Gość: jam_ci_to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 07:54 No właśnie? ;] Znacie jakieś ciekawe miejsca,poza pubami,galaxy i lodogryfem, gdzie można się wybrać ze znajomymi i przyjemnie spędzić czas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a-gacie Nie da się zaplanować! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 08:05 Właśnie chciałam zaplanowac weekend. Ale w naszym mieście nie planuje się weekendu we wtorek, bo to chyba nazbyt do przodu. Kino Helios, do którego wybrać się planowałam, nie jest w stanie mi podać swojego repertuaru od piatku. Czego zrozumieć zupełnie nie potrafię. W Szczecinie jest wiele pięknych miejsc... :-| Przelewice. Gryfino. Uckermunde. Szczecin doprawdy imponuje atrakcjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Nie da się zaplanować! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 08:51 Miałam ten sam problem w zeszły weekend. Zimno, za oknem pada deszcz, w telewizji kicha i nudy, potworne nudy. Nie miałam ochoty wałęsać się po centrach handlowych , a jeśli chodzi o łyżwy to odpada padał deszcz...I co...? W piątek byłam w kinie , w sobotę wybrałam się na kręgle. Wybrałam , bo tory były zajęte od 19:00 do 23:00 . Na tańce nie miałam ochoty, a w teatrze full. Pochodzę z Dąbrowy Górniczej i czułam się tak jakbym dalej tam mieszkała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kein Re: Nie da się zaplanować! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 12:56 Poszukaj w googlach reklamówki wyborczej eselde sprzed lat i wyoraż sobie, że baron Piechota to zrobił będzie Ci lepiej. W sumie podziwiam tego Gosiewskiego co zrobił dla Darłowa. Szkoda, że tam nie jest Pychota a tu nie jest własnie Gosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty eee tam przynudzacie. Bardzo proszę ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 08:54 www.parkhotel.szczecin.pl/index.php?poz=14&lang= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-gacie Re: eee tam przynudzacie. Bardzo proszę ...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 12:31 Świetny pomysł. Do kapsuły wezmę Siedmiolatkę. "Wessie" ją może.. spokój będzie.. :-) Od 1,5 godziny szukam propozycji "Feriowych". Pałac Młodzieży brak miejsc. Prawobrzeże, coś jakby nie po drodze. Salezjanie - z założenia odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gdzie ze znajomymi w Szczecinie?;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 12:35 Pokaż im wybudowany na Jasnych Błoniach wśród zabytkowej architektury blokowiec z lodziarnią, koszarowiec wybudowany w ogrodzie pośród jeszcze piękniejszych willi przy Krasickiego i miejsce przeznaczone pod zabudowę w parku Kasprowicza (plac zabaw dla dzieci). Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 podobno 23.01.07, 12:43 podobno fajne sa pozostałosci poniemieckiej fabryki koło Polic, jezdżą tam bawic sie w wojne dorosli, ale podobno niezłe wrazenia... z samego ogladania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: podobno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:17 warto wyskoczyc na pole golfowe w Binowie... mozna sobie spróbowac pogolfowac, ale widok dookoła przepiekny, a samo pole... trawnik zielony na hektarach pieknego terenu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bony f Re: podobno IP: *.chello.pl 23.01.07, 13:37 Kiedyś lubiłem chodzić do Muzeum na Wałach, to był dla mnie trochę taki magiczny świat, cisza i spokój, chłodek w letnie upały, muzeum na Staromłyńskiej tez fajne, dobry gotyk i malarstwo polskie. Galerie na zamku sa na dobrym poziomie i oczywiście panie , które to organizują. Ale tam zachadzam rzadko, jakoś Kus i reszta mnie nie przyciąga. Grupowo muzeum odpada, zostaje tylko ładoga albo barka, niby też akcent morski , ale to inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 weekend zapowiada się zimowy, 23.01.07, 13:50 więc polecam naszą Gubałówkę - narty,łyżwy,orły na śniegu albo spacer po lesie Odpowiedz Link Zgłoś