty, że np ..........a zła i co by nie zrobiła to żle a
                np ...........ski, ......k dobrzy i nawet jak się wysikają w biały dzień pod
                pomnikiem papieża to nic w tym złego a nawet mozna się tu dopatrywać zalet.
                Nie tkwię w tych polityczno-urzędniczych układach jak Ty. Ty w
                tym ......tkwisz po uszy dlatego używaj silnego dezodorantu.

• galoty a jednak sobie splunę 10.01.07, 07:14
            absztyfikant napisał:

> Ty juz do konca zycia bedziesz plul na szczecinska delegature TVP:)))
            Pluję ale na koniunkturalność polityczną mediów i to niezaleznie od tego czy
            były czrwone, czarne, niebieskie czy zielone. Media publiczne wymagają
            systemowej reformy. Niestety trzeba jeszcze na to będzie sporo poczekać jednak
            jest to niezwykle wazne gdyż ma wpływ na jakość demokracji w Polsce.
            • absztyfikant Re: a jednak sobie splunę 10.01.07, 07:16
              Wildstein jest dobrym prezesem?
              • Gość: ormianin Re: a jednak sobie splunę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 08:21
                Bardzo dobrym. I chociażby z powodu solidarności narodowej także powinieneś go
                zaakceptować. Kwiatkowski, to człowiek nie z twojej bajki.
                • Gość: morfeusz Re: a jednak sobie splunę IP: *.chello.pl 10.01.07, 09:17
                  Stankiewicz niech od żony weźmie puder , bo to częśc image w ekranie
                  i w zbliżeniach było widać ,że ma łupież, o tym że sepleni mówić nie trzeba,
                  bo teraz jest taka moda, że dykcję wyrzucili do kosza, nie wiem dlaczego.
                  Dwóch komentatorów przyznało ,że są od kilku lat w Szczecinie, a mnie wydawało
                  się ,że wszyscy co upoważnia ich do ocen Dni Morza ,że sa beznadziejne .
                  • Gość: morfeusz Re: a jednak sobie splunę IP: *.chello.pl 10.01.07, 09:35
                    Dlaczego zdjęli program " Od niedzieli do niedzieli" był dobrze robiony na
                    wesoło ,świetni aktorzy. Jankiewiczowi należy sie nagroda Szczupaka w kategorii
                    społecznej.
                    Program był dobrze odbierany w Polsce nawet u ekip rządzących, wiem cos o tym.
                    Dlaczego wypadł i został zamieniony na lokalna nasiadówkę w knajpie.
                • absztyfikant Re: a jednak sobie splunę 10.01.07, 09:44
                  Mam popierac w ciemno kazdego Polaka, w dodatku bylego trockiste? Jeszcze na
                  glowe nie upadlem.
                  • rotunda3 Re: a jednak sobie splunę 10.01.07, 10:52
                    Szanowni Państwo forumowicze, którzy od kilku dni wyleacie wiadra pomyj na
                    Polskie Radio i szczecińską telewizję. Jak wnioskuję, z waszych wypowiedzi
                    wszyscy jesteście fachowcami w tych sprawach i sami zrobilibyście to lepiej.
                    Jeśli tak to do roboty. Wystarczy złożyć swoje CV i czekać na odpowiedź. Na
                    pewno będzie pozytywna, bo przecież jestście super fachowcami. A jak was już
                    przyjmą to radio i telewizja będzie super. O co wam chodzi nie podaba się do nie
                    słuchać i nie oglącać i nie wyjeżdżać tu, że to wasze publiczne pieniądze, bo to
                    żaden argument. To nie płać i sprawa załatwiona. Tylko, że nie tu tkwi problem.
                    Problem w tym, że każdy z was chciałby być na miejscu Lichoty, Soski,
                    Chacińskiego i zarabiać taką kasę. Zazdrość was zrzera, a szczególnie radiowca2.
                    Ten to by nóż w plecy im wbił. I to jest wasz problem siedzicie w tych biurach,
                    gazetakch i urzędach i nikt o was w życiu nie słyszał więc dla podniesienia
                    własnej wartości trzeba komuś dołożyć, dokopać. No cóż taki macie sposób na
                    życie. Lichota, Soska, Stankiewicz i Chaciński nie mają czasu na pisanie na
                    forum, bo mają fajną robotę i pracują. I żeby wam zaoszczędzić pisania, że
                    bronie swoich lub jestem którymś z nich od razu napiszę. Nie pracuję ani w radiu
                    ani w telewizji i nie jestem żadnym z wyżej wymienionych panów. Polskie radio
                    słucham, a telewizje oglądam. Również mam wiele zastrzeżeń, ale tym dzielę sie z
                    samymi zainteresowanymi. Różnica miedzy mani jest taka, że oni z moim zdaniem
                    sie liczą a wasze mają w d-----ie. Pozdrawiam
                    • radiowiec2 Re: a jednak sobie splunę 10.01.07, 11:03
                      Radiowiec zna doskonale tych o których piszesz. Stąd może sobie pozwolić na
                      uwagi - jak sam ( a ) wiesz celne :). A co do tego, że nie mają czasu na
                      pisanie na forum. Na pracę też nie mają czasu. Bo widać i słychać co w tych
                      firmach się dzieje. A przypomnę Tobie, że jakieś dwa lub 3 lata temu Soska,
                      Chaciński, żona Bąka sami tu pisali, wywiadów w gazetach udzielali jacy to oni
                      są dobrzy, super, a prezes ich wyrzucił czy też musieli odejść bo był mobbing:)
                      I widzisz jacy są dobrzy ???? Więc nie pisz, że oni są biali a my czarni.
                      • rotunda3 Re: a jednak sobie splunę 10.01.07, 11:18
                        Człowieku kto Cię tak bardzo skrzywdził. Co zrobili Ci Chacińsk, Soska, czy żona
                        Bąka. Ty jesteś jakiś nienawiścia przesiąkniety. CZy myślisz, że oni przejmuja
                        sie Twoimi wpisami. Człowieku mają je głęboko gdzieś. I w tym ich siła. A twoja
                        słabość w nienawiści co sen Ci z oczu spędza. Współczuję bardo Ci współczuje i
                        jakieś dziwne mam wrażenie, że chyba domyślam sie kim jesteś. Ty chyba musisz
                        sie leczyć.
                        • Gość: Mac Re: a jednak sobie splunę IP: *.chello.pl 10.01.07, 11:27
                          Oczywiście, że się przejmują.
                    • Gość: Mac Żenująca amatorszczyzna Lichoty IP: *.chello.pl 10.01.07, 11:25
                      A pan szanowny Lichota by się podpisał z imienia i nazwiska a nie pod nickiem
                      opluwał. Chciało się być na piedestale - to się jest i teraz trzeba się wreszcie
                      wykazać profesjonalizmem a nie niewyparzoną gębą.

> Jak wnioskuję, z waszych wypowiedzi
                      > wszyscy jesteście fachowcami w tych sprawach i sami zrobilibyście to lepiej.
                      > Jeśli tak to do roboty.

My nie. Ale ekipa która została wyrzucona/odsunięta robiła to bardzo dobrze w
                      przeciwieństwie do pańskiej.

I my jako widzowie to widzimy - bo amatorszczyzna i techniczna i dziennikarska
                      wprost wylewała się z ekranu - do tego stopnia, że nawet ja - kompletny laik w
                      sprawach produkcji programów - to zauważyłem.
                      • rotunda3 Re: Żenująca amatorszczyzna Lichoty 10.01.07, 11:34
                        człowieku jak ty jesteś tylko widzem to ja jestem Królowa Angielska. Widz nie
                        zwraca uwaci na techniczna stronę.A ja na prawdę nei jestem Lichota. Mam więcej
                        wzrostu, co prawda nosze zpodnie, ale każdy kto nosi spodnie nie jest Lichotą. Pa
                        • Gość: Mac Re: Żenująca amatorszczyzna Lichoty IP: *.chello.pl 10.01.07, 11:39
                          > człowieku jak ty jesteś tylko widzem to ja jestem Królowa Angielska.

Nie. Telewizję oglądam tylko czasem, a na codzień jestem prywatnym
                          przedsiębiorcą w branży dalekiej od mediów.

> Widz nie zwraca uwaci na techniczna stronę

Faktycznie - szczególnie kiedy na antenie słychać głos jakiegoś pracownika
                          technicznego hahahaha.

Gratuluję dobrego samopoczucia.
                          • rotunda3 Re: Żenująca amatorszczyzna Lichoty do mac 10.01.07, 11:58
                            Jakoś tak się głupio składa dla ciebie Lichota, że ta jak to określasz "plaga
                            pseudodziennikarzyn i innych aktywistów komuszych" robiła nienajgorszy program,
                            a na pewno lepszy od tego co mamy okazję oglądać od paru tygodni za twoją sprawą.
                            Jak na prywtnego przedsiebiorcę to cos za bardzo sie angażijesz chyba, że jesteś
                            też politykiem.

cytat;
                            Co więcej - widać byli to prawdziwi profesjonaliści bo swoją robotę wykonywali
                            jak piszesz leżąc i nic nie robiąc.

Widać mieli jakiś układ z audycjami, że te realizowały się same z siebie :D A u
                            ciebie ludzie ponoć uwijają się jak w ukropie a efekty tego są marne.

Widzisz więc co znaczy doświadczenie i profesjonalizm zdobywane latami.
                          • rotunda3 Re: Żenująca amatorszczyzna Lichoty 10.01.07, 12:11
                            jak ty jesteś tylko widz przedsiebiorca to coc za bardzo sie angażujesz - chyba,
                            że jsteą widz nieudolny polityk,
                            • Gość: Mac Re: Żenująca amatorszczyzna Lichoty IP: *.chello.pl 10.01.07, 12:47
                              A co? Nie podoba Ci się obywatel który ma coś do powiedzenia, ma swoje poglądy i
                              niezależną ocenę. I który mówi o tym głośno zamiast grzecznie i biernie
                              wchłaniać medialną papkę?

To teraz trzeba być albo politykiem albo dziennikarzem żeby interesować się tym
                              co się dzieje w moim mieście? A może zamierzasz wprowadzić koncesje na
                              angażowanie się w jakąś sprawę czy dyskutowanie o niej?
                              • rotunda3 Re: Żenująca amatorszczyzna Lichoty 10.01.07, 12:57
                                No koncesja by się przydała to by mniej głupot ludzie mówili i pisali. Nie chce
                                mi się już z Tobą gadać. Szkoda mojego cennego czasu.Rób sobie co chcesz Twoja
                                sprawa, ja w końcu nie muszę tego czytać. PA.
                                • Gość: Mac Re: Żenująca amatorszczyzna Lichoty IP: *.chello.pl 10.01.07, 15:03
                                  No i proszę. Ktoś tu już kombinuje jak by zamknąć postronnym (niekaczystom) usta.

Marzy ci się Lichota cenzura , co?
                                  • Gość: Mac Re: Żenująca amatorszczyzna Lichoty IP: *.chello.pl 10.01.07, 21:58
                                    będę teraz Mac i co ty a to gnojku?
                                    • Gość: lifkmdfowmd Re: Żenująca amatorszczyzna Lichoty IP: *.chello.pl 10.01.07, 22:40
                                      phi... i co tym chcesz udowodnić? Twoje chamstwo i że ci słoma z butów wychodzi.

Nie musisz - to na forum wiemy po twoich poprzednich wypowiedziach.

Ja mogę się nazywać lifkmdfowmd :)

Ty też możesz hehehe :D
                        • Gość: Johny Bravo Re: Żenująca amatorszczyzna Lichoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 11:47
                          Dziwi mnie tylko, że Stankiewicz tak szybko przywłaszczył sobie pomysł programu
                          na własność. Zero przyzwoitości. Kto był pomysłowacą pierwowzoru programu
                          nadawanego w TVGryf wszyscy wiedzą. Jedynie Stankiewicz juz nie pamieta...
                          • Gość: morfeusz Re: Żenująca amatorszczyzna Lichoty IP: *.chello.pl 10.01.07, 12:00
                            Pwinni zawołać jeszcze tego z opuchnięta twarzą z Kuriera Sz.
                            To bylby komplet, dobrze że ten grubas po lewej założył marynarke,
                            alei tak nie podniosło to estetyki programu.
                  • Gość: ada Re: a jednak sobie splunę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 15:56
                    Ty Polaków nie popierasz, ty tylko swoich popierasz,.
              • Gość: Renata Re: a jednak sobie splunę IP: 212.14.13.* 10.01.07, 12:14
                Tu nie chodzi o to czy Widstein jest dobrym prezesem czy Kwiatkowski i Miazek
                byli dobrymi prezesami. Chodzi tu o chłam polityczny i inny, który te publiczne
                produkują. Bezkarnie bo abonament się należy. Ten kształt i system mediów
                publicznych zaprogramowali chłopcy z Uni Wolności jak Pan Andrzej Zarębski ,
                Bolesław Sulik i inni. Jak to wygląda widać.
                • Gość: morfeusz Re: a jednak sobie splunę IP: *.chello.pl 10.01.07, 12:28
                  Daleko się cofnęłaś, ale wszystko to śmierdzi ubecją, trzeba czekac na lustrację
                  dziennikarzy, a to niestety nie zapowiada się szybko i nie wiem dlaczego.
                  Moze za szybko pozbyto się Paczkowskiego z kulturyTV , bo go nie widać.
                  Teraz jakiś Źródlewski robi za półboga od kultury, jak on tak mógł takiego
                  dinozaura z fotela/
                  • Gość: morfeusz Re: a jednak sobie splunę IP: *.chello.pl 10.01.07, 21:56
                    teraz ja jestm morfeuszem :))
                    miło prawda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka