Dodaj do ulubionych

Siekierezada w sądzie

IP: *.chello.pl 08.02.07, 23:12
my naprawdę jesteśmy już w UE ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Siekierezada w sądzie IP: 80.48.132.* 09.02.07, 00:02
      jak takie męty chcą jeździć za granicę robić nam koło pióra - super renomę ;/ -
      to ja wymiękkam... :/ :/ :/ oni nie zasługują, żeby chodzić po ziemi
    • Gość: czarna żaba Re: Siekierezada w sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 00:38
      My tak, ty - nadal w SB.
      • Gość: Gutmacher Re: Siekierezada w sądzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:28
        Mała, ale pier.... Kup sobie lizaka a nie udawaj, że umiesz czytać ze
        zrozumieniem tekst. Przestępcom 10 x dożywocie z możliwością rozpatrywania
        wcześniejszego zwolnienia po 45 latach. Wystarczy?
      • henio56 żaba ! jakie ty, ' my ' ? darmozjadzie 10.02.07, 07:55
        we łbie ci sie przewróciło pasożycie
        • Gość: czarna żaba esbeku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 08:39
          Chyba źle spałeś dzisiaj... od samego świtu albo o pedałach piszesz, albo księży
          się czepiasz... Z żoną przy śniadaniu też taka tematyka?... :))))
          • henio56 jest jakaś różnica miedzy pedałem a księdzem ? 10.02.07, 08:45
            ja nie widze żadnej. Ludzie pracy,wspólne śniadanka,jedzą w niedzielę, nierobie.
            • Gość: lisica Re: jest jakaś różnica miedzy pedałem a księdzem IP: 217.116.110.* 10.02.07, 19:48
              a milicyjni emeryci?
              • Gość: czarna żaba milicyjni i esbeccy emeryci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:51
                Wysyłają żonę do kościoła w niedzielę rano i siadają do kompa, żeby zaistnieć w
                necie. Potem mogą zjeść obiadek z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku.
            • Gość: czarna żaba ja też nei widzę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:53
              ... żadnej różnicy między esbekiem a zdrajcą. Popraw interpunkcję, nieuku, bo te
              przecinki namiętnie stawiane nie zrobią z ciebie intelektualisty hehehehehe :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka