Dodaj do ulubionych

prof.bartoszewski

23.02.07, 14:26
wczoraj u lisa ,podobnie jak kuroń czy nowak-jezioranski wielki polak ,wielki
patriota ,wielki człowiek !.a "towarzysz jarosław" mówi o nim że z takimi
ludżmi nie ma juz o czym rozmawiać ,no tak tow. jarosław miałby o czym
rozmawiać z tow. wiesławem ewentualnie , he he.
Obserwuj wątek
    • Gość: bankowiec Re: prof.bartoszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 14:33
      Nie brukaj tutaj wielkiego autorytetu Bartoszewskiego jakąś tanią politykierską
      podjazdówką antykomukolwiek prymitywny frustracie. Na całe szczęście
      Bartoszewski jest tak wielki, że twoje chwalenie go nie może mu zaszkodzić a
      jesteś zaprzeczeniem folizofi Bartoszewskiego. Spadaj do rynsztoka prymitywie.
      • piotr33k2 Re: prof.bartoszewski 23.02.07, 14:48
        a kto ciebie galoty psycholu i prymitywie pyta o zdanie? siedż w swojej budzie
        i dalej gadaj sam ze sobą w wątkach założonych przez siebie,normalni i
        inteligentni ludzie z takimi nie dyskutują a odpowiedziałem ci tylko dlatego
        żebyś nie myślał że jesteś nierozpoznawalny nawet jak podszywasz pod któryś z
        kilkudziesięciu coraz to nowych nicków ,nie każdy jest tak bezndziejnie durny
        jak ty prymitywie, he he.
        • Gość: bankowiec Re: prof.bartoszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 14:52
          Słuchaj prostaczku. Są dwa wyjścia jak ktoś się kompromituje. Pierwsze zniknąc
          na jakś czas drugie zapodać teorię spisku. Tę co ty stosuje też sławny Antek
          Policmajster macierewicz ale to chyba cecha oszołomów. Sprawdż se u admina a ja
          go do tego upowazniam czy ja nadaję od galotego czyli czy jestem tą zasra--ną
          bielizna popierająca takich oszołomów jak Ziobro za która mnie bierzesz.
          • piotr33k2 Re: prof.bartoszewski 23.02.07, 14:57
            Gość portalu: bankowiec napisał(a):

> Słuchaj prostaczku. Są dwa wyjścia jak ktoś się kompromituje. Pierwsze
            zniknąc
            > na jakś czas drugie zapodać teorię spisku. Tę co ty stosuje też sławny Antek
            > Policmajster macierewicz ale to chyba cecha oszołomów. Sprawdż se u admina a
            ja
            >
            > go do tego upowazniam czy ja nadaję od galotego czyli czy jestem tą zasra--ną
            > bielizna popierająca takich oszołomów jak Ziobro za która mnie
            bierzesz.
            bo zawału zaraz prymitywie dostaniesz, he he. a tak wogóle możesz mi co
            najwyżej buty wyczyscisz tak między nami jest różnica, he he.
            • absztyfikant Re: prof.bartoszewski 23.02.07, 14:57
              :))))))))
            • Gość: bankowiec Re: prof.bartoszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:00
              Z twojej wypowiedzi wyziewają gigantyczne kompleksy al enie licza na litość bo
              mnie idiotów nie jest szkoda. Miałeś nie dyskutować więc spadaj do przytułku na
              Broniewskiego bo zawołam sanitariusza, że znowu się dorwałeś do internetu. Mnie
              nerwy nie ponoszą co widać z moich wypowiedzi . Ja po prostu leję w mordę
              chamstwo bo nie lubię ale robię to spokojnie a ty jak to g--wno ruszysz to
              śmierdzi aż strach.
              • piotr33k2 Re: prof.bartoszewski 23.02.07, 15:04
                lać to ty może i lejesz ale pod siebie obsrańcu i tchórzu , he he.
                • Gość: bankowiec Re: prof.bartoszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:09
                  No to co umówimy sie myszko internetowa ? Zobaczymy kto jest tchórzem ?
                  Widywałem już takich zakompleksionych chuderlaków pseudointeligentów jak Ty i z
                  dużą przyjemnością lałem w morde lub patrzyłem jak im łydy latają.
                  • piotr33k2 Re: prof.bartoszewski 23.02.07, 15:13
                    he he, co ty głąbie mogłeś w życiu widzieć? całe piłeś tylko pewno kwaśne
                    mleko a wogóle to sie zaloguj i zarejestruj
                    • Gość: bankowiec Re: prof.bartoszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:16
                      Tchórz. Zakopleksiału pseudointelektualista z pustym portfelem i sądząc z
                      braku męskiego honoru z kartonem po margarynie w miejscu klatki piersiowej.
                • Gość: bankowiec Re: prof.bartoszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:12
                  No co jest tchórzu ! Miejsce godzina i jestem
              • Gość: sztabka Re: prof.bartoszewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:04
                Pseudo- bankowcu, chyba nie zrozumiałeś. Wątek dotyczu Prof. Bartoszewskiego, a
                nie twoich kompleksów. Tnij stąd na drzewo.
                • Gość: bankowiec oryginal Re: prof.bartoszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:07
                  No właśnie ! Ktos w końcu na to wpadł. Ten wątek jest o Bartoszewskim. Dlatego
                  tak zareagowałem jak ktoś obok tego wielkiego nazwiska jakieś politykierskie
                  bzdety uprawia jak ten świr hehehe
              • beatrix13 Re: prof.bartoszewski 23.02.07, 15:05
                tow. Jarosławowi do rozmów wystarcza w zupełności tow. Lech,względnie tow.
                Antoni

triumwiriat jak się patrzy
                • Gość: bankowiec Re: prof.bartoszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:14
                  Sądząc z przypadkowego pojawienia się pani to chyba pani :)) pisze o sobie. Dla
                  mnie świr jest świr i to obojętne czy od Kaczorów czy od liberałów czy od
                  komuchów. Świr jest świr.
                  • piotr33k2 Re: prof.bartoszewski 23.02.07, 15:19
                    zarejestruj sie tchórzu albo znikaj
                • piotr33k2 Re: prof.bartoszewski 23.02.07, 15:22
                  beatrix13 napisała:

> tow. Jarosławowi do rozmów wystarcza w zupełności tow. Lech,względnie tow.
                  > Antoni
                  >
                  > triumwiriat jak się patrzy
                  >
                  >
                  teraz tak to wystarczy ale nostalgia i wzory pozostają , he he.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka