Dodaj do ulubionych

Tylko dla osób o silnych nerwach - Youtube.com

07.02.07, 06:50
Reklamówka wyborcza UPR. Zanim naplujesz obejrzyj, wysłuchaj zwłaszcza
fragmentów o pseudoliberałach z UW a obecnie z PO.
www.youtube.com/watch?v=mSvsWIdooDo
Obserwuj wątek
    • zona.pijaka Re: Tylko dla osób o silnych nerwach - Youtube.co 07.02.07, 07:35
      Tylko nie myśl że mam słabe nerwy. Po prostu mam w dupie cały ten UPR, jego
      troli, jego idiotyczne idee. Oprocz tego musiałabym odblokować w przeglądarce
      activeX by obejżeć tego gluta na YouTube. A to robota dla idiotów nie dla mnie.
      • zona.pijaka Re: Tylko dla osób o silnych nerwach - Youtube.co 07.02.07, 07:36
        obejrzeć
      • zbednydlaregionu Szanowna żono. For You ! Apropos "mania w d....." 07.02.07, 17:19
        zona.pijaka napisała:

> Po prostu mam w dupie cały ten UPR
        Skoro juz to w prezencie link:
        www.maxior.pl/?p=index&id=140&6
        • Gość: fe77 Re: Szanowna żono. For You ! Apropos "mania w d.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 21:09
          Dziekuję Ci mądra kobieto!!!Za tego linka:) Wspaniały:)))))
          • Gość: fe77 Re: Szanowna żono. For You ! Apropos "mania w d.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 21:17
            oj, chyba zbędny sie pogniewa, od Ciebie ten link, mimo wszystko jest super,
            dzieki, ja też mam wszystko w D:))))))
      • Gość: V.H. Re: Tylko dla osób o silnych nerwach - Youtube.co IP: *.warzymice.net 07.02.07, 23:41
        se zainstaluj wtyczke w ff do sciaganai filmikow z youtube na dysk - bez
        kontrolek...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka