zbednydlaregionu 07.02.07, 06:50 Reklamówka wyborcza UPR. Zanim naplujesz obejrzyj, wysłuchaj zwłaszcza fragmentów o pseudoliberałach z UW a obecnie z PO. www.youtube.com/watch?v=mSvsWIdooDo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona.pijaka Re: Tylko dla osób o silnych nerwach - Youtube.co 07.02.07, 07:35 Tylko nie myśl że mam słabe nerwy. Po prostu mam w dupie cały ten UPR, jego troli, jego idiotyczne idee. Oprocz tego musiałabym odblokować w przeglądarce activeX by obejżeć tego gluta na YouTube. A to robota dla idiotów nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Tylko dla osób o silnych nerwach - Youtube.co 07.02.07, 07:36 obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
zbednydlaregionu Szanowna żono. For You ! Apropos "mania w d....." 07.02.07, 17:19 zona.pijaka napisała: > Po prostu mam w dupie cały ten UPR Skoro juz to w prezencie link: www.maxior.pl/?p=index&id=140&6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fe77 Re: Szanowna żono. For You ! Apropos "mania w d.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 21:09 Dziekuję Ci mądra kobieto!!!Za tego linka:) Wspaniały:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fe77 Re: Szanowna żono. For You ! Apropos "mania w d.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 21:17 oj, chyba zbędny sie pogniewa, od Ciebie ten link, mimo wszystko jest super, dzieki, ja też mam wszystko w D:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.H. Re: Tylko dla osób o silnych nerwach - Youtube.co IP: *.warzymice.net 07.02.07, 23:41 se zainstaluj wtyczke w ff do sciaganai filmikow z youtube na dysk - bez kontrolek... Odpowiedz Link Zgłoś