Dodaj do ulubionych

Czy Admin mógłby skontrować dołującego forum?

29.01.07, 20:48
można być na forum i czarną żabą i swantewitem czy fugazim, można być
felixem_edmundowiczem i xyz-xyz`tem, ale czy należy być takim obskuranetem:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=56353666&a=56353666
zona.pijaka podjęła interwencję z tym forum linkowcem goglującym,ale Admin
mógłby wziąć się do roboty i przejrzeć te spamy i bzdety które obniżają te forum
i jak tam albercie? może weź sobie za motto moją sygnaturkę?
a do tego facia pasuje też postać z Pisma:
faryzeusz
Obserwuj wątek
    • Gość: easy Re: Czy Admin mógłby skontrować dołującego forum? IP: *.chello.pl 29.01.07, 21:43
      hm. nie znam absztyfikanta ani żadnego z was forumowicze ale ta histeria
      wszczynana przez was dotycząca osoby w/w jest czysta gó..arzerią. absztyfikant
      owszem linkujac nie oszczędza się ale jesli chodzi o tak zwane bzdety to zona
      pijaka czy ten nowy praszczur i wielu wielu innycz bija go na głowę.

pozdrawiam

i nie zachowujcie sie jak dzieci (donosić to wy lubicie tak jak stawiać świeczki
      ...)
      • piotr33k2 Re: Czy Admin mógłby skontrować dołującego forum? 29.01.07, 22:16
        na szczęście absztyf ma ich wszystkich głeboko w d... i sie nie przejmuje , he
        he.
        • felix_edmundowicz ależ panie Piotrze.....jak tak można 29.01.07, 22:26
          Dlaczego pan , panie Piotrze tak obcesowo do mnie?
          natomiast uważam,jak Adam Michnik i kurde felek,że milcząc można obrzucać błotem.
          Takoż i nie zamilkłem,a że Ab robi po uważaniu to wszyscy wiemy,ale jeśli
          miałaby tu być jakaś Sodoma czy Gomora,to ten jeden sprawiedliwy głos uratuje
          całe forum....
          ;)
          • Gość: cordless Re: ależ panie Piotrze.....jak tak można IP: 217.116.110.* 30.01.07, 00:07
            a wiesz, Feliksie, że gdyby za zaniżanie poziomu wywalali z forum, to dawno już
            by cię tu nie było?
        • Gość: KozaK he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 04:32
          Lepper też ma wszystkich w dup... i się nie przejmuje.he he
          Łysy kark też ma wszystkich w d... i się nie przejmuje. hehe
          hehe
      • Gość: very easy Re: Czy Admin mógłby skontrować dołującego forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 04:35
        Ja też dzisiaj jestem pierwszy raz, zresztą przypadkowo, na tym forum :-)
        wogóle pierwszy raz jestem w internecie ale jak tak patrzę a nie znam
        absztyfikanta ani żadnego z was forumowicze :-) to ta histeria wszczynana przez
        was dotycząca osoby w/w jest czysta gó..arzerią. absztyfikant owszem linkujac
        nie oszczędza się ale jesli chodzi o tak zwane bzdety to zona pijaka czy ten
        nowy praszczur i wielu wielu innych bija go na głowę.
        Jestem pierwszy raz na tym forum ale juz wiem, że absztyfikant ma rację
        • 1.bazyl Re: Czy Admin mógłby skontrować dołującego forum? 30.01.07, 10:59
          Jak jestes tu pierwszy raz, Very Easy, to skad wiesz, ze Praszczur jest nowy?
    • Gość: czarna żaba Re: Czy Admin mógłby skontrować dołującego forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:32
      Niestety admini mają mentalność abeesa i lubią dowalać chrześcijanom. Dlatego
      nie zwracają uwagi na buractwo. Ja nie zamierzam milczeć, gdy coś cennego dla
      mnie jest poniżane.
      • piotr33k2 Re: Czy Admin mógłby skontrować dołującego forum? 29.01.07, 22:43
        a taki z ciebie prawdziwy chrześcijanin jak ze mnie żyd , he he.
      • Gość: V.H. Re: Czy Admin mógłby skontrować dołującego forum? IP: 80.53.41.* 30.01.07, 00:33
        no to chyba git? zgodnie z tradycja zadaniem chrzescijanina jest cierpiec i
        cierpieniem dawac swiadectwo prawdzie - co prawda niektorzy ciepria jedzac ze
        zlotej zastawy czy latajac smiglowcem no ale coz...
        nie milcz a zwyczajnie zaj** go w imie Boze... - mozna bylo wymordowac polowe
        amryki poludniowej to dlaczego by nie kontynuwac tej udanej tradycji - w koncu
        ogien stosow byl mily Panu... (ofiara calopalna jest ok i zgodna ze starym
        testamentem...)
        • Gość: czarna żaba Re: Czy Admin mógłby skontrować dołującego forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 09:06
          :)))))) Miodzio tekścik :))) Trudno o lepsze pomieszanie z poplątaniem :)))
          Uważaj, bo abees cię zglebi za te ofiary, to jego pejsata działka :)))
    • galoty Admin dobrze wie, że nie może go ruszyć 30.01.07, 06:54
      Dużo z tym biednym, chorym trollem nie zrobisz felix.
      Facet albo ma takie zlecenie a jest oceniany z efektów polegających na
      ilości wpisów na tym forum. To jednak mniej prawdopodobne gdyz za bardzo
      angażuje się emocjonalnie.
      Bardziej prawdopodobny jest wariant mocnego zaprzyjażnienia (lub pracy,
      współpracy) z ekipą forumową GW gdyż wielokrotnie dawał tego
      przykłady "załatwiając" komuś wycięcie jego tekstu z wątku, co "załatwiał"
      skutecznie i czasami wręcz w obronie własnej aby uniknąć totalnej
      kompromitacji chełpił się tym.
      Taki nepotyczny lub kolesiowski grajdołek.
      Nadziwniejsze jest to, że wyżej opisanymi sprawami rzeczony absztyfikant
      wychwala się co świadczy o głupocie, braku etyki lub wielkich kompleksach,
      które odreagowuje na tym forum, googlując
      • zona.pijaka Nad Dzyndzlem ciemne, burzowe chmury. 30.01.07, 08:07

• zona.pijaka Z dużej chmury bedzie zaledwie kauśniaczek 30.01.07, 08:09

• Gość: Doradca Re: Z dużej chmury bedzie zaledwie kauśniaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 08:55
            Co potwierdzałoby tezę kalesonka
          • Gość: H56 zakute krzyżackie łby, mamy XXI w IP: *.comnet.krakow.pl 30.01.07, 09:08
            pisać każdy może, włącząć sie do polemiki nikt was nie zmusza. Przez takich
            jak Wy, kosztem zamykanych szpitali buduje się świątynie opatrzności, a Polskę
            cofa do średniowiecza.
            • Gość: Doradca Re: zakute krzyżackie łby, mamy XXI w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 09:11
              No tak. Szczególnie ja przykladam się do finansowania świątyni :)))))) To co
              napisałem to też jest swoboda dyskusji dlaczego więc zaprzeczasz sam sobie
              krytykując tą swobodę?
            • sobiepan1 Re:Eeee tam! 30.01.07, 09:15
              Absztyfikant, osoba o którą bój się toczy.
              Według mego mniemania jest kobietą. Na tym forum występując, obierając sobie
              taką idiotyczną ksywkę, jest( była) nie do wykrycia.
              • Gość: Doradca Re:Eeee tam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 09:29
                Nie jest kobietą sensu stricto ale tak troszeczkę. Ma bardzo pryszczatą
                twarzyczkę. Jest gdzieś od roku rozpoznany.
            • Gość: czarna żaba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 09:35
              Henio esbek generalnie preferuje PRL.
              • Gość: H56 Re: :))) IP: *.comnet.krakow.pl 30.01.07, 10:40
                Żabcia klecha generalnie preferuje Watykan
                • Gość: czarna żaba Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 10:51
                  Heniu esbek najpierw gnoił Polaków, a teraz żyje z emerytury przez nas
                  wypracowanej. Rosyjski kapuś i sługus. Nie zasługuje na miano Polaka.
            • Gość: zona.pijaka Re: zakute krzyżackie łby, mamy XXI w IP: *.icm.edu.pl 30.01.07, 10:06
              Gość portalu: H56 napisał(a):
              > kosztem zamykanych szpitali buduje się świątynie opatrzności, a Polskę
              > cofa do średniowiecza.

Jeśteś tak głupi prymitywie z Krakowa, że gotów jesteś twierdzić ze
              ubiegłoroczny, najwyższy w Europie przyrost gospodarczy w Polsce, a wynoszący
              ponad 5.8% - to również cofanie się w rozwoju Polski. Mówię ci całkiem
              poważnie, jesteś esbeku Grzesiu Piotrowski - chory z tej twojej nienawiści do
              wszystkiego co polskie. Idź się ku.o lecz.
              • Gość: H56 Re: zakute krzyżackie łby, mamy XXI w IP: *.comnet.krakow.pl 30.01.07, 10:35
                Mówię ci całkiem
                > poważnie, jesteś esbeku Grzesiu Piotrowski - chory z tej twojej nienawiści do
                > wszystkiego co polskie. Idź się ku.o lecz.

< miałeś przyjść na dworzec i zrobić mi zdjecie, miałbyś możliwość sprawdzenia
                mojej osoby w zasobach IPN, poza tym, wyzwiskami i pomawianiem, dajesz przykład
                katolickiej miłości do bliżniego swego, Rydzyku Tadeuszu.
                Jeżeli wsystko polskie i katolickie, ma być takie jak zona pijaka, to
                faktycznie mam odruch wymiotny. Co do rozwoju, to po pierwsze nie jest to
                zasługa tego rządu, po drugie zobacz jaki przyrost gospodarczy jest w
                zachodniopomorskim i jaki w mazowieckim wraz z Warszawą.
                • Gość: zona.pijaka zachodniopomorskie = średniowiecze? IP: *.icm.edu.pl 30.01.07, 11:15
                  > po drugie zobacz jaki przyrost gospodarczy jest w
                  > zachodniopomorskim i jaki w mazowieckim wraz z Warszawą.

Bełkot. Najpierw teza że Polska się cofa do średniowiecza - gdzie udowodniłam
                  bełkot. Teraz następny bełkot. Wymyślił sobie jakąś różnicę między rozwojem
                  cywilizacyjnym zachodniopomorskiego a mazowieckiego. Pewnie wg tego idioty z
                  Krakowa - te różnice to też wina kościoła.
                • Gość: zona.pijaka Re: zakute krzyżackie łby, mamy XXI w IP: *.icm.edu.pl 30.01.07, 11:20
                  > miałeś przyjść na dworzec i zrobić mi zdjecie, miałbyś możliwość sprawdze
                  > nia
                  > mojej osoby w zasobach IPN, poza tym, wyzwiskami i pomawianiem, dajesz
                  przykład
                  > katolickiej miłości do bliżniego swego,

Byłam ówczas na dworcu. Stało tam na peronie kilku idiotów wyglądających
                  podobnie. Nie wiedziałam do którego z nich podejść. Trzeba było wcześniej na
                  tym forum napisać więcej jak cie poznać, znak szczególny - bym mogła bez
                  konsekwencji - napluć ci w twarz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka