Dodaj do ulubionych

ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż dziwne

31.01.07, 16:19
to zalinkuję ja :

Para ukamienowana w Pakistanie

Para 40-latków oskarżona o cudzołóstwo została przywiązana do drzewa i
ukamienowana przez rodzinę w pakistańskiej prowincji Pendżab. W ciągu
ostatnich kilku lat w wyniku tzw. honorowych zabójstw zginęło w Pakistanie
cztery tysiące kobiet.
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 19:06
      a po co? zaraz się ktos zachwyci.
    • Gość: exman [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 19:28
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • whiteentrance Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 19:47
      Mam pomysł: za głupie wpisy należy felixa złapać, następnie wziąć ok. pół metra
      prętu, jeden koniec prętu rozgrzać do czerwoności!!!! a następnie zimny koniec
      wsadzić felixowi w dupe!!!
      Ktoś przytomnie może się zapytać "a czemu to niby zimnym?"- Odpowiedź bardzo
      prosta: nie mógłby sobie wyciągnąć!!!
      • felix_edmundowicz ot,pseudosocjaldemokratyczny humanizm :)))) 31.01.07, 20:02
        jeśli myślisz Teodor żeś nie został rozpoznany to sie grubo mylisz
        ;))))
        naśladując beatrix czy Absztyfikanta goolgotka wzbudzam wasze najlepsze pokłady
        humanizmu socjaldemokratycznego, wykutego w kuźniach
        Urbana,Jaruzelskiego,Kwaśniewskiego czy Oleksego z Millerem i Piechotą czy Belką.
        I tak ujrzało światło dzienne prawdziwe oblicze pseudo lewicy w RP.
        • whiteentrance Re: ot,pseudosocjaldemokratyczny humanizm :)))) 31.01.07, 20:09
          felix_edmundowicz napisał:

> jeśli myślisz Teodor żeś nie został rozpoznany to sie grubo mylisz
          > ;))))
          > naśladując beatrix czy Absztyfikanta goolgotka wzbudzam wasze najlepsze
          pokłady
          > humanizmu socjaldemokratycznego, wykutego w kuźniach
          > Urbana,Jaruzelskiego,Kwaśniewskiego czy Oleksego z Millerem i Piechotą czy
          Belk
          > ą.
          > I tak ujrzało światło dzienne prawdziwe oblicze pseudo lewicy w RP.

No i masz!!! Wydało się! Jestem Teodor!!!! I Telesfor w jednym! I Reksio! I Miś
          Uszatek! Komunistyczny Bolek i Lolek! Chodzę sobie i śpiewam: wyklęęęęty
          poooowstań ludu zieeeemiiiiii.

A Ty felix jesteś mądry! Napewno mądry!
          • felix_edmundowicz Re: ot,pseudosocjaldemokratyczny humanizm :)))) 31.01.07, 20:14
            skąd u was się bierze ten bełkot i faszystowsko-bolszewickie metody wzięte z
            waszych przesłuchań???
            • whiteentrance Re: ot,pseudosocjaldemokratyczny humanizm :)))) 31.01.07, 20:16
              felix_edmundowicz napisał:

> skąd u was się bierze ten bełkot i faszystowsko-bolszewickie metody wzięte z
              > waszych przesłuchań???

Z bolszewicko-faszystowskim pozdrowieniem: Pocałuj mnie w dupę!!!!
              • felix_edmundowicz oto wasz tzw. humanizm i kultrura 31.01.07, 20:23
                a po co przylazłeś na ten wątek?
                a pomarzyc sobie mozesz
                tylko pomarzyć.....
                tracisz nerwy to oznaka końca pseudosocjaldemokracji!
                No pasaran!
                Basta!
                Nie czytaj postów modyfikowanych ideologicznie
                Nie jedz żywności modyfikowanej genetycznie
        • Gość: Teodor Re: ot,pseudosocjaldemokratyczny humanizm :)))) IP: *.orange.pl 01.02.07, 20:02
          Nie mam żadnej wątpliwości, że jakakolwiek polemika z tobą, uwłacza nawet tak
          marnej godności, jak moja. Nikomu nie życzę źle, ale dla nauki dobrze by się
          stało, żebyś zapłacił taką cenę jaką ja zapłaciłem nie za własne grzechy.
          Chłoń tą chwilę, kiedy z wyżyn swojej moralności możesz kopać leżącego. Odwaga
          staniała w IV RP… ale cóż się dziwić, skoro na czele tacy rycerze…
      • Gość: andreas uwaga uwaga IP: 217.116.110.* 31.01.07, 20:18
        whiteentrance napisał:

> Mam pomysł: za głupie wpisy należy felixa złapać, następnie wziąć ok. pół
        metra
        >
        > prętu, jeden koniec prętu rozgrzać do czerwoności!!!! a następnie zimny
        koniec
        > wsadzić felixowi w dupe!!!
        > Ktoś przytomnie może się zapytać "a czemu to niby zimnym?"- Odpowiedź bardzo
        > prosta: nie mógłby sobie wyciągnąć!!!
        ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

White słuchaj przeczytaj tu watek Galotów chyba...
        Za takie opisywanie co by zrobili komornikowi,
        wzieła sie prokuratura i...
        a Ty jestes indentyfikowalny, bo tam nie mogli dojść!!!

To jest karalne... a Twoja wypowiedź dziennikarska wypowiedzia!

Napisz szybko, ze żartowałes...
        • whiteentrance Re: uwaga uwaga 31.01.07, 20:24
          Gość portalu: andreas napisał(a):
          > White słuchaj przeczytaj tu watek Galotów chyba...
          > Za takie opisywanie co by zrobili komornikowi,
          > wzieła sie prokuratura i...
          > a Ty jestes indentyfikowalny, bo tam nie mogli dojść!!!
          >
          > To jest karalne... a Twoja wypowiedź dziennikarska wypowiedzia!

Rany boskie!!!!! Znajdą mnie!!!! Żadnej nadziei!!!! Do ciurmy mnie zdybią!!!
          Ratunkuuuuu! Andreeee ratuj!!!!!!
          Może mi zostanie wybaczone (albo wymiar kary mniejszy) jak zreflektuję się
          kilkoma frazami:
          "Kocham Kaczyńskiego!!!!! (tylko mam wątpliwość którego?)
          Giertych to zajebisty gozdek!!!!
          Prokuratura w IV RP nie podlega żadnym politycznym wpływom!!!
          Eedgar! Eedgar!! Eedgar!!"
          Eeee chyba na nic to! Usiecą mnie niemożebnie!!!!

>
          > Napisz szybko, ze żartowałes...
          • felix_edmundowicz Re: uwaga uwaga 31.01.07, 20:27
            Uspokój sie nieszczęsna zagubiono istoto, przeczytaj co sam napisałeś i co
            chciałeś bliźniemu swojemu zrobić.nie chowaj głowy w piasek , godnie przyjmij
            swój błąd

Rany boskie!!!!! Znajdą mnie!!!! Żadnej nadziei!!!! Do ciurmy mnie zdybią!!!
            > Ratunkuuuuu! Andreeee ratuj!!!!!!
            • absztyfikant Re: uwaga uwaga 31.01.07, 20:29
              Idz do diabla antysemicka kanalio!
              • felix_edmundowicz oto słowo humanisty i erudyty,księcia III RP : 31.01.07, 20:31
                absztyfikant napisał:

> Idz do diabla antysemicka kanalio!
                >
          • Gość: andreas Re: uwaga uwaga IP: 217.116.110.* 31.01.07, 20:36
            White jak obiecasz, ze bedziesz dążył do wzorcowego
            - jak napisała Beatrix za Gazetą -
            modelu rodziny 4+1+1, czyli czworo dzieci i ona i on,
            to moze cos da sie zrobic!
            ;)))
            • Gość: andreas Re: uwaga uwaga IP: 217.116.110.* 31.01.07, 20:38
              chyba, ze wolisz SLDowski:
              pies i dwóch pedałow...
            • whiteentrance Re: uwaga uwaga 31.01.07, 20:41
              Będę dążył! Już zabieram się z Whiteentance'ową za dążenie do odpowiedniego
              modelu. Idę statystycznie w IV Najjaśniejszej poprawiać!
              Na czterech nie skończę!!! Idę w ilość!!!
            • beatrix13 Re: uwaga uwaga 31.01.07, 22:17
              Gość portalu: andreas napisał(a):

> White jak obiecasz, ze bedziesz dążył do wzorcowego
              > - jak napisała Beatrix za Gazetą -
              > modelu rodziny 4+1+1, czyli czworo dzieci i ona i on,
              > to moze cos da sie zrobic!
              > ;)))
              >
              > .................................

nie za Gazetą ,bezkrytyczny wyznawco Posad i Stołków ,tylko za ministrem
              superrządu
    • exman Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 20:51
      nie śmieć bratku, jesteś pospolitym spammerem, przepraszam jeśli Cię to
      zabolało. Ex.
      • whiteentrance Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 21:12
        exman napisał:

> nie śmieć bratku, jesteś pospolitym spammerem, przepraszam jeśli Cię to
        > zabolało. Ex.

No nie! Ex! Aleś teraz przyjeb.ł! Jak mogłeś felixa nazwać spammerem! Możesz
        wyzywać od najgorszych!!! Ale nie od spammerów.
        Nieładnie Ex! Nieładnie!!!!
        • exman Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 21:26
          Nie prowokuj mnie bracie :) mi już naprawdę niewiele potrzeba żeby wybuchnąć.
          • absztyfikant Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 21:30
            Ubaw nie z tej ziemi:)
            • exman Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 21:44
              Fuck You, I'm drunk.
              • absztyfikant Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 21:52
                Drunk as a skunk? Try to relax man... Do you need any advice how to avoid a
                hangover?:))))
                • whiteentrance Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 22:01
                  absztyfikant napisał:

> Drunk as a skunk? Try to relax man... Do you need any advice how to avoid a
                  > hangover?:))))
                  >
                  Hangover? No way! Not in Exman's case! He's strong! Beside he's not able to
                  feel hatred 2 any1!!!!:)
                  • absztyfikant Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 22:07
                    I believe you. I just wanted to emphasise my deepest compassion. I don't take
                    delight in vexing anybody. We stand as one - for the first time in the history
                    of this place!!!!!!!!!!!!!:)
                    • Gość: whiteentrance Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:16
                      Right! However fucking standing as one against anybody! Despite felix deserves
                      get fucked! Deeeeeeeeply fucked:)
                      • absztyfikant Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 22:17
                        You mean he deserves to be kicked out?:))))
                        • absztyfikant Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 22:18
                          So be it - where is my rifle?:)))
                      • morfinka_i_strzykawusia Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 22:19
                        Po tych ciezkich dniach zapraszamy do nas na seans.
                        Dajemy zapomnienie i ulge.
                        • absztyfikant Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 22:22
                          I'll share some wisdom with you Swar: use, never abuse.
                          • morfinka_i_strzykawusia Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 22:50
                            We are not the swan, but we can fly
                            high.
                            • absztyfikant Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 22:52
                              Be careful Swar...
                      • Gość: hu hu Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d IP: 62.69.202.* 01.02.07, 20:32
                        Jednakże pieprząc stanie jako przeciw komuś! Wbrew felix zasługuje
                        zostań pieprzony! Deeeeeeeeply pie..ął się :)
                        Dobrze
                        • whiteentrance Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 01.02.07, 21:04
                          Gość portalu: hu hu napisał(a):

> Jednakże pieprząc stanie jako przeciw komuś! Wbrew felix zasługuje
                          > zostań pieprzony! Deeeeeeeeply pie..ął się :)
                          > Dobrze

bardzo dobrze!!!!! Ty być gut w inglisz jazyk. Co nie fersztejen? ja wszystko
                          fersztejen. Pan usiądzie sie zrobi sie załatwi!
                          • absztyfikant Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 01.02.07, 21:06
                            My wszystko verstehen:)
                          • whiteentrance Albert!!!!! czemu????????? 02.02.07, 08:08
                            Albert! nic nie kumam! przeciez tam nic takiego nie napisalem!!!! ot cytat z
                            misia (zresztą nie do końca wierny!) Po co ten wpis wywaliles?
                            Jasne, że mam wielki ubaw kiedy felix nazywa mnie teodorem, absztyfem (hehe -
                            jemu podobni nawet nazwali mnie...... beatrix13!!!!). To stanowi o jego stopniu
                            idiotyzmu. Ale ja wkrecając felixa w te podejrzliwe zabawy mam niezły ubaw!
                            Cholera - nie mam pojęcia czemu wywaliles moj wątek. Tam naprawde nie było
                            żadnego wulgaryzmu ani epitetu!!!! Chyba musze pójść do Ciebie na konsultacje z
                            rozumienia netykiety.
                            I jeszcze jedno!!!!! FELIX - NIE WIERZ ALBERTOWI!!!!!!! Oprócz niniejszego
                            nicka, to jeszcze występuję jako: absztyfikant, beatrix, teodor, galoty,
                            praszczur a nawet zona.pijaka (tak tak - to tez ja!).
                            A Ty Albert nie wprowadzaj współforumowiczów w błąd! Bo to nie przystoi
                            adminowi!!!!:):):):)):
                            • albert_c Re: Albert!!!!! czemu????????? 02.02.07, 11:45
                              White Ty mnie tu nie fikaj nie podwazaj decyzji mej bo sie wqur%#8 i polece po calosci - a stac mnie na to!

a tak na serio to nawet nie wiem czemu to wywalilem bo nawet tego nie czytalem ot tak mi wyszlo z wyliczanki ze walne dzis te 2 posty, wiesz jak nie jest, nie ma czasu na czytanie wszytskiego, a chcialoby sie czasem cos pociac - jak Ci tak zalezy to moge to przywrocic, ale prosze wskaz mi jakis inny post do wyciecia co bym sie czul spelniony
                              ;-)
                              • beatrix13 Re: Albert!!!!! czemu????????? 02.02.07, 13:23
                                tnij,Albercik,tnij,jak piła mechaniczna
                              • zona.pijaka Re: Albert!!!!! czemu????????? 02.02.07, 14:12
                                albert_c napisał:
                                > ak zalezy to moge to przywrocic, ale prosze wskaz mi jakis inny post do
                                wycieci
                                > a co bym sie czul spelniony

Rozepnij rozporek i tnij ile wlezie.
                                • albert_c Re: Albert!!!!! czemu????????? 02.02.07, 14:18
                                  lajzo czerwona nie fikaj i Ty
                                  ;-)
                                  • zona.pijaka Re: Albert!!!!! czemu????????? 02.02.07, 14:34
                                    albert_c napisał:
                                    > lajzo czerwona nie fikaj i Ty

Właśnie zadarłeś ze mną.
                                    Ciekawe czy wiesz co to za kolor: ##C1974D. Bo właśnie ten kolor najbardziej
                                    przypomina mi Ciebie. Dla reszty forumowiczów zagadka.
                                    • albert_c Re: Albert!!!!! czemu????????? 02.02.07, 14:43
                                      zaloze sie ze jakis gowniany lajzo

pozdrowienia i zyczenia milego weekendu od ciecia alberta

ps. a pisalem juz jakis czas temu zebys nie zadzierala ze mna:)
                                      • zona.pijaka Re: Albert!!!!! czemu????????? 02.02.07, 14:48
                                        albert_c napisał:
                                        > zaloze sie ze jakis gowniany lajzo

Coś Cię tknęło? Dobrze Cię tknęło. I nie życz mi miłego weekendu bo nie życzę
                                        sobie życzyć Ci tego samego.
                                        • albert_c Re: Albert!!!!! czemu????????? 02.02.07, 14:50
                                          nie mysl ze jestes lepszy cwaniak

jak bedzie grzmialo w weekend w takim razie zycze Ci aby Cie jakis piorun &%&%@*, byle mocno!

• Gość: zona.pijaka Re: Albert!!!!! czemu????????? IP: *.icm.edu.pl 02.02.07, 14:57
                                            albert_c napisał:
                                            > nie mysl ze jestes lepszy cwaniak
                                            jak bedzie grzmialo w weekend w takim razie zycze Ci aby Cie jakis piorun &%&%@
                                            > *, byle mocno!

Będę przemądrzałą do końca. Hu. Ci w du.. i viceversa.
                                • xyz-xyz Re: Albert!!!!! czemu????????? 02.02.07, 14:28
                                  A Ty czemu na czerwono? Nie brzydzisz się?
                                  • albert_c Re: Albert!!!!! czemu????????? 02.02.07, 14:31
                                    he he, wiem ze mi zazdroscisz, jak chcesz to tez Cie moge tak wystylizowac na jakis czas:))))
                                    • xyz-xyz Re: Albert!!!!! czemu????????? 02.02.07, 14:36
                                      Ja tam do władzy się nie pcham. Mam dość:)
                                      • albert_c Re: Albert!!!!! czemu????????? 02.02.07, 14:44
                                        tak wiem, no ale jakbys chcial byc czerwony to wiesz gdzie mie szukac
                                        :)
                              • whiteentrance Re: Albert!!!!! czemu????????? 02.02.07, 20:36
                                albert_c napisał:

> White Ty mnie tu nie fikaj nie podwazaj decyzji mej bo sie wqur%#8 i polece
                                po calosci - a stac mnie na to!
                                > a tak na serio to nawet nie wiem czemu to wywalilem bo nawet tego nie
                                czytalem ot tak mi wyszlo z wyliczanki ze walne dzis te 2 posty, wiesz jak nie
                                jest, nie ma czasu na czytanie wszytskiego, a chcialoby sie czasem cos pociac -
                                jak Ci tak zalezy to moge to przywrocic, ale prosze wskaz mi jakis inny post do
                                wyciecia co bym sie czul spelniony
                                > ;-)

Tiaaaaa!!! Ot fanaberia i ciach!!! I to lubię u Ciebie!:)
                                Bo też Ty jesteś sprawiedliwością!!! A jak kto myśli inaczej - to wpierd@%#ol i
                                potem ciach!!!!
                                Tnij druhu moje posty, jak tylko zechcesz!!! Na zdrowie!!!!
                                I już nie będę Cie wq&^%$@wiał. Obiecuję!!!!

Ale odszczekaj co powiedziałeś felixowi, że nie jestem teodorem. Masz mu
                                natychmiast powiedzieć prawdę!!! Jestem zona.pijaka, exman, dyr-gosia, ja-aska,
                                absztyfikant, andreas i albert_c!!!! Ciekaw jestem czy stać Cię na szczerość
                                wobec felixa?
                                No powiedz felixowi prawdę!!!!

Ale już!!!!
                                P.S. - Jeszcze jestem beatrix 13 i praszczur! (chociaz z tym albertem to juz
                                sam nie wiem)
                                • albert_c Re: Albert!!!!! czemu????????? 02.02.07, 21:50
                                  ok Felixie zebys nie byl zbytnio skolowany to juz musze Ci wyznac, ze White i
                                  Teodor to blizniacy syjamscy:)))))

i o co Tobie chodzi White z tymi skasowanymi postami bo juz nie wiem zupelnie do
                                  czego piejesz
                                  ;)
                  • Gość: hu hu Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d IP: 62.69.202.* 01.02.07, 20:28
                    apisał absztyfikant:

> Pijak jako skunks? Spróbuj odprężyć się człowieka... Czy potrzebujesz trochę
                    rady jak uniknąć
                    > kac?:))))
                    >
                    Kac? Żadna droga! Nie w przypadku Exman! On jest silny! Obok on nie jest zdolny do
                    ma chęć nienawiść 2 any1!!!!:)
    • beatrix13 Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 22:01
      felixie ,pozdrowiam cię słowami twojego guru moralnego : SPIEPRZAJ DZIADU!
      • absztyfikant Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 22:10
        Hit the road Felek!
      • absztyfikant Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 22:10
        Pardon, powinno byc: paszed w pizdiet!
        • felix_edmundowicz Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 22:13
          Wiesz , żal mi Ciebie,ale tak naprawdę.
          Szkoda że tyle Twojego pisania na forum zostaje tak zniszczone tymi niesmacznymi
          - świadomie używam eufemizmu - tekstami.
          No cóż niestety to takie strasznie "polaczkowskie" narobić się,nastarać i w
          końcu zgubić złoty róg.
          zawsze możesz się poprawić Babinicz na powrót w Kmicica,Konrad w Gustawa,Robak w
          Tadeusza....
          pozdrawiam
          Twój
          felix_edmundowicz
          absztyfikant napisał:

> Pardon, powinno byc: paszed w pizdiet!
          >
          • absztyfikant Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 22:15
            "Apudziesz" ty...
            • omnibus8 Re: ani beatrix ani Absztyf nie zalinkowali, aż d 31.01.07, 22:42
              hmmm :))))

----
              hmmm - copyright by absztyfikant
              • albert_c chory watek 01.02.07, 23:45
                Felixie juz Ci chyba gdzies pisalem zes gnida czesto jest

jak nie psialem to tu Ci teraz to zapodaje

wywalibym ten watek w pizdu, ale zalezy mi na tym abys jednak poznal moja opinie

Nie rownaj Whita z Teodorem bo obu gosci znam i zapewniam ze nie sa ta sama osoba

I jak gnoj sie zachowujesz wyjezdzajac ponownie z 'Teodorem' - kreci Cie to
                widze jak jakas szmate takie jezdzenie po kims.

wiem o tym ze Teodor potrafi sie doskonale sam bronic, ale szmaciarskie
                zachowanie zawsze takim pozostanie i pamietaj ze bedzie pamietane i zycze Tobie
                tego zebys uwazal zeby kto nie zechial kiedy Ciebie tak pro publico szmacic jak
                Ty sie lubujesz w szmaceniu innych

Felixie i na razie tylko prosze: przestan byc smierdzaca gnida...

• absztyfikant Re: chory watek 01.02.07, 23:47
                  Mam polenic sepuku?:) Nie bede plakal po Feliksie:)

albert_c napisał:

> Felixie i na razie tylko prosze: przestan byc smierdzaca gnida...
                  >
                  • albert_c Re: chory watek 01.02.07, 23:49
                    mnie &^%#!q^ w tym watku

czasem mu sie to zdarza, a to cecha ktora cenie bo malo kto potrafi
                    • absztyfikant Re: chory watek 01.02.07, 23:51
                      Mnie najbardziej @#$^%#$^@# niejaki Gradus:)
                      • albert_c Re: chory watek 01.02.07, 23:54
                        dzis?

czy w ogole

toz to taki poczciwy czlowiek byl i Kosmos mu sie tak podoba ze za zabytek go ma
                        przeciez...
                        • absztyfikant Re: chory watek 01.02.07, 23:56
                          No pewnie, ze w ogole. Nasza dosc specyficzna znajomosc mozna mierzyc juz w
                          latach:)))) Najlepiej to sie z nim 'naparzal' niejaki rrado :) Ech, lza sie w
                          oku kreci:)
                          • albert_c Re: chory watek 01.02.07, 23:58
                            pamietam jak go rrado jechal na kazdym kroku, ach to byly klasyczne pojedynki, z
                            klasa, nie to co dzis prezentuje Felix chcoby

lza sie w oku kreci...
                            • zona.pijaka Re: chory watek 02.02.07, 14:22
                              Rrado? Felikx, poznaj chamskie serce. Wybaczam Ci wszystko, na złość wszystkim -
                              od dziś żeś mój najlepszy druh. Czekam na Ciebie jak wyjdziesz z roboty u
                              Wijasa w Książnicy. Pod bramką w Trezorze - toć to parę kroków od biblioteki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka