Gość: raad IP: 217.153.5.* 01.02.07, 12:48 CZEPINO. Ta wioska nazwywa sie Czepino. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seler Niemieccy policjanci patrolowali polskie drogi IP: *.icpnet.pl 01.02.07, 16:27 Gó.. prawda, a nie nieuzasadnione używanie świateł. Moge mignąć światłami i gó.. mi zrobią, zobaczymy sie w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Driver Niemieccy policjanci patrolowali polskie drogi IP: *.olsztyn.mm.pl 01.02.07, 16:35 Szlag by ich trafił. Niech spieprzają na sowje cudowne drogi. A światłami będę sobie mrugał kiedy chce. W dupach się im już nie źle przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Niemieccy policjanci patrolowali polskie drog IP: *.icm.edu.pl 01.02.07, 17:02 Na tej trasie aż się prosi łamać przepisy. Ta wkurzająca ciągła linia, ciągłe zakręty - niech to szlag trafi, nawet rozpędzić się nie ma gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
amator Niemieccy policjanci patrolowali polskie drogi 01.02.07, 17:53 Ciekawe jaka jest podstawa prawna do takiego działania. Niemiecka policja w POLSCE. Skandal ! Chciałbym by donieśli na mnie, bo w takich kategoriach należy rozpatrywac to działanie.Jako donos.Piękna by była sprawa w sądzie.Moje zeznania przeciwko ich donosowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fera ucza kapowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:16 ktos chce dobrze,mruga im, a oni ,kapusie.jeb..ne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ml Re: ucza kapowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:20 Jak migasz śwaitłami z postojowych na mijania - brak podstaw prawnych do ukarania :) nie róbcie tego śwaitłami dorgowymi haha Odpowiedz Link Zgłoś
asdf401 Re: ucza kapowac? 02.02.07, 01:25 Najgorsi są piesi i rowerzyści. Wszyscy powinni zawsze jeździć samochodami a w centrum powinni zlikwidować przejścia dla pieszych. Najbardziej mnie wkurza jak jakiś baran daje przejść komuś na przejściu bo wtedy muszę hamować się. Odpowiedz Link Zgłoś
shp80 Re: ucza kapowac? 05.02.07, 18:51 Kapusie.. Typowy tekst typowego made in Poland.. A potem się dziwić, że na drogach mamy to, co mamy. Życzyłbym sobie takiej policji w naszym kraju.. Ale zaraz odezwą się głosy, że zarobki śmieszne itp i się nie opłaca. Pozdro Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
korespondent1 Niemieccy policjanci patrolowali polskie drogi 05.02.07, 11:46 Spoko,rozumiem karanie za wyprzedzanie w niedozwolonym miejscu,za nadmierna prędkość... Ale jeśli ktoś mrygnie światłami ostrzegając przed patrolem,to skutek będzie według mnie pożądany-kierowcy jadący zbyt szybko zwolnią...A o to chyba chodzi,prawda? Jeśli ktoś zawsze jeździ zbyt szybko,to mandat go nie powstrzyma i kolejnym razem znów pociśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Re: Niemieccy policjanci patrolowali polskie drog IP: 195.124.114.* 05.02.07, 14:23 rozumowanie na poziomie 5-latka, gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
shp80 Re: Niemieccy policjanci patrolowali polskie drog 05.02.07, 18:54 Gość portalu: kp napisał(a): > rozumowanie na poziomie 5-latka, gratulacje W sumie jest w tym trochę prawdy. Od dziś na drodze, co kilka minut, będę testował żarówki. Prewencja pełną gębą :] Pozdro Tomek Odpowiedz Link Zgłoś